|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
30.9.2009 7:39:13   
nusi
Dobro jutro nosečke

Aischa1 sem že nestrpna kaj nam boš imela povedati po prvem pregledu, jaz ga imam jutri.

Mene je pa kar strah tega rejenja, se poskušam nazaj držat. A bi morala nujno 5 obrokov na dan jest? Pri meni niso ravno tako razdeljeni a ste ostale bolj pridne?

Kar se pa vozičkov tiče se pa strinjam, da so z dvem ročajem preveč zakomplicirani, če se dete noče voziti v njih. Jaz sem svojo nečakinjo na sprehodu nosila v naročju, z eno roko ali celo s trebuhom user posted image  sem pa voz naprej rinlauser posted image .

A je katera majčica iz Domžal ali kje blizu, me zanima zaradi telovadbe, če boste hodile - v fitfitu je 2-x na teden?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 7:41:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aischa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 8:36:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
30.9.2009 8:36:35   
barvar
Jutro čveke user posted image .
Najprej Alma82user posted image user posted image user posted image . žal mi je zate, ampak super da si to tako dobro sprejela. Ko sem jaz imela abrazijo se kar dolgo nisem pobrala. Tako da me sedaj kar naprej nekaj skrbi user posted image .
Zdaj pa glede razvad. Kadila nisem nikoli, kavo spijem samo zjutraj turško, popoldanski sem se odpovedala. Še vedno hodim na aerobiko in spinning, saj sem inštruktorica (zato pa tudi malo počivam med uro user posted image user posted image user posted image ).
Glede prehrane pa tako, jaz jem 4x dnevno. Za zajtrk, malico in kosilo sem pridna, zvečer pa vedno z neko "svinjarijo" okrog skačem. Se mi mož samo smeji...
Jutri se bom naročila tudi na nuhalno, pol pa čakam naslednji pregled in se že veselim, da vidim kako smo zrasli.
Uživajte inpošljite nekaj sončka k nam na štajersko.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 704
30.9.2009 8:50:12   
mala
Jutro!

Čestitke vsem ki ste slišale srčke, jest bom mogla kr še potrpet dobrih 14dni, se mi res že malo vlečeuser posted image , ampak se bo vsaj dobr videlo če je vse o.k.

Glede nosečniških hlač, mislim da jih bom kmalu rabila, ker sem se kr mal napihnla, saj zjutraja je še vredu, ampak ko kaj pojem sem pa kot balonuser posted image .
Bom morala malo pazit, na kg, sem kr dosti časa rabila, da sem prišla na svojo prvotno težo po tretjemuser posted image , no upam da bo pri četrtem hitro šlo dol.

Za voziček še ne vemo, sem ga glih sestrični dala k ima Majsko punčkouser posted image , tako, da bomo morali drugega nabavit. Smo imeli pa Quinny-Freestyla in nam je zelo odgovarjal. Bremza in velika kolesa....to kar rabimouser posted image .

Moja slabost je še kar na dnevnem redu, malo glavobolov in seveda utrujenost. To kar spada zravenuser posted image .

Zdej grem pa malo pojest pa eno kavo spit, da omilim glavobol.

Lep sončen dan Majčice..

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 705
30.9.2009 8:59:45   
larisa2002
Jutrouser posted image ,

Tudi pri meni se lahko doda user posted image saj sem ga videla pri prvem pregledu 22.09.2009.

Včeraj pa sma si s hčerko Lariso prvoščile "ženski" dan.user posted image

Po šoli sma odšle najprej nekaj pojest-s spraznim želodcem pač ne greuser posted image

Nato sma odšle v Europark po nakupih,v kino gledat Garfilda, dan pa zaključile s sladoledom.user posted image

Zvečar pa sem bila kr malo utrujena. To si midve zelo rade privoščima.

Lepo bodite in čuvajte nauser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 706
30.9.2009 9:06:48   
Teja K
Dobro jutro somajčice!

Nusi ojla, lahko povprašaš na forumu Ljubljančanke, tam smo ponovno oživile temo.

kako ste kaj nosečke danes? Jaz sem se danes zbudila s tako slabostjo in glavobolom, kot da bi mela mačka user posted image

Drugače pa imam tudi jaz težave s premajhnimi hlačami, pa rešujem te taževe z oblekami in krili na gumico, user posted image user posted image .

A ve katera ali Društvo Štorklja deluje tudi v Ljubljani, sem brskala po njihovi spletni strani pa nimajo za LJ razpisanih dogodkov.

Lep dan vam želim

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 707
30.9.2009 10:21:29   
MiniMiska
Dobro jutro še od mene,
bom le na hitro vam zaželela lep dan, ker se mi mudi.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 10:47:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
30.9.2009 10:53:58   
nusi
Jaz pa delam in jem hkrati user posted image . Pa komaj čakam da mi mine, ker potem bo hitro jutri, ko bom imela pregled. Včasih si kar želim, da bi bila lahko malo doma, da bi si lahko vzela čas zase. Čez dan sem tako zaposlena, da se včasih šele zvečer spomnim, da sem noseča user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 710
30.9.2009 11:04:08   
Teja K
Joj nusi, blagor tebi, ko boš imela pregled, jaz bom imela prvega šele 6. 11. cela večnostttttttttttttttttttttttt. Kar pa se tiče časa zaseuser posted image  vzemi ga sedaj, ker potem ga več ne bo, garantiram. Imam enga pamža doma in vem, da časa ni, hihihi, je lani začel v šolo hodit, sem rekla, ja sedaj pa bom imela čas spet zase, pa ni tako, sedaj ga imam še manj, ga je treba na treninge vozit, pa naloge dela, pa brat,....

TAko, da izprezi malo user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.9.2009 11:13:55   
isabeaux
Živjo punce,,,kako ste...Alma...ful mi je žal zate, vendar si res dobro to sprejela...Držim pesti, da ti rata sedaj čim prej ena lepa zdrava nosečnost...

Jaz imam še kar naprej to pikanje...včasih malo mine pol začne spet fejst...tolažim se, da bo vse ok...ker nimam nobenih izcedkov....

Drugače sem pa res utrujena u nulo, ker imata oba mal gnojno angino in vročino in potem spimo bolj ne kot ja...user posted image  Ampak saj bo ok...itak mata sedaj oba ospen...pa bo....

Glede razvad...kadila nisem nikoli...kavico pa pijem neskafe brez kofeina z veliko  mleka user posted image  Voziček pa bomo mi uporabili kar isti kot smo ga mel in še imamo pr malem...quinny spedi...super vozek res sem zadovoljna...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.9.2009 11:17:38   
Teja K
Isabeaux pozdravljena!

Sem bila v skrbeh zate, ko se včeraj nisi nič javila, ampak glede na bolezensko stanje pri vas te čisto razumem, mislim da je pikanje pogojeno z utrujenostjo.

Čim več počivaj, drugi teden pa greš že na pregled in boš vidla svojo pikicouser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.9.2009 11:28:58   
isabeaux
Ja jaz tudi upam da bo drug teden vse ok...samo še nestrpno pričakujem klic sestre od g. da mi pove kdaj naj pridem...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 714
30.9.2009 11:32:33   
knorbalbo
Punce.....eno vprašanje, danes zjutraj se mi je opokazal en belo-rumen izcedek, ki je do sedaj ponehal ampak sem fullllll prestrašena, ali naj pokličem G?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 715
30.9.2009 11:34:59   
Teja K
Knorbalbo pozdravljena, tudi jaz imam rumeno bel izcedek in sem ga imela v celi prvi nosečnosti in nisem imela težav. Kadar postane smrdeč je lahko pokazatelj vnetja. Če pa si v skrbeh pa pokliči g pa te bo že potolažla user posted image

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 716
30.9.2009 11:37:26   
knorbalbo
Mah....si me kr potolažila veš....hvala ti. Sem pa imela danes take grozne sanje da sem imela......in sem še vedno pod vplivom in čist prestrašena...upam da bo vse ok!user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 717
30.9.2009 11:46:31   
Teja K
ja sanje znajo biti grozne, ampak prosimmmmmmmm naravnaj se na pozitivno, ker največ škode si delamo same s temi slabimi mislimi. Tudi meni se je na začetku ko sem ugotovila da sem noseča vedno to dogajalo, sem tu na formu prebirala vse stvari kaj se lahko zgodi user posted image  NAPAKA! Sedaj sem se naravnala na pozitivo in čakam na prvi pregled, če prav ga še celo večnost ne bo, se tolažim s tem, da bom takrat vseeeeeeeeeeeee videla, srčke pikico pa še slikico bom dobila user posted image .

Poskusi it na sprehod pa začni razmišljat kaj vse je treba nabavit za novega članauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 718
30.9.2009 11:56:35   
knorbalbo
tejaK: po naravi sem optimist in verjamem v pozitivne misli......res pa je da na tem forumu velik pišejo o svojih - izkušnjah (kar ni nič narobe da ne bo katera narobe razumela) ampak ravno teli vtisi ti ostanejo.....user posted image

Skos božam bušija in mu govorim da je vse ok.....user posted image

Sicer pa sem že bila na pregledu prejšno sredo in se je že vidu srček ki je lepo bil in je bilo vse bp, tko da v ponedeljek ko imam spet pregled verjamem da bo moja pikica še večja in itak da more bit vse ok!

Sem pa nekje zasledila da imajo nosečnice pogosto more....očitno sem ena izmed njih...user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 719
30.9.2009 11:59:01   
Teja K
hja ti imaš vsaj more, jaz sem med tistimi, ki ne morej spati user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 720
30.9.2009 13:49:50   
kajča
ojla sonosečke,

jaz sem službi, danes sem še posebej utrujena in se mi bolj malo da, pa toliko imam dela.

Za seznam: naslednji 1. pregled (25.9. je odpadel) imam 2.10., komaj čakam, NS pa 3.11.

Alma lepo, da si se tako hitro sprijaznila, ker življenje gre dalje in upam, da se nam kmalu spet pridružiš kot user posted image .

Korina super, ne bi se moglo boljše razplesti!

Zaenkrat nosečniških hlač še ne potrebujem, je napihnjenost malo minila, sem imela pa včeja popoldne in zvečer prebavne težave, danes se pa veselo s čokolado bašem user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 721
30.9.2009 13:50:43   
frcefela
Knor, meni je ginmekologinja dala neke svečke za v lulo user posted image Prav tako rumen izcedek, nesmrdeč.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 722
30.9.2009 13:56:39   
nusi
teja k  ma itak, da je potem še manj časauser posted image , sam tko se mi je neki pripeljalo user posted image . Bolj bi bila upravičena do jamranja verjetno če ne bi imela službe.

Smo pa tut smešne, vse zaskrbljene, vsaka tisoč svojih problemov, verjetno je to že uvod v starševstvo, ker potem te pa itak do konca življenja skos nekaj skrbi user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 723
30.9.2009 14:00:29   
Teja K
ja možno je da so glivice, kar pozdraviš z vaginetami (sem imela pred nosečnostjo) je malo nadležno pa ni nič hudega...

Sem imala pa v 1. nosečnosti belo rumen izcedek, če prav je bil bolj bel kot rumen skozi vso nosečnost.

Tudi sedaj imam močno povečan beli izcedek.

Zanima me ali je katera že probala te vložke za kopat, ki zaščitijo nožnico pred raznimi vdori teh nadlog - glivic in raznih bacilov...?

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 724
30.9.2009 14:01:52   
Teja K
user posted image nusi itak ,da je tako, še dobro da je forum in lahko pojamramo user posted image user posted image user posted image user posted image  in nas kdo potolaži in postavi na trda tla

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?