Teja K
|
Pozdravljene so ! Glede na to, da se Alma ni javila , včasih je bolje tako, kar je res slaba tolažba, ampak bo v drugo in bomo takrat vseeeeeeeeeeeeeeeee vesele zanjo. Voziček - ja zanimiva tema, v prvi nosečnosti sem imela nek predpotopni voziček, zato bom sedaj res ogromno časa posvetila temu, če prav je moj gorenc in vem, da bo tu en velik kreš nastal, , ampak se bo moral prilagoditi, saj bom jaz živela s tem vozičkom, vsaj večino časa. Kajenje-hja, ko sem zvedela sem nehala in se držala cela 2 dni. Zdaj vsake tolko kerga skadim, na skrivaj , posebej takrat ko mi je slabo in mi včasih celo pomaga, sem tudi v prvi nosečnosti občasno kakšnega skadila, pa na mojga sinka to ni vplivala, ampak nesposobnost mariboskih zdravnikov v porodnišnici, ki so me pacali tri dni preden sem rodila, pa še pred tem en teden, groza, je bila moja ginekologinja čisto zgrožena in besna nanje. Kavica - sedaj spijem bistveno manj, včasih, ko mi je slabo sploh ne. V prvi nosečnosti mi je G rekla, da kakšno kavico lahko spijem, ker imam ok pritisk. Slabost-včasih se počutim full ok, drugič slabo za ****, tako kot danes zjutraj, ko sem mela cel proces, da sem si zobe umila . Pregled - čakam in čakam in čakam, tja do 6. 11. na prvi pregled. Moja G naroča tako pozno, ker oprvi celoten pregled od krvi, urina in tudi njuhalno naredi istočasno. Upam, da bo vse ok. In ko berem vaše zgodbe in težave, ko se ne vidi srček ipd. sem se zdaj potolažila, da je mogoče bolje bol pozno, pa bom takrat tolko bolj vesela. NS - a je po novem to potrebno plačat? sem na eni spletni strani zasledila, da je plačljivo, ampak v moji prvi nosečnosti pa to ni bilo (7 let nazaj). Pupike želim vam en happy dan, brez slabosti
|