|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
27.9.2009 20:30:23   
bubolin

Dober večer.

Alma juri bomo držali vsi pesti zate, da se zgodi čudež.
Zivepo upajmo, da se bo jutri že kaj več videlo.

Drugače pa mene tudi kar naprej špika v jajčnikih in v trebuhu, pa skos imam občutek napihnjenosti oz. moj tebuh je dejansko napihnjen. Drugače s prebavo nimam problemov, da bi bila kaj zaprta, razen vetrovi me malo (občasno) dajejo user posted image Mislim pa da se mi bo kar kmalu poznalo da sem v veselem pričakovanju, saj me že zdaj vsi sprašujejo ali sem ali nisem.Kdaj pa ve mislite, da se vam bo kaj začelo poznat????

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 601
27.9.2009 22:49:48   
fiška33
Pozdravljene user posted image

Alma, srček dodaj tudi meni, prosim user posted image , za jutri pa upam da ga najdejo tudi pri tebi.
Prvi pregled sem imela 15.9., takrat pa sem bila 6t5d. Ko sem povedala mami, da imam user posted image , mi je rekla, da naj kar pokličem g. Čeprav je sestra malo kolebala, ali naj kar pridem ali še malo počakam, (kasneje sem prebrala, da je bolje, da se počaka do pregleda malo več časa), me je kar skrbelo, kako bo uspel pregled. No, vesela sem, da se je takrat lepo izšlo in da sem že videla user posted image . (slikica našega fižolčka je na strani št.7.) --> upam, da čim prej pripopate tudi slikice vaših otročičkov
V jajčnikih me je špikalo samo do pregleda, zdaj sploh ne bi mogla uganit, da sem noseča user posted image . Nobenih tipičnih znakov.
Malo sem se poredila in zrastle so joške, ampak to bi bilo lahko povezano s prenehanjem kajenja user posted image , dopoldan imam tu pa tam občutek slabosti, enako kot če mi pade sladkor - nekaj pojem pa sem OK, čez dan sem utrujena, kar bi lahko povezala s krajšanjem dneva, ponoči ne spim, kar bi lahko bilo povezano s stresom (s.p.) user posted image
Zivepo (od kje izhaja tvoj nick), držim pesti, da bo jutri na pregledu vse OK.
Drugače pa imam 33 let (bila avgusta), tak da mislim, da še ni treba napisat 34 user posted image .
Danes pa je 8t2d.

LP

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 602
27.9.2009 23:23:58   
alma82
O Fiška čestitke user posted image  user posted image user posted image
jaz bi rada vidla vašga fižolčka, pa mi ni glih jasno kje ga najdem user posted image . V tvojem albumu ga ni. Kje je ta stran št. 7 ? Ja punce dejte limat slikce iz UZ user posted image .
Fiška a si kar od enkrat nehala kadit al si najprej zmanjšala? Koliko si jih pa pred tem pokadila če ni skrivnost?
Pa povej še kdaj imaš naslednji pregled, da ga tudi vnesemo v seznam.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 603
27.9.2009 23:27:22   
alma82

user posted image
 user posted image

NICK, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, STAROST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

01.05.
* carly 3 user posted image  ; 1 user posted image  ;
27 let ; NP 29.09. ; NS ?
* Anonimna A 3 user posted image  ; 1 user posted image  ; NP 25.09.; NS ?     
* O_O 2 user posted image  ; 2 user posted image  ; NP 24.09.; NS ?
* ks 1 user posted image  ; 0 user posted image  ; 30 let ; NP 21.10.; NS 19.10.
* bejbobo user posted image ; 0 user posted image   ; 23 let ; user posted image NP 1.10.; NS ?  

02.05.

03.05.
* tulip4 ? user posted image  ; ? user posted image  ;
NP ? ; NS ? 
* candygirl ? user posted image  ; ? user posted image  ;
NP ?  ; NS ?

04.05.
* anajan ? user posted image  ; ? user posted image  ;
NP 07.10.; NS ?
* alma82 
26 let ; user posted image
* fiška33 1 user posted image  ; 0 user posted image  ;  33 let ; user posted image NP 16.10.; NS ?
* Snovalka ? user posted image  ; ? user posted image  ; NP 15.10.; NS ?

05.05.
* larisa2002 3  user posted image ; 1 user posted image  ; NP ?; NS 27.10

06.05.
* ??? ? user posted image  ; ? user posted image  ; NP ? ;
NS ? 

07.05.

* patella ? user posted image   ; ? user posted image  ; 24 let ; NP 13.10. ; NS 22.10

08.05.

09.05.

10.05.

11.05.
* petruscha user posted image ; 1 user posted image   ; 28 let ; NP 13.10; NS ?  

12.05.
* Korina* 2 user posted image  ; 1 user posted image  ; NP 23.09.;
NS ?   
* Vitaebella 1 user posted image  ; 0 user posted image  ; 30+ let ; NP ? ; (user posted image user posted image ) ; NS ?
* Anonimna B 2 user posted image  ; 1 user posted image  ; NP 01.10.; NS ?
* Ladybug_2007 2 user posted image  ; 1 user posted image  ; NP ?; NS ?
* barvar 2 user posted image  ; 0 user posted image  ; 28 let ; user posted image NP 16.10.;  NS ?

13.05.

14.05.

15.05.

16.05.
* kajča 4 user posted image  ; 2 user posted image  ; NP 25.09.;  NS ?
* markicaa 1 user posted image  ; 0 user posted image  ; NP 13.10.; NS 02.11. 
* Anonimna C ? user posted image  ; 1 user posted image  ; NP ?; NS ?

17.05.
* *ANA* 3 user posted image  ; 2 user posted image  ; NP 28.09.; NS ?
* aischa1 4 user posted image ; 3 user posted image ;
31 let ; NP 30.09.; NS ?
* Mariana ? user posted image ; ? user posted image ; user posted image NP 09.10.
; NS ?

18.05.

* danaja29 user posted image ; 0 user posted image ; NP 24.09.; NS ?
* knorbalbo user posted image   ; 0 user posted image   ; user posted image NP 05.10.; NS ?

19.05.

20.05.
* mala 4 user posted image ; 3 user posted image ; 26 let ; NP 16.10.; NS ?

21.05.
* zvezdica.08.09 2 user posted image ; 0 user posted image ; NP 07.10.
; NS ?
* Guerina 3 user posted image  ; 1 user posted image  ; 31 let ; NP ?
; NS ?

22.05.
* Gromska 1 user posted image ; 0 user posted image ;
29 let ; NP 08.10.; NS ?
* Anonimnauser posted image 2 user posted image ; 1 user posted image ; NP 20.10.; NS ?
* MiniMiska 1 user posted image ; 0 user posted image ; 27 let ; NP 07.10.; NS ?

23.05.

24.05.

25.05.
* Teja K 3 user posted image ; 1 user posted image ; NP 06.11.
; NS ?
* isabeaux 13 user posted image  ; 2 user posted image  ; 33 let ; NP ?; NS ?
* zivepo 2 user posted image  ; 1 user posted image  ;  23 let ; NP 15.10.; NS ?

26.05.
* bubolin 1 user posted image ; 0 user posted image ; 24 let ; NP 28.10.; NS ?

27.05.
* Agaporhis 1  user posted image ; 0 user posted image   ; NP 15.10.; NS ?

28.05.
* frcefela ? user posted image ; ? user posted image ; 27 let ; user posted image NP 09.10.; 02.11.

29.05.
* ička 1 user posted image ; 0 user posted image ; NP 12.10.; NS ?

30.05.

31.05.

XX.05.

* MARTINA25 2 user posted image ; 1 user posted image ; NP 22.09.; NS ?
* nusi 1 user posted image ; 0 user posted image ; 26 let ; NP 01.10.; NS ?

user posted image  ko vidiš srček utripat na pregledu

user posted image  MAJČIC JE ŽE 42 user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 604
27.9.2009 23:54:21   
fiška33
A ni slikice na tem linku
http://www.ringaraja.net/forum/m_4422389/mpage_7/key_/tm.htm
v zadnjem sporočilu spodaj? Z dodajanjem slikice v album sem imela takrat težave. Mogoče bi morala spet poskusit.

Prej sem kadila veliko, več kot vsi, ki jih poznam user posted image . Hkrati s testerji sem kupila tudi šteko. Skadila sem še enega, potem pa naredila test user posted image . Potem sem se tu pa tam še pregrešila. Ko pa sem na pregledu videla user posted image in dobila solzne očke, od takrat dalje pa niti enega več. Moj je skadil še tisto šteko in tudi namerava nehat. Zaenkrat ga še malo hecam, ampak ne kompliciram. Še vedno tu pa tam kadi tudi tukaj zraven mene.
Pa pravijo, da je kajenje težka odvisnost. Ne bi rekla, če je razlog za prenehanje ta pravi - vsaj za mene je bil user posted image

Kaj pa ti? In ostale?

LP

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 605
28.9.2009 0:23:10   
alma82
jaz sem tudi prej pokadila vsaj škatlico na dan. Ko sem zvedela da sem noseča sem zmanjšala na ene 5 na dan, ker sem slšala da baje ni dobro takoj nehat. Ampak od četrtka dalje pa sem začela spet full kaditi zaradi živcev in ker sem mislila, da je to definitivno konec.
Ko pa sem danes izvedela, da še obstaja upanje, da se utrip spet pojavi me je kar panika zgrabla, ker spet kadim in kavice pijem. Tudi te sem bila zmanjšala na 2 na dan, prej pa (brez heca) sem spila liter kave na dan.

Upam ta te 3-je dnevi niso uplivali na plodek - v primeru, da bo jutri utrip.

Drugače sem bila pa tudi jaz presenečena, kako lahko je nehati kaditi. Sem mislila, da brez čika ne morem živeti, pa sploh ni res. Malo me je edino zagrabilo, da bi kadila ko mi je bilo dolgčas in ne zaradi nikotina. Zanimivo.

A še katera kadi? Al pa je kadila?

Če bo jutri videl utrip, preneham kaditi za vse večne čase! user posted image

Slikco se pa spomnim, da sem jo videla. user posted image Res lep fižolček. Čestitke še enkrat user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 28.9.2009 0:25:14 >

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 606
28.9.2009 7:32:42   
kajča
ojla sonosečke, dobro jutro,

najprej alma res mi je hudo zate, tudi sama sem že imela čiščenje, ker GV ni bila prave oblike in vem kako je to hudo, ko se ravno navadiš, da si noseča, potem pa je konec. Ampak jaz sem že takoj po čiščenju zanosila (vmes ni bilo niti ene user posted image ), pa je bilo vse ok.

Pregled pri G bi morala imeti v petek in pridem tja, pa na vratih piše, da danes ne dela. Sem bila jezna kot user posted image , ker nisem bila obveščena in moram danes poklicat za nov datum. Upam, da bo kmalu. No sej po eni strani, je pa najbrž dobro, cel petek sem premišljevala kaj če se ne bo še videl srček, ker sem bila noseča šele 6t5dni.

Na NS se pa tudi še nisem naročila. A gre katera k Pušenjaku?

Mene že sedaj skrbi rezultat, sem stara že 31 let.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 607
28.9.2009 8:01:54   
ks
Tudi pri meni lahko narišeš user posted image - sem ga videla na prvem pregledu (16.9).

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 8:08:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alma82)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 8:13:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
28.9.2009 8:13:53   
patella
Hej ho!

In, punce, kako kaj vaše pikice v trebuščkih?

Jooj, men je pa zdej kr vsak dan slabo, in to po cel dan. Jest mi nič ne paše, sam se vseen mal pomatram pa neki zbašen not v usta. Ne pojem skor nič sadja pa zelenjave  - ni šans,da spravm doluser posted image . Pa zmer sem bila znana kot en velik zelenjavar/sadjar, ker sem tega na kile požrla. Ja, in zdej sem kar naekrat z vsem prenehala --> in kako zdej to vsem obrazlagat. Ja, najraj bi povedala, da sem user posted image , pa bi jih utišala. Sam morva sam še mal zdržat (15 dni), pa bova lahk vsaj ta bližjim povedala. Težko je prikrivat nosečnost, ja, tut če še ni buška. Nosečka za 1000% spremeni svoje navade in vedenje. In tisti, ki jo dobro poznajo, jo kmal pogruntajouser posted image . Jst sem zmer pomagala pri delu, tudi fizičnem in prekladala sem in tja razno razne težke zadeve. Zdej pa špilam fino damo in opravljam sam fina dela. Ja, hlooo, že od daleč se mi vid, da sem nosečauser posted image . Tko, da po mojem že vsi vejo, tut če še nisva uradno razglasila noviice.user posted image

Aja, pa tut mene po ta novem zaprtost dajeuser posted image . Učer nisem in nisem mogla spravt nč iz sebeuser posted image . Ah, sej gre to vse zraven.

joj, drug teden se pa že faks začne. LEtos mamo vaje po 8 ur + še učit popoldne. Upam, da bojo slabosti minile in bo pol lažje pregvirat vaje.

Lep dan!

papa

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 611
28.9.2009 8:19:55   
ks
ks-čestitke za srček-koliko pa si bila noseča tedaj da se je videlo.

Je bilo 7 tednov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 8:31:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ks)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
28.9.2009 8:43:40   
frcefela
Alma, pri meni je očitno prišlo do napake, prvega pregleda še nisem imela, tako da tudi srčka še nisem videla. prav tako še nimam datuma za nuhalno.

(odgovor članu ks)
Neposredna povezava do sporočila: 614
28.9.2009 8:45:35   
aischa1
dobrojutro mojesouser posted image kako ste kaj danes tebi  Alma in Zivepo želim,da bi se danes kaj videlo in da sporočita veselo novico tistim ki ste zagledaleuser posted image pauser posted image user posted image . Jaz se tudi bližam mojemu pregledu in komaj čakam upam da se bo kaj vidlo. No patudi meni je fuluser posted image a saj vemo da to je zaradiuser posted image in se vse potrpi a saj mi je blo za vse tri ampak tako kod zdej pa se ne spolnem drži me skoraj cel dan.

Neposredna povezava do sporočila: 615
28.9.2009 9:17:06   
fiška33
Kajča, to je pa res fajn slišat, da se lahko zanosi takoj po čiščenju in da je bilo pri tebi vse v redu. Mene bi verjetno bolj skrbelo, če npr. ne bi mogla zanosit, kot pa če bi imela ss. Zdaj sem, oziroma smo - prihajamo, v najbolj zoprno obdobje, ampak tudi če nas doleti ss, bomo verjetno brez težav zanosile ponovno. (Tiste, ki ste imele probleme z zanositvijo, čestitam in držim pesti, da obdržite!)
Tudi jaz nisem več med najmlajšimi, verjetno sem najstarejša tukaj, ki sem prvič zanosila, ampak poskušam ne skrbet. Saj sploh ne vem, če želim vedet, kaj skrbi tebe user posted image . Jst se pri takih zdravstvenih problemih raje delam nevedno. Kao, ne more se mi nekaj zgodit, če ne vem, da obstaja user posted image . Npr. zadnjič mi je nekdo rekel, da me bo bolel želodec, če bom spila preveč kave. Pa sem ga jaz vprašala, pa zakaj mi to sploh govoriš? Jaz sploh ne vem, da te bi naj v tem primeru bolel želodec. Lansko leto, ko sva se z bivšo sodelavko menili, da bi bil že čas, da zanosiva, je ona rekla, da pozna vse probleme, ki bi naj doleteli pozno nosečnico. Kaj ima od tega, če ve te stvari? Poleg tega ima ona en kup zdravstvenih problemov, za katere jaz še slišala nisem user posted image . Jst verjamem, da vse naravno stremi samo po sebi k temu, da bi bilo zdravo in popolno - vsaka rožica, vsako drevo, vsaka živalica, ... Ogromno dam na placebo učinek. Pač verjamem, da se vsaka bolezen najprej začne v glavi ali pa s stresom. Jst sem se pač odločila, da ne bom imela nosečniških nevšečnosti. Moja mama, v 35 letih, ni bil niti enkrat na bolniški zaradi sebe. Vedno je govorila, da ona (oziroma mi - družina) nimamo časa zbolet.
Punce, ne tolko skrbet! Vsaj tiste, ki do sedaj niste imele problemov. Vse bo vredu! Jst si naredim okol sebe nek tak mehurček, popoln svetek in ne dovolim, da mi ga kdo kvari. Še virus prehlada ne more noter user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 616
28.9.2009 9:41:19   
frcefela
Fiška, tole si pa super napisala user posted image Se bom poskusila tvoje preizkušene teorije o mehurčku in popolnem svetu držat. user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 617
28.9.2009 9:50:14   
bubolin
Jutro jutro souser posted image .

Friška33 - tako se govori!!! Bravo bravo. Tudi jaz tako govorim in počutim se odlično in tako bo tudi ostalo user posted image In to želim tudi drugim souser posted image .

Drugače sem pa tudi jaz kadila, približno škatlico na dan, potem pa sva se z mojim decembra začela pogovarjati o otročku in januarja sem nehala kadit, kar od enkrat in sploh ni bilo tako težko, samo trdno se moraš odločit, pa je user posted image Ne pravim pa da je bilo vedno tako lahko včasih te prime pa se takrat zadržiš potem pa spet mine. Tudi kavo sem prej kar veliko pila, zdaj pa že nekaj mesecev samo zjutraj. In počutje je precej boljše kot pa prej user posted image Kaj pa ve?? A katera kadi, koliko kave spijete na dan??

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 618
28.9.2009 9:55:08   
bubolin
Se opravičujem Fiška33, sem narobe napisala user posted image Aja pa še nekaj me zanima, ali ima katera izmed vas doma mačko?? Jaz imam dve in me malo skrbi, ker sem slišala da mačke prenašajo toksopasmoso?? Kaj veste kej o tem? Moji mački sta samo v hiši in cepljeni in vse in ne gresta nič ven. Ali se ju lahko dotikam ali ne?? user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 619
28.9.2009 10:25:42   
fiška33
Jaz imam mucka že 13 let, v bloku, nikoli cepljenega user posted image .
Jaz ne kompliciram. Verjetno sem toksoplasmoso že prebolela, namreč od malega dalje mečkam vse mačke, ki jih srečam.
Enkrat sem celo garje dobila user posted image
Bojo pa to za ziher na krvnem pregledu naslednjič sčekirali.
Drugače pa vsaka čast Bubolin glede cigaret. Jaz v naprej nisem mogla nehat kadit. user posted image
Kako pa se tvoj drži?

LP

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 620
28.9.2009 10:32:32   
Teja K
Bubolin ojla!

tudi vsem drugim nosečnicam eno krasno dobro jutro (kljub ponedeljku user posted image )!

Bubolin ne poznam ravno tvoje zgodivine, ampak glede na to da imaš mačke, predvidevam, da si toksoplazmozo že prebolela, meni so test naredili v prvi nosečnosti in sem jo prebolela. S toksoplazmozo je tako kot z noricami imaš jo enkrat, prenaša pa se z mačjimi iztrebki, zato priporočajo, da jih nosečnice naj ne čistijo, naj sedaj mačje kakce čisti kateri drugi član, če pa to počneš ti pa si natakni rokavice in si jih potem še fino umij pa je. Bolezen se ne prenaša z božanje, je pa res, da zdaj pač muc ne lubčkaj in zmeraj po požanju in carkljanju si umij roke.

Tudi jaz imam muco doma, in so sedaj vsi z veseljem prevzeli čiščenje mačjih kakcev user posted image in tudi marsi katere druge stvari hihihi.

Sem si na bibaleze.net naročila tedenske novice o razvoju nosečnosti, ki ji dobivam na e-mail, kjer je vse lepo not napisano, tudi za očete user posted image in jih pošiljam naprej bodočemu atiju, moram rečt za da pomaga user posted image .

Tako, da ne skrbi preveč, lahko pocarkljaš svoje mačke, pač si bolj pogosto roke umivaš, hihihi.

Fiška33 čudovito si to napisala. Tukaj na formu je res toliko podatkov, da sem se jaz odločila, da ga več ne bom brala, ker sem se resnično začela obremenjevat z vsemi možnimi stvarmi. Imam pa pregled šele 6.11., zato sem bila že čisto panična, ampak sem sedaj v svoji glavi razčistila, da ni vzrokov, da bi šlo vse na robe, saj se enkrat že donosla in je bilo ok.

Nosečke lep dan in veliko poztivnih misli, polno zelenjave, mleka,... pa počivanja predvsem user posted image , na to najbolj pozabljamo.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 621
28.9.2009 12:07:22   
mala
Pozdravljene vse noveuser posted image ,
Vikend je bil pester, smo imeli rojstni dan in piknik, danes sem pa čisto fučuser posted image , čeprav sem šla včeraj že ob 8-ih spat...ta utrujenost je groznauser posted image , drugače se mi je pa zagabila kavauser posted image , prej sem obvezno spila vsaj 3 na dan, zdej pa tud ene ne morem ker mi rata slabo.
Tudi jest sem kadila pred prvo nosečnostjo, pol sem nehala, po treh mesecih ko sem rodila, sem spet začela, pa spet nehala, ko sem bila drugič noseča, pa pol po rojstvu spet začela, pri tretjiuser posted image  sem pa nehala in zdej ne kadim že 3letauser posted image  in mi cigareti sploh več ne pašejo..in upam, da tako tudi ostaneuser posted image

alma-držim pesti za danesuser posted image

Vsem MAjčicam pa lep sončen danuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 622
28.9.2009 12:43:03   
isabeaux
Živjo punce....joj kolk ste se razpisale...

Joj alma...upam zate da bo danes vse ok...moćčno držim pesti...

Punce imam eno vprašanje....noro me pika na strani desnega jajcevoda...in se bojim da bi to lahko bila izvenmaternična...imela sem jo že na levem jajcevodu...vendar sem imela srečo, da se je ščistilo samo...nekaj dni po + ...sku...

sedaj me pa skrbi....ker kar boli in pika že od včeraj...joj...jutr grem v 7 teden...tko da za pregled me še g. ni poklicala...in sedaj se res bojim da bi blo kaj narobe...saj nočem bit črnogleda sam vseeno...ker kar pika...

drugače pa nimam nobenih izcedkov in nič...vse ok...

Dajte mi povedat ali je še pri kateri tako...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 623
28.9.2009 12:51:14   
frcefela
čao punce,

jaz sem šla pa danes h ginekologinji pokazat ta svoj rumen izcedek, ki se mi je pojavil in ni nobene panike. Naredila mi je še UZ, kjer je ugotovila, da sem noseča manj časa (dopolnjenih 5t), ker sem imela zelo pozno ovulacijo in vgnezditev. Tako da bo moj PDP čisto zadnji dan maja, 31. :sm_smileylove: Ploda še ni videti, ker je prekmalu, je pa hvalabogu nosečnost v maternici.
Naslednji pregled imam čez 2 tedna.

Sama sem nehala kaditi 3 mesece nazaj, kar tako, čez noč, ker sva z mojim začela delati na pikici in se mi je zdelo prav, da preprosto neham. Druga najboljša odločitev v lajfu user posted image
Kar se kave tiče, sem pila pravo turško kavo, in sicer ta velko šalco. Zdaj si 1x na teden naredim turško, ampak čisto malo kave in veliko mleka. Drugače pa pijem un kofe v prašku ali pa žitno belo kavo.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 624
28.9.2009 12:52:54   
frcefela
isabeaux, mene je špikalo par dni nazaj na ornk pa je bilo danes na UZ potrjeno, da ni izvenmaternična. Baje je normalno, da včasih špikne v desni jajčnik .. ne vem sicer zakaj, tako mi je povedala G.

alma, držim pestke zate in tvojo pikico.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?