|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
25.9.2009 9:07:23   
bubolin

Jooj alma tudi meni je zelo hudo zate in tvoje user posted image Želim ti čim vem optimizma in pa moči za nov boj.
Sporoči v ponedeljek kaj je bilo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 501
25.9.2009 9:44:12   
fiška33
Alma, tudi meni je zelo hudo zate in za tvoje. user posted image . Pa tudi zato, ker si že postala naša prijateljica in smo si želele, da bi naše majčke skupaj vzgajale user posted image . (Hvala tudi za povzetek predavanj.) Poskusi poiskat vsaj eno dobro stvar, da ti bo lažje. Želim ti, da nadaljnji postopki ne bodo preveč boleči in da vama čimprej uspe ponovno zanosit in seveda obdržat.
Ostale tukaj bomo verjetno ostale skupinica še nekaj časa. Dobrodošla kadarkoli! Upam, da nam boš sporočila, ko boš spet veselauser posted image . Drži se!

LP

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 502
25.9.2009 9:50:03   
fiška33
Punce, držim pesti, da ne bo več nobenega takšnega sporočila, kot je bilo Almino.

LP

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 503
25.9.2009 11:01:20   
larisa2002
Alma full mi je hodo zate. Kak hitro lahko kaj pride.

Tudi sama v prvi nosečnosti nisem pomislila da bi bilo lahko kaj narobe zuser posted image . Ko pa sem imela letos izvenmaternično nosečnost pa me je sedaj full strah.
Tudi jaz vedno mislim kako je zuser posted image kr vsak dan bi šla na pregled da mi potrdi je je vse ok pa žal tega ne morem.

Sedaj čakam na 27.10 na nuhalno,to je moj naslednji pregled. Meni se kr dolgo zdi.

Lepo bodite in čuvajte svojeuser posted image in uživajte vuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 504
25.9.2009 11:19:04   
valentinčica30
Bejbobo mal sem po forumih šarala in zagledala tvoje vprašanje v zvezi s posteljico. Sama ti lahko povem iz prve roke, da se stanje pri odstopu posteljice lahko izboljša. Pri nas pričakujemo februarja. V 9 tednu mi e iz neznanih ralogov odstopil velik del posteljice in ful sem krvavela, pa tudi bolečine so bile grozne. Na NS, mi je rekla da bo dobro, če se bo vsa zadeva obdržala še en teden, rekla je naj se pripravim na najhujše. Sedaj sem v 21 tednu. Sicer bolj ali manj počivam, posteljica se je prijela nazaj skoraj vsa, razen 1,5 cm, za katere pa pravijo, da niso kritični. V primeru če ti je odstopilo več kot 1/2 posteljice in se ni sprijela nazaj je vprašanje preživetja user posted image  , vsaj tako so men razložili. Tako, da te ki imate izcedke nikarte obupat, samo upoštevajte nasvete G, magnesol in buscopan pa sta skori obvezna, aja pa nič user posted image .

uživajte

(odgovor članu larisa2002)
Neposredna povezava do sporočila: 505
25.9.2009 11:37:46   
frcefela
Joj Alma, žal mi je, vem da ni besed, ki bi te lahko potolažile, ampak vedi, da smo tu, če nas boš rabila user posted image Objemček

patella sem iz LJ ja, lahko hodiva skupaj user posted image

Punce, jaz sem pa danes imela ogromno rumenega izcedka ki je rahlo smrdeč. Kaj bi lahko bilo? Čisto sem panična user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 11:54:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frcefela)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
25.9.2009 12:13:54   
isabeaux
alma....user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kolk mi je hudo zate...res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj ti je tole za srček povedala ista g...na istem uz - ju al kako?

Ker če bi bili tako prepričani bi te verjetno dali takoj danes na abrazijo...ne pa tko...ne vem...vseeno še optimistično upam, da bo pa morda se vseeno srček v pon. pokazal....upam zate res....pa nočem dajati lažnega upanja...ampak tko ne vem...rada bi vesel zaključek...ne pa tko user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 508
25.9.2009 12:37:57   
Korina*
Frcafela,.....nič hudega ni to,...tudi jaz sem ga imela , rumenega, neprijetnega vonja. Zdravnik je rekel, da je normalno. Ne se sekirat.

Včeraj sem imela beta hcg 32901, danes 35991.
Mislite da je premalo narasel?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 509
25.9.2009 12:41:55   
isabeaux
ne po moje ni premalo narastel...ker se podvaja nekje na 72 ur...pa še to v prvih tednih nosečnoosti...potem pa malo manj narašča do 12. tedna....

korina mislim da je ok...ob kolkih si včeraj dala kri in danes?

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 510
25.9.2009 12:43:36   
patella
patella sem iz LJ ja, lahko hodiva skupaj user posted image

No, suoer. Se bo mal za pozanimat, kje in kdaj. No, v bistvu bi jst najprej počakala na 1.pregled pol pa še na NS, da vidmo, kako se drži naš(a) potomček/potomčica

Punce, jaz sem pa danes imela ogromno rumenega izcedka ki je rahlo smrdeč. Kaj bi lahko bilo? Čisto sem panična

Verjetno gre res za vnetje - kako pa smrdi? Po ribah, sladkast vonj. Če smrdi po ribah, je to najverjetnje bakterijska vaginoza. Če pa ima sladkast vonj, je trihomonozno vnetje nožnice, kjer je značilen še zelenorumen obilen izcedek. Izcedek pri glivičnem vnetju ponavadi ne smrdi. NE SKRBI, na plodek ne bo vpliva!!! Drži se!

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 511
25.9.2009 12:48:05   
Korina*
dala sem včeraj zjutraj ob 7ih in danes zjutraj ob 7ih.
a če bi bla prazna gv bi še vedno naraščalo?

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.9.2009 13:04:40   
Teja K
Alma, tako kot vsem je tudi meni hudo zate, ni besed, ki bi ti sedaj olajšale tvoje stanje zato ne bom dolgovezla. Upam in navijam, da se v ponedeljek zgodi čudež.

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 513
25.9.2009 13:09:24   
Teja K
Punce jaz pa imam eno vprašanje, zakaj vse dajete kri in testirate beta?

Vem, da to pokaže, da ni izvenmaternična nosečnost, ampak vseeno tega v moji prvi nosečnosti punce niso delale. Sicer sem tudi sama v rahlih skrbeh za IZ, glede na to da sem eno že imela, ampak značilno za IZ je, da v bistvu krvavitev je, ni pa to menzes in glede na to, mislim, da je ravno to pokazatelj izvenmaternične.

Dajte me razjasnit prosimuser posted image .

Tudi mene pri prvi nosečnosti ni bilo strah ničesar in nisem imela pomislekov in zato mi je sedaj tolk bolj čudno ker se mi to dogaja, res je da sem starejša, da sem imela izvenmaternično, tudi tumor sem imela na jajčniku in sem bila prepričana, da ne bom več mogla zanosit, ampak sedaj mi je ratalo s prve in sem presenečena in vesela, ter prestrašena a to pride z leti, ali zato, ker sedaj poznam toliko žalostnih zgodb?

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 514
25.9.2009 13:36:45   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Korina*

dala sem včeraj zjutraj ob 7ih in danes zjutraj ob 7ih.
a če bi bla prazna gv bi še vedno naraščalo?

Žal ja...tudi če bi bila prazna vrečka bi hormon naraščal...saj  je ravno rumeno telo. oz. kasneje gv. tista ki sproži izločanje bete...

Ampak ne razmišljat tko negativno ...upaj na najboljše...kdaj imaš naslednji uz? 

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
25.9.2009 13:44:24   
danaja29
No, da se vam spet mal javim - včerajšnji UZ OK. Imava eno lepo pikico, ki ji že bije srček. Sva bla v postopku ICSI, tako, da so nama vstavili dva, eden se je prijel. Sva bla full vesela.user posted image
Alma - drži se, sploh nimam besed, samouser posted image user posted image user posted image .
Aja - PDP je 18.5. 2010.  Tako da me lahko napišete tja - po moje sem zaenkrat edinauser posted image . NS imam pa prvi teden v novembru - se moram še naročit.
Bodte fajn, pa pogumno naprej.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 516
25.9.2009 13:54:46   
Korina*
V ponedeljek imam naslednji UZ.

(odgovor članu danaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 517
25.9.2009 14:29:48   
isabeaux
 Korina...no takrat bi se pa že skoraj mogu videt srček :-) Saj bo...ne se preveč sekirat...bo pa vem da zelo dolg vikend do takrat...probaj se s  čem zamotit...

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
25.9.2009 14:38:35   
MiniMiska
alma82user posted image user posted image ... brez besed sem ostala... ampak tako kot nekaj predhodnic, verjamem v čudež v ponedeljek. Objemček zate! Drži se!

danaja29- user posted image za prvi UZ... jaz tudi že komaj čakam, da bo na vrsti pregled... da bom prepričana, da je vse OK...

tudi ostalim so-majčicam lep pozdrav od mene, ki mi je spet user posted image - ampak tudi to mine, le da bo user posted image zdravo!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 519
25.9.2009 15:05:34   
bejbobo
Valentinčica kar malo si me potolažila, hvala. Zaenkrat naj bi se pri meni videlo malo več kot 1,5 cm odluščenega oziroma karkoli že je. Tako da upam, da to ni tako hudo in da se zaraste hitro. Da mi ne bo treba cel čas ležati, ker imam poroko pred vrati.
Plodek je bil pa kar velik in srček sem že videla, tako da upam, da bo imel voljo in možnosti še zrasti ter mi dovoliti da postanem mamica.user posted image
Joj, kako dolgi so ti dnevi v postelji, ko ne veš kaj bi počel in samo čakam na četrtek, ko imam G.

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 520
25.9.2009 15:21:44   
alma82
čau čau punce user posted image

hvala vam vsem za vaše besede user posted image
še vedno smo vsi čisto na tleh... user posted image
zdej imam malo zmedeno glavo ampak ena je napisala da bom tu še dobrodošla. Hvala user posted image
Itak da vas bom hodila brati in kakšno bom tudi še rekla. Sploh pa upam da boste slikice gor dajale user posted image
Ve ste bile prve s katerimi ''sem doživljala svoje prve znake nosečnosti'' user posted image in vas imam za svoje souser posted image prijateljice še naprej user posted image

Ena me je pa vprašala glede bitja srčka ... če se ne motim je bila to Isabeaux ... Moja G me je poslala na urgenco. Na urgenci je gledala več kot 20 minut (svaka čast tisti G. Je bila res prijazna) in iskala utrip. Pa ga ni videla.
Ker sem si dajala upe, da ga ne vidi zaradi starega UZ sem šla še kar v Porodnišnico.
Tudi tam je rekla da utripa več ni user posted image

Obe sta mi predlagale čiščenje (ampak bi morala počakati 6 ur, ker nisem bila tešča) pa sem jih zavrnila. Obe sta to na izvid tudi napisale.

Iskreno punce raje bi videla, da mi je rekla da več ni plodka in da se je samo lepo očistilo.... tako pa še enkrat v ponedeljek... bojim se.... bojim se iti na splav user posted image . Pa obe sta rekli, da se itak vidijo neke nepravilnosti, da ta nosečnost itak ni bila pravilna user posted image ... meni moja (da ne rečem za kaj jo zdaj imam user posted image ) G ni NIČ tega omenjala user posted image . Je res, da mi je rekla, da rumenjakova vrečka še ni pravilna.... ni mi pa rekla, da bo plodek najverjetneje odšel... ker ima neke napake... V mojem kartonu pa je moja G napisala da vidi ZAČETEK SPLAVA user posted image jaz pa o temu nisem vedela nič. ABSOLUTNO MENJAM G!!

Sej po temu (da ima plodek neke okvare. Da vrečkica ni pravilne oblike... to baje kaže na nepravilnosti) sploh ne vem kaj želim slišati v ponedeljek... a me razumete? Nočem slišati, da srček ne bije. Nočem pa tudi slišati da srček bije, pa bi mi na NS rekli, da ni vse ok. Pa bi spet trpeli ...user posted image

A ima katera izkušnje s tem, da so ji rekli, da vrečkica ni pravilne oblike (baje bi morala biti lepa okrogla, moja je pa nekje noter vdrta..). ... Pa nekakšna bela črta je še zdraven plodka (in to ni popkovina... mi je G pokazala kje je)... user posted image

Hvala punce še enkrat.

Dolžna sem vam še tisto o prehrani nosečnic user posted image
Pa danes zvečer vam bom seznam dopolnila. Se bom malo zamotila s tem user posted image

Držim pesti za vse vas in še en  user posted image za vse vas.

V ponedeljek pa tudi sporočim kaj bo bilo...

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 521
25.9.2009 15:29:16   
isabeaux
alma...ohhh...če pa je tko...potem pa je res morda bolje, da je tako...čeprav je tako hudo to reč...kaj šele slišat...

Takoj menjaj g!!!...Kot si se odločila...in tista bela črta poleg...bi lahko bila pregrada...ali pa polip...tako se namreč to vidi na uz...in potem ni čudno da ni mogu plodek se pravilno razvijat in vsidrat....

ampak ko bo vse zza teboj pojdi absolutno po drugo mnenje...ker to ni res...da ti tvoja g. ni povedala že prej ...mislim groza...obupno...

Res se pa pregrada ali pa polip v maternici vidi kot bela črta, lisa na sluznici....tko da je čisto možno da je tko....

drži se...čeprav ni pametno da nisi šla čez 6 ur na abrazijo...ker lahko pride do kake sepse....če se zgodi, da ti bo slabo, bog ne daj da dobiš vročino...pojdi takoj na urgenco....

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 522
25.9.2009 15:32:50   
MiniMiska
TIste, ki že imate izkušnje z nosečniškimi "tegobami" ... ali pa če katera druga ve - vsake toliko me močno boli trebuh, kot bi hotel počit :) bolj v spodnjem delu, kot da bi bil en trd balon, tik pred pokom... Slabo mi je še vedno tudi (pa ni le jutranja slabost user posted image ), prebavo imam skoraj normalno. Kaj me zdaj to muči, mi katera zna pomagat? 

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 523
25.9.2009 15:38:19   
soncekray
O neee, Alma.. Zal mi je, da moras ti tud cez touser posted image user posted image user posted image

Drzi se in pliiiz pliiz ostani na forumu.

Ne obupat, naslednjic bo ziher vse okey..

big hug

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 524
25.9.2009 15:51:43   
alma82
Soncekray sorči, ker ti še nisem odgovorila na ZS. Sedaj sem se spomnila ko sem te tu zagledala user posted image sori ... imam bolj slab spomin zdaj... se ti javimuser posted image

Ja ja še bom tu. Ne boste se me kar tako rešile user posted image

Še malo pa od tebe pričakujem kakšno lepo novičko user posted image

Isabeaux a mislive na isto stvar... evo bom slikico prilimala. A je to to kar ti praviš? Bom šla malo o temu brati...
A se mi bo potem to skoz ponavljal? Zakaj mi niso rekli, da je polip ali pregrada? So rekle samo o napaki plodka (če se ne motim je blo govora o genetski napaki??Ali pa imam samo napačno stvar v glavi. Ker sedaj se še nebi videle takšne napake a ne?).
Jaz več ne krvavim. Imam rahle bolečine v trebuhu pa občutek, da mi želodec skače, pa sem pa tja kakšen rahel krč. Drugega nič. Ali vseeno lahko pride do sepse?

Evo slikice:
user posted image

(a je to ta bela lisa in ali je to res nepravilna oblika)

Fajn se mejte punce user posted image se še tipkamo user posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?