milena2222
|
Evo še jaz na hitro.Nabavila včeraj hlače v H&M,za moje pojme predrage ( 60 EUR ),ampak sem imela še darilni bon,tako da sem tistega porabila.Res imajo predraga oblačila... Da dokončam glede tokse. zivepo- moj g.ve,da je nisem prebolela,pa me noče dat.Ful je čuden,sej bom vztrajala na naslednjem pregledu,da me da ponovno na test. angel_tian-na bolniški sem zaradi krvavitev-ki jih HB ni več - ter zaradi neznosnih razmer v službi... strelkica-jaz sem že tretji mesec na bolniški,zaenkrat mi podaljšujejo,upam,da tako ostane,ker v službo ne grem, ker vem da ne bom zdržala psihičnega pritiska... Tiste, ki še niste povedale v službi, vam povem,da huje kot je bilo pri meni ne gre.Psihično sem se pripravljala en teden,nato povedala, pa mi je bilo rečeno, ali sem na bolniški ali pa delam ( da ja ne bi npr. delala in bila občasno v bolniški ), grem v bolniško, da ni več stroškov z mano, sedaj sem pa menda najslabša od najslabših ( nesposobna,...) . Zanimivo je pa to,da sem očitno pa dovolj dobra,da mi delo še vedno vozijo na dom,da ga opravim ( se pravi, delam,ko sem na bolniški ),ampak mi ga pripelje tajnica ter reče,da je šef ukazal!?Boli, ker prej delaš od jutra do večera ( po cca 10 ur dnevno - dodatne ure so gratis,da ne bo pomote ),nosiš domov delo čez vikend,si na voljo skos, nimaš privat življenja...potem pa vidiš,kako malo je bilo to vredno.Ampak vsaka stvar je za nekaj dobra si rečem. Ja,da ne pozabim, dobrodošlica vsem novim Jaz sem v 20- tednu,pa tu in tam čutim premike ,vsaj mislim,da jih,ampak zdej nisem kej čutila včeraj pa danes tudi ne,a ve,tiste,ki že čutite,to čutite vsak dan? Tako,zdej grem pa za službo delat (sem takorekoč zastonj delovna sila,haha)... Lep dan vsem
|