patella
|
Hej ho! No, zdej sm se zopet spravla pisat po prej neuspelem postu. Pa še skakat bom mogla sem in tja, ker se mi južna kuha in grem stavt, da mi bo kmal kej prsmrdel iz kuhne po zažganem. Zivepo - hvala za info za take telebane k sm jz No, zdej bom spet kr nekje začela komentirat.... Toxo: Sm že v mojem izbrisanem postu poizvedovala, kolk vas je dejansko že prebolel toxo oz kolk vas je pozitivnih? Jst sm na moje veliko presenečenje negativna, glede na to, da se skor celo življenje "mrcvarila" mačje zverinice + sem velik solatožer in nism vedno jedla neoporečno čiste zelenjave(beri: direkt z vrta, neoprano) in je kdaj kar škrtala zemlja med zobmi.... No, uglavnem. Zdej sm pa začela pretiravat v smislu, da 10o let perem tisto ubogo solato, da je na koncu že čist "zdelana". Pa ne jem solate po oštarijah oz. tut doma ne, če jo kdo drug opere, ker so vsi bolj na hojladri- Črte in obrnjeni popki: Še nič. Sm pa veretn miss kosmatega bušija. Ja, kr neki so ponorele ze dlake. Mi je glih moj dragi dones zjutraj reku, da bova kmal tekmovala, kdo bo zavzel mesto pred ogledalom zjutraj za britje brade. No, tok hudo še ni, da ne bo pomote. Buši si je pa res odel zimski "kovtrček"-. Rahlo pa že čutim brcike. jupiii Sicer ponavad šele zvečer, ko se uležem na hrbet in umirim, pa začne mali neki žokat. Kile in kilce: Ja, tut tle bi bla lahko rekorderka v hitrem pridobivanju kg-jev. Gre kar ena na tedn gor. No, sicer se je stanje malo umirilo, ker izvajam vadbo za nosečnice. Čeprav se res počutim morbidno ob izvajanju le-teh - kot ena zelo stara ženica z osteoporrozo in artritisom. NE, res, to je glih za mal se pretegnt. Za stare mame uglavnem. No, in ne verjamem, da se je zaradi te "vadbe" stanje kg umirilo. Drgač pa hodim velik na sprehode po frišnem luftu. Cepljenje: No way - noben mi ne more garantirat, da adjuvansi niso škodljivi za bebiko. Zaenkrat furam preventivo in se izogibam gužvi. Ker sem študentka medicine, sem se odpovedala vajam, kjer si pa reees izpostavljen, čeprav sem imela namen diplomirati ali vsaj narediti večina obveznosti do poroda. Pač, zarad otročka se ne bom po nepotrebnem izpostavljala. Je pa zdej kar mal muka bit skos doma, ker sem bila zmer navajena na hiter tempo. No, čeprov sm se že kar navadila in je tut zame dobr, da sm se prvič odkar sem nehala hoditi v vrtec, mal umirila in vzela čas zase. Vozički &co: Še nič. Kar imava od opreme za našga frajerja/frajerko, je zibelka, v kateri sem spala jz kot dojenček. 1x sva šla gledat vozičke v BC. Zelo mi je bil všeč Quinny FS. Sicer mojga je zanimal vse kaj drugega kot vozički. Kot majhen otroček: "Kaj je pa to?" "Gospod, to je pa jahač in ga vaš otrok še dolgo ne bo rabil", je rekla prodajalka. "aha. KAj Pa to"... No, da ne rečem, da je vse podrl, kar je prijel, pa vse je peloin cingljalo, ko je hodil mimo igrač.... Res, drugič grem sama, da ne bo treba še kakšne škode poravnavat. Morfologija: Jst jo mam 5.1.10. Takrat bom v 21.tednu. Komi čakam. Bo pa dragi šel zraven, seveda. Do sedaj je šel vedno zmano in me čakal v čakalnici že čist naveličan. Bogi. Se pa res velik čaka pri teh ginekologih. Gre v ure to čakanje. Aja,babnce, še to sem vas hotla vprašat, če se katera slučajno v kratkem oz. dolgem poroči? Zdej pa grem kuhat naprej - smrdi ne še nič, diši tut ne. Bomo vidl kaj bo ratal. Aja, pa oblubm, da bom večkrat kaj napisala, sam skos se mi nekam mudi tut če sm doma- Aja, pa še to. A je katera iz okolice Lj-Šentvida doma? Jst sm zaenkrat solo za vozičkanje. Sicer je res, da ni dolgo, kar sm se preselila in še nobenega prov dost ne poznam. Bomo že!! Mejte se in papa!
|