Angel_Tian
|
zivepo - kolker sem razbrala, mislim vsaj, da gremo melia, larisa2002 in jaz rodit v MB gromska - me je kr malo stisnilo v želodcu, ko sem prebrala "vroča limonada s čebulnim sirupom". Jao, jaz še vem ne, da kaj takega obstoja, kak bi mi šele bilo, če bi to mogla popit bljek. Ampak vsaj upam, da ti pomaga patella - bravo za še en lep buši Pri nama je organizacija poroke trajala glih 2 mesca. Vse se da, če nimaš potrebe po pretiravanju. Tako, da se čisto nič ne motiš - vse vama bo uspelo prav čas organizirat in izpeljat. Aha! Spet ena nova - miska_piska - DOBRODOŠLA milena2222 - čist preveč za hlače ampak saj nekaj pa morš oblečt ane? Tile tvoji v službi pa po moji presoji nimajo najbolj razčiščeno v svojih glavah in res mi je hudo, če mora katera dat tako izkušnjo skoz. Pa ne si vzet veselja nosečnosti zaradi takih zlobnih ljudi. Presneto, ne vem, kak mate kaj pošlihtano, ampak sem kar idejo o prijavi delovnemu inšpektorju dobla melia - suupeeeeeeeeeeeeer, držimo pesti, da razgovori uspejo in da boš lahko malo delala nusi - huh, z možem imava tolk majhne plače, da ne padeva ravno v visok razred. Evo, čist konkretne cifre. 125 EUR naju stane vrtec + tistih 40 za prehrano, ki jih itak plačajo vsi, ne glede na to, v katerem plačilnem razredu so. In prav teh 125 EUR bi plačala tudi v "navadnem" vrtcu. Mogoče imajo enako ceno ostalim vrtcem, ker so prvo leto in ker drugače ne bi bilo niti tolk vpisanih kot jih je. To glede cene bomo videli naslednje leto, če bodo kaj dvignili. Naj ti pa samo povem še, zakaj sem se jaz sploh odločila za ta privat vrtec. Tiana so prej pazli moja teta, stara mama in star ata. Torej si lahko predstavljaš, kako so se lahko trije vrteli okrog njega (čeprav je star ata brez obeh nog). V glavnem, mali je bil stalno v središču. In iz tega je izhajalo moje mnenje, da se bo laže vklopu v neke čisto na novo oblikovane skupine, kot pa da bi ga dala v vrtec, kjer so otroci skupaj že od jaslic. Saj nikoli ni imel težav se vklopit v kakršnokoli družbo, ampak jaz sem pač v tej smeri razmišljala. Plus tega so mi vsi delavci na predhodnih razgovorih bili tolk všeč, da sem takoj vedela, da se bo Tian v tem vrtcu dobro počutil. Pa evo rezultat - nimamo težav in tudi tolk bolani otroci niso kot v drugih dveh v našem kraju. Daj si sama zračunat, kolk bi te privat vrtec stal ali imata s kolegico in partnerji enake plače?