|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 12:22:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
   RE: Majčice 2010
11.12.2009 12:26:08   
m_o_i
ma kaka bolezen user posted image

"Drzniti si, stremeti, premagati."
drznila si siuser posted image , stremis ze tudi, danes pa ima da se premagas user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
11.12.2009 12:32:56   
Angel_Tian
zivepo - kolker sem razbrala, mislim vsaj, da gremo melia, larisa2002 in jaz rodit v MB user posted image

gromska
- me je kr malo stisnilo v želodcu, ko sem prebrala "vroča limonada s čebulnim sirupom". Jao, jaz še vem ne, da kaj takega obstoja, kak bi mi šele bilo, če bi to mogla popit user posted image bljek. Ampak vsaj upam, da ti pomaga user posted image

patella - bravo za še en lep buši user posted image
Pri nama je organizacija poroke trajala glih 2 mesca. Vse se da, če nimaš potrebe po pretiravanju. Tako, da se čisto nič ne motiš - vse vama bo uspelo prav čas organizirat in izpeljat.

Aha! Spet ena nova - miska_piska - DOBRODOŠLA user posted image

milena2222
- čist preveč za hlače user posted image ampak saj nekaj pa morš oblečt ane?
Tile tvoji v službi pa po moji presoji nimajo najbolj razčiščeno v svojih glavah in res mi je hudo, če mora katera dat tako izkušnjo skoz. Pa ne si vzet veselja nosečnosti zaradi takih zlobnih ljudi. Presneto, ne vem, kak mate kaj pošlihtano, ampak sem kar idejo o prijavi delovnemu inšpektorju dobla user posted image

melia - suupeeeeeeeeeeeeer, držimo pesti, da razgovori uspejo in da boš lahko malo delala user posted image

nusi
- huh, z možem imava tolk majhne plače, da ne padeva ravno v visok razred. Evo, čist konkretne cifre. 125 EUR naju stane vrtec + tistih 40 za prehrano, ki jih itak plačajo vsi, ne glede na to, v katerem plačilnem razredu so. In prav teh 125 EUR bi plačala tudi v "navadnem" vrtcu. Mogoče imajo enako ceno ostalim vrtcem, ker so prvo leto in ker drugače ne bi bilo niti tolk vpisanih kot jih je. To glede cene bomo videli naslednje leto, če bodo kaj dvignili.
Naj ti pa samo povem še, zakaj sem se jaz sploh odločila za ta privat vrtec. Tiana so prej pazli moja teta, stara mama in star ata. Torej si lahko predstavljaš, kako so se lahko trije vrteli okrog njega (čeprav je star ata brez obeh nog). V glavnem, mali je bil stalno v središču. In iz tega je izhajalo moje mnenje, da se bo laže vklopu v neke čisto na novo oblikovane skupine, kot pa da bi ga dala v vrtec, kjer so otroci skupaj že od jaslic. Saj nikoli ni imel težav se vklopit v kakršnokoli družbo, ampak jaz sem pač v tej smeri razmišljala. Plus tega so mi vsi delavci na predhodnih razgovorih bili tolk všeč, da sem takoj vedela, da se bo Tian v tem vrtcu dobro počutil. Pa evo rezultat - nimamo težav in tudi tolk bolani otroci niso kot v drugih dveh v našem kraju.
Daj si sama zračunat, kolk bi te privat vrtec stal ali imata s kolegico in partnerji enake plače?

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
11.12.2009 12:33:19   
janapan
Sem opazla da je padla debata glede porodnišnic (Postojna ali Ljubljana) Jaz lahko samo iz lastnih izkušenj pri prvam porodu povem za POSTOJNO
Postojna je bolnišnica v pravem pomenu besede, tako da niti pod razno ne pričakujte nekih hotelskih lastnosti ali uslug. Namenjena je zgolj ginekologiji in porodništvu - torej je tam klinika za ginekološke posege in v večini porodnišnica.
Za postonjsko porodnišnico imam jaz same pozitivne besede. Za to porodnišnico sem se odločila zato ker živm v Ajdovščini, na izbiro oziroma v bližini sta dve porodnišnici Postonjska in pa v sklopu Šempeterske bolnice. Za postojno sem se odločila samo zato ker sem bila tam rojena tudi sama, epiduralne nisem imela namena vzeti....no ker pa je obstajala možnost sem na koncu imela porod z epiduralno ; ) ( ko si tam in te boli bi uporabil vsako možnost za lajšanje bolečin ; ))
Moj porod je trajal 4 ure in je bil induciran 4 dni čez rok zaradi krvavitve, to pomeni da nisem imela svojih popadkov ampak so mi dali umetne in razpočili mehur.
Pred tem sem hodila kar k njim na pregled torej na datum poroda in nato še 2x do poroda. Osebje je bilo prijazno.

Sam porod je potekal brez posebnosti, sem imela celo srečo, ker je bilo veliko porodnic, da sem imela svojo ,,nadstandardno porodno sobo,, pa ne po želji je pač naneslo tako. Popadki bolijo - in jaz sem se ker sem imela možnost po cca 1 uri bolečih popadkov na 1 minuto, odločila za epiduralno. Sam vbod v nasprotju s popadki nič ne boli, naslednje dve uri praktično nisem čutila nobenih bolečin in sem bila zelo sproščena, zadnjo urico v  zadnjem delu poroda pa je epiduralna popustila oziroma je zdravnica zaradi lažjega sodelovanja epiduralno zmanjšala. Porod je bolel ampak je bilo vse skupaj zelo kratko obdobje.Rodila sem punčko težko 4170 g.
Porod je vodila babca, ki je bila super, vse kar sem vedela je to da se ji moram prepustit. Prav njej se lahko zahvalim da je moj porod potekal mirno in tudi ob veliki deklici se nisem strgala (brez predhodnih utrjevanj s kremcami in to)

Po epiduralni še cca 1 uro nisem dobro občutila ene noge po 1 uri je to izzvenelo. V porodnišnici sem ostala 4 dni, otroka so ponoči vzeli v oskrbo ( Postojna je namreč porodnišnica, ki to možnost ponuja lahko pa se odločiš da imaš otroka ob sebi) V sobi smo bile tri mamice.

No ok to je porodnja izkušnja sedaj pa vam povem prednosti oziroma pomanjkljivopsti kot jih jaz opazim. Osebje je bilo super, kar vam polagam na dušo je edino to, da si  po porodu normalno čustveno in fizično utrujen, ker pa je glaven v tem primeru otrok se ti nikjer ne posvetijo tako kot bi v takem stanju pričakoval ampak tvoje stanje vzamejo kot normalno in včasih to porodnice razburi ampak tako je .  Zato je važno s kakšno glavo greš v katerikoli zavod.

Hrana je ok, za otročičke poskrbijo super. Jaz sem se odločila da jo imajo oni od 11h zvečer do 5h zjutraj , zato da sem se lahko odpočila in stuširala ipd.
In seveda epiduralna......

negativne :  jaz sem cel porod ležala, tudi zaradi epiduralne, vem da imajo v nekaterih porodnišnicah možnost stoje ali kako druače predihati popadke
tukaj gre res samo za porodnišnico in če bi bilo kaj hudo narobe z mamo ali pa otrokom se gre v ljubljano. Sicer vožnja ni dolga ampak saj vemo kako je, če ima ista ustanova tudi druge oddelke je lažje. Sama sem to možnost sicer zanemarila, ker sem se prepričala, da če bi bilo kaj narobe in bi bil moj otrok tako šibak da ne bi preživel vožnje v ljubljano, potem verjetno tako ali tako ne bi preživel

No sem se mal razpisala...... lp

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
11.12.2009 12:39:55   
strelkica
Ja je odvisno ali ima privat vrtec koncesijo ali ne. Če jo ima potem ravno tako da občina zraven če je v isti občini če pa je nima potem pa je vseeno kolk imaš plače, ker je cena postavljena taka in je ne zmanjšujejo edin ponavadi je nekaj manj če sta dva otroka v vrtcu, drugače pa ne.

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 12:40:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3906
11.12.2009 12:42:21   
Angel_Tian
joj ženske, meni se zdi, da danes že cel šiht samo odgovarjam na vaše prispevke (no, vmes sem tistih ca 70 voščilnic v kuverte zapakirala), ampak vam kr ne pridem do konca user posted image user posted image

zivepo - saj vse držimo pesti, itak pa si se dobro naučila user posted image

m_o_i - odlično za prevod vspodbudnih besed user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3907
11.12.2009 12:43:55   
j.b.
živjo,

Zivepo: Rezervirano. Upam da bo dovolj psov (fantov). Bo pa super ker bova lahko primerjala bušije takrat user posted image  Ti poročam kdaj bo veliki dogodekuser posted image

melia, tud jaz držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
11.12.2009 12:48:43   
Angel_Tian
zivepo - po km je mnda CE malo bližje ja, ampak sem jaz rojena v MB in Tian tudi pa ni šans, da me zvlečejo v CE
Nekak je MB bolj "moje mesto", sem tja hodla tudi v srednjo šolo, pa izpit za avto delat, pa na faks...

Ja strelkica - to na koncesijo sem pa res čist pozabla. No, ta vrtec jo je dobil (na mojo srečo, ker si drugače tak ne bi mogla privoščit)
http://www.vrtecmaligrof.si/
tole je link pa lahko pogledate, če katero zanima, četudi niste z mojga konca user posted image

Zdaj si moram pa malo spočit od branja in pisanja user posted image
Je šef šel na teren in mi naročil, naj najdem en vredu skener in barvni tiskalnik, ker se me je končno usmilil in bomo odstranli eno "nezanesljivo" multi napravco user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3909
11.12.2009 12:51:12   
milena2222
Punce,ni tako enostavno...sej tudi jaz sem besna,ker vem,da ni prav,vem pa tudi kakšno škodo mi lahko naredi v moji bodoči karieri. Če se grem kregat z njim sem si  zagotovo zafurala  bodočo kariero v mojem poklicu in če bi ga poznale,bi mi prav gotovo svetovale,da se ne grem vojne z njim,ker bom ta kratko potegnila ( ima strašanski vpliv in veze ).Tako da sem se odločila,da bom potrpela dokler bo v mejah normale,kar zaenkrat še je.Upam,da si ne zdej mislite pol pa trpi pa ne jamraj.Prej sem se malo izpovedla,ker paše včasih malo pojamrat...hvala pa za spodbudne besede!
Sej v drugi službi bo boljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3910
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 12:51:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
11.12.2009 12:56:10   
strelkica
Angel_Tian sem si pogledala spletno stran vašega vrtca. Lepo urejen!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3912
11.12.2009 13:01:16   
Angel_Tian
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ženske, tole vam morem še povedat.
Je zdajle prišla hitra pošta s paketkom zame user posted image - od našega dobavitelja iz Nemčije... Odprem gor, notri pa še ena oblazinjena kuvertica z mojim imenom user posted image
Odprem še to kuverto, notri pa tako malo luškano darilce (praline, krema za roke in čestitka) od ženske, s katero pač največ komuniciram - ona sprejema naša naročila in z njo se dogovarjava vse okrog dobave pa cen itd.

A ni to lepo, taka mala pozornost? user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3913
11.12.2009 13:04:45   
m_o_i
user posted image take male, nepricakovane geste so pa res zakon!user posted image
tak mene se vedno sestra od bivsega VSAKO leto razveseli z voscilnico za RD-res je miniaturna hihi. rocno izdelana z verzom in lepimi zeljami... nisva vec v stiku ze 5 let, ampak se se vedno spomni-jaz se ji pa se zahvalit ne morem,ker naslova ne pripise, telefonske pa nimam vec ze juhuhu casauser posted image  
in pol cez leto spet mal pozabis na vse skupaj -za RD se pa spet ponovi hihi

Neposredna povezava do sporočila: 3914
11.12.2009 14:10:38   
Meemee
Včeraj sem bila pridna in sem slikala svojega bušija. Je že v albumu.

Lep vikend user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
11.12.2009 14:16:21   
kjupi
uh, sem se že ene 5x lotila da vas mal pokomentiram,
pa vedno kaj vmes pride in potem uzad ostanem in se ne spomnem več kaj sem hotla sploh napisat user posted image  
kapo dol vsem tistim ki zmorete tole spremljat user posted image

nekej ste se o porokah pogovarjale, js upam da se midva tudi poročiva pred majem user posted image
pa ne zato ker bi kdo pritiskal na naju, enostavno zato, ker jaz ne maram različnih priimkov in naslovov...
k sreči sva oba nasprotnika razkošnih porok, zato je časa še več kot dovolj user posted image
celo na to idejo sem že prišla, da bi si samo dokumente spremenila, brez šare po magistratih ipd. menda je to zdej tudi moderno user posted image
a je katera med vami mogoče ki je to prakticirala?

no toliko sem uspela nappisat, zdej pa šibam na kosilo user posted image

evo tole je pa še za seznamček če kej pomaga user posted image

13.05.
user posted image   kjupi    1user posted image ; 0user posted image ; 31 let; user posted image   NP 6.1. ;  BLED, KAMNIK user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
11.12.2009 14:35:02   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

san - a imaš še sploh kako besedo pri izbiri imen? user posted image
Na slikico bomo pa počakale, enkrat do maja ti bo že uspelo user posted image

san - zanimivo tole tvoje preletavanje, ampak boš pa pridno vse teme obdelala user posted image

user posted image user posted image res nimam ne, skor da ne. vsem trem je nekdo drug ime izbral, tko da zdej sm rekla, če bo punčka, ga dam jaz, ker sem ga sanjalauser posted image , ampak je baje fant, tko da... nimam pojma katero ime za fanta... pa 15 let nazaj sm mela točn spisek, kako bo otrokom ime, zdej pa je glava prazna in mi ni nič preveč všeč, al mi pa ne paše k ostalimuser posted image ....

mislim, da sem res uspešno preletela, sam ste mi dale spet deluser posted image user posted image

trebuškov sem tud nekaj vmes videla in so vsi prelepiuser posted image , no jaz grem danes v lov za napako, kje šteka, da mi fotk noče s telefona potegnt...

čestitke vsem za prve premike in brcikeuser posted image

in dobrodošle vse noveuser posted image

pa živepo držim pesti za izpituser posted image

petruška super si, da se takole trudiš s seznamomuser posted image

več pa kasneje, ker zdele res nimam časa vse to prebratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3917
11.12.2009 15:35:43   
Melia
čisto na kratko...

hvala vsem za spodbudne besede in držanje pesti....že za naslednji teden, ko imam dva razgovora....super ste!user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
11.12.2009 16:40:52   
patella
Kjupi: Tut jst si želim, da bi imeli vsi isti priimek - se človk bolj družinsko počuti. Ne vem no, men to ful pomenuser posted image user posted image Tko da bomo po novmu letu dal v peto brzino in bomo zorganiziral luštno porokico user posted image user posted image . Če bo seveda vse po sreči.

Meemee: Ocena 5 za bušijauser posted image user posted image user posted image

M_o_i: Ti pa sturaš latinsko.user posted image A si v takmu kšeftu?user posted image Al si le splošno tok razgledana?

janapan: Super porodno poročilo!!user posted image user posted image user posted image Hvala, da si delila izkušnje z nami zelenciuser posted image user posted image

zivepo: Upam, da so naše "bunke"(pestke) pomagaleuser posted image user posted image user posted image oz vsaj pripomogle k boljši oceniuser posted image

papa

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
11.12.2009 16:47:13   
m_o_i
patella hvala za kompliment user posted image  tak iz firbca sem preucevala pred leti ze esperanto, lani me je grablo za latinscino, ampak ker nisem nasla nobenega jezikovnega audio tecaja sem opustila oboje. izgovorjave se pac ne morem naucit iz knjig user posted image  

kar se pa skupnega priimka tice mi je pa se najbolj vsec tista o samo menjavi papirjev user posted image  meni je prav zal, ampak se RES NIKOLI nisem vidla v beli obleki... pa tiste ceremonijeuser posted image  ja, cudna sem bla ze kot otrok user posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
11.12.2009 17:33:41   
emibu
user posted image user posted image Ahooj!!user posted image user posted image

kako ste kaj? samo dva dneva me ni bilo pa tok napisanega...nisem mogla usega prebrat...
no naj vam povem ker sem zaradi povečanega izcedka dobila canesten vaginalete in kremo ...sem opazla da me je zdaj začelo pečt tam spodi pred jemanjem me pa ni ??user posted image user posted image user posted image težko zastoptuser posted image user posted image
hjooi da ne omenjam kaka katastrofa je rta moja zobaca odprla mi je dva napačna zoba potem je ugotovila da me boli tisti zob ki mi ga je pred tremi meseci zaplombirali in ga ni dober ščistla gniloba pa se je razširila do korenine mislim haaalooo???
hehe sem vidla temo o porokahuser posted image user posted image res lepo sam da bi še ta načrt povedala domačim bi jih pa res kapuser posted image user posted image user posted image user posted image

hjoii nosečke naj vas uprašam kaj boste kej ve kupile za božička???
fantu?...mi smo navajeni da za božička kupimo kaj več ne tko za 100 eru usakem ampak tko no pač mal več od čokolade in mandarinc ki so za miklavža mate kšno idejo??

kaj pa zdej o majčkah pridem maja?? ste že kaj naročile pa sem spregledala??
a sploh bomo naročile??
pa še to bi use uprašala je ktera iz posavja?? krško??
jaz grem rodit v brežice čeprau se mi kot porodnišnica sploh ne dopade niti ni v tej bolnici ampak mi j enajbližje in če bo treba pohitet nebo časa v nm ali ce...

huh tako zdej pa čakat na vaše odgovoreuser posted image

za use nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 17:40:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
11.12.2009 18:05:56   
strelkica
Ženskice moje jaz ne vem kolk ste stare user posted image ampak jaz sem ravno tako razmišljala ko sem imela 10 let manj, kot jih imam zdaj. Zdaj pa sem si rekla, da poroko, uradni del želim imet tako kot se spodobi in povem vam, da je bilo zelooolepo, res nepopisni občutki. Na gradu sva imela sprejem s princem in princeso. Ona je mojega in svate odpeiljala v poročno dvorano, v kateri je pianistka igrala koračnico, on (princ) in pa moja priča pa sta mene odpeljala v dvorano, potem pa tisti uradni del, ki je vsepovsod enak. Po uradnem delu smo se s svati pogostili v grajski vinski kleti. Nato sva se midva poslikala v okolici gradu in potem fešta. Na fešti pa smo bili sami "mladi", razen staršev, tetice so šle namreč samo na uradni del, ker jim je bilo nerodno, ker smo bili samo najini vrstniki. Ni mi žal, da sem se odločila za tako poroko.
Je pa brat imel na Lj gradu res na hitro, tam pa čakaš kot izgubljen pred vrati, ko pa je konec uradnega dela, te pa dobeedno ven vržejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3923
11.12.2009 18:10:01   
m_o_i
strelkica jaz se lahko pohvalim s 34imi jesenmi user posted image  pa me se ni nben premaknu glede tega (ne bom pa rekla, da me ne bo; zarecenega sem se ze ne samo najedla, ampak nazrla)

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
11.12.2009 18:13:41   
strelkica
m_o_i ja no leto več kot jaz user posted image . Ja imamo vsak svoj pogled na to, a ne!? Zakaj bi imela nekaj takega če se v tej situaciji ne bi dobro počutila, to je res brez pomena, se strinjam s tabo. Potem pa na občino in naredit spremembo priimka pa je. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

že imate posajene balkonske rože?
muška

Če se vam ljubi prosim komentirajte katere

da (29%)

ne (45%)

nikoli jih nimam (17%)

letos jih ne bo (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!