sabri
|
No tko, pa sem tudi jaz naredila domačo nalogo in slikala buši, je v albumu, upam da je no, ker me je nekaj zafrkavalo . Dobrodošla kjupi, ti samo piši, piši, ker je res luštno brati nas čvekice, samo meni ponavadi potem zmanjka časa za kaj napisat, sploh ko hočem vse pokomentirat. beli tok: tako v prvi, kot zdaj, pač je, ampak ne dela težav. Zdaj, ko je drugič, se dosti manj obremenjujem s stvarmi kot prvič, ko sem bila skoraj celo nosečnost na svečkah pa kremah, ker sem mislila, da se mora pozdravit. Zdaj pa vidim, da je to očitno del nosečnosti in dokler ne dela probleov, srbi ali podobno, ga pusti na miru. Je pa res, da sem zamenjala g in je kar drugače vse. srečanje;: po novem letu super, sem za, tortica lahko, sladoled, samo čokolada, sadna kupa....karkoli. cepljenje: zgleda, da je odvisno tudi kakšna družba je okoli tebe, jaz sem sicer proti, me ne bi prepričali kontra oziroma v tem primeru ne, če bi imeli pa kake dobre argumente, pa mogoče. Je pa družba okoli mene zelo proti, tudi s takimi govoricami hodijo ven, da naj bi to cepivo v kasnejšem obdobju povzročilo raka, ampak folk res govori vse mogoče. bušiji: se strinjam s komentarjem, da so res vsi lepi. In moj pravi, da so mu vse nosečnice ful lepe, kar mi je res lepo slišat od moškega. Zdaj grem pa brat knjigo, sem sama, mala spi, jaz pa MIR. Paše včasih . Nočko-
|