5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suni Aja, pa še to: ali ste jim dale že maline, robide? jih že je celo poletje, od 6 mesca naprej, imamo namreč domače in to toliko, da ne folgamo jest, moja mami, jaz in tai... jaz pa sem imela nadvse zanimivo noč!!! tai je včeraj čeza dan bolj slabo spal, sam 1x, namesto 2x. ko smo se peljali od zdravnice domov, je v avtu zaspal. vse ok, je bila ura 17.45. Je kdaj že tudi tako pozno ali še kasnej malo zaspal, pa potem zvečer normalno šel spat. Včeraj pa je spal do 20:30, se zbudil, sem ga preoblekla in dala večerjo, pa ga je lučka ful motila, se je videlo da je zaspan. Sem ga položila v posteljo in takoj zaspal. sva šla midva spat mal hitreje, ob 21:30, se mali zbudi, vsede v psoteljici, smeji, čeblja... Vendo bolj, se vstane ob robu, naju kliče in vedno bolj in bolj. Sem ga uspavala pri meni, pa zvezdica zaspanka in vse možno, pa je bil enostavno preveč buden oz. naspan. Ni bilo drugega, kot da sva se ob 23:30 !!!!!!!!!!! vstala, sem mu dala trenirke gor, šla v dnevno, jaz gledala nočni tenis (US open), on pa se smejal, plazil, igral. Sredi noči!!!!!!! Še dobro, da nas socialna ni videla. No, in ker še kar ni hotel spat, sva šla pečt pecivo ob polnoči. On je gledal na stolčku, jaz pa miksala itd. Dam v pečico, on pa zaspan . sem ga še enkrat nahranila (nočna večerja), ga dala spat, v sekundi zaspal, jaz pa sem mogla počakat da se pecivo speče. no, pa sem še imela mal čistilne akcije do pol2!!!!!! posledično sva spala do pol9!!!!!!! no, takle imamo