teja*
|
Oj. Mi smo iz morja. Za mojo Niko je bila kar katastrofa, posledično tud za naju, ker midva sva zelo rada na morje hodila. V morju je uživala, ampak kaj ko sem jo imela v vodi samo 2 x na dan po približno 15 min. Drugač pa se je revčka ves čas tako potila v apartmaju, da je non stop sam tečkala (ni hotla podnev ne spat, ne v naročju bit, še najraj je na tleh kobacala, ko ji pa ni več pasal, je pa spet sam jokcala), tako da drugo leto bomo vidli, al bomo šli na morje al pa kam v hribe. Včas sva ji tud bazenček naštimala z mlačno vodo, da se je mal ohladila. Potem je še ene pikice dobila v nedeljo, tako da smo bli v ZD Lucija, pa je dr. rekla, da ni 6. bolezen ampak, da očitno ne prenaša vročine in je zaradi tega dobila te pikice po telesu. Imela jih je 2 dni, pa so izginile. Kobaca pa tako po hiši, da je vsa njena. A vaši otročki še kaj zgubijo ravnotežje, Nika včas bunkne na tla, pa je tak jok? Imamo 8 zobkov. Sam se še ful slini, tako da mislim, da bo v kratkem še kakšen zobek. Včeraj pa smo dal vodo in kri, in je tako jokala. Najprej je laborantko ful grdo pogledala (ima trenutno obdobje, ko veliko ljudi kar grdo gleda, sicer se pol nasmeji), v sredo pa imamo pregled pri 9 mesecih. Tolk zaenkrat. Lp, Teja
|