Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.10.2009 14:07:56
|
|
|
|
uršula83
|
Tut mi imamo zobe!!!!! Končno! 26. 10. je dobil spodnji enkici-obe, u kratekem bosta pa še zgornji.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.10.2009 14:58:54
|
|
|
|
patkapatatka
|
Malo se javljam, da vam pokažem, kaj delam odkar se je ura premaknila in
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.10.2009 16:03:39
|
|
|
|
čebeli
|
oho, patkapatatka, kakšne luštne pajacke šivaš!!! Super so! Js bi tudi imela take...(hehe, ne Doroteja).
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 6:39:41
|
|
|
|
čebeli
|
Hejho! Danes sem pa zgodaj vstala... Smo imeli končno krasno noč . Sem se le preventivno zbujala, ko je tamala stokala in se obračala...ah, milina, ko mi ni bilo treba nič vstat, pa živcirat se, ko bi ona rada pila...Je šlo vse v polsnu. Drugače pa smo spet na istem...po nekaj dneh premora sva spet obe iztaknili prehlad. Joj, kako sitno...sama skos čajčkam lekadole, tamali pa ne vem kako olajšat zadevo...sesalec mi je dokončno fuč in je na popravilu...zaenkrat uporabljam babyvac na usta...in vatko...pa seveda fiziološko...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 6:41:39
|
|
|
|
čebeli
|
aha, še enega za lepši začetek dneva...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 7:04:24
|
|
|
|
arupnik3
|
hvala za kavico samo sem pila samo mleko zdej se pa odpravljam v italijo lepo se imejte ja tjaša pa še vedno spi seveda ko morm jst ustat ona veselo spi ko bi pa lahko spala pa pokonci že ob 6h smo pa tudi mi zdele spali 2 NOČI BREZ ZBUJANJA
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 8:30:44
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 smo pa tudi mi zdele spali 2 NOČI BREZ ZBUJANJA Ali lahko jaz našo Laro pripeljem k tvoji Tjaši, da jo bo mal naučila kako se ponoči spi . Smo bili pa tudi mi prehlajeni in je zdaj že ful boljš. Na srečo smo imeli samo prehlad, sem ji tudi nosek pucala s sesalcem in je ful fajn, ker gre res veliko ven, saj za pred spanjem, da lahko spi, ker drugače sem jaz tudi to uporabljala za na ustnik (tisti del, ko natakneš na sesalec sem dala vato, da mi ne bi kaj v usta priletelo, pa se je tut obneslo). Zato zdaj spet spimo vsi trije skupaj , sploh noče bit več sama v sobi, ne vem, upam da jo bo minilo.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 8:35:49
|
|
|
|
tasa.m
|
Mleko; jaz ji bom dajala tistega, ki ga prodajajo v plastenkah (je bolj svež in je kao boljši, tako mi je svetovala patronažna), ji ga bom pa verjetno začela dajat pred enim letom, zaradi vrtca, če bo kakšna reakcija, da bom vedela zakaj in da ji ga bom na začetku mešala z vodo. Ker dvomim, da se bo varuška še stem okvarjala.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 10:50:15
|
|
|
|
skorpika
|
jst sem se tudi odločila, da bo mleko poskusil prej, tudi zaradi vrtca...včeraj sem kupila prvo plastenko Planike, ki ga ni potrebno kuhat, sem zmešala pol z vodo in mu zjutraj naredila grisolino...pojedel je, bomo vidl če bo kakšna reakcija...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 11:13:18
|
|
|
|
skorpika
|
še eno vprašanje: ali katera ve ali je potrebno vlogo za otroški dodatek letos ponovno oddati ali kako je s tem? ali je obrazec isti? hvala in lp
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 11:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
skorpika, ja je treba ... saj boste v začetku novembra obvestilo dobile ... Neži je pač uradno novembrka in smo že v začetku oktobra dobili obvestilo ... no pa sem končno danes nesla, pa nisem nič opravila, ker je moj pozabil nek znesek not vpisat ... baje da mu ga lani ni bilo potrebno ... kaj pa vem ... v glavnem mi je dala pa štampiljko z današnjim datumom gor, tako da bomo tut za naslednji mesec dobili, če ne bi pa za 1 mesec brez ostali ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 11:47:36
|
|
|
|
skorpika
|
super, hvala otika
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 30.10.2009 22:32:25
|
|
|
|
klavdiy4
|
Ojla... No, danes sem se prijavila na izpitno, pa jo mam čez teden dni....tako, da naslednji petek vse bit doma, pa držat pesti... .... skorpika tudi jaz sem vpisana v šolo, lahko bi šla redno, vendar bi imela potem premalo časa za Leilo...zato, sem se raje vpisala izredno...so mi pa tudi med nosečnostjo šola in ravnateljica zelo pomagali....sem se prav čudila, ker sem mislila, da so vsi nesramni in neuvidevni do mladih mamic...pa na srečo ni tako....sem pa res v enem letu naredila 2 letnika, bila prav dobra, pa še na koncu sem v zadnjih dveh mesecih ostala doma, zaradi slabosti....no, res, da potem, ko sem rodila, me je pridnost malce minila in smo se raje cartali... patkapatatka full lepi pajacke.... arupnik3 Sem šele sedaj vidla, da sta najini isti dan rojeni...Kje pa si rodila? Jaz sem v Celju ob 0:44 .... No, sedaj pa grem eš malce pred TV, potem pa spat.... Nočko....
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 31.10.2009 8:03:42
|
|
|
|
arupnik3
|
tasa.m ti kr pripelji sam glede na današnjo noč ko nismo spali tut 1 uro skupi bi se tvoja naučila kašnih vragolij ja s temle neprespanimi noči so vzponi in padci mislem too much klavdy4 uf jst sm rodila v Postojni ob 5.30 tko da edin krike sva mogoče slišali tok daleč
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 31.10.2009 11:09:20
|
|
|
|
YOZIKA
|
Helo punce! Mi gremo pa že v ponedeljek prvič v vrtec !!! Upam, da nam uspe se v 2 tednih navadit, ker takrat grem jaz v službo! Sploh mi ni jasno kdaj se je leto obrnilo. Ah, ja, bo že, samo da bi bil čim manj bolan, drugo bo že nekako. Skoz pa tudi ne morem bit doma, . Drugač pa imamo 6 zobkov, ki nam delajo nemalo težav. So pa pri nas tudi zgornje dvojkice ble prej zunaj kot enkice. Hodimo še ne, ampak ne manjka dosti, se je nekajkrat že probal spustit, je kar šel na bratcem, en korak naredi, pa se spusti na kolena. Tako je še najbolj varno.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 31.10.2009 18:34:37
|
|
|
|
blackcoffee
|
uf.. se je pa dost zgodilo v teh dneh.. eno stran ste napisale v celem tednu!! lol ja, kje ste vse - na maldivih?! lol pr nas nič novega. najbrž tudi pri vas ne.. ali pa se vam, tako kot meni, ne ljubi tukaj gor viset. klavdy.. jaz mam tud v petek izpit. se bom danes začela učit. ko pospravim, pa ko se najem, pa ko opravim še kak tel. klic, pa ko prečekiram še vsaj 3x rr, če bo ktera slučajno kaj napisala.. pa, pa... pol pa bo treba zizo dat in it spat. kriza. sploh se mi ne da v knjige bulit. pismo, Edgar Cayce je bil res srečnež. spal je na knjigah in naslednje jutro do potankosti vse znal!! ah... ja, sem tud že sprobala to metodo, pa zgleda nisem iz tovrstnega testa. ajde, mejte se!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 31.10.2009 18:42:57 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.11.2009 10:08:52
|
|
|
|
arupnik3
|
kavica
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.11.2009 11:17:29
|
|
|
|
klavdiy4
|
arupnik3 hehe, se mi je zdelo, da sem takrat neki slišala, samo jaz sem bila ob 5 že na oddelku... blackcoffee ti se še moraš učiti, jaz imam pa izpit za avto v petek, tako, da vse dol s ceste...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.11.2009 18:07:56
|
|
|
|
klavdiy4
|
Smo mal prej domov prišli, Leila je takoj zaspala.....danes je komaj 1-krat jedla mleko.... se je med kosilom tako najedla, da še keksov ni potem hotela... Tuki je pa res zatišje... A moje sestre tudi ni nič več gor?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.11.2009 20:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Helowa! No pri nas se pozna prihajajoča polna luna (očitno) ker je imela tamala danes katastrofalni dan ... sva jo 2 uri prepričevala, da je potem za 20 minut zaspala ... pa tut jedla ni skor nič ... za kosilo je pojedal 3 žlice krompirja, ki ga drugače obožuje ... upam, da bo vsaj ponoči vredu spala. Klavdy4 ... vzeto na znanje ... z Neži se niti po pločniku ob cesti ne bova sprehajali ... bova raje na makedamu ob Bistrici ... varnost je le varnost . Kavica ... go girl go ... ... saj bo ... jz se moram pa tut jutri že zgodi za knjige spravit ... mater december je že skoraj pred vrati, moja diploma je pa še daleč od tega, da bi bila spisana ... bom mogla tut šedruge dneve zvečer po tipkah klofat, ker če ne, moj cilj ne bo dosežen ... Nič grem še malo po RR pogledat, če je kaj novega, potem pa pod tuš in v mižule ... sem čisto preč danes.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.11.2009 21:07:01
|
|
|
|
tasa.m
|
Klavdy4; držim pesti, da ti rata. Pri nas je bila tudi danes nekaj tečka, jedla ni čisto nič, šele ob štirih popoldan je pojedla malo sadja in zvečer kašico in mleko, tako da upam, da ne bo ponoči vse nadoknadila. Dober da me vsaj tukaj na RR mal spominte, da imam tudi še jaz dolgove na faksu .
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.11.2009 21:09:39
|
|
|
|
Suni
|
Ojla, imam eno vprašanje - ali je katera naročila čeveljce pri NEXTu? Nimam pojma katero številko naročiti... ima pa naša cca 12 cm podplatek...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.11.2009 21:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Suni, mi smo naročili čevlje pri Nextu ... sem sprintala tabelico iz njivove strani, po njej zmerila tamali nogico, pa je prišlo med 3 in 4 ... pa sem rekla, da za 14 dni pa ne bodo in sm 5ko naročila ... ni pa so zdaj v omari in čakajo na pomlad, ker so ji ful preveliki ... evo, tole si sprintaj 1:1 http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf ... če ima 12 cm dolge podplate, bi jaz na tvojem mestu 5-ko naročila ... no al pa 4,5 ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.11.2009 23:05:42
|
|
|
|
pumpkin23
|
ja na nas tale polna luna zelo dobro vpliva. Smo zdej 2 noci spet super spali (samo enkrat se je zbudu ). Hej punce zavihat rokave in na delo. Drzim pesti za vse . Jutr pa drzte se zame pesti ker grem zjutri na en razgovor za sluzbo. Nisem pa se cist ziher ce bi sploh sla v sluzbo . Joj ko so tile prazniki hitro minili. Pa tako nam je blo lustno k smo meli nasga tatija cel teden doma.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.11.2009 9:01:52
|
|
|
|
blackcoffee
|
Malo za zabavo, malo pa zares VAŠE IME ODKRIVA KAKŠNA OSEBA STE: Najdite črke, ki sestavljajo vaše ime: A - duša si B - sexy si C - hitro si užaljen (a) D - dober(a) si v postelji E - mnogim si všeč kot oseba F - dober na plesnem področju G - si borec za svoje pravice H - nesiguren(a) I - malo nor J - egoist K - dobro se ljubiš L - previden M - preračunljiv N - prelepo izgledaš O - ne odobravaš, da ti nekdo ukazuje, kaj moraš storiti P - vedno pripravljen za akcijo R - rad imaš resnico S - komunikativna oseba Š - ni se težko zaljubiti vate T - vedno poveš ljudem kar želijo slišati U - rad imaš, da si v centru pozornosti V - iznajdljiva oseba Z - dobro izgledaš Ž - življenje živiš kot misliš, da je najbolj prav zate
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?