Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 10:34:47
|
|
|
|
čebeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa eno vprašanje; jaz sem čisto v dilemi ali naj kupim Hani tisto zimsko vrečo za v Jane voziček (je pa 100 eur in se mi zdi kar veliko), ali mislite, da je dovolj ovčka - pa kje bi dobila to ovčko? Vreča se mi zdi fajn, ker je lepo pokrita pa topla je pa vprašanje koliko bo hotela še biti v vozičku...sedaj bi ona samo hodila, hodila,... se tipkamo Hm, js bi najbrž na tvojem mestu kar flis dekico nabavila- tako ki bi pasala na vozek...se mi zdi, da je najcenej varianta in uparabno še za kaj drugega, ne samo za sprehod z vozekom... Tudi sama imam to v rezervi za najhujši mraz...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 11:16:06
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla tut jst sm v dilemi in prosim pomagajte imam na voljo izbirat ali kravje mleko v tetrapaku ali direkt od kmeta pa me zanima kaj ve mislite na tole ...... jst sicer ne smem kravjega pit in morm imet 0,5% možek pa pije od kmeta pa ne vem kaj naj Tjaši zdej dam pa kako ker mi lepo je v raznih čokolinotih in teh zadevah mleko iz tetrapaka al nej zdej presedlam ali ne???? pa še nekaj tjaša ima spodaj dva zobka na vrhu vse napihjeno kot sm že rekla VENDAR zgoraj na desni strani ji je pogledala ven zdaj ne vem dvojkica ali trojkica A JE TO NORMALNO?????
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 11:50:38
|
|
|
|
tasa.m
|
Martka; Beograd, hotel Slavija Lux, približno 1,5 km stran od ožjega centra.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 12:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
arupnik3 ... Neža je tut dobila najprej spodnji enkici potem pa naenkrat zgornji dvojkici (!!!) ... ma je bila taka ko vampirček ... no čez 2 meseca so pa še zgornje enke ven pogledale in je spet zelo zelo fletna . Glede mleka bom pa pri Neži počakala do njenega 1. rojstnega dne (bo kmalu) in ji bom šele potem začela počasi dajat mleko ... samo ne zvečer namesto AM ampak ji bom skuhala gres pa mlečni riž in to ... dala ji bom pa tega ko ga midva pijeva (3,5%) iz tetrapaka ... ne vem no jaz ne mislim tukaj znanstvene fantastike odkrivat. Direktno od kmeta ji ga pa ne bom dala, ker je ono v tetrapaku le bolj pregledano, pa tut midva takega ne pijeva (men je naravnost ogaben) in v končni fazi ga tu okrog niti nimam kjet dobit ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 13:26:42
|
|
|
|
martka
|
neeee!!!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 13:31:52
|
|
|
|
martka
|
pa ful sem napisala in pol je kr zginlo... o ne.. no na hitro... ovčka- pri kmetu v mozirju, v trgovini, kjer prodajajo usnje na metre in ostale take zadeve, v celju peno za v zibke in za v prenosne postelje, ali za oblazinjanje sedezev... v glavnem, stvari na metre ali kg stane 20€ kv meter ovčke meni se zimska vreča niti ne zdi več smiselna za tako velike otroke saj se ne vozičkajo več tako kot so se lani ali se zdaj treba jih bo dat mal ven in mal po snegu-upam, da bo in ... a naj jo dajem iz vreče, pa v vrečo--- a-a ovčko na hrbtu in
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 13:34:12
|
|
|
|
martka
|
ovčko na hrbtu in deko zraven, pa če je treba jo pokriješ po nogah lepo daš preko varovala na vozičku in ne pade dol ni treba da je ful zadekana, to bi gajo motilo malo topleje ji pa bo meni se zdi to dovolj gaja ni mirne sorte, zato tako razmišljam...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 13:37:14
|
|
|
|
martka
|
mleko... ja, vsak po svoje pri zdravniku v posvetovalnici ti rečejo nekaj, imam pa sosedo, ki dela na pediatriji in pravi, da oni v bolnici od 6m dalje, za kašice (grisolino, čokolino, mlečno gris, riž...) uporabljajo navadno mleko s pol vode. gaji sem pri 9m dala pol vode pol mleka in naredila rižolino, keksolino, grisolino... sedaj pa ne redčim več
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 13:42:53
|
|
|
|
martka
|
pije pa moje mleko in vodo in po novem sveže stisnjen pomarančni sok, drugih sokov ne mara. ji paše kisel okus. sam tega ona spije max pol deci mamabranka, jaz imam en veeellliiik kufer.... me vzameš s seboj (ja gajo tud) in luka indragega... no, tk velikega pa nimam.. kakšna šola te čaka? boš učila, ali ...??? saj vem, verjetno si kaj že pisala o tem, pa... nisem ravno redni bralec rr, radovedna sem pa kljub temu
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 14:09:27
|
|
|
|
arupnik3
|
martka a pa daješ mleko iz tetrapaka al navadnega kravjega??
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 14:14:49
|
|
|
|
martka
|
najprej sem navadnega, prekuhala , ohladila... zdaj pa iz tetrapaka...niti ne počakam, da se dvigne, tolk da se pokažejo drobni mehurčk in ... ne kompliciram več i
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 14:18:23
|
|
|
|
martka
|
aja otika,,, tud gaja je imala spodnji enki in zgornji dvojki... je bla hecna... 14dni pa je pol pokukala leva enka in čez 4dni še druga pa pol čez 14 dni še spodnja leva dvojka, zdaj pa že en mesec in pol nič
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 14:27:06
|
|
|
|
arupnik3
|
hvala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 14:42:12
|
|
|
|
gemina
|
Punce, a vete, da sa meni že 3.11. izteče porodniška in da se moram prijavit na Zavod!!!?????? TO JE ŽE DRUG TEDEN; PA KAJ SI JA NOR; KAK JE ŠLO HITRO!!! PA še en dolg imam na faksu in me vse skupi pošteno žre!!!! Upam, da bo šlo...pa še malega dam čez en mesec v vrtec.......... Ali katera ve, kako je z izračunom vrtca????????? LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 14:46:41
|
|
|
|
martka
|
si lahk na internetu zračunaš
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 14:47:16
|
|
|
|
martka
|
adijo babuške, gaja je pokonci- konc rr
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 20:45:57
|
|
|
|
klavdiy4
|
Ojla.. Leila je včeraj sama šla od klubske mizice do atija(2 koraka) in danes od vrat do stoal(1 korak), tako, da upamo, da bomo kmalu tekali za njo.... mleko ...mi grisolino in frutolino ter podobno mešamo z mlekom iz tetrapaka.... vrtec ... po vsej verjetnosti čez mesec dni popoldan.... , ker imam jaz popoldan predavanja v šoli... ovčka ...mislim da sem jo gledala pri neckermann-u ali pri quele-ju....pa mi jo bomo najbrž kupili.... anketica 1.Zavarovalnica Triglav 2.Generali zavarovalnica 3. Zavarovalnica Maribor 4. Adriatic Slovenica 5. Grawe zavarovalnica 6. Merkur zavarovalnica 7. Zavarovalnica Tilia Sedaj pa grem, mam birmanko na počitnicah... pa še moj kmalu pride....
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 21:03:42
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Obletnico mature smo v petek dali skoz ... no pa sem kar malo slabe volje bila včeraj ... Otika, ne seri...če si se odločila, da so ti otroci pomembnejši kot kariera, potem se ne sekiraj...jst sem se komaj zdaj vpisala v šolo , pa še to se ne bi, če v službi ne bi imela pogoja...mi pa definitivno več pomeni Matic kot pa kariera... Imam vsaj dve kolegici, ki furata kariero in se hkrati že dve leti ustvarit otročka, pa ne gre...mogoče ni nobene povezave, ampak glede na to, kakšni imata službi, ni 2x za rečt!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 21:04:53
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka naročila tisto ovčko za v voziček, da bo imela rito na toplem... imajo sosedje in ko spodaj v bloku parkiramo vozičke, vedno tako nežno boža tisto krzno... ja ja, se boste oglasile... pa dAJte se rajši ne. saj je sam zato,. da je ne bo zeblo in je od kmeta v mozirju, ki ima ovčke za meso in pol samo po naročilu tud kožo tko pripravi. stane pa med 25 in 30eur, kar pa ni malo. se mi zdi. martka, jst imam dve, pa mi dol visi...važn da malega ne zebe!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 21:06:25
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a* 5 Grawe zavarovalnica 4 Zavarovalnica Maribor 6 Merkur zavarovalnica 7 Zavarovalnica Tilia 3 Generali zavarovalnica 2 Adriatic Slovenica 1 Zavarovalnica Triglav
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 21:07:49
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamabranka Se mal javljam. Smo prodal stanovanje v LJ, se preselil k tašči pa nima interneta. Sva dons pršla v LJ sama, pa sm zdej tu. Malčka sva pustila pr tašči, pa bova šla nazaj šele jutr. Men se od skrbi, kako bo ponoč,... Joj, sploh ne znam bit več brez , ajoj Vsa čast! UŽIVAJTE in javi se!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 23:05:38
|
|
|
|
pumpkin23
|
nanaa jaz mam zimsko vreco od Jane in je super. Sm kupla preko neta na o-baby.de in me je prslo samo 65evrov s poštnino. Jaz je ne zamenam. Naš še neki časa ne bo hodu in če greva na sprehod tu naokoli itak spi in mu čist paše da je zadekan. Beograd- jaz tud predlagam Slavijo. Je ful blizu centra. Ceprav smo mi bli v navadnem hotelu in ne lux. Navaden je grozen in ti ne priporočam it tja, vsaj ne z družino in malim otrokom. To je bl za študente .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.10.2009 8:07:47
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23 nanaa jaz mam zimsko vreco od Jane in je super. Sm kupla preko neta na o-baby.de in me je prslo samo 65evrov s poštnino. Jaz je ne zamenam. Naš še neki časa ne bo hodu in če greva na sprehod tu naokoli itak spi in mu čist paše da je zadekan. Beograd- jaz tud predlagam Slavijo. Je ful blizu centra. Ceprav smo mi bli v navadnem hotelu in ne lux. Navaden je grozen in ti ne priporočam it tja, vsaj ne z družino in malim otrokom. To je bl za študente . Jaz sem tudi nabavila zimsko vrečo, ker upam, da se bomo še veliko vozičkal. Imam pa tako naštimano, da ima samo nogice pokrite in jo lahko dajem not pa ven, ne da bi me vreča motila, sem imela najprej v mislih dekico, pa jo je takoj dol zbrcala. Slavija je res obupen, samo za študente, je isti kot je bil pred 30. leti. Lux je pa zraven tega tastarga hotela in je nov.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.10.2009 12:42:59
|
|
|
|
martka
|
hoj. sem našla app 56kv, lux opremljen v strogem centru v prvem nadstropju... v glavnem cena 54€ na dan. je saj brca v deko,sam če visi čez varovalo, je ne zbrca dol. sicer pa vsak kot mu paše, a ne? danes je bila obupna noč.... do 3h je spala, le če sem jo držala- za roko, ali rito ali... da me je čutila, pol pa ob 7.15 dober dan! pa je šla 9.15 s5 spat in spala do 11h, jaz pa z njo. zdaj sva prišli domov, je zunaj takoooo lep dan. ima pa zunaj 8zob-spodnjo desno dvojko. upam, da je to motilo spanec. čao
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 29.10.2009 13:51:53
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla današnjo noč si bom po mojem zapolnila za zmeraj Tjaša spala od 8 zvečer do pol sedmih zjutraj naspani kot že dolgo ne tko da lohk sam upam na podobne noči ja tko jst sm se odločla da bo imela en čs mleko iz tetrapaka potem ko bo pa večja bo pa od kmeta ..... jst zimske vreče nimam in tud ne bom kupovala ker v vozičku je zdej ful mal časa al je na nogicah al pa v 3 kolesniku pa tut marele ne vem če bi kupovala bomo vidl drugač jo pa pokrijem z dekico in to je to tut ovčke ne bom kupovala spi pa nikoli več v vozičku samo v svoji postlci..... jutr grem pa za cel dan v italijo in bo dragi imel Tjašo me prov zanima kako bo tole ratalo.. lep pozdrav
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?