|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
28.10.2009 10:34:47   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

eno vprašanje; jaz sem čisto v dilemi ali naj kupim Hani tisto zimsko vrečo za v Jane voziček (je pa 100 eur in se mi zdi kar veliko), ali mislite, da je dovolj ovčka - pa kje bi dobila to ovčko? Vreča se mi zdi fajn, ker je lepo pokrita pa topla je pa vprašanje koliko bo hotela še biti v vozičku...sedaj bi ona samo hodila, hodila,...

se tipkamo

Hm, js bi najbrž na tvojem mestu kar flis dekico nabavila- tako ki bi pasala na vozek...se mi zdi, da je najcenej varianta in uparabno še za kaj drugega, ne samo za sprehod z vozekom...user posted image Tudi sama imam to v rezervi za najhujši mraz...

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 951
28.10.2009 11:16:06   
arupnik3
ojla
tut jst sm v dilemi in prosim pomagajte
imam na voljo izbirat ali kravje mleko v tetrapaku ali direkt od kmeta pa me zanima kaj ve mislite na tole ...... jst sicer ne smem kravjega pit in morm imet 0,5% možek pa pije od kmeta pa ne vem kaj naj Tjaši zdej dam pa kako ker mi lepo je v raznih čokolinotih in teh zadevah mleko iz tetrapaka al nej zdej presedlam ali ne????
pa še nekaj tjaša ima spodaj dva zobka user posted image user posted image user posted image na vrhu vse napihjeno kot sm že rekla VENDAR zgoraj na desni strani ji je pogledala ven zdaj ne vem dvojkica ali trojkica A JE TO NORMALNO?????

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 952
28.10.2009 11:50:38   
tasa.m
Martka; Beograd, hotel Slavija Lux, približno 1,5 km stran od ožjega centra.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 953
28.10.2009 12:05:01   
Anonimen
arupnik3 ... Neža je tut dobila najprej spodnji enkici potem pa naenkrat zgornji dvojkici (!!!) ... ma je bila taka ko vampirček ... no čez 2 meseca so pa še zgornje enke ven pogledale in je spet zelo zelo fletna user posted image .
Glede mleka bom pa pri Neži počakala do njenega 1. rojstnega dne (bo kmalu) in ji bom šele potem začela počasi dajat mleko ... samo ne zvečer namesto AM ampak ji bom skuhala gres pa mlečni riž in to ... dala ji bom pa tega ko ga midva pijeva (3,5%) iz tetrapaka ... ne vem no jaz ne mislim tukaj znanstvene fantastike odkrivat. Direktno od kmeta ji ga pa ne bom dala, ker je ono v tetrapaku le bolj pregledano, pa tut midva takega ne pijeva (men je naravnost ogaben) in v končni fazi ga tu okrog niti nimam kjet dobit ...

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
28.10.2009 13:26:42   
martka
neeee!!!!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
28.10.2009 13:31:52   
martka
pa ful sem napisala in pol je kr zginlo...
o ne..
no na hitro...
ovčka- pri kmetu v mozirju,
v trgovini, kjer prodajajo usnje na metre in ostale take zadeve, v celju peno za v zibke in za v prenosne postelje, ali za oblazinjanje sedezev... v glavnem, stvari na metre ali kg
stane 20€ kv meter ovčke

meni se zimska vreča niti ne zdi več smiselna za tako velike otroke
saj se ne vozičkajo več tako kot so se lani ali se zdaj
treba jih bo dat mal ven in mal po snegu-upam, da bo
in ... a naj jo dajem iz vreče, pa v vrečo---
a-a ovčko na hrbtu in

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 956
28.10.2009 13:34:12   
martka
ovčko na hrbtu in deko zraven, pa če je treba jo pokriješ po nogah
lepo daš preko varovala na vozičku in ne pade dol
ni treba da je ful zadekana, to bi gajo motilo
malo topleje ji pa bo

meni se zdi to dovolj
gaja ni mirne sorte, zato tako razmišljam...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 957
28.10.2009 13:37:14   
martka
mleko...
ja, vsak po svoje
pri zdravniku v posvetovalnici ti rečejo nekaj, imam pa sosedo, ki dela na pediatriji in pravi, da oni v bolnici od 6m dalje, za kašice (grisolino, čokolino, mlečno gris, riž...) uporabljajo navadno mleko s pol vode.
gaji sem pri 9m dala pol vode pol mleka in naredila rižolino, keksolino, grisolino... sedaj pa ne redčim več

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
28.10.2009 13:42:53   
martka
pije pa moje mleko
in vodo
in po novem sveže stisnjen pomarančni sok, drugih sokov ne mara.
ji paše kisel okus.
sam tega ona spije max pol deci

mamabranka, jaz imam en veeellliiik kufer.... me vzameš s seboj (ja gajo tud) in luka indragega... no, tk velikega pa nimam..user posted image

kakšna šola te čaka?

boš učila, ali ...???

saj vem, verjetno si kaj že pisala o tem, pa... nisem ravno redni bralec rr, radovedna sem pa kljub temuuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
28.10.2009 14:09:27   
arupnik3
martka a pa daješ mleko iz tetrapaka al navadnega kravjega??

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
28.10.2009 14:14:49   
martka
najprej sem navadnega, prekuhala , ohladila...

zdaj pa iz tetrapaka...niti ne počakam, da se dvigne, tolk da se pokažejo drobni mehurčk in ... ne kompliciram več

i

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.10.2009 14:18:23   
martka
aja otika,,, tud gaja je imala spodnji enki in zgornji dvojki... je bla hecna... 14dni pa je pol pokukala leva enka in čez 4dni še druga

pa pol čez 14 dni še spodnja leva dvojka, zdaj pa že en mesec in pol nič

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.10.2009 14:27:06   
arupnik3
hvala

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.10.2009 14:42:12   
gemina
Punce, a vete, da sa meni že 3.11. izteče porodniška in da se moram prijavit na Zavod!!!?????? TO JE ŽE DRUG TEDEN; PA KAJ SI JA NOR; KAK JE ŠLO HITRO!!!

PA še en dolg imam na faksu in me vse skupi pošteno žre!!!! Upam, da bo šlo...pa še malega dam čez en mesec v  vrtec..........

Ali katera ve, kako je z izračunom vrtca?????????

LP

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 964
28.10.2009 14:46:41   
martka
si lahk na internetu zračunaš

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 965
28.10.2009 14:47:16   
martka
adijo babuške, gaja je pokonci- konc rr

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
28.10.2009 20:45:57   
klavdiy4
Ojla..

Leila je včeraj sama šla od klubske mizice do atija(2 koraka) in danes od vrat do stoal(1 korak), tako, da upamo, da bomo kmalu tekali za njo....user posted image

mleko ...mi grisolino in frutolino ter podobno mešamo z mlekom iz tetrapaka....

vrtec ... po vsej verjetnosti čez mesec dni popoldan....user posted image , ker imam jaz popoldan predavanja v šoli...

ovčka ...mislim da sem jo gledala pri neckermann-u ali pri quele-ju....pa mi jo bomo najbrž kupili....

anketica user posted image  1.Zavarovalnica Triglav
                    2.Generali zavarovalnica
                   3. Zavarovalnica Maribor
                   4. Adriatic Slovenica
                   5. Grawe zavarovalnica
                   6. Merkur zavarovalnica
                   7. Zavarovalnica Tilia

Sedaj pa grem, mam birmanko na počitnicah...user posted image  pa še moj user posted image  kmalu pride....

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 967
28.10.2009 21:03:42   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Obletnico mature smo v petek dali skoz ... no pa sem kar malo slabe volje bila včeraj ...

Otika, ne seri...če si se odločila, da so ti otroci pomembnejši kot kariera, potem se ne sekiraj...jst sem se komaj zdaj vpisala v šolo user posted image , pa še to se ne bi, če v službi ne bi imela pogoja...mi pa definitivno več pomeni Matic kot pa kariera...
Imam vsaj dve kolegici, ki furata kariero in se hkrati že dve leti ustvarit otročka, pa ne gre...mogoče ni nobene povezave, ampak glede na to, kakšni imata službi, ni 2x za rečt!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
28.10.2009 21:04:53   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

naročila tisto ovčko za v voziček, da bo imela rito na toplem... imajo sosedje in ko spodaj v bloku parkiramo vozičke, vedno tako nežno boža tisto krzno... ja ja, se boste oglasile... pa dAJte se rajši ne. saj je sam zato,. da je ne bo zeblo in je od kmeta v mozirju, ki ima ovčke za meso in pol samo po naročilu tud kožo tko pripravi. stane pa med 25 in 30eur, kar pa ni malo. se mi zdi.

martka, jst imam dve, pa mi dol visi...važn da malega ne zebe!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
28.10.2009 21:06:25   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

5 Grawe zavarovalnica
            4  Zavarovalnica Maribor
             6 Merkur zavarovalnica
             7 Zavarovalnica Tilia
             3  Generali zavarovalnica
              2 Adriatic Slovenica
              1 Zavarovalnica Triglav

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 970
28.10.2009 21:07:49   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: mamabranka

Se mal javljam. Smo prodal stanovanje v LJ, se preselil k tašči pa nima interneta. Sva dons pršla v LJ sama, pa sm zdej tu. Malčka sva pustila pr tašči, pa bova šla nazaj šele jutr. Men se user posted image od skrbi, kako bo ponoč,... Joj, sploh ne znam bit več brez user posted image , ajoj

Vsa čast! UŽIVAJTE in javi se!

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 971
28.10.2009 23:05:38   
pumpkin23
nanaa jaz mam zimsko vreco od Jane in je super. Sm kupla preko neta na o-baby.de in me je prslo samo 65evrov s poštnino. Jaz je ne zamenam. Naš še neki časa ne bo hodu in če greva na sprehod tu naokoli itak spi in mu čist paše da je zadekan.

Beograd- jaz tud predlagam Slavijo. Je ful blizu centra. Ceprav smo mi bli v navadnem hotelu in ne lux. Navaden je grozen in ti ne priporočam it tja, vsaj ne z družino in malim otrokom. To je bl za študenteuser posted image .

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.10.2009 8:07:47   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

nanaa jaz mam zimsko vreco od Jane in je super. Sm kupla preko neta na o-baby.de in me je prslo samo 65evrov s poštnino. Jaz je ne zamenam. Naš še neki časa ne bo hodu in če greva na sprehod tu naokoli itak spi in mu čist paše da je zadekan.

Beograd- jaz tud predlagam Slavijo. Je ful blizu centra. Ceprav smo mi bli v navadnem hotelu in ne lux. Navaden je grozen in ti ne priporočam it tja, vsaj ne z družino in malim otrokom. To je bl za študenteuser posted image .

Jaz sem tudi nabavila zimsko vrečo, ker upam, da se bomo še veliko vozičkal. Imam pa tako naštimano, da ima samo nogice pokrite in jo lahko dajem not pa ven, ne da bi me vreča motila, sem imela najprej v mislih dekico, pa jo je takoj dol zbrcala.

Slavija je res obupen, samo za študente, je isti kot je bil pred 30. leti. Lux je pa zraven tega tastarga hotela in je nov.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 973
29.10.2009 12:42:59   
martka
hoj.

sem našla app 56kv, lux opremljen v strogem centru v prvem nadstropju... v glavnem cena 54€ na dan.

je saj brca v deko,sam če visi čez varovalo, je ne zbrca dol.
sicer pa vsak kot mu paše, a ne?

danes je bila obupna noč.... do 3h je spala, le če sem jo držala- za roko, ali rito ali... da me je čutila, pol pa ob 7.15 dober dan! pa je šla 9.15 s5 spat in spala do 11h, jaz pa z njo.
zdaj sva prišli domov, je zunaj takoooo lep dan.

ima pa zunaj 8zob-spodnjo desno dvojko. upam, da je to motilo spanec.

čao

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.10.2009 13:51:53   
arupnik3
ojla
današnjo noč si bom po mojem zapolnila za zmeraj user posted image Tjaša spala od 8 zvečer do pol sedmih zjutraj naspani kot že dolgo ne tko da lohk sam upam na podobne noči
ja tko jst sm se odločla da bo imela en čs mleko iz tetrapaka potem ko bo pa večja bo pa od kmeta ..... jst zimske vreče nimam in tud ne bom kupovala ker v vozičku je zdej ful mal časa al je na nogicah al pa v 3 kolesniku pa tut marele ne vem če bi kupovala bomo vidl drugač jo pa pokrijem z dekico in to je to tut ovčke ne bom kupovala spi pa nikoli več v vozičku samo v svoji postlci.....
jutr grem pa za cel dan v italijo in bo dragi imel Tjašo me prov zanima kako bo tole ratalo..
lep pozdrav

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?