Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 13:56:43
|
|
|
|
martka
|
te pike je imela tudi tjaša od katje_p. to je baje bolezen umazanih rok. traja nekaj dni in izdine. brez posledic. ja, da odgovorim za luka- ja, so rekli da je malo nad povprečjem, pa da naj razmislim, da bi preskočil razred- sam on je decemberski, že zdaj najmanj 3 mesece mlajši od sošolcev, si predstavljate potem?? otročji je pa za 2 razred, ne za petega. pol ga naj pa kr v 6. dam? ne ne...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:00:07
|
|
|
|
martka
|
glede M , po prvem porodu je nisem imela 22mesecev in pol 3mesece ja in pol s5 2leti ne in tako.... pa mi je tud moja G rekla, da sem že začela pavzirat... no pol mi je dala dabroston tbl... pa je mal pomagal, pol pa s5 ne. sem šla k enemu alternativcu in mi je to "popravil" in potem smo dobili gajo! no pa ss so bli še prej. pa dobro, konec je dober, a ne?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:01:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka te pike je imela tudi tjaša od katje_p. to je baje bolezen umazanih rok. traja nekaj dni in izdine. brez posledic. Aja? Pa saj ji jih skos čistim
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:05:40
|
|
|
|
martka
|
glede bundic in pajackov... gaja ima za sankanje pajaca, za v voziček pa plašček in jakno, podloženo kot bundico, mogoč mal manj. sem pa naročila tisto ovčko za v voziček, da bo imela rito na toplem... imajo sosedje in ko spodaj v bloku parkiramo vozičke, vedno tako nežno boža tisto krzno... ja ja, se boste oglasile... pa dAJte se rajši ne. saj je sam zato,. da je ne bo zeblo in je od kmeta v mozirju, ki ima ovčke za meso in pol samo po naročilu tud kožo tko pripravi. stane pa med 25 in 30eur, kar pa ni malo. se mi zdi.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:07:10
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: martka te pike je imela tudi tjaša od katje_p. to je baje bolezen umazanih rok. traja nekaj dni in izdine. brez posledic. Aja? Pa saj ji jih skos čistim saj vem... pride pač... ne se sekirat. mine in pol je baje imuna na to.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:15:36
|
|
|
|
**NiNa**
|
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a* Grawe zavarovalnica Zavarovalnica Maribor Merkur zavarovalnica Zavarovalnica Tilia Generali zavarovalnica Adriatic Slovenica Zavarovalnica Triglav 1.Zavarovalnica Triglav 2. Adriatic Slovenica 3. Merkur zavarovalnica 4. Zavarovalnica Maribor 5.Generali zavarovalnica 6.Grawe zavarovalnica 7. Zavarovalnica Tilia
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem šla malo po netu brskat glede te bolezni ... samo sem prebrala da naj bi se pojavvile pikice z belo sredino tudi po sluznici in da naj bi bolelo v ustih ... samo Neži nima belih pikic na sredi, ampak so samo z akak milimeter velike rdeče pikice in polnojih je bilo po trupu in okončinah, samo po riti in v ustih pa ne ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:22:41
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka glede bundic in pajackov... gaja ima za sankanje pajaca, za v voziček pa plašček in jakno, podloženo kot bundico, mogoč mal manj. sem pa naročila tisto ovčko za v voziček, da bo imela rito na toplem... imajo sosedje in ko spodaj v bloku parkiramo vozičke, vedno tako nežno boža tisto krzno... ja ja, se boste oglasile... pa dAJte se rajši ne. saj je sam zato,. da je ne bo zeblo in je od kmeta v mozirju, ki ima ovčke za meso in pol samo po naročilu tud kožo tko pripravi. stane pa med 25 in 30eur, kar pa ni malo. se mi zdi. Jaz imam tudi ovčko, sem jo dobila od sorodnice in je res super zadevica,..topla za pod rito in hrbtom.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:23:33
|
|
|
|
martka
|
tud tjaša to ni imela... ne vem... če nima vročine, je ne srbi, ... počakaj par dni, pa boš videla. drugega ne znam svetovat.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:26:04
|
|
|
|
petruscha
|
6. Grawe zavarovalnica 4. Zavarovalnica Maribor 7. Merkur zavarovalnica 5. Zavarovalnica Tilia 3. Generali zavarovalnica 2. Adriatic Slovenica 1. Zavarovalnica Triglav
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:35:22
|
|
|
|
martka
|
a katera ve, kakšno je stanje v beogradu glede hotelov ali app... in hrane... no, življenjab tam, pač mi gremo konec novembra in tist kar sem na netu našla je kr ornk cena 70eur nočitev z zajtrkom?? in app 75eu/noč? to je huj kot portorož, pa se govori, da je poceni, da imajo slab standard življenja... ok, kakšna info mi bo prav prišla. sicer imam teto v novem sadu,in načeloma lahko tam spimo, a da bi se dragi vsak dam , 5 dni, vozil 95km v eno smer na seminar... pa tud ni fajn. pa jaz bi si rada mal ogledala bg. nazadnje - edinkrat- sem bila ko sem bila stara 10let. teta bo sicer vesela obiska iz domače slovenije, sam ji ne bi rada bila dodatno breme. ja, obisk za en dan, morda eno noč, ok. več pa ne. no, da ne zaidem... beograd?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 14:36:04
|
|
|
|
martka
|
6. Grawe zavarovalnica 4. Zavarovalnica Maribor 7. Merkur zavarovalnica 5. Zavarovalnica Tilia 3. Generali zavarovalnica 2. Adriatic Slovenica 1. Zavarovalnica Triglav
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 17:20:20
|
|
|
|
mamabranka
|
Se mal javljam. Smo prodal stanovanje v LJ, se preselil k tašči pa nima interneta. Sva dons pršla v LJ sama, pa sm zdej tu. Malčka sva pustila pr tašči, pa bova šla nazaj šele jutr. Men se od skrbi, kako bo ponoč,... Joj, sploh ne znam bit več brez , ajoj IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna mamabranka, čestitam za pogumno odločitev! a ima kateri od vaju dol že zaposlitev? tudi jaz bi obrnila kak tak nov list v svoji knjigi, ker sem počasi že sita tega životarjenja ... Dol nas čakata moja šola in prenočišče za 14 dni, to je vse. Če bi nas čakala kakšna služba bi blo fino, ker mi ne bi blo treba v šolo,... Ja čas je glih taprav, da gremo (mal že zamujamo - 1 je presenetu, drug načrtno, zdej pa papa), naša država dre v k...., smo dejansko brez prihodnosti. Sanjsko deželo sva našla in mi gremo tja!!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 18:13:14
|
|
|
|
tasa.m
|
7. Grawe zavarovalnica 4. Zavarovalnica Maribor 5. Merkur zavarovalnica 6. Zavarovalnica Tilia 3. Generali zavarovalnica 1. Adriatic Slovenica 2. Zavarovalnica Triglav
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 18:15:09
|
|
|
|
tasa.m
|
Ovčko smo mi imeli za v košaro in se je super obnesla.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 19:00:33
|
|
|
|
martka
|
ej mamabranka.... vsa čast!!! res! sori, se ne spomnim več... kam to pičite?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 19:03:00
|
|
|
|
martka
|
aja, pa glej, da se boš kaj javila od tam. sem k nam, ki nimamo j... da bi spokali in šli. saj veš, pa to imam tu, in ono, in tisto je lagodno in mama je blizu, da pazi.... in zlika in kdaj kaj skuha in pospravi... nč, fajn se rihtajte in zdravi bodite!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 19:20:50
|
|
|
|
čebeli
|
Najprej anketica... 6. Grawe zavarovalnica 7. Zavarovalnica Maribor 5. Merkur zavarovalnica 2. Zavarovalnica Tilia 4. Generali zavarovalnica 3. Adriatic Slovenica 1. Zavarovalnica Triglav Sedaj pa novička dneva- naši miški sta pokukali ven zgornji enkici . Sedaj ima 4 zobke. Pa nič še ne škrta...in ne grize me med dojenjem...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 19:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Čebeli, bravo za nova zobka . Mamabranka vam pa vso srečo na tej poti in upam da se najdete tam . Martka ... mi smo imeli tut ovčko v košari, potem spomladi v športnem delu, ker še ni bilo zimske vreče ... sedaj je pa ovčka pri naših v mareli, na vozičku imamo pa že zimsko vrečo montirano, ki je z vseh strani fino podložena. Pa kaj se sekiraš ... važno da je malčkom toplo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 21:06:07
|
|
|
|
arupnik3
|
mamabranka veliko sreče za zobka naša ima vse napihjeno zgoraj spodaj mislim da bojo zdej prihajali vn kot po tekočem traku nič grem spat lubi je obtičal v prometu tko da ga ne bom čakala papa
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 27.10.2009 23:44:42
|
|
|
|
mamabranka
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka ej mamabranka.... vsa čast!!! res! sori, se ne spomnim več... kam to pičite? Brisbane, na toplo (beri vroče, prevroče). Ja mi pa še vedno nimamo zobkov, pa bomo zdej zdej 11 mescev , itak pa hodmo na veliko, pa stoje pobira stvari s tal, pa proba skakat,... pa mamo full padcev, ki se čudežno srečno končajo. Govori pa avto, avto in še enkrat avto, včasih ata, mama, ama
< Sporočilo je popravil mamabranka -- 27.10.2009 23:47:52 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 0:22:32
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamabranka Brisbane, na toplo (beri vroče, prevroče). ... tam imam jaz frenda in frendico. sta tud šla dol živet, jima je dop***** tukaj in uživata 500/h!! če želiš, vas povežem.. sta zlo odprta pa tud pomagat bosta znala - če drugače ne, vsaj s kakim nasvetom, če boste rabili. živita pa tam enih 5 let - se mi zdi. stara pa sta okoli 35 let. tak da.. javi na zs, če želiš info. okej?! pa še s padalom boste lahko skakali - to namreč onadva počneta - pa paragliding. http://www.youtube.com/watch?v=HtA6LxMFimg to je on- saša!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 28.10.2009 0:30:30 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 7:47:52
|
|
|
|
Detece
|
Bravo mamabranka! Želim vam vse najboljše. Pa javi se kaj od tam tudi, da vidimo kako si in kako je življenje doli. Mogoče pa še kera od nas zvizne tja.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 10:29:28
|
|
|
|
nanaa
|
Ojla, kako smo kaj, Hana mi je kar zaspala, tole da smo premaknili uro jo je čist iz tira spravlo, okol šestih zvečer je že čist fretik, zbuja se ponoči...upam, da se hitro navadi. Pa še čist skoz je bilo eno razbijane, namreč zamenjali so nam streho sedaj pa še tiste izolacije, vodovod,...potem pa opremljanje . Ninicica1 - jojo škoda za dopust, še dobro da ste imeli riziko, medva ga tudi sedaj vedno vzameva. Upam, da bote/ste pa tukaj kam šli. Otika - nehaj tako razmišljat:), ti boš že mela diplomo, pa tut dobro službo...tko da največji zaklad si pa že dobila ....pa še kakšnega boš . Veš uni so pa sigurno razmišljal...ja kdaj bomo imel pa mi otročičke...tko je. Tolej je za Mojco: 3 Grawe zavarovalnica 4Zavarovalnica Maribor 7 Merkur zavarovalnica 6Zavarovalnica Tilia 5Generali zavarovalnica 2Adriatic Slovenica 1Zavarovalnica Triglav Ojoj Martka si pa imela kalvarijo okol telih M. Sam do se je srečno končalo in da imaš svojo punčko, sedaj pa kar hitro še enga, sej veš kaj pravijo, ko njamanj pričakuješ:)) Glede Beograda pa nimam pojma, mogoče je pa preko kake agencije cenej, ko imajo zakupljene sobe, mal povpraši. mamabranka - res ste face in pogumni, kaj pa domači pravijo na vašo odoločitev? Potem pa se lahko na tebe obrnem za kakšen nasvet glede notranje opreme . eno vprašanje; jaz sem čisto v dilemi ali naj kupim Hani tisto zimsko vrečo za v Jane voziček (je pa 100 eur in se mi zdi kar veliko), ali mislite, da je dovolj ovčka - pa kje bi dobila to ovčko? Vreča se mi zdi fajn, ker je lepo pokrita pa topla je pa vprašanje koliko bo hotela še biti v vozičku...sedaj bi ona samo hodila, hodila,... se tipkamo
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 28.10.2009 10:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nanaa ... saj vem ... IZVIRNO SPOROČILO: nanaa eno vprašanje; jaz sem čisto v dilemi ali naj kupim Hani tisto zimsko vrečo za v Jane voziček (je pa 100 eur in se mi zdi kar veliko), ali mislite, da je dovolj ovčka - pa kje bi dobila to ovčko? Vreča se mi zdi fajn, ker je lepo pokrita pa topla je pa vprašanje koliko bo hotela še biti v vozičku...sedaj bi ona samo hodila, hodila,... Men je zimska vreča ful fajn, ker če samo na ovčki sedi, ga morš še vseeno z dekico pokrit, ta pa skos dol pada. Tako da če ti je 100€ preveč, bi jaz kako drugo cenejšo kuila ... za Mutsy-ja je bila naprimer 45€ ... pa pred to sem imela na našem vozičku quinnyjevo in je tut pasala in je bila ful fina ... saj te zadeve skor vse pašejo gor ... važno da po barvi vsaj približno paše pa da ima luknje narejene ... to je pa to.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?