blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenček ..No, danes je šlo preko vsake mere in me je pošteno do krvi, da še zakričat nisem uspela, ker mi je kar slabo ratalo. Sicer ga skregam in odstavim, pa ponavadi ne zaleže kaj prida. kaj naj naredim? Ima katera tako situacijo. Danes me je kar imelo, da bi ga odstavila pa hop na aptamil z njim. Sicer je orng poba, bi mi pa, resnici na ljubo, bilo malo žal, če se kar nehava dojit, ko nima še niti 8 mesecev, čeprav ma že orng kil in orng cm. Kak moder nasvet? Hvala in lp. ojej.. groza, ko sem tole prečitala.. in sama misel na to, da me vgrizne, se mi kar stemni pred očmi. nekje sem prebrala, da je treba otroka prijeti za ličnice in ga stisniti, da odpre usta. ali mu prst potisniti v usta. sam, preden to storiš, jih itak že sam odpre. saj najbrž nima zaprtih dlje časa... upam, da česa podobnega ne doživim. sem šla danes z gromkim k zdravnici. pa je bila ena druga. kolk me je razkurilo! sedim v čakalnici kot trotl.. pa pride še ena mamica z vročičnim otrokom, z vnetimi očmi in sploh je bil ubožček. in tam sedimo in ČAKAMO. čakala sem tričetrt ure!!! pa mi je postalo čudno in grem na šalter vprašat, ali zdravnica dela? pa mi pravi sestra da ja in da ima eno mamico z otrokom notri. grem nazaj na sedež. dam spet uho na vrata ordinacije in nič ne slišim. čakamo. in potem me na lepem pokliče naprej. o kaki mamici ni bilo ne duha ne sluha, saj če bi bila notri, bi jo videla, ko bi z otrokom pri vratih ven prišla. mislim... pa kaj se grejo?! popoldansko spanje???! po moje je spala, ker je bila vsa neka tamušna. še štorija glede 'sirupa'. malo jo je presenetila moja pripoved in sploh odločitev prejšnje zdravnice, pa je hitro zakamuflirala.. in rekla, da če mu dajem hiconcil, naj mu ga še dajem tri dni. na 12 ur. oz. če mu ga ne bom dajala, da se lahko zadeva ponovi - čeravno, ne vem kaj naj bi se ponovilo. razen, da mu novi zobek ven prileze in dobi spet vročino! grlo je čisto in sploh brez problema. je rekla, da je takrat mogoče bilo malo rdeče, in se je takratna zdravnica pač tako odločila in predpisala antibiotik. mislim... očitno je vse povezano z izraščanjem zob. pa se vprašam, kdo je delil diplome tem ljudem? naj se gredo lepo nekam solit. tak. toliko o tem. IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka ... Sem pa danes brala, da minister za zdravje opozarja, da preveč študija škodi . sem jaz vedla! - zato pa mi faks še zdaj na istem mestu stoji. energije in volje nimam nobene. matr. kak naj se naserjem, da bom sedela za knjegami - po možnosti z veseljem? recept prosim! CIPRESA- kaj tisto črno bitje si ti na fotki?
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 21.8.2009 1:14:15 >