Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 8.9.2009 21:10:35
|
|
|
|
LUNA83
|
oJOJOJ!!! Kar nekaj dni me ni bilo tuki gor,..zdaj pa pridem in vidim vse modro :((( punce ki vas je obiskala samo pogumno naprej v nov boj. Kako ste kaj ostale??? Moja ovulacija je šla mimo sedaj pa lahko samo še čakamo če smo ta mesec kaj pridelali,... Nevem to je najin 9 krog in počasi me postaja strah da ni kaj z nama narobe? NATAŠA35 kako je bilo na pregledu? Kje te lahko berem sedaj? Uživajte in upam da bo v prihodnjih dneh vse roza.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 9:24:27
|
|
|
|
sonce81
|
hojla, tudi jaz sem imela ovulacijo čez vikend...sedaj pa sledi dolgih 14 dni čakanja..stiskam stiskam pesti za sebe in za vse soborke...pa ja ne bo treba v 15 krog...upajmo, ne? .. vsem veliko +++... lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 11:57:18
|
|
|
|
limonita
|
Groza, tale seznam je pa res žalosten Kje ste nosečke??? Torej, kot sem predvidevala, včeraj je prišel krvavi torek - j*ebat ga. Gremo dalje, v saj res ne vem več kateri krog - pa recimo 16.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 12:11:40
|
|
|
|
isabeaux
|
Uh...pa menda se ja ne bo ponovil julij ???? Pupsa kje si ti...srečka iz Julija
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 12:41:17
|
|
|
|
kago
|
punce držim pesti.... jaz se selim v oktober itak... bom pa tuki skoz špegala, ker tole je mal preveč modro vse skupaj....
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 14:38:46
|
|
|
|
Inčika
|
Hja ... berem vas vsaki dan, ampak zmeraj zmanjka časa, da bi kaj napisala. Ja, september očitno ni najbolj ploden mesec ... tudi mi po moje nismo nič pridelali, saj nismo bili kaj dosti pridni, ampak pustimo se presenetit Dajmo malo roza barve na seznamček no ... tako žalostna je videti ta modra barva Navijam za pluske
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 18:00:06
|
|
|
|
MalaRoža
|
A se lahko še jaz pridružim? Ne pričakujem je 24.09, to pa bo najin 3 krog. Upam da bomo čimprej zagledale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 18:03:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Malce imam gužve ampak še vseeno preberem kaj se dogaja, napisati pa nimam časa nič :( Žal mi je za vse, ki ste namesto / dočakale in vam vsem pošiljam objemčke! No moje še ni in ne mislim delati testa pred soboto, ker imam tako in tako zadnje mesece zmešnjavo pa tudi pridna nisva bila ravno ne vem kako...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 18:16:10
|
|
|
|
MiniMiska
|
Žal se tudi meni napoveduje - kako sovražim te izcedke, vsak mesec isto, en dan ja, en dan ne izcedek, potem pa se čez 2 dni ulije. Ah, bo že, naslednji teden imam pregled pri G, pa bomo videli, kaj bo rekla, čeprav bom najbrž kar šla na UZ (samoplačniško), da me ornk pregledajo,... Držim pesti za vse ostale!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 18:18:50
|
|
|
|
MalaRoža
|
T.Z - želim, da nam v soboto sporočiš veselo novico! Jaz sem že ogromno testov pokurila, ker sem bila neučakana, pol pa sem bila zelo razočarana... tako da kar počakaj!
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 18:21:50
|
|
|
|
MalaRoža
|
Mini, žal mi je... , tudi jaz to sovražim... imam podobne težave...
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 18:23:32
|
|
|
|
bilka
|
pozdrav dekleta po zelllo dolgem času sem spet z vami, nekateri se me morda niti ne spomnejo, pa nič zato, naj povem da smo v boju za zmrzlinkote brez terapije, gremo naravno po dva zmrznjenčka, pa upajmo da bosta po dveh letih obstala na toplem v mojem bušiju,, danes sem bila na uz in krvi, sluznica je 8, imam dva folikla eden je 18 eden 12 tako, da čakamo sedaj da poči, je trinajsti dan, estradiol je 0,86, tako da mislim, da je to vse ok, sedaj pa je vse odvisno od mojih borcev. tako na kratko kaj se pri nas dogaja, vsem držim močne pestke za pluske, aja jaz pa je ne pričakujem.... 24.9. lp bilka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 21:51:17
|
|
|
|
Loni76
|
Po dolgem času se tudi jaz malo oglašam. Danes se mi je pojavilo najprej špikanje v jajčnikih, potem pa podobne bolečine kot pred . Dobila naj jo nebi sicer v ponedeljek, tako da nevem ali me bo obiskala predčasno ali se mi je ta masec okrepil PMS ali kaj se dogaja?!? Sicer pa ta mesec nisva bila preveč pridna s . Kje ste ostale ali je že kakšna ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 9.9.2009 22:03:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: bilka pozdrav dekleta po zelllo dolgem času sem spet z vami, nekateri se me morda niti ne spomnejo, pa nič zato, naj povem da smo v boju za zmrzlinkote brez terapije, gremo naravno po dva zmrznjenčka, pa upajmo da bosta po dveh letih obstala na toplem v mojem bušiju,, danes sem bila na uz in krvi, sluznica je 8, imam dva folikla eden je 18 eden 12 tako, da čakamo sedaj da poči, je trinajsti dan, estradiol je 0,86, tako da mislim, da je to vse ok, sedaj pa je vse odvisno od mojih borcev. tako na kratko kaj se pri nas dogaja, vsem držim močne pestke za pluske, aja jaz pa je ne pričakujem.... 24.9. lp bilka oooo Bilka, ciao, prav sem vesela, ker si med nami, uauuuu super napreduješ in sem ful vesela zate , res Tukaj imaš link, kjer se pogovarjamo o temi; zamrznjenčki, IVF, ICSI, IUI in se nam lahko pridružiš http://www.ringaraja.net/forum/m_4381354/mpage_62/tm.htm Kdaj imaš naslenji UZ? upam da se vidimo spet v soboto Tvoji zamrznjenčki pa so itak pravi borci in se bodo sigurno primili
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 9.9.2009 22:09:16 >
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 10.9.2009 10:04:45
|
|
|
|
baby1978
|
Hello hello Da se malo javim, zaenkrat še čakam, na zlati +, ko bi že končno bilo....... Moram pa povedat, da me kr cel cajt nekaj špika tam doli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 10.9.2009 10:44:04
|
|
|
|
Amoss
|
Punce tudi jaz se prestavljam pod navijačice, nas je obiskala , pa tako sem si želela da bi možeku za poročno darilo dala pozitivni testek, čeprav mi je pokazal testek zellloooo rahlo črtico se je vseeno vlilo zgleda da mi je pokazal povečan hormon pred menstruacijo. Držim pesti za ostale ;-)
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 10.9.2009 10:50:58
|
|
|
|
latka
|
Mene tudi špika cel čas tam doli, pa ne čakam jutri!Temp. se mi še ni spustila, tako da je jutri še ne bo, kajti temp. se mi zniža dva dni pred !Upam da bo končno !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 10.9.2009 12:39:11
|
|
|
|
Bam Bam
|
WAW... tile zadnji posti pa vlivajo nekaj optimizma za september zamrznjenčki, špikanje, povišana BT... punce, sami super znaki za Navijamo in držimo pesti!!! Vse ostale pa pač z dvignjenimi glavami v nove borbe! Punce, pogum!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 10.9.2009 13:25:59
|
|
|
|
*pupsa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Uh...pa menda se ja ne bo ponovil julij ???? Pupsa kje si ti...srečka iz Julija oj oj....daleč stran sem da ne bom prinesla slabe karme vas pa na čase mal pridem pogledat in držim pesti!!!! ne se dat punce!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 9:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan punce! Joj komaj čakam, da se danes spravim iz pisarne. Je tako turoben dan, da bi bila kar v postelji pa še dežuje za povrh. Moje M še ni, malce me špika nekje med jajčniki pa rahlo mi je slabo. Nekako tako, kot med PMSom. Jutri delam test, da vidim kaj bo pokazal, čeprav sem 95% da bo - in tako niti razočarana ne bom...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 9:48:50
|
|
|
|
majalina
|
držimo pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 10:57:49
|
|
|
|
MiniMiska
|
Ojla, punce, kako ste? Jaz sem jezna na ta izcedek - en dan ja, pol spet nič več, zdaj čakam, če se bo jutri spomnila ulit al kaj bo... ma saj vsak mesec podobno, le da ponavadi je izcedek vsaj par dni približno enak, zdaj pa malo v torek, pol pa nič več Kaj jaz vem, al so to še posledice jemanja KT, kdo ve. Samo upam, da če ima namen pridt , naj pride jutri, da gre mimo do pregleda pri G drug teden. Lep vikend želim vsem! In držim pesti za čimveč pluskov!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 11:58:17
|
|
|
|
Inčika
|
Ojla punce! Moja tečka je prišla že včeraj ... ne vem, kaj se dogaja ... kr 5 dni prej tako da se selim v oktober ... bomo se morali malo bolj potrudit Vsekakor pa ostanem vaša navijačica v tem mesecu Dajmo babike malo več srečk nosečk na seznam ... Držim pesti za vse, ki še je vedno ne pričakujete in veeelik za vse, ki vas je že obiskala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 13:26:54
|
|
|
|
latka
|
Pozdravljene! T.Z. imam enake simptome kot ti, s tem, da me 4 dni zelo zelo bolijo bradavičke!Testa še tudi nisem probala, ker ne vem kdaj točno po O bi morala dobit M(praviloma 12-16 dni), vendar je ta moj del ciklusa različno dolg, čeprav bi ta del moral bit vedno enak, toda pri meni verjetno to pravilo ne velja !!Si mogoče ti meriš bazalno temperaturo in kdaj po O dobiš M?Moja je še vedno 37,2.Upanja ravno nimam veliko, tako da sem pripravljena na -!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 14:00:05
|
|
|
|
latka
|
Vse tiste, ki ste končno zagledale + iskrene čestitke ! Zanima me, če imate vse sedaj tak povečan gost beli izcedek(sem zasledila pri večini srečnih , ki omenjajo tak izcedek) in če je vaša temp. še vedno višja??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.