Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 14:34:59
|
|
|
|
MiniMiska
|
punce, ne morem verjet ... šla sem ravno mimo lekarne in sem rekla, nič, kupim test, da vidim, kaj napovedujejo ti izcedki :) In - zagledam - upam, da je to to, jutri bi morala delat test, samo nisem zdržala. Se še z rezervo veselim... mogoče pa je vendarle uspelo,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 14:57:42
|
|
|
|
latka
|
Čestitam !Joj ko bi se ti le lahko pridružila, samo jaz nimam dobrega občutka!A imaš mogoče povečan beli tok in koliko časa ti je minilo od O?Sem pač malo preveč radovedna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 15:02:04
|
|
|
|
majalina
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 15:20:58
|
|
|
|
MiniMiska
|
latka, hvala, kot pravim, se še z rezervo veselim, bom itak ponovila test... kar ne morem verjet,... sem si šla pa računat, bi datumsko lahko dobila M že včeraj (če upoštevam najkrajši ciklus) ali jutri (povprečno ciklus), tko da mogoče pa test ni lagal :):) UPAM. Znaki te zanimajo?:) Nimam nobenega znaka, edino tisti že opisani izcedek v sredo en madež temne barve. O naj bi imela med 28 in 30.8. nekje. Beli tok - imam kar ves čas malo, mogoče res zadnje dni nekaj več, kar pa ni nujno povezano z nosečnostjo, prej bi rekla, da je bil to ponavadi znak prihajajoče M - zato tudi rezultat testa jemljem z rezervo, sem/bom pa ZELO VESELA, če je res... majalina, hvala ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 15:43:30
|
|
|
|
tassika
|
Minimiška pomoje da je to to, tiste krvavitve so pa pač lahko od hormonskih sprememb, jutri ponovi test in eč si ti tista minimiška, ki jo imamo na v pričakovanju + se nam še tam javi, da te dodamo na seznamček
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 16:45:42
|
|
|
|
Inčika
|
MiniMIška čestitke - upam, da se ti jutri prikaže še bolj močen plusek
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 18:07:16
|
|
|
|
bilka
|
pridružujem se čestitkam za plusek, pa srečno naprej..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 19:07:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska latka, hvala, kot pravim, se še z rezervo veselim, bom itak ponovila test... kar ne morem verjet,... sem si šla pa računat, bi datumsko lahko dobila M že včeraj (če upoštevam najkrajši ciklus) ali jutri (povprečno ciklus), tko da mogoče pa test ni lagal :):) UPAM. Znaki te zanimajo?:) Nimam nobenega znaka, edino tisti že opisani izcedek v sredo en madež temne barve. O naj bi imela med 28 in 30.8. nekje. Beli tok - imam kar ves čas malo, mogoče res zadnje dni nekaj več, kar pa ni nujno povezano z nosečnostjo, prej bi rekla, da je bil to ponavadi znak prihajajoče M - zato tudi rezultat testa jemljem z rezervo, sem/bom pa ZELO VESELA, če je res... majalina, hvala ;) Jst k sm bla noseča, nism tud mela nobenih znakov nosečnosti, bel tok normalen, razn joške pa bradavice (bradavice nikol prej pred M) so me ful bolele, pa zgaga me je pekla, kar me tud prej ni nikol. Pol je biu pa +. Me prav zanima kaj bo pr naslednji . Upam, da se ti kmalu pridružim/mo.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 19:07:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska punce, ne morem verjet ... šla sem ravno mimo lekarne in sem rekla, nič, kupim test, da vidim, kaj napovedujejo ti izcedki :) In - zagledam - upam, da je to to, jutri bi morala delat test, samo nisem zdržala. Se še z rezervo veselim... mogoče pa je vendarle uspelo,... Aja pa: ČESTITKE za , iz želim lepo
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.9.2009 19:08:07 >
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 11.9.2009 22:35:38
|
|
|
|
LUNA83
|
jEEEJJJJ MINIMIŠKA bravo!!!!!!!!!!!!!! Kako sem vesela zate! juihuuuu! No do mojega dneva d je še 9 dni,...bomo videli,..
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 12.9.2009 7:47:44
|
|
|
|
MiniMiska
|
Dobro jutro. Tudi jutranji test je pokazal Tako da zdaj se že (z manj rezerve) veselim. Hvala za čestitke, držim pesti tudi za vse vas, da ugledate magičen plusek. Jaz bom še enkrat ponovila test v torek, imam pa v prihajajočem tednu pregled pri G (že nekaj časa naročena na redni pregled).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 12.9.2009 11:34:20
|
|
|
|
katrin30
|
Jupiiiiiiii, sem vesela zate...še več takih novičk...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 12.9.2009 11:41:01
|
|
|
|
LUNA83
|
JUHU Minimiška,..super!!! Kar veseli se,..če sta bili črtici lepo vidni se lahko kar veseliš,..juhuhu sem vesela zate!!!! Piši nam še kaj kako se počutiš,...novi znaki,..
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 12.9.2009 15:31:09
|
|
|
|
zebra
|
Pozdravljene ...imam eno prošnjo...za vaša mnenja... Ovulacijo sem imela 1. 9. in ker sem pač radovedna in ker saj veste rade prehitevamo zadeve sem danes od jutra naredila že tri različne teste...najprej fs duo...ker sem pač še enega imela doma...in ker sem ga želela pač porabit...saj poznate moje negativne izkušnje...z njimi, ko so kazali lep + pa potem pride z dvema dnevoma zamude hudičevka.... No in danes nardim tega zadnjega....ki spet kaže zelo lepi dve črtici...pa ker mu logično ne zaupam, sem šla v mulerja še po viola test...in seveda...na moje presenečenje mi ta pokaže čist rahlo črtico.... pa ker seveda spet ne verjamem...sem nardila še enga, ki mi ga je dala kolegica...naročeni po internetu iz uk...in tudi ta pokaže zelo rahlo črtico.... Sedaj pa vprašanje...čeprav upam da je res...in je končno uspelo.....me zanima ali je možno da mi trije različni testi lažejo ? Pa črtica je rahla samo je tam....razen pri fs duo je kar lepa...ampak če njega odmislim...kaj pravite....? Je pa danes 12 dni od o.
< Sporočilo je popravil zebra -- 12.9.2009 15:32:07 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 12.9.2009 19:06:26
|
|
|
|
Lun1ca
|
MiniMiska čestitke pa prijetno nosečnost Jaz pa upam da zagledam čez približno 10 dni.. Bi bla zelo vesela če ne bo prišla zebra če je že 12 dan od O naj bi testi pokazali pravilno. Če tem testom manj zaupaš pa si kupi CB, je pač dražji je pa za to bolj zanesliv. Vendar ga opravi raje z prvim jutranjim urinom, ker potrebuje več hormona, pa morda še počakaj kak dan. Sicer pa če mene vprašaš je malo možnosti da bi trije različni testi pokazali enako in narobe tak da mislim da lahko tudi tebi kar čestitam za nosečnost..
< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 12.9.2009 19:12:49 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 12.9.2009 19:12:56
|
|
|
|
S*
|
Čestitam vsem srečkam Mene pa lahko zopet pobarvate v modro. Grem v 14 krog, tokrat s pomočjo epruvetke, tako da imam malo več upanja. Za vse, ki oz. še pričakujete, pa bom močno stiskala pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 12.9.2009 21:30:18
|
|
|
|
baby1978
|
Minimiska cestitke tudi od mene, in ce lahko zaupas, v kolikem casu ti je uspelo???? Upam, da se ti pridruzim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 13.9.2009 2:05:02
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska punce, ne morem verjet ... šla sem ravno mimo lekarne in sem rekla, nič, kupim test, da vidim, kaj napovedujejo ti izcedki :) In - zagledam - upam, da je to to, jutri bi morala delat test, samo nisem zdržala. Se še z rezervo veselim... mogoče pa je vendarle uspelo,... ČESTITKE
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 13.9.2009 10:26:10
|
|
|
|
MiniMiska
|
Hvala za čestitke. Danes sem še enkrat ponovila test, rezultat še vedno Želela sem ponovit s CB, pa ga menda nikjer v SLO ni za dobit do oktobra, vsaj tako so mi rekli v 3 lekarnah. Tako da sem se zadovoljila s First Sign. Menda ne laže :) Kako ve, punce? Kdaj pričakujete ? Tejchy35 in Bejbika81, vidve bi tudi morali te dni zagledat plusek, ne? Držim pesti tudi za vaju. Baby1978 - po pol leta je uspelo. Upam, da je res in bo vse OK. Pa ti, kdaj je tvoj dan D?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 13.9.2009 10:26:39
|
|
|
|
MiniMiska
|
al sem smotana... tejchy25*, sorry, sem ti spremenila nick :):)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 13.9.2009 10:54:56
|
|
|
|
latka
|
Bravo, še enkrat čestitke !Jaz bom pa jutri probala test, če mi ne bo padla baz. temp., danes je še vedno nad 37 že 17 dni!Ne vem kako dolgo mora biti povišana da je lahko reč o nosečnosti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 13.9.2009 11:16:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska Hvala za čestitke. Danes sem še enkrat ponovila test, rezultat še vedno Želela sem ponovit s CB, pa ga menda nikjer v SLO ni za dobit do oktobra, vsaj tako so mi rekli v 3 lekarnah. Tako da sem se zadovoljila s First Sign. Menda ne laže :) Kako ve, punce? Kdaj pričakujete ? Tejchy35 in Bejbika81, vidve bi tudi morali te dni zagledat plusek, ne? Držim pesti tudi za vaju. Baby1978 - po pol leta je uspelo. Upam, da je res in bo vse OK. Pa ti, kdaj je tvoj dan D? Ampak res, jst sm prejšnič tud hotla CB kupit (kr vedno tega) pa ga niso mel v lekarni pa tud na netu v lekarni nimajo. So mi dal pa mislm da BC. Za naslednjič bom probala pa FS (ko bo čas). Če pa ne boš ziher pa pejd na krvne preiskave. ČESTITKE še enkrat.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 13.9.2009 17:22:55
|
|
|
|
ička
|
latka...jutri bo torej 18. dan povišane BT (18 dni je znak nosečnosti)- kar naredi test!! Zna biti, da si Punce, jaz bi pa danes morala dobiti , pa nekaj se je napovedovala včeraj, danes pa popolno zatišje - pssst, da me ne bo slišala !! poročam jutri ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 13.9.2009 18:08:49
|
|
|
|
tecnobica
|
Punce, jaz bom pa ta mesec samo navijala z vami, ker sem v petek bila na laparoskopiji. Se pa pridružim tistim malim, ki vam v septembru ni uspelo, v oktobru.,.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 13.9.2009 20:22:24
|
|
|
|
Jada82
|
Mini Miška, nič ne razmišljaj, definitvno si noseča! Jaz sem že po prvem testku bila prepričana, pa je bil čisto en levi. Čestitke!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.