|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
2.9.2009 13:18:46   
Bam Bam
Hej

Kago, ja, pa se res sliši malo hecno tole, da se vesliš user posted image , ker pač ne poznam tvoje zgodbe. Ampak, če ti praviš, se veselim skupaj s tabo in navijam, da se boš čimprej razveselila tudi +!

Kliki, oprosti, ker si se izmuznila seznamu. No, pa le pridna bodita še naprej tele dni, da bo čez 14 dni viden kakšen rezulat  user posted image

DIANE, ti imaš pa kar kratke cikle, tako da bi znala bit bit O že 12. dan... Vnesi te podatke o zadnji M in dolžini cikla še v koledar O (na vrhu RR), da ti še program izračuna. Najbolje se je pa zanašati na lastno telo in opazovati sluz...

Srčekgirll, tile linki do O testov, ki so na volj na našem tržišču imajo pa tako zasoljene cene user posted image  V tujini jih za to ceno dobiš 15x več. Zdaj se pa pejmo zviševanje rodnosti v naši državici user posted image

limonita, hvala za informacije o debetni kartici. Ampak se je kar malo bojim, da bi me preveč zasvojila in bom potem preveč zapravljala še za ostale "brezvezarije" user posted image

LeJo, če boš še kdaj naročala tele O teste, a bi hotla bit tako zaupljiva, da bi jih naročila še zame? Pa pol s poštnino po povzetji uštimava... magari...  No, sicer pa močno upam, da bom čez par dni ugledala kakšen + in jih ne bom potrebovala user posted image

Anonimna, upam da čez par dni postane črtica še močnejša in da te bomo pobarvale v user posted image

Aja še to me zanima - a je katera kdaj kaj študirala te lunine ovulacije? A katera ve kako se to računa?

LP

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 126
2.9.2009 13:29:49   
isabeaux
Bam bam ...najprej moraš vedet kdaj si se rodila (valjda da veš datum ampak tudi uro moreš vedet) potem si pogledaš na luninem koledarju kakšna je bila takrat tvoja mena...se pravi v katerem krajcu je bila luna in potem imaš baje tvojo pravo ovulacijo takrat ko je bila tvoja lunina mena...

Čeprav ti povem...jaz sem se rodila 4 dni po mlaju (prazni luni) in  sem že dvakrat zanosila( da se je obdržalo) na polno luno...točno na polno lunino meno....

In ne 4 dni po mlaju...no in sedaj je že 2 x tudi bilo na polno luno samo je spet šlo...user posted image  Tko da ne vem no...morda pa bo pri tebi kaj v pomoč...

Je pa spet res, da sem bila nedonošenček in da je bil moj pravi rok na polno luno...kdo bi vedel?user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 127
2.9.2009 13:45:52   
Bam Bam
isabeaux, ja hvala lepa ker vedno znova hraniš mojo radovednost user posted image  

Ej, samo ti povem, da sem tak čuk, da niti luninega koledarja ne najdem pri stricu guglu. A imaš ti kakšen link, kjer bi si lahko izračunala. Vem datum (kaj sem brihtna  user posted image ) in uro rojstva. Ampak po tvoji pripovedi sodeč, moram upoštevati tisti datum, ko bi morala biti rojena (sem tudi jaz nedonošena)? Ampak potem ne vem, ob kateri uri bi bila rojena user posted image  al upoštevam dejansko uro rojstva in datum PDP?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 128
2.9.2009 13:46:43   
dini
Ojla punce, čestitke kago, jst tudi upam da se ti zrihtauser posted image user posted image user posted image
isabeaux a imaš mogoče link od te lunine ovulacije? Jst bi tudi to mal pogledalauser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 129
2.9.2009 14:54:47   
isabeaux
v bistvu je pred leti ( cca 1,5 leta ) bila ena stran, ki ti je sama izračunala...sam zdaj so jo ukinli...tko da bote mogle se mal znajt...ni težko...vam pa dam lunine mene za vsa leta....

tule so sam mene
http://stardate.org/nightsky/moon/index.php?month=1&year=2009&css=moon.css&Submit=Go

tule pa je še po datumih in urah

http://www.realmagick.com/articles/86/1786.html

no in zdaj pogledaš...recimo rojena si 1.1.1977  ob 11. 25

in tvoja faza je :
Dec 28  07:48       je polna luna...to pomeni tvoja faza je nekje 3 dni in mal manj kot 4 ure po polni luni...torej o maraš met tam nekje....user posted image

Tako nekako....

no ampak kot sem rekla...pri meni samo vem da sem 6 tednov prehitra...in glede na to...da je bila na moj datum rojstva luna v mlaju...neki dni preko...je moja prava faza na polno luno...no nekje okoli polne lune...

Čeprav punce...ne vem...pravijo da bi naj bile te lunarne faze ovulacije na rojstvo vezane...ne glede na prehitro ali kasnejše....

tkko da pol pač  pr men tole ni funkcioniralo....upam da bo pri vas.....user posted image                                 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 130
2.9.2009 14:55:59   
kago
Bam Bam: vem da je smešno in to zelo user posted image Ampak moji ciklusi so bili nekako takole: 42, 74, 64, 56, 34 :) Tako da sem vesela za vsak "normalno" dolg cikel in kot vidiš je bil tale prvi. Grem v nove boje z več optimizma user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 131
2.9.2009 18:16:27   
hanna80
Ojej sem že dobila user posted image !!! user posted image Tako, da je zdaj ne pričakujem 26.9.

Drugače punce, pa nimam te možnosti naročanja po netu, raje bi kupila v kakšni trgovini, drugače bo tašča preveč firbčna!

Te O nikoli ne ulovim, nevem ali je prej ali potem. Zdaj sem user posted image dobila 31.8 običajno mam cikel tam nekje 25 do 27 dni , tako da naj bi O bila tam nekje med 8.9 in 16.9? Punce povejte če se motim! Cikle imam redne zato bi bilo čudno da nimam O!

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 132
2.9.2009 18:18:00   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 133
2.9.2009 18:26:32   
isabeaux
hana80 odštej od zadnje m 14-16 dni...največkrat je 14 dni po o m....tako da če si imela 1. dan zadnje m  31. 8. potem je bila o  15. 8. ali 16. 8. ali 17. 8. tako da je op ziher bila...

Moram ti pa povedat, da sploh ni nujno da je ne uloviš....midva točno veva kdaj je o...enako imam cikluse redne in boleče o...tako da na uro točno vem kdaj je...pa za ziher sem jih še z o testi kontrolirala  in so res točne...pa nama že 18. krogo ne uspe...pa bi naj bilo vse ok...tko da  je res prava loterija toleuser posted image user posted image  

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 134
2.9.2009 19:52:53   
hanna80
No, potem pa ko bo bo! Bom pa tudi sama bolj pozorna te dni. Hvala. Isabeaux če sta 2 ratal bo tudi 3!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 135
2.9.2009 23:17:47   
Kliki

Bam Bam ni panike smo še pod 18.9 me daj. Hvala

< Sporočilo je popravil Kliki -- 2.9.2009 23:20:01 >

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 136
2.9.2009 23:44:55   
hrchy
helo dekleta,
a se lahko tudi jaz vpisem na seznam?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 137
3.9.2009 9:57:08   
Bam Bam
Dobro jutro, drage moje soborke! Kakšen je pa kaj vaš dan današnji?

Moj dan se je začel z rjavkastim izcedkom, tako da pričakujem tega user posted image . Ampak v modro se pa še ne bom obarvala, ker dokler se ne ulije, imam še kanček upanja. Saj poznate naš slogan - upanje umre zadnje :)

Isabeaux, hvala za te lunine koledarje in ker si se res lepo potrudila z razlago. Me pa zanima še to - kaj ni odvisno kje na našem planetu si rojen, ker so pol lune drugačne, mar ne? Vsaj spomnim se izpred 2 let (ko smo delali in tudi naredili našega 1. sončka), ko je še tisti program (ki si ga tudi ti omenjala) računal, da si moral vnesti tudi kraj rojstva, da je upošteval zemljepisno dolžino in širino....

Hrchy, seveda te sprejmemo, samo datum pričakovanega + sporoči! Pa želim, da se potem tudi čimprej prfočkaš med nosečke!

kago, tile tvoji cikli so pa res "zabavni". O madoniš! A si si s kakšnimi zdravili urejala te cikle, ali se je samo od sebe ta mesec poštimalo? Skratka - good luck!

Ajdi bejbike, čakamo prvo septembrsko nosečko. A se kateri kakšni nosečniški znakci že nakazujejo?

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 138
3.9.2009 10:44:40   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam

Isabeaux, hvala za te lunine koledarje in ker si se res lepo potrudila z razlago. Me pa zanima še to - kaj ni odvisno kje na našem planetu si rojen, ker so pol lune drugačne, mar ne? Vsaj spomnim se izpred 2 let (ko smo delali in tudi naredili našega 1. sončka), ko je še tisti program (ki si ga tudi ti omenjala) računal, da si moral vnesti tudi kraj rojstva, da je upošteval zemljepisno dolžino in širino....

maš prav....je pa tko, da te ki sem jih pripopala so za evropo, tko da za nas tud drži user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 139
3.9.2009 10:48:21   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: hanna80

Isabeaux če sta 2 ratal bo tudi 3!

Hja, ni glih tako...pri porodu so me fejst zašuštrali ...me operirali, ker so mi posteljico pretrgali in potem še poškodovali levi jajcevod, tko da...tudi potem op. hsc, ni kaj posebej pomagala....user posted image  tko da res upamo...ampak morda pa nas preseneti user posted image  

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 140
3.9.2009 10:59:22   
kago
Bam Bam: jah treutno še ne... sem jedla KT, pa je zdej blo na čakanju kaj bo. Bom videla naslednji teden če dobim kaj... ker imam UZ pa bom kar fino pojokcala, da bi kaj dobila... ker tole je user posted image user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 141
3.9.2009 13:06:56   
DIANE
Dan,
no k bom mela O bom, da dopustuuser posted image  upam in srčno si želim, da s 3 dopusta letos prinesem +.

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 142
3.9.2009 23:20:36   
baby1978
Hello...

Hja bila bila na pregledu, jedla tudi klomifen, moj bil na spermiogramu, pa še vedno nič, pa je kao vse o.k. Tako da čakamo....

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 143
4.9.2009 9:03:01   
Anonimen
Jutro punce!

No meni se je pa včeraj zvečer začel spuščati mozoljček na bradi (pred vsako M ga dobim na istem mestu) in zato pričakujem, da se bo ulila nekje v roku 3 dni...

(odgovor članu baby1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
4.9.2009 11:03:20   
sonce81
hojla!

da se spet malo javim. Midva sedaj čakava O in pridno user posted image ..joj upam da tokrat uspe. Če ne pa imam oktobra prvi obisk na kliniki pri Rešu...

sploh ne vem kaj naj tam pričakujem..kakšne izkušnje z vaše strani?

hvala in lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
4.9.2009 11:44:10   
isabeaux
[
hanna80,
Katra55, Tiki55, LeJo, Bam Bam

kako se počutite...ste že delale kak testek?

T.Z. - po moje pa še ni nujno da se bo vsipala, dokler se res ne...držim pestke zate...

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 146
4.9.2009 20:23:32   
Rina2
Pozdravljene drage moje,

kaj naj rečem.... danes zjutraj je prišla user posted image v vsej svoji veličini in nato še manjši čustveni izliv user posted image .
10. krog je bil torej neuspešen, kar nas seveda ne bo ustavilo in že vihamo rokave za novo rundo. user posted image ker imam kretke cikle naslednje user posted image ne pričakujem 30.9. Mogoče pa nam bo v septembru vseeno uspel. user posted image

limonita: kaj mi lahko prosim poveš kako dolgo si čakal na O teste iz UK-ja?

Bam Bam: kar se tiče naročanja, ni panike. Sicer pa ravno čakam na pošiljko. Ko pride ti sporočim in če bo tako kot pričakujem in dovolj za obe si jih lahko kar razdeliva. O podrobnostih se dogovoriva takrat.

Punce lep vikend vam želim in čim manj takih juter kot je bilo moje danes!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 147
4.9.2009 20:56:18   
limonita
LeJo, žal mi je user posted image

Glede testov pa, jaz sem jih dobila v treh dneh (naročala sem pa v dopoldanskem času) - kako dolgo pa že čakaš? Si mogoče naročila med vikendom? Lahko da zato traja dlje. Sicer sem pa ta teden tudi jaz naročila od njih mikroskop (sicer preko ebaya- je malce cenejši) in upam da pride čimprej. Morda celo že jutri.

No, pri meni ni nič novega.... čakam kaj bodo prinesli naslednji dnevi.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 148
4.9.2009 21:15:11   
Rina2
Naročila sem jih prejšnjo soboto; jutri bo torej en teden. Sicer sem dobila mail, da bo paket poslan v ponedeljek v kolikor je bilo naročilo čez vikend, a še nič ni prispelo. Če jutri ne bo nič bom preverila po številki pošiljke.

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 149
5.9.2009 10:48:02   
Tiki55
Hojla punce, še nobene nosečkeuser posted image

Moja M je pričakovano prišla že včeraj, ampak še ostajam v sept., samo premaknite me na 30.9. Upam, da se bo seznam do takrat že lepo obarval v roza...

Good luckuser posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.