|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
27.8.2009 19:53:22   
Arual
HEY. Meni še zraven dopišitwe 24 krog. Tako da smo že dobri 2 leti v boju proti user posted image . Samo ta mesec jo bom premagala.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 76
27.8.2009 20:54:06   
Buska
ne pricakujem je 19.9.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 77
27.8.2009 21:16:14   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Kot da bi sama tole napisala...a si imela hsc op. ?

isabeaux, ja - imela sem hsc (odstranitev pregrade), poleg tega pa tudi laparoskopijo (jajcevod prilepljen na trebušno steno, ampak prehoden, odstranili so mi pa tudi žarišča endometrioze - vendar me je strah, ker je ta butl ki me je operiral rekel, da lahko da je še kje endometrioza - ne vem zakaj se ni bolj potrudil in še malo pogledal).

Sicer me pa zanima od koga konkretno na ebayu naročaš ovulacijske teste. Jaz sem nazadnje naročila prek www.homehealth-uk.com. Kakorkoli že, tudi jaz mislim, da sem zgrešila LH vrh. Do sedaj sem si tudi jaz tam nekje okrog sredine ciklusa merila ovulacijo 2x dnevno, v tem ciklusu se mi pa nekako ni dalo. Razmišljam pa, da bi si kupila še ovulacijski mikroskop: http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation_saliva_fertility_tester.htm

Vsekakor pa grem, kot sem že rekla, na merjenje progesterona v drugem delu ciklusa.

Kaj pa menite o tej zadnji raziskavi: http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/moski-seksajte-vsak-dan.html

< Sporočilo je popravil limonita -- 27.8.2009 21:22:03 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 78
27.8.2009 22:02:58   
Kliki
Prosim če me prestavite iz navijačic med borke, ker me je tečka spet obiskala.

Hvala in lp

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 79
28.8.2009 9:17:10   
Lun1ca
Kaj pa menite o tej zadnji raziskavi: http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/moski-seksajte-vsak-dan.html

Sej počasi sploh več ne bomo vedle, kak naj seksamo.. Vsakokrat ko kje kaj vprašamo ali preberemo nam rečejo drugač. Bomo pa kak mesec probali to metodo pa bomo vidli pol user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 80
28.8.2009 10:17:29   
Anonimen
Pa saj v bistvu na koncu spet piše, da pove, da je na 2-3 dni najbolj pametno....

(odgovor članu Lun1ca)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
28.8.2009 10:36:19   
DIANE
Po moje tut na 2 dni se mi zdi še najboljša verjanta. Drgč pa je najbolje seksati bolj brez obveznosti in z užitkom. Kadar se vam to zahoče.
Glih prejle sm si pa šla nabavit novo dozo krvomočnice.

Lep vikend punce,
jst grem na poroko juhuhu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
28.8.2009 10:59:05   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

isabeaux, ja - imela sem hsc (odstranitev pregrade), poleg tega pa tudi laparoskopijo (jajcevod prilepljen na trebušno steno, ampak prehoden, odstranili so mi pa tudi žarišča endometrioze - vendar me je strah, ker je ta butl ki me je operiral rekel, da lahko da je še kje endometrioza - ne vem zakaj se ni bolj potrudil in še malo pogledal).

Sicer me pa zanima od koga konkretno na ebayu naročaš ovulacijske teste. Jaz sem nazadnje naročila prek www.homehealth-uk.com. Kakorkoli že, tudi jaz mislim, da sem zgrešila LH vrh. Do sedaj sem si tudi jaz tam nekje okrog sredine ciklusa merila ovulacijo 2x dnevno, v tem ciklusu se mi pa nekako ni dalo. Razmišljam pa, da bi si kupila še ovulacijski mikroskop: http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation_saliva_fertility_tester.htm

Vsekakor pa grem, kot sem že rekla, na merjenje progesterona v drugem delu ciklusa.

Jaz tudi mislim da so mi hsc neki zašuštrali...ker se dogajajo stvari, ki jih prej ni bilo user posted image

tele teste mkupujem...2 . po vrsti dol...za 2 funta  s poštnino vred to je cca. 2,4 € za vse skupi...pa je 12 testov...so preverjeni...res pa hodijo nekje 10 dniuser posted image

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&_nkw=ovulation%20tests&_dmpt=UK_Health_HealthCare_RL&_sc=1&_sop=15&_trksid=p3286.c0.m14&_stpos=&_fcid=182&gbr=1

Glede te raziskave...midva sva tako nardila sinka...sedaj pa vseen ne rata nič...tko da  user posted image

Kdo bi vedel...čeprav jaz načeloma verjamem temu, da je telo potem primorano proizvajat hitrej in je verjetno bolj ok ...kaj pa vem...user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 28.11.2011 11:06:31 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 83
28.8.2009 11:05:54   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Po moje tut na 2 dni se mi zdi še najboljša verjanta. Drgč pa je najbolje seksati bolj brez obveznosti in z užitkom. Kadar se vam to zahoče.
Glih prejle sm si pa šla nabavit novo dozo krvomočnice.

Lep vikend punce,
jst grem na poroko juhuhu

a se dobi ta krvomočnica v vsaki lekarni?
kako pa jo pripraviš...?

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 84
28.8.2009 16:10:41   
limonita
isabeaux, a te: http://cgi.ebay.co.uk/12-Pieces-Ovulation-Prediction-Fertility-Test-Strips_W0QQitemZ400067354713QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_HealthCare_RL?hash=item5d25df6059&_trksid=p3286.c0.m14

Krvomočnico pa lahko kupiš v Sanolaborju, je pa na vrečki tudi navodilo za pripravo.
Sicer pa je tole glede Prospana res zanimivo, vsak dan nekaj novega. Sicer ne vem kako bi meni Prospan pomagal, ker imam sluzi za izvoz.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 85
28.8.2009 20:48:48   
Rina2
torej punce, ve menite da je najbolj zanesljivo ugotavljat O s testi? jaz jih namreč še nisem uporabljala, tole merjenje bazalne pa mi je čedalje bolj mučno in meni čedalje manj razumljivo, ker je včasih "kr neki"...

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 86
28.8.2009 22:15:43   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

isabeaux, a te: http://cgi.ebay.co.uk/12-Pieces-Ovulation-Prediction-Fertility-Test-Strips_W0QQitemZ400067354713QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_HealthCare_RL?hash=item5d25df6059&_trksid=p3286.c0.m14

Krvomočnico pa lahko kupiš v Sanolaborju, je pa na vrečki tudi navodilo za pripravo.
Sicer pa je tole glede Prospana res zanimivo, vsak dan nekaj novega. Sicer ne vem kako bi meni Prospan pomagal, ker imam sluzi za izvoz.

ja točno te...user posted image  kje pa dobim krvomočnico na štajerskem koncu...Mb.  a ve kira?

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 87
28.8.2009 22:17:41   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

torej punce, ve menite da je najbolj zanesljivo ugotavljat O s testi? jaz jih namreč še nisem uporabljala, tole merjenje bazalne pa mi je čedalje bolj mučno in meni čedalje manj razumljivo, ker je včasih "kr neki"...

Jaz o sicer čutim, pa tudi po mv vem kdaj je, samo se pa ktir ciklus zgodi, da je ne čutim, zato še za ziher uporabljam te teste, pa to zato ker so poceni....če bi bili dražji, pol jih ne bi kupovala, za 2.5 € na cikel pa me ne bo zmanjkalo...user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 88
28.8.2009 22:39:47   
Lun1ca
Krvomočnico dobiš v MB (baje, tudi jaz jo grem nasledni teden iskat) na Vetrinjski ulici v mestu, neka trgovinica, ki se imenuje na S. Neki Sonček ali kaj podobnega.. nisem si namreč zapomnila točno.. je pa ziher na S pa na Vetrinjski je user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 89
28.8.2009 22:41:02   
Lun1ca
Aja pa ne turistična agencija user posted image user posted image lahko da je Sonce..

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 90
28.8.2009 22:49:13   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Krvomočnico dobiš v MB (baje, tudi jaz jo grem nasledni teden iskat) na Vetrinjski ulici v mestu, neka trgovinica, ki se imenuje na S. Neki Sonček ali kaj podobnega.. nisem si namreč zapomnila točno.. je pa ziher na S pa na Vetrinjski je user posted image

Ja točno...kako mi ni prej kapnilo...zraven h&m - a in ahata...tam imajo vse take zadeve...bom šla kupit, kar jutr, če bom uspela do 12 prit v mesto, če ne pa v pondelkuser posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 91
29.8.2009 5:12:39   
CJ
...isabeaux ne zamerita z Lun1co, da se vmešavam user posted image ...to krvomočnico lahko v Mb kupita (vedno na zalogi) v domači lekarni Lah, pri bivši Metalki če se spomnita še te trgovine...jaz sem jo tam dobila in mi je farmacevtka (znanka) razložila, da jo imajo vedno...upam, da sem vama malo pomagala...

lep pozdrav vsem... CJ

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 92
29.8.2009 8:44:43   
S*
Dobro jutro!
Dopusta je konec user posted image ,spet bo treba veselo na delo. No pri nas bo O v teh dneh tako da bo veselo.
Vsem skupaj želim lep vikend.

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 93
29.8.2009 12:21:51   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: CJ

...isabeaux ne zamerita z Lun1co, da se vmešavam user posted image ...to krvomočnico lahko v Mb kupita (vedno na zalogi) v domači lekarni Lah, pri bivši Metalki če se spomnita še te trgovine...jaz sem jo tam dobila in mi je farmacevtka (znanka) razložila, da jo imajo vedno...upam, da sem vama malo pomagala...

lep pozdrav vsem... CJ

hvala ti...vem kje je to...pa še bližje mi je user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 94
29.8.2009 12:23:56   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!
Dopusta je konec user posted image ,spet bo treba veselo na delo. No pri nas bo O v teh dneh tako da bo veselo.
Vsem skupaj želim lep vikend.

Ja  jaz bom tudi nekje v tem tednu pričaka o ...tako da veselo na delo user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 95
29.8.2009 20:36:28   
Lun1ca
CJ hvala, tudi jaz vem kje je to in tudi meni je bližje user posted image

Ah do moje O pa je še kar nekaj časa, še user posted image ni odtekla do konca. Ampak komaj čakam da začnemo spet user posted image in morda zagledam user posted image septembra. Zadnič sm slučajno vidla na O koledarčku da če zaj zanosim pol bi mela PDP 1.6.2010 Lep datum se mi zdi, upam da je mojemu še ne ustvarjenemu otročku tudi všeč in se bo odločil nastati user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 96
30.8.2009 11:57:59   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

LeJo, jaz razmišljam da bi si kupila mikroskop in z njim preverjala ovulacijo. Ravno gledam nekaj preko amazon-a.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 97
30.8.2009 18:56:15   
LUNA83
oJLA punce!!!! Tudi jaz sem nazaj z dopusta! moja O se bliža tako da pridno user posted image in upamo da bomo septembra res zagledali user posted image .

Od prejšnjega mesca ko sem rahlo zagledalauser posted image in pol nič! se nisem še čisto potolažla ampak sej bo,.. Gremo naprej!!!

Septembra bomo pa vse zagledale user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj ostale???

Čakamo +

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 98
30.8.2009 21:22:36   
hanna80
Tudi sama se prijavljam, ne pričakujem user posted image 3.9.!!!!  Upam na user posted image 4.9.!

Punce, meni ovulacijski test ne pokaže črtice, joj, a tukaj pri nas ni možno kupiti cenejših testov, da  bi lahko 2 krat dnevno preverjala O? A si edno ob isti uri merite O?

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 99
30.8.2009 23:08:19   
tropical

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 2009

XX.09. - Blicka
XX.09. - BEBIII 
XX.09. - Anonimna
XX.O9. - Klik
03.09. - hanna80
05.09. - Katra55 (1. krog po SS)
05.09. - Tiki55
05.09. - T.Z. (5.krog)
05.09. - LeJo (10.krog)
05.09. - Bam Bam
08.09. - Amoss (1. krog)
09.09. - Limonita
11.09. - misk2
12.09. - MiniMiška
12.09. - Tejchy 25 (16. krog)
13.09. - ička (2. krog )
14.09. - Loni 76 (2.krog)
15.09. - inčika
15.09. - S* (13.krog)
18.09. - Arual (24. krog)
19.09. - Isabeaux (18. krog)
19.09. - Buska
20.09. - LUNA83 (9.krog)
20.09. - zebra (19.krog)
20.09. - Lun1ca ( 2. krog)
22.09. - milabe ( 6. krog)
24.09. - Sonce 81 (14. krog)
26.09. - Srčekgirll
28.09. - DIANE ( 6. krog)

V SEPTEMBRU NAS JE: 29

Modrih :  
Roza   :  

Skupaj :

user posted image

NAVIJAČICE:

Ursa30
Soncek85
Natasa35user posted image
Miklaromuser posted image
mucomuc

JANUAR....................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.......................................................26,09% SREČK NOSEČK

MAREC......................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ...................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60% SREČK NOSEČK
JULIJ........................................16,66 % SREČK NOSEČK

AVGUST........................00,00%SREČK NOSEČK 
SEPTEMBER.............00,00% SREČK NOSEČK

user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.