|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
15.9.2009 17:33:19   
tropical
Čestitke vsem nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.9.2009 19:19:47   
Rina2
Bravo punce! Končno se je začelo dogajati ta mesec!
Čestitke vsem ki ste ugledale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas doma ravno ovuliramo in pridno user posted image . Upam da se do konca septemba še meni uspe obarvati v roza user posted image .

Sicer pa smo si ta mesec pomagali z O testi. Jasni dve črtici (naznanitev O) sta se prikazali v ponedeljek. Od fizičnih zakov pa samo bolečina oz. napetost v jajčnikih. Upam da so ti testi točni, ker tisto merjenje bazalne.... še zdaj sem ćist zmedena! user posted image

Še enkrat user posted image vsem ki ste dočakale pluseke ostalim pa user posted image za naslednji krog.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.9.2009 2:33:38   
baby1978
Dobro jutro....ko ve lepo spite, jaz pohajkujem po oddelku .....
Moram povedat, da sem te vceraj unicla en test FS, pa nista - user posted image user posted image user posted image

Sicer pa pocakajmo, mogoce pa .........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.9.2009 7:59:53   
Tiki55
user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO SEPTEMBRA 2009

XX.09. - Blicka
XX.09. - BEBIII 
XX.09. - Anonimna
05.09. - Katra55 (1. krog po SS) user posted image v nove boje
05.09. - T.Z. (5.krog)
08.09. - Amoss (1. krog) user posted image v nove boje
09.09. - Limonita user posted image v nove boje
09.09. - kago user posted image  v nove boje
09.09. - anne31
10.09. - kammy (1. krog)user posted image v nove boje
11.09. - misk2
12.09. - MiniMiška - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
12.09. - Tejchy 25 (16. krog)
13.09. - ička (2. krog ) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
14.09. - Loni 76 (2.krog)
15.09. - inčika user posted image v nove boje
15.09. - S* (13.krog) user posted image v nove boje
18.09. - Arual (24. krog)
18.09. - Kliki
19.09. - Isabeaux (18. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
19.09. - Buska
19.09. - baby1978
20.09. - LUNA83 (9.krog)
20.09. - zebra 19.krog)
20.09. - Lun1ca (2. krog)
20.09. - Blicka
22.09. - milabe (6. krog)
24.09. - Sonce 81 (14. krog)
24.09. - bilka
26.09. - Srčekgirll
26.09. - DIANE (6. krog)
26.09. - kallia (3. krog)
26.09. - hanna80
26.09. - MalaRoža (3.krog)
30.09. - Anonimen
30.09. - Nikiy31
30.09. - LeJo
30.09. - Tiki55
30.09. - hrchy
30.09. - Bam Bam
30.09. - tejči28

V SEPTEMBRU NAS JE: 41

Modrih :  7
Roza   :  3

Skupaj :41

user posted image

NAVIJAČICE:

Ursa30
Soncek85
Natasa35user posted image
Miklaromuser posted image
mucomuc
Chi_Pita user posted image

JANUAR..........................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR........................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC.........................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL.....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ..................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60% SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................16,66 % SREČK NOSEČK

AVGUST....................00,00%SREČK NOSEČK 
SEPTEMBER.............00,00% SREČK NOSEČK

user posted image

< Sporočilo je popravil Tiki55 -- 16.9.2009 8:01:22 >

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.9.2009 8:05:33   
Tiki55
Jutro punce!

Sem vam malo uredila seznamček. Ooo isabeaux čestitkeuser posted image user posted image user posted image , pa negativne misli vstran. Seveda bo vse okuser posted image

Čestitke tudi za ičko in Minimiškouser posted image user posted image user posted image

baby1978user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.9.2009 8:08:38   
NATAŠA35
še 1x čestitke nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud pogrešam diniuser posted image le kje se potepa?

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.9.2009 8:19:58   
Anonimen
Jutro punce! Eto mene že v službi, dela še nobenega; mamo tako smotano mrtvilo zadnje čase.

Je pa danes 12.dan zamude in počasi se mi meša. Naj že pride, da lahko grem vsaj v nov krog, če že + noče biti :(

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
16.9.2009 9:48:45   
limonita
Opala, isabeaux, kaj js berem tukaj. Srečka nosečka si. Čestitam! Torej je klomifen pomagal???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.9.2009 10:06:09   
isabeaux
Živjo punce...

Hvala vsem...sem dala še današnjo slikco v album...no danes ko pa je celih 14 dni od o...pa je bc mini že zelo +...mislim da...user posted image  Sedaj pa res počasi dojemam, da pa se je neki zgodilo...sam naj se obdrži ...

Limonita ja 2 . krog klomifenauser posted image  Kljub rednim ovulacijam, za katere je moja g. rekla, da imam slaba jajčka in mi dala klomifen...ker bi naj le - ta ne samo vzpodbudil ovulacijo, ampak tudi nardil kvalitetna jajčka in vplival na kvalitetno rumeno telo....upam da je resuser posted image

baby 1978 in T.Z. kaj pa če sta imele pozneje  ovulacijo ?

Dokler se ne vsipa je upanje...

moja bi mogla danes prit...pa res upam da bo mala pikica preprečla da pride nadaljnih 9 mesecev user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 284
16.9.2009 10:11:54   
NATAŠA35
joj isa* kolko sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj bo vse ok in boš čez devet mesecev zibalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.9.2009 11:33:32   
pilotina
isabeaux...kako sem vesela zate user posted image ...čestiiiitam user posted image user posted image user posted image naj bo lepa in mirna nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in čestitke tudi vsem ostalim nosečkam user posted image

za vse ostale, ki še čakate na pluska stiskam pestke user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.9.2009 11:39:45   
pilotina
prosila bi vas, če me date na seznam...moj hmmm...recimo cca 26. krog (prvi po 2. SS)

M naj nebi prišla 28.09.09, ravno ko imava prvi posvet pri Rešu...sem pa ta ciklus bila še na klomifenu

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.9.2009 12:28:35   
isabeaux
pilotina hvala...morda pa vama bo ravno reš prinesu veselo novičko v septembru...držim pestke user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 288
16.9.2009 12:41:23   
latka
Iskrene čestitke še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image !Sem ti rekla, da je možno zanosit z enim jajcevodom, sedaj imam tudi sama več upanja naslednjič, kajti po 60 dneh čakanja nauser posted image se selim v oktober!!Temp. mi je padla ravno 18 danuser posted image .

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.9.2009 12:53:56   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux
pilotina hvala...morda pa vama bo ravno reš prinesu veselo novičko v septembru...držim pestke user posted image

jap, to pa bi bilo simpatično user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.9.2009 14:29:49   
ursa30
isabeaux, čestike user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.9.2009 14:31:31   
isabeaux
Latka hvala ti...saj vem da si rekla da je možno...sam nekako saj veš ne verjameš dkler se res ne zgodi...user posted image

Pa kako imaš tako dolge cikle...kaj pa pravi g. ker 60 dni to je fuuulll dolgo...sploh imaš potem ovulacijo? Šment...upam da ti uspe čim prej...user posted image vso srečo...držim pestke...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.9.2009 14:33:00   
isabeaux
Ursa 30 hvala ti....

Pilotina saj zato pa morda bo user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 293
16.9.2009 14:49:20   
latka
Ponavadi imam cikle dolge med 31-35 dni, ta se je pa vlekel in vlekel, najprej sem imel sluz pa porast temp. in sem mislila da je ovulacija bila kot vedno, vendar se je izkazalo, da je bila O komaj na 42 dan, ker sem imela ogromno sluzi, bolečino(vsakič med o-zelo boleči jajčniki tisti dan)ter porast temp. nad 37!!Ne vem zakaj se je tako zavlekel ta ciklus, kaj je bilo narobe, da se ni vgnezdilo!Kot sem že omenila, imam jaz tudi zamašen levi jajcevod in ob ovulaciji je ostrejša bolečina vsakič prav na levi strani.Zdravila sem se tudi zaradi PCO, takrat so bili ciklusi dolgi, brez ovulacij in ni bilo niti M brez sprožitve s tabletami.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 294
16.9.2009 15:59:45   
isabeaux
ojoj latka...tudi ti imaš cel regiment težav...enkrat sem pušenjaka brala, da je možno da je sluznica predebela pri dolgih ciklusih in če že je ovulacija, potem če je tudi oploditev se blastocista oz. zarodek ne more vgnezditi v tako debelo sluznico...šment...ta zanositev je prava znanost...pri tistih ki si želimo user posted image ...tiste ki pa sploh o tem ne razmišljajo oz. nočejo bebe..pa zanosijo kar usput...grrrr...včasih sem res jezna na to mati naravo user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
16.9.2009 17:33:51   
ička
Evo mene - nardila izpituser posted image !! Odštevamo...  BT vztraja na 37.3 in ponovitev testa kaže !!! Zamuda user posted image 3. dan... mogoče pa je RESuser posted image !!

Isabeaux ... sem ZELO vesela zate, upam in držim, da pikica obstane!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 296
16.9.2009 20:01:20   
ziva1
ooo isabeaux, ti je končno uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.9.2009 11:50:53   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo punce...

Hvala vsem...sem dala še današnjo slikco v album...no danes ko pa je celih 14 dni od o...pa je bc mini že zelo +...mislim da...user posted image  Sedaj pa res počasi dojemam, da pa se je neki zgodilo...sam naj se obdrži ...

Limonita ja 2 . krog klomifenauser posted image  Kljub rednim ovulacijam, za katere je moja g. rekla, da imam slaba jajčka in mi dala klomifen...ker bi naj le - ta ne samo vzpodbudil ovulacijo, ampak tudi nardil kvalitetna jajčka in vplival na kvalitetno rumeno telo....upam da je resuser posted image

baby 1978 in T.Z. kaj pa če sta imele pozneje  ovulacijo ?

Dokler se ne vsipa je upanje...

moja bi mogla danes prit...pa res upam da bo mala pikica preprečla da pride nadaljnih 9 mesecev user posted image

BRAVO, BRAVO !!!

DRŽIM PESTI, DA SE OBDRŽI IN DA BO VSE TKO KOT MORA BITI !user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.9.2009 12:02:42   
mojca345
Že dolg se nisem nič oglsaila.sam berem vas. danes je moj 22 dan in me že 3 dni boli glava, trebušne motnje. in utrujena sem.včeri sem pomislila, če se m mogoče noseča, ker sem bila že drugi dan utrujena.sam nisem imela testa, da bi preverila.sam pol sem se sklicevala a vreme in nizek pritisk, stres pa itak.kdaj ga pa ni ?

C.J. kje si mi ti ? si zrihtala zdej s telefonom in številke stare spet naložila ? nič se ne oglasiš.javi kaj.

lepo je vidit nosečke.jest pa gledam, da bi se prekvalificirala v nov poklic, ker mi vzgojiteljski že fejst prenajeda. tko, da od tiste gore želje po otroku, je zdele ostal res samo še ščepec.se prenaješ vsega v vrtcu in staršev in tega bezanja za tem otrokom.po 7 letih me je pa ta želja po otroku, lahk rečem za 80 %minila. in zdele bi rada zagrabla za nov študij, zaslužla več denarja in še kej doživela v življenju...še kej lepega, exciting, se še kej naučila.... vzgojo otrok pa kr dobro poznam in znam in se v bistvu pri otorku res da samo razdajaš in razdajaš, kar pa pomeni, da moraš nekje tudi noter dobit.

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.9.2009 12:56:50   
NATAŠA35
mojca345 poskusi nekaj novega, če ne vidiš več zadovoljstva v tem, kar delaš sedaj...veš tam kjer je volja, je tudi pot, tako da imaš mojo podporo puncauser posted image user posted image user posted image

kaj bi pa zdaj študirala?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.