TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Samo to je res zanimivo - moški je lahko grd pa debel in bo dobil lepo žensko. Obratnega primera pa jaz osebno ne poznam. Alenčica, evo me, jaz sem tak primer! Moj je od mene mlajši več kot 10 let, je atlet (stometraš), super zgleda, jaz pa imam krepko preveč kg; tukaj ne mislim le na kakšnih 5 ampak 35 in več! Brigalo naju je, kaj si mislijo o nama. Nikdar se nisem kaj dosti sekirala, mogoče občasno, sedaj pa sem se popolnoma sprijaznila sama s seboj, vedno sem nasmejana, urejena, naličena, oblačim se v žive barve, ni me sram na plaži ali na bazenu. Le zakaj!?!? Imava štiri lepe in zdrave otročke, rada se imava in še vedno mi pravi, da sem zanj najlepša! Pa ne misli, da je moje življenje pravljica, da ni nikoli nič slabega, kje pa! Ampak, da bi se obremenjevala še s tem, ali me bodo ljudje sprejeli "nesuho"?! Briga me za take!!! Svoji znanki svetuj, naj se ne sekira zaradi drugih ljudi, naj se sprejme takšno, kakršna je, naj bo samozavestna, naj gre k frizerju, naj se naliči, lepo obleče, takoj se bo počutila bolje! Ne pa da se skriva pred ljudmi in posluša opazke o svoji teži in si slika črno in samotno prihodnost.