liliana -> RE: Se mi je prav zasmilila (12.8.2009 13:30:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: alenkica Sva bili s sosedo na sprehodu z našimi štirimi otroki Pridemo k njim domov in je bila tam druga soseda, ki je majhna in močnejše postave. Stara pa je 25 let. Zelo pridna punca, pomaga staršem, pridna v šoli, itn. Pa začne mama od moje prijateljice ji pravit, da kako je nerodno ker je tako majhna, če bi bila suha, da se ne bi toliko vidlo, da je debela. Pa reče ona: če bi bila bolj velika, pa se mi ne bi toliko poznale moje kile. Pa poteme soseda: ja, očitno imaš tineke probleme s ščitnico in si potem pač tak štamp, no ampak da boš vedla po svetu je veliko takih kot si ti. Se mi je tako zasmilila. Govorila je z njo, kot da je nezemljan. Je bila prav boga in je kmalu šla, rekla pa ji ni nič. Se vam zdi to prav? Ali smo vsi "suhi" ljudje tako žleht doljudi, ki imajo probleme s težo. Ta punca se mi res smili. Boga je že tolikokrat poskušala shujšat. Kaj zdaj to nas sprašuješ......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ti si bila tam in se naslajala nad njenim trpljenjem zdaj te pa kao peče vest in se želiš prikazati kot dobra duša, ker si ti smili dekle, ki ima nekaj kg preveč in katero si vaške čavse privoščite za obrekovanje kako je ubožica boga, ker je mala in debela in še grozno nesamozavestna......ve, poročene in z otroki pa se zato pokroviteljsko do nje obnašate, ker vam vsaj nekdo daje občutek, da ste grozno pomembne, lepe in pametne......
|
|
|
|