ronja1a
|
za izgubljene kilograme jaz sem bila na morju, tko da se nič nisem javila kilogrami so tam nekje, kjer so bili, ali pa še malo več, tko da ne vem... prej, ko se nisem pazila ni šlo nič gor, zdej, ko se pazim tudi ne, ampak dol pa tudi nič ni šlo... ampak prvič je tehtnica pokazala cel procent manj maščobe, verjetno rezultat gibanja, ker sem res po več ur zdaj vsak dan hodila, plavala malo manj, ker se bojim mrzle vode zaradi dojenja ... pikica35, dobrodošla, jaz sem na podobnem kot ti, ene pet bi jih rada izgubila, ampak se me držijo kot klop... ma sej sem zdaj bila kr pridna z majhnimi spodrsljaji, sam mislim, da se bo treba držat kr neki časa, na hitr ne bo šlo ... sem zračunala koliko bi morala izgubit maščobe, tam cca 2,5 kg... a si predstavljate dve kili in pol masla na riti :-) amy, če ne izgubljaš kilograme in hodiš na BP, zihr dobivaš na mišicah za biksanje s hrano pa zdaj je kar je, ti sam vztrajaj naprej, da ti bodo v kri prišle zdrave navade in bo biksanja vedno manj... teni rr, jaz imam glede sadja podobno težave kot ti, sem ugotovila, da mi tolk ne paše, da sem bolj zelenjavni tip .... ne vem, vedno bolj se mi zdi da glede hrane ni enotnega recepta, enim bolj odgovarja ena hrana enim druga .... sicer ne vem, kako je pri ločevalni dieti, verjetno je sadni dan pomemben .... a je ktera tuki, ki se montignaca drži? mene pri njem moti, da je preveč mesa????
|