TopsiT
|
Ojla punce! Hvala za čestitke!!! Hja prvi kilogramčki gredo res hitro dol, zato se ne veselim preveč. Veliko dela me še čaka. Sem pa začela z hitro hojo v hrib. Včeraj sem se kar dobro spotila, še našemu pesu je jezik visel do tal, ampak je pasalo, sva oba potem z užitkom zaspala ko crkice Ronja1a si me spraševala za dieto. Sem na dieti, ki to ni. Omejila sem le vnos kalorij med 1100 in 1200 kcal dnevno, 4 obroke dnevno in le 3x na teden škrob. Več gibanja. super za -1 kg Tinaaja sem prebrala dnevnik tekača, odlično. Sem se čist našla, tud jaz sem bolj lenuškasta za televodbo od nekdaj. Upam da me bo lenoba minila in da bom kmalu začela s tekom, pa da me ne bo minil. kolumbo čim več probaj pit da si prišla na 3 litre, je občutke boljši. S pitjem sem začela tako, da sem si v 1,5l plastenko natočila vodo in nisem šla spat, dokler je nisem spraznila in tako sem dozo stopnjevala. Sedaj spijem tudi po 3 l vode na dan, gledam le, da pijem max 15 min pred obrokom in vsaj 1 uro po obroku, nikoli več kot 2 dcl naenkrat. Aja pregrehe pa tudi morajo bit, kakšen dan je pač tak. S* dobrodošla in veliko trme ti želim. amy26 dobra si, tale telovadba pa ni kar tako. Za tako telovadba se pa lahko še kdaj pregrešiš . Mislim, da pridobivaš na mišicah, zato se ti kg ne premaknejo, se pa telo sigurno drugače oblikuje. -kg niso vse, oblika je važna Ko sem zadnjič omenila, da sem tudi naša dva po tihem vrgla na dieto, se je oče ta vikend vagal in zadovoljen ugotovil, da ima 3 kg manj. Je tko ponosen, da ne vem če jih ni nazaj dobil čez vikend sva šla z mojim na kmetijo v šoping, in sem nakupila domačih breskev, hrušk in jabolk. Breskve so tko okusne, kakšna razlika od trgovinskih. Še ena odločitev je padla. 1x tedensko imamo obvezno ribe na našem jedilniku. Punce pridne ste LP
|