![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:50:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
NoBady
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:50:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady vse super, sam sladoleda ti ne bi blo treba omenit Ja veš, da sem mogla! ...ja seveda...in kaj naj jst zdej naredim ko ga nimam pa se mi ga tkooo lušta Pošlji svojega na pumpo. sm mu rekla... pa je odgovoru da ni več odprta...sej res ni, je sam do 20.00 pa naj na drugo gre, ki ŠE je odprta! ohh taka pa spet nism se mi je premal dans zameru da bi mogu tako pokoro met FER!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:51:20
|
|
|
|
yania
|
Oj punce moje. jaz sem tako žalostna, ker kar ne gre tale zobobol, al kar pač je. jutri dopoldan bomo šli pač še vodo dat, če ne bo kaj bolj hladna bučka.....božček je, pa skos bi spančkal........sem mu s piškotkom probala malo po dlesnih, pa je tako začel jokati....sej ne vem, a sem to že napisala danes...ma sem čist raztrosena... po mojem bo to res to....samo vidi se še nič, pa ne zdi se mi neki otečeno, razen, rdeče je...kot vedno verjetno...joj, kak bom srečna ko tole mine... jaz upam da bo jutri že kaj boljše in da še malo počivamo pa da se v nedeljo vidimo.....če mi potrdijo kako virozo (zares, z izvidi vode),nas pa pač ne bo, nočem da še katera da tole čez, ker res ubija....trpim predvsem zato, ker je brezvoljen in skos jokca,,,vidim, da ga matra kar orenk...pa kaj naj mu,,,zdej hudiča še svečka ne vem, če mu je kaj prijela (paracetamol) malo pred 18., ko je čez 5 minut prdnil in se je ven ulilo ....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:51:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 NašE tudi..jih imamo kar 4 v radiju 2 km! No sej jaz sem misla tole najbližjo, ki je oddaljena cca 300m. Drugače jih je pa še več okoli, sam se moraš že z avtom peljat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:54:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj punce moje. jaz sem tako žalostna, ker kar ne gre tale zobobol, al kar pač je. jutri dopoldan bomo šli pač še vodo dat, če ne bo kaj bolj hladna bučka.....božček je, pa skos bi spančkal........sem mu s piškotkom probala malo po dlesnih, pa je tako začel jokati....sej ne vem, a sem to že napisala danes...ma sem čist raztrosena... po mojem bo to res to....samo vidi se še nič, pa ne zdi se mi neki otečeno, razen, rdeče je...kot vedno verjetno...joj, kak bom srečna ko tole mine... jaz upam da bo jutri že kaj boljše in da še malo počivamo pa da se v nedeljo vidimo.....če mi potrdijo kako virozo (zares, z izvidi vode),nas pa pač ne bo, nočem da še katera da tole čez, ker res ubija....trpim predvsem zato, ker je brezvoljen in skos jokca,,,vidim, da ga matra kar orenk...pa kaj naj mu,,,zdej hudiča še svečka ne vem, če mu je kaj prijela (paracetamol) malo pred 18., ko je čez 5 minut prdnil in se je ven ulilo .... Bogi Timon. Sam ne vem no, misliš da bi ga od zoba tak zdelal? Tija je imela zarad zoba bolj blage vročine in to sam zvečer, čez dan ne. Upam pa, da je sam zobek in da bo hitro vzunaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:54:33
|
|
|
|
Najaa
|
Tija je zaspala if you know what I mean!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:55:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 NašE tudi..jih imamo kar 4 v radiju 2 km! No sej jaz sem misla tole najbližjo, ki je oddaljena cca 300m. Drugače jih je pa še več okoli, sam se moraš že z avtom peljat. saj to pa ni noben problem ne? Če gre za sladoled pa sploh!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:56:03
|
|
|
|
yania
|
Glej, on že ponavadi rokce tlači v usta, zdej pa ko kaj ugrizne, al pa če mu dam jaz prst, pa stisne, začne tako neutolažljivo jokat, da je joojjjj.....res no...lahko pa da ga poleg zoba še kaj matra...Naja je imela prvega pri 5 mesecih, se pravi smo ravno tam tam....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:56:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! Icecream party!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:57:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Glej, on že ponavadi rokce tlači v usta, zdej pa ko kaj ugrizne, al pa če mu dam jaz prst, pa stisne, začne tako neutolažljivo jokat, da je joojjjj.....res no...lahko pa da ga poleg zoba še kaj matra...Naja je imela prvega pri 5 mesecih, se pravi smo ravno tam tam.... Upam, da je res samo zobek.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:58:32
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! .... samo ti vseeno privoščim naj ti tekne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:58:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! Icecream party! Zdej se boste pa smejale. V škatli od Planice so - borovnice!!! Nema sladoleda, pa tak važna sem bla!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:59:20
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj punce moje. jaz sem tako žalostna, ker kar ne gre tale zobobol, al kar pač je. jutri dopoldan bomo šli pač še vodo dat, če ne bo kaj bolj hladna bučka.....božček je, pa skos bi spančkal........sem mu s piškotkom probala malo po dlesnih, pa je tako začel jokati....sej ne vem, a sem to že napisala danes...ma sem čist raztrosena... po mojem bo to res to....samo vidi se še nič, pa ne zdi se mi neki otečeno, razen, rdeče je...kot vedno verjetno...joj, kak bom srečna ko tole mine... jaz upam da bo jutri že kaj boljše in da še malo počivamo pa da se v nedeljo vidimo.....če mi potrdijo kako virozo (zares, z izvidi vode),nas pa pač ne bo, nočem da še katera da tole čez, ker res ubija....trpim predvsem zato, ker je brezvoljen in skos jokca,,,vidim, da ga matra kar orenk...pa kaj naj mu,,,zdej hudiča še svečka ne vem, če mu je kaj prijela (paracetamol) malo pred 18., ko je čez 5 minut prdnil in se je ven ulilo .... joj bošček mali ...kaj naj rečem... zate za Timona pa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 21:59:41
|
|
|
|
yania
|
Naja, dobertek..... Kaj vsi že ajajo?....ma naši ful dol razgrajajo, cela družba zbrana, sem tudi Timona imela ene 15 minut dol, pa si je skos učke mel z rokico, tako je bil zaspančkan... Zdej ima 38.3.....tam nekje...upam da zdrživa do 23.45....drugače pa spet kopel.... Ma ne vem, če mu ne bi raje calpol dala...sam ne vem, če lahko takole mešam....po mojem je problem če naenkrat daš....če pa je 6 ur mimo....kaj mislite?....čeprav, sej bo ajal potem, po mojem mi ne bo spet ven usekal...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:00:18
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! Icecream party! Zdej se boste pa smejale. V škatli od Planice so - borovnice!!! Nema sladoleda, pa tak važna sem bla! ... ... še dobr da sm napisala prej da ti privoščim, če ne bi bla še jst kej kriva da sm kej začarala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:01:04
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! Icecream party! Zdej se boste pa smejale. V škatli od Planice so - borovnice!!! Nema sladoleda, pa tak važna sem bla! ...daj v mikser in dolij malo mleka, pa si misli da ješ borovničev sladoled...ja, še bolje če imaš sladko smetano, jo naredi, pa sladkaj....njami..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:02:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Naja, dobertek..... Kaj vsi že ajajo?....ma naši ful dol razgrajajo, cela družba zbrana, sem tudi Timona imela ene 15 minut dol, pa si je skos učke mel z rokico, tako je bil zaspančkan... Zdej ima 38.3.....tam nekje...upam da zdrživa do 23.45....drugače pa spet kopel.... Ma ne vem, če mu ne bi raje calpol dala...sam ne vem, če lahko takole mešam....po mojem je problem če naenkrat daš....če pa je 6 ur mimo....kaj mislite?....čeprav, sej bo ajal potem, po mojem mi ne bo spet ven usekal... Jaz sem calpol vedno dala pri izraščanju zobkov. Če pa je bila vročina bolezenska, pa calpol sploh ni prijel in sem dala svečko. Lahko pa tudi mešaš, sam pazi, da bo dosti ur vmes. Sej oboje lahko na 4-6 ur daš tak da če si dala svečko, lahko čez 4 ure calpol ali obratno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:03:21
|
|
|
|
Najaa
|
Nič ne bom delala z borovnicami, ker so še zmrznjene. Jutri bom kupila sladoled in naredila borovničevo sadno kupo. Ah kaj čem, sem pa pojedla Tijine kosmiče od večerje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:11:56
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 je ustnik, ki pa je srednje trd, se ga komot s prstom upogne (mojim seveda)..sem jaz potegnila sok pa ni treba nekega napora...no, V. lahko! Aha, pol pride najprej mehek. Kasneje mu lahko trdega daš gor, čeprav jaz tega sploh nisem vedla. Sem namreč kupla nov ustnik, da zamenjam po dol, času in šele pol oreng prebrala, da je trši. aha...so jih tudi imeli ja, nisem vedela, da so trdi, je pa na njih pisalo, da so od 9.meseca dalje... ČER jaz sem za Mihata kupila samo dva ustnika +6, in sem dala na navadno aventovo flaško, to ma še zdej, ker v zgornji štuk ne nosmo kozarcev, pa za napot, int... ima pa tudi tistega na slamco, sm ponoč se mora dvignit da teče ven.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:13:14
|
|
|
|
yania
|
Nobady, poslala sem ti številko...na ZS
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:13:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! Icecream party! Zdej se boste pa smejale. V škatli od Planice so - borovnice!!! Nema sladoleda, pa tak važna sem bla! Skoraj sem iz stola padla zdaj, kak sem se nasmejala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:14:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je zaspala if you know what I mean! Icecream party! Zdej se boste pa smejale. V škatli od Planice so - borovnice!!! Nema sladoleda, pa tak važna sem bla! Skoraj sem iz stola padla zdaj, kak sem se nasmejala! Pa ne se hecat, da te ne bo zarad mene še tazadnja bolela. Ravno zdaj, ko greste na morje! Sej res, kako pa kaj pikice od komarja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:19:01
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa sem mojemu danes kupila magični lonček za piti, sem mu dala sok noter pa se je najprej ful kremžil, ker je drugačen ustnik...potem pa je pogruntal in pijeeeee! Vauuuu. Pa še z rokicami se prime za ročke. Frajer moj! oj, KOKICA kateri magični lonček imaš, jaz sem ji včeraj kupila od Tommee Tippee-ja pa ne vem no, na deklaraciji je pisalo, da deluje po principu dojenja in da je primern že od 3. meseca dalje, čeprav na emblaži kaže 6+ samo naša se tako matra zraven, ker je treba ustnik orng stisnit, sem probala in e vem če ji sploh kaj priteče Aventovega..od 6 meseca dalje...pa mu kar gre no...več spije naenkrat kot po flaški... BTW, a je na tej flaški mehek ali trdi ustnik oz. cucelj? Sem že pozabila. Imam flaško in oba cuclja, pa ne vem kateri pride prvi gor. Ker po določenem času (po enem letu menda) lahko zamenjaš. je ustnik, ki pa je srednje trd, se ga komot s prstom upogne (mojim seveda)..sem jaz potegnila sok pa ni treba nekega napora...no, V. lahko! hvala za odgovor, bom probala še tega, ta ki ga imam sedaj doma bo pa še malo počakal no pa za vse
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:19:03
|
|
|
|
NoBady
|
hvala yania
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 21.8.2009 22:19:38
|
|
|
|
NoBady
|
točno kokica pikice....so še vodene ? je kaj bolje?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.