|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
21.8.2009 21:50:05   
KOKICA32
NoBady user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
21.8.2009 21:50:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

vse super, sam sladoleda ti ne bi blo treba omenituser posted image

Ja veš, da sem mogla! user posted image user posted image

...ja seveda...in kaj naj jst zdej naredim ko ga nimamuser posted image pa se mi ga tkooo luštauser posted image

Pošlji svojega na pumpo. user posted image

user posted image sm mu rekla... pa je odgovoru da ni več odprta...sej res ni, je sam do 20.00user posted image

pa naj na drugo gre, ki ŠE je odprta! user posted image

ohh taka pa spet nismuser posted image se mi je premal dans zameru da bi mogu tako pokoro metuser posted image user posted image user posted image

FER! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
21.8.2009 21:51:20   
yania
Oj punce moje. jaz sem tako žalostna, ker kar ne gre tale zobobol, al kar pač je. jutri dopoldan bomo šli pač še vodo dat, če ne bo kaj bolj hladna bučka.....božček je, pa skos bi spančkal........sem mu s piškotkom probala malo po dlesnih, pa je tako začel jokati....sej ne vem, a sem to že napisala danes...ma sem čist raztrosena...user posted image user posted image  po mojem bo to res to....samo vidi se še nič, pa ne zdi se mi neki otečeno, razen, rdeče je...kot vedno verjetno...joj, kak bom srečna ko tole mine...
jaz upam da bo jutri že kaj boljše in da še malo počivamo pa da se v nedeljo vidimo.....če mi potrdijo kako virozo (zares, z izvidi vode),nas pa pač ne bo, nočem da še katera da tole čez, ker res ubija....trpim predvsem zato, ker je brezvoljen in skos jokca,,,vidim, da ga matra kar orenk...pa kaj naj mu,,,zdej hudiča še svečka ne vem, če mu je kaj prijela (paracetamol) malo pred 18., ko je čez 5 minut prdnil in se je ven ulilo user posted image ....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
21.8.2009 21:51:40   
Najaa
NašE tudi..jih imamo kar 4 v radiju 2 km! user posted image

No sej jaz sem misla tole najbližjo, ki je oddaljena cca 300m. Drugače jih je pa še več okoli, sam se moraš že z avtom peljat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
21.8.2009 21:54:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj punce moje. jaz sem tako žalostna, ker kar ne gre tale zobobol, al kar pač je. jutri dopoldan bomo šli pač še vodo dat, če ne bo kaj bolj hladna bučka.....božček je, pa skos bi spančkal........sem mu s piškotkom probala malo po dlesnih, pa je tako začel jokati....sej ne vem, a sem to že napisala danes...ma sem čist raztrosena...user posted image user posted image  po mojem bo to res to....samo vidi se še nič, pa ne zdi se mi neki otečeno, razen, rdeče je...kot vedno verjetno...joj, kak bom srečna ko tole mine...
jaz upam da bo jutri že kaj boljše in da še malo počivamo pa da se v nedeljo vidimo.....če mi potrdijo kako virozo (zares, z izvidi vode),nas pa pač ne bo, nočem da še katera da tole čez, ker res ubija....trpim predvsem zato, ker je brezvoljen in skos jokca,,,vidim, da ga matra kar orenk...pa kaj naj mu,,,zdej hudiča še svečka ne vem, če mu je kaj prijela (paracetamol) malo pred 18., ko je čez 5 minut prdnil in se je ven ulilo user posted image ....

Bogi Timon.
Sam ne vem no, misliš da bi ga od zoba tak zdelal? Tija je imela zarad zoba bolj blage vročine in to sam zvečer, čez dan ne.
Upam pa, da je sam zobek in da bo hitro vzunaj. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
21.8.2009 21:54:33   
Najaa
Tija je zaspala if you know what I mean! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
21.8.2009 21:55:37   
KOKICA32

NašE tudi..jih imamo kar 4 v radiju 2 km! user posted image

No sej jaz sem misla tole najbližjo, ki je oddaljena cca 300m. Drugače jih je pa še več okoli, sam se moraš že z avtom peljat.

saj to pa ni noben problem ne? Če gre za sladoled pa sploh! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
21.8.2009 21:56:03   
yania
Glej, on že ponavadi rokce tlači v usta, zdej pa ko kaj ugrizne, al pa če mu dam jaz prst, pa stisne, začne tako neutolažljivo jokat, da je joojjjj.....res no...lahko pa da ga poleg zoba še kaj matra...Naja je imela prvega pri 5 mesecih, se pravi smo ravno tam tam....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
21.8.2009 21:56:06   
KOKICA32

Icecream party!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
21.8.2009 21:57:33   
Najaa

Glej, on že ponavadi rokce tlači v usta, zdej pa ko kaj ugrizne, al pa če mu dam jaz prst, pa stisne, začne tako neutolažljivo jokat, da je joojjjj.....res no...lahko pa da ga poleg zoba še kaj matra...Naja je imela prvega pri 5 mesecih, se pravi smo ravno tam tam....

Upam, da je res samo zobek. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
21.8.2009 21:58:32   
NoBady

user posted image .... samo ti vseeno privoščimuser posted image naj ti tekneuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
21.8.2009 21:58:38   
Najaa

Icecream party!

Zdej se boste pa smejale. V škatli od Planice so - borovnice!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nema sladoleda, pa tak važna sem bla!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
21.8.2009 21:59:20   
NoBady

joj bošček mali ...kaj naj rečem...
zate user posted image user posted image user posted image
za Timona pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
21.8.2009 21:59:41   
yania
Naja, dobertek.....

Kaj vsi že ajajo?....ma naši ful dol razgrajajo, cela družba zbrana, sem tudi Timona imela ene 15 minut dol, pa si je skos učke mel z rokico, tako je bil zaspančkan...
Zdej ima 38.3.....tam nekje...upam da zdrživa do 23.45....drugače pa spet kopel....
Ma ne vem, če mu ne bi raje calpol dala...sam ne vem, če lahko takole mešam....po mojem je problem če naenkrat daš....če pa je 6 ur mimo....kaj mislite?....čeprav, sej bo ajal potem, po mojem mi ne bo spet ven usekal...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
21.8.2009 22:00:18   
NoBady

Icecream party!

Zdej se boste pa smejale. V škatli od Planice so - borovnice!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nema sladoleda, pa tak važna sem bla!

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
še dobr da sm napisala prej da ti privoščim, če ne bi bla še jst kej krivauser posted image da sm kej začaralauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.8.2009 22:01:04   
yania

Icecream party!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...daj v mikser in dolij malo mleka, pa si misli da ješ borovničev sladoled...ja, še bolje če imaš sladko smetano, jo naredi, pa sladkaj....njami..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.8.2009 22:02:00   
Najaa

Naja, dobertek.....

Kaj vsi že ajajo?....ma naši ful dol razgrajajo, cela družba zbrana, sem tudi Timona imela ene 15 minut dol, pa si je skos učke mel z rokico, tako je bil zaspančkan...
Zdej ima 38.3.....tam nekje...upam da zdrživa do 23.45....drugače pa spet kopel....
Ma ne vem, če mu ne bi raje calpol dala...sam ne vem, če lahko takole mešam....po mojem je problem če naenkrat daš....če pa je 6 ur mimo....kaj mislite?....čeprav, sej bo ajal potem, po mojem mi ne bo spet ven usekal...

Jaz sem calpol vedno dala pri izraščanju zobkov. Če pa je bila vročina bolezenska, pa calpol sploh ni prijel in sem dala svečko. Lahko pa tudi mešaš, sam pazi, da bo dosti ur vmes. Sej oboje lahko na 4-6 ur daš tak da če si dala svečko, lahko čez 4 ure calpol ali obratno.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
21.8.2009 22:03:21   
Najaa
Nič ne bom delala z borovnicami, ker so še zmrznjene. Jutri bom kupila sladoled in naredila borovničevo sadno kupo. user posted image  Ah kaj čem, sem pa pojedla Tijine kosmiče od večerje. user posted image   user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
21.8.2009 22:11:56   
čebeica maja

je ustnik, ki pa je srednje trd, se ga komot s prstom upogne (mojim seveda)..sem jaz potegnila sok  pa ni treba nekega napora...no, V. lahko! user posted image

Aha, pol pride najprej mehek. Kasneje mu lahko trdega daš gor, čeprav jaz tega sploh nisem vedla. Sem namreč kupla nov ustnik, da zamenjam po dol, času in šele pol oreng prebrala, da je trši.

aha...so jih tudi imeli ja, nisem vedela, da so trdi, je pa na njih pisalo, da so od 9.meseca dalje...user posted image

ČER
jaz sem za Mihata kupila samo dva ustnika +6, in  sem dala na navadno aventovo flaško, to ma še zdej, ker v zgornji štuk ne nosmo kozarcev, pa za napot, int... ima pa tudi  tistega  na slamco, sm ponoč se mora dvignit da teče ven.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
21.8.2009 22:13:14   
yania
Nobady, poslala sem ti številko...na ZS

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
21.8.2009 22:13:39   
KOKICA32

Icecream party!

user posted image user posted image user posted image user posted image Skoraj sem iz stola padla zdaj, kak sem se nasmejala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
21.8.2009 22:14:49   
Najaa

Icecream party!

user posted image user posted image user posted image user posted image Skoraj sem iz stola padla zdaj, kak sem se nasmejala! user posted image user posted image user posted image

Pa ne se hecat, da te ne bo zarad mene še tazadnja bolela. Ravno zdaj, ko greste na morje! user posted image

Sej res, kako pa kaj pikice od komarja?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
21.8.2009 22:19:01   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Jaz pa sem mojemu danes kupila magični lonček za piti, sem mu dala sok noter pa se je najprej ful kremžil, ker je drugačen ustnik...potem pa je pogruntal in pijeeeee! Vauuuu. Pa še z rokicami se prime za ročke. user posted image Frajer moj!

oj, KOKICA kateri magični lonček imaš, jaz sem ji včeraj kupila od Tommee Tippee-ja pa ne vem no, na deklaraciji je pisalo, da deluje po principu dojenja in da je primern že od 3. meseca dalje, čeprav na emblaži kaže 6+ samo naša se tako matra zraven, ker je treba ustnik orng stisnit, sem probala in e vem če ji sploh kaj pritečeuser posted image

Aventovega..od 6 meseca dalje...pa mu kar gre no...več spije naenkrat kot po flaški...

BTW, a je na tej flaški mehek ali trdi ustnik oz. cucelj? Sem že pozabila. Imam flaško in oba cuclja, pa ne vem kateri pride prvi gor. Ker po določenem času (po enem letu menda) lahko zamenjaš.

je ustnik, ki pa je srednje trd, se ga komot s prstom upogne (mojim seveda)..sem jaz potegnila sok  pa ni treba nekega napora...no, V. lahko! user posted image

hvala za odgovor, bom probala še tega, ta ki ga imam sedaj doma bo pa še malo počakal user posted image

no pa user posted image user posted image user posted image za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
21.8.2009 22:19:03   
NoBady
hvala yaniauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
21.8.2009 22:19:38   
NoBady
točno kokica pikice....so še vodene ? je kaj bolje?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.