Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 11:36:48
|
|
|
|
Najaa
|
Punce, a rabi katera kakšno revijo kot je Mama & Dojenček, pa Supermami? Se mi sam valjajo okoli, stran mi jih je pa škoda vržt, pa jih z veseljem kateri dam, če bi brala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 11:37:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hello... spali smo tak tak, pa na treh mestih ga je komar pičil... Bogi. Namaži ga z aloe vero, če si jo kupila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 11:39:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hello... spali smo tak tak, pa na treh mestih ga je komar pičil... Bogi. Namaži ga z aloe vero, če si jo kupila. sem ga že...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 11:51:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hello... spali smo tak tak, pa na treh mestih ga je komar pičil... Bogi. Namaži ga z aloe vero, če si jo kupila. sem ga že... Pol pa ok. Sam rdeče se mu pozna, ne? Sej bo zginlo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 11:54:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hello... spali smo tak tak, pa na treh mestih ga je komar pičil... Bogi. Namaži ga z aloe vero, če si jo kupila. sem ga že... Pol pa ok. Sam rdeče se mu pozna, ne? Sej bo zginlo... ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 13:33:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica a si lahko malenkost prosim še bolj kratka .. max 3 besede spraviš v stavek. A si slabe volje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 13:44:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica a si lahko malenkost prosim še bolj kratka .. max 3 besede spraviš v stavek. A si slabe volje? Oooo, Tasa, ne nisem slabe volje, le prej ko sem pisala sem V. v rokah držala, pa se mi ni dalo na dolgo pisati...saj kar sem napisala, pa je bilo razulmjivo, ne? Kako si? Je Lija že kaj boljša?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 13:52:55
|
|
|
|
lejca
|
Pozdravcek vsem skupaj.. zadnje case sploh nimam casa za RR, se nama je neki racunalnik pokvaru pa sva pol vse shranjevala in sedaj imava najnovejso verzijo windowsa,ki je se v poskusnem postopku,tak da nama vsake tolk casa ne dela.... Drugace smo vredi,mali je priden ..sedaj mi poje ze po 250ml,pa vcasih bi rad se vec,sam me je strah dabi se prevec najedu in bruhal in zatro mu dam max 250....imava ze dobro nastiman urnik in vsaj vem pri cem sva...naslednji pregled imava sele v septembru... lejca
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 14:46:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica a si lahko malenkost prosim še bolj kratka .. max 3 besede spraviš v stavek. A si slabe volje? Oooo, Tasa, ne nisem slabe volje, le prej ko sem pisala sem V. v rokah držala, pa se mi ni dalo na dolgo pisati...saj kar sem napisala, pa je bilo razulmjivo, ne? Kako si? Je Lija že kaj boljša? V bistvu se ji ni dalo z mano ukvarjat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 14:52:06
|
|
|
|
trinity22
|
evo naju z mesta nazaj, končno imam vozniško, joj ti naši poštarji da je oblačno in hladno je blo prej videt samo z našega balkona, v mestu sonce žge 100/h tak da sem čist hin od tišanja tega vozička
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 15:04:06
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Dober dan še od mene.. mi je po treh dnevih celo ratalo sem pridet v soboto na poroki smo žurali do 4h zjutraj tako da sem se še včeraj sestavljala.. nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. Še dobro, da je Leon sodeloval in kar dosti spal čez dan z mano.. nedeljo sva bla cel popoldan v pojstli haha... priden mali Drugače pa moj mali že sam biškotke papa pa še za SEZNAM:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 15:37:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! VSE NAJBOLJŠE TJAŠI OD LOLITE ZA 5 MESECOV IN ŠE SLIKA ZA SEZNAM
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 15:38:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, a rabi katera kakšno revijo kot je Mama & Dojenček, pa Supermami? Se mi sam valjajo okoli, stran mi jih je pa škoda vržt, pa jih z veseljem kateri dam, če bi brala. Najaa, jaz bi jih z veseljem prebrala ko jih pa preberem, jih pa tudi z veseljem odstopim naslednji
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 15:46:26
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! VSE NAJBOLJŠE TJAŠI OD LOLITE ZA 5 MESECOV IN ŠE SLIKA ZA SEZNAM čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 15:48:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. staraš se.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 15:48:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, a rabi katera kakšno revijo kot je Mama & Dojenček, pa Supermami? Se mi sam valjajo okoli, stran mi jih je pa škoda vržt, pa jih z veseljem kateri dam, če bi brala. Najaa, jaz bi jih z veseljem prebrala ko jih pa preberem, jih pa tudi z veseljem odstopim naslednji prinesem v nedeljo. kaj boš pol naredila z njimi, je pa tvoja stvar, glavno, da nisem jaz tista, ki bi jih v smeti vrgla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 15:48:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, Tasa, ne nisem slabe volje, le prej ko sem pisala sem V. v rokah držala, pa se mi ni dalo na dolgo pisati...saj kar sem napisala, pa je bilo razulmjivo, ne? Kako si? Je Lija že kaj boljša? Lija je danes pravi , čisto nasprotje včerajšne telne Lije,. Zdaj pa ne vem ali se lepo samo dela, zato ker je babi tu ali zakaj ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 15:49:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, a rabi katera kakšno revijo kot je Mama & Dojenček, pa Supermami? Se mi sam valjajo okoli, stran mi jih je pa škoda vržt, pa jih z veseljem kateri dam, če bi brala. Hvala, odstopim kateri drugi. M&D imamo naročeno, Supermami pa si sposojam pri kolegici.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 15:51:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. staraš se. te veš kak dolgo se bo še po svoji poroki skup sestavljala. Tak dolgo jo nebo na RR, da bomo jo že dol brisali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 16:18:26
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. staraš se. te veš kak dolgo se bo še po svoji poroki skup sestavljala. Tak dolgo jo nebo na RR, da bomo jo že dol brisali zaradi mene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 16:18:59
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. staraš se. samo res ej... pa ta vikend dekliščina, naslednji vikend poroka.. ne vem če ne bom padla v nezavest za par dni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 16:22:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. staraš se. te veš kak dolgo se bo še po svoji poroki skup sestavljala. Tak dolgo jo nebo na RR, da bomo jo že dol brisali zaradi mene zdaj pa si spet ti na vrsti, da začneš žalit..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 16:38:34
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. staraš se. te veš kak dolgo se bo še po svoji poroki skup sestavljala. Tak dolgo jo nebo na RR, da bomo jo že dol brisali zaradi mene zdaj pa si spet ti na vrsti, da začneš žalit.. sej bi žalla, ma se bojim, da se ti od jeze vžge slama v glavi... meni pa od razburjenosti vakum kej preveč not potegne PS: a ta spet pomeni, da si me ti žalla al kako? js nism razumela kot žaljenje a bi mogla?
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 18.8.2009 16:40:16 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 17:05:58
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, a rabi katera kakšno revijo kot je Mama & Dojenček, pa Supermami? Se mi sam valjajo okoli, stran mi jih je pa škoda vržt, pa jih z veseljem kateri dam, če bi brala. Najaa, jaz bi jih z veseljem prebrala ko jih pa preberem, jih pa tudi z veseljem odstopim naslednji bi se priporočala...ful rada berem...včasih sm ful velik zadnje 5mesecev pa nekak ne najdem časa za knjige le zakaj?, bi se pa lažje našlo za revije jih pa tud jaz ne vržem v smeti, cosmopolitanov sem imela cel kup in jih ravn tko dala naprej za branje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 17:19:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nism mogla verjet, da me ena dobra fešta lahko za 3 dni spravi v pojstlo. staraš se. te veš kak dolgo se bo še po svoji poroki skup sestavljala. Tak dolgo jo nebo na RR, da bomo jo že dol brisali zaradi mene Ja ja, zdej praviš tako. Če te brišemo, se boš pa hiter zbunila. Sej veš, kako to gre.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.