![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:44:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj včasih pogrešam tiste čase ko sem še imela trdi trebuh podnevi spala ponoči rogovilila.Najbolj primeren poklic za mene bi bil pek . moj mož dela v pekarni, pa ti mogoče lahko kej zrihta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:44:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kdaj boste delale naslednje otroke, da vem na katerem foumu pol dalje berem? Mi smo zaključli. Bom kar tule ostala. Kaj pa vi??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:45:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, kam si šla po sladoled?? samo do skrinje, ampak vmes še po FBju dežuram
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:45:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kdaj boste delale naslednje otroke, da vem na katerem foumu pol dalje berem? bomo še neki cajta kar pri marčevkah jaz mam namen še mal v službo it vmes
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:46:45
|
|
|
|
dana
|
felix - jaz ga imam v vožičku že nekaj časa malce dvignjenega. Samo ko zaspi, ga dam nazaj v ležeči položaj. Notri je pa vedno na ravni podlagi, ali na kavču ali pa kar na tleh na blazini.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:47:20
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika (pivo) 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 cvetka.marjetka (mufini) 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja (domače vino) 2+2 Piruri (čokoladna potica) 2+2 Persida (voda) 1+2 Pupa7 (voda) 2+1 trinity22 (pivo) 2+1+ MamaM (presenečenje) 2+2 helimaša (munchmellow) 2+2 pocka (pecivo) 2+2 tasa_m (pivo) 2+1 ??? yania (sok) 2+2 steffi (pivo) 2+1 dana (rogljički) 2+2 Lolita23 (slano pecivo) 2+1 Nobady (lubenica + nož ) 2+1
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:47:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, kam si šla po sladoled?? samo do skrinje, ampak vmes še po FBju dežuram Ti, neki te moram vprašat....Sam te ni med čvekami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:47:30
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naja - nimam glave za učenje,pa tako rada delam z otroki.(afne guncam ).Če bi kdaj delala v jaslicah to bi blo zakon o tem jamram . Kaj pa če bi objavila oglas, da na domu otroke čuvaš...veš, kak je to dobro plačano, pa še ful jih primanjkuje... To ni slaba ideja, če le imate prostor ... jaz bi to nardila sam v našem stanovanju, kjer še sami nimamo skor kje hodit je to nemogoče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:47:45
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kdaj boste delale naslednje otroke, da vem na katerem foumu pol dalje berem? Tudi pri nas smo zaključili .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:48:59
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kdaj boste delale naslednje otroke, da vem na katerem foumu pol dalje berem? bomo še neki cajta kar pri marčevkah jaz mam namen še mal v službo it vmes enako pa pomožnosti dobit pogodbo za nedoločen čas, pa študij dokončat ... pa v hišo se prestavit, joj kaj vse je še prej ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:49:22
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kdaj boste delale naslednje otroke, da vem na katerem foumu pol dalje berem? uff čez 5let ...no začel bomo čez 4 leta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:49:49
|
|
|
|
trezika
|
madonca...pol ure me ni pa so že 4 strani popisane ne folgam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:51:28
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika (pivo) 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 cvetka.marjetka (mufini) 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja (domače vino) 2+2 Piruri (čokoladna potica) 2+2 Persida (voda) 1+2 Pupa7 (voda) 2+1 trinity22 (pivo) 2+1+ MamaM (presenečenje) 2+2 helimaša (munchmellow) 2+2 pocka (pecivo) 2+2 tasa_m (pivo) 2+1 ??? yania (sok) 2+2 steffi (pivo) 2+1 dana (rogljički) 2+2 Lolita23 (slano pecivo) 2+1 Nobady (lubenica + nož ) 2+1 mogoče našega kužka le ne bo zraven, ker mu bo strašno vroče, pa še otroci bodo (tisti ta mal večji), ki jih on sicer obožuje, ampak bo tolk norel, da ga bo kap Bomo vidli, kako in kaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:52:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, kam si šla po sladoled?? samo do skrinje, ampak vmes še po FBju dežuram Ti, neki te moram vprašat....Sam te ni med čvekami. sem že ;)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:53:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kdaj boste delale naslednje otroke, da vem na katerem foumu pol dalje berem? čez kakšni dve leti bomo začeli delat na tem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:53:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kdaj boste delale naslednje otroke, da vem na katerem foumu pol dalje berem? čez 3,4 ali 5 let
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:53:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica- če vzamem tvojega moram za dva računat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:54:24
|
|
|
|
trezika
|
že komaj čakam na nedeljo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:56:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika že komaj čakam na nedeljo jaz tudi... ker gremo na morjeeeeee!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:58:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika že komaj čakam na nedeljo jaz tudi... ker gremo na morjeeeeee! Mi pa na piiiikniiiiiik!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:59:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - a vzameš nas3 zraven,bomo skakali ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:59:24
|
|
|
|
tasa_m
|
večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 21:59:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer O, pozdravljena, mlada dama.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:00:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - a vzameš nas3 zraven,bomo skakali ? komot, saj sem ti rekla, da je plac...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:00:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
ja končno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.