![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:09:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix? tasa? bo Feliša , taša nima cajta danes Al pa se ji ne de? Nima veze, bo že felix. Ji bom še jaz poslala eno svojo sliko, da bo mela mal več dela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:10:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika že komaj čakam na nedeljo tudi jaz, samo da bo vreme lepo... pa bo sploh super... men se zdi da ne bom dohajala vseh katera je katera... kaj to bo tko ( jaz sem terezika, jaz pa felix... ?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:10:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix? tasa? bo Feliša , taša nima cajta danes Kje te je tista Pockina slika za zamenjati?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:10:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa sta se tudi kaj naučili? upam,da ji je kaj v glavi ostalo ja. Sem ji švinglce nardila za jutri pa ji pokazala kak mora švinglat
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.8.2009 22:11:47 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:10:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica kaj skokec je kaj več spal danes? Pa veš, da je...po poti domov je najprej gnjavil kot vedno, ko greva iz MB, pa potem je le zaspal, doma pa je še kar spal naprej...no, potem je bil kar en čas buden, pa spet malo spal...tak, da JA! Pa Tomaž, kdaj se je pa on zbudil? Ko smo prišli k babici . to pa je čez koliko časa? Prvo je prestal prelaganje v avto pa 5 minut vožnje .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:11:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bi pa lahko sklepala, ne...če je že na slikah, ne? cccc
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:11:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix? tasa? bo Feliša , taša nima cajta danes Al pa se ji ne de? Nima veze, bo že felix. Ji bom še jaz poslala eno svojo sliko, da bo mela mal več dela. No, OK Najaa dobila si me...ni mi danes
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:11:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica kaj skokec je kaj več spal danes? Pa veš, da je...po poti domov je najprej gnjavil kot vedno, ko greva iz MB, pa potem je le zaspal, doma pa je še kar spal naprej...no, potem je bil kar en čas buden, pa spet malo spal...tak, da JA! Pa Tomaž, kdaj se je pa on zbudil? Ko smo prišli k babici . to pa je čez koliko časa? Prvo je prestal prelaganje v avto pa 5 minut vožnje . Vau!!!! To pa je super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:12:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa sta se tudi kaj naučili? upam,da ji je kaj v glavi ostalo ja. Sem ji švinglce nardila za jutri pa ji pokazala kak mora švinglat A taaaak, sta se učili!!!! Joj, joj!!! Sestra, da te kap!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:12:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trezika že komaj čakam na nedeljo tudi jaz, samo da bo vreme lepo... pa bo sploh super... men se zdi da ne bom dohajala vseh katera je katera... kaj to bo tko ( jaz sem terezika, jaz pa felix... ? ne, to bo tak: Jaz sem Nataša alias tasa, jaz sem Persida alias Persida, jaz sem Ana alias Feliša,..itd.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:13:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trezika že komaj čakam na nedeljo tudi jaz, samo da bo vreme lepo... pa bo sploh super... men se zdi da ne bom dohajala vseh katera je katera... kaj to bo tko ( jaz sem terezika, jaz pa felix... ? Vas bom jaz predstavljala, ko vas že nekaj poznam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:13:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
nobady - z mano boš mela najmanj dela voziček velik ko avto ime ,pa je itak že znano
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:13:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix? tasa? bo Feliša , taša nima cajta danes Kje te je tista Pockina slika za zamenjati? Ne vem več, vem da jo je dala danes.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:14:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa sta se tudi kaj naučili? upam,da ji je kaj v glavi ostalo ja. Sem ji švinglce nardila za jutri pa ji pokazala kak mora švinglat A taaaak, sta se učili!!!! Joj, joj!!! Sestra, da te kap! Boljše sestra da te kap, kot pa tašča . Ne, ne učili sva se intenzivno 3 ure, pol pa sem ji sam mal pomagala, ko pa si ne zapomni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:15:58
|
|
|
|
čebeica maja
|
ČER ČVEKE Sem hotla sliko gor prilepit pred 70.stran no pa bo že 75 (vsaki 5 strani seznam) kr čvekjte še naprej nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:18:42
|
|
|
|
NoBady
|
sploh vas ne dohajam grem raj kr spat NoČKO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:21:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix? tasa? bo Feliša , taša nima cajta danes Kje te je tista Pockina slika za zamenjati? Ne vem več, vem da jo je dala danes. sem jo našla... na 65. strani je...samo meni ne gre!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:22:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja kr čvekjte še naprej nočko kaj že kr bežiš? Saj ne grizemo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:23:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady sploh vas ne dohajam grem raj kr spat NoČKO Ti tudi...samo izgovor je pa slab!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:23:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa sta se tudi kaj naučili? upam,da ji je kaj v glavi ostalo ja. Sem ji švinglce nardila za jutri pa ji pokazala kak mora švinglat A taaaak, sta se učili!!!! Joj, joj!!! Sestra, da te kap! Boljše sestra da te kap, kot pa tašča . Ne, ne učili sva se intenzivno 3 ure, pol pa sem ji sam mal pomagala, ko pa si ne zapomni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:24:15
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix? tasa? bo Feliša , taša nima cajta danes Kje te je tista Pockina slika za zamenjati? Ne vem več, vem da jo je dala danes. sem jo našla... na 65. strani je...samo meni ne gre! če keri uspe še našga Maksa oziroma sliko zamenjajte
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:25:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce, jaz grem spat! Grem še pod tuš pol pa se stisnit v posteljo. Verjetno bo gospodična Lija danes hitro lačna, ker je kr zgodaj večerjo dobila, tak da..moram it. LAHKO NOČ IN LEPE SANJE VSEM
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:27:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, jaz grem spat! Grem še pod tuš pol pa se stisnit v posteljo. Verjetno bo gospodična Lija danes hitro lačna, ker je kr zgodaj večerjo dobila, tak da..moram it. LAHKO NOČ IN LEPE SANJE VSEM Lahko noč, inštruktorca!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:28:56
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko noč vsem, ki odhajate pod kožo gledat. Jaz bom tud šla, razen če je še kera tuki?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:33:02
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kdaj boste delale naslednje otroke, da vem na katerem foumu pol dalje berem? čez 3,4 ali 5 let Morda že drugo poletje
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dudica.пеперутка16Do kdaj je imel vaš otrok dudico?Nikoli je ni imel. (
50%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Samo prvih nekaj mesecev. (
3%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Do 6. meseca. (
3%)
Do 1. leta. (
12%)
Do 2. leta. (
16%)
Do 3. leta ali dlje. (
16%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!