![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:00:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer Ooooooo, hello!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:01:09
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika že komaj čakam na nedeljo jaz tudi... ker gremo na morjeeeeee! važička
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:01:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Yes, končno sem spet prva!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:01:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Takoj slike na e mail prosimmmmmmmmmmmmm gospa fotografinja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:01:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Takoj slike na e mail prosimmmmmmmmmmmmm gospa fotografinja Kaj ti jih še ni poslala? Joj, joj, joj, Tasa!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:02:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica kaj skokec je kaj več spal danes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:02:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- sedaj pa boš ti za seznam poskrbela, ne? Sem čisto not padla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:03:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer O, pozdravljena, mlada dama. o kak lepo pozdrav
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:04:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- sedaj pa boš ti za seznam poskrbela, ne? Sem čisto not padla... Ne ne bom, ker je treba pockino sliko zamenjat, jaz pa ne morem. Lahko ti? Al bo katera druga?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:04:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Takoj slike na e mail prosimmmmmmmmmmmmm gospa fotografinja Kaj ti jih še ni poslala? Joj, joj, joj, Tasa!!! saj nisi nič rekla, da bi jih rada imela dobiš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:05:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer O, pozdravljena, mlada dama. o kak lepo pozdrav Ja seveda, če te pa pogrešamo. Danes smo totalno raznežene. Lija spi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:05:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica kaj skokec je kaj več spal danes? Pa veš, da je...po poti domov je najprej gnjavil kot vedno, ko greva iz MB, pa potem je le zaspal, doma pa je še kar spal naprej...no, potem je bil kar en čas buden, pa spet malo spal...tak, da JA! Pa Tomaž, kdaj se je pa on zbudil?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:06:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- sedaj pa boš ti za seznam poskrbela, ne? Sem čisto not padla... Ne ne bom, ker je treba pockino sliko zamenjat, jaz pa ne morem. Lahko ti? Al bo katera druga? Naj katera druga to neredi, ker jaz ne znam...ŠE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:06:39
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer Ooooooo, hello! dober večer in lahko noč .... jaz grem spat, vi pa pridno čvekajte, pa ne preveč, ker pol spet cel teden ne bom utegnila vsega prebrat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:07:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- sedaj pa boš ti za seznam poskrbela, ne? Sem čisto not padla... Ne ne bom, ker je treba pockino sliko zamenjat, jaz pa ne morem. Lahko ti? Al bo katera druga? Naj katera druga to neredi, ker jaz ne znam...ŠE felix? tasa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:07:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Takoj slike na e mail prosimmmmmmmmmmmmm gospa fotografinja Kaj ti jih še ni poslala? Joj, joj, joj, Tasa!!! saj nisi nič rekla, da bi jih rada imela dobiš! Bi pa lahko sklepala, ne...če je že na slikah, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:07:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica kaj skokec je kaj več spal danes? Pa veš, da je...po poti domov je najprej gnjavil kot vedno, ko greva iz MB, pa potem je le zaspal, doma pa je še kar spal naprej...no, potem je bil kar en čas buden, pa spet malo spal...tak, da JA! Pa Tomaž, kdaj se je pa on zbudil? Ko smo prišli k babici .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:07:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer Ooooooo, hello! dober večer in lahko noč .... jaz grem spat, vi pa pridno čvekajte, pa ne preveč, ker pol spet cel teden ne bom utegnila vsega prebrat Lahko nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:07:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer O, pozdravljena, mlada dama. o kak lepo pozdrav Ja seveda, če te pa pogrešamo. Danes smo totalno raznežene. Lija spi? Lija in ati spita ja. Lija že od 19.30, ati pa malo prej. Midve s seko ap sva se matematiko učile od 19h, tak da me glava tak boli, da mi jo bo vtrgalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:07:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer Ooooooo, hello! dober večer in lahko noč .... jaz grem spat, vi pa pridno čvekajte, pa ne preveč, ker pol spet cel teden ne bom utegnila vsega prebrat ZDAJ že? Kaj te ti hodiš s kurami spat? Hec... Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:08:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix? tasa? bo Feliša , taša nima cajta danes
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:08:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica kaj skokec je kaj več spal danes? Pa veš, da je...po poti domov je najprej gnjavil kot vedno, ko greva iz MB, pa potem je le zaspal, doma pa je še kar spal naprej...no, potem je bil kar en čas buden, pa spet malo spal...tak, da JA! Pa Tomaž, kdaj se je pa on zbudil? Ko smo prišli k babici . to pa je čez koliko časa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:09:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dober večer in lahko noč .... jaz grem spat, vi pa pridno čvekajte, pa ne preveč, ker pol spet cel teden ne bom utegnila vsega prebrat lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:09:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer O, pozdravljena, mlada dama. o kak lepo pozdrav Ja seveda, če te pa pogrešamo. Danes smo totalno raznežene. Lija spi? Lija in ati spita ja. Lija že od 19.30, ati pa malo prej. Midve s seko ap sva se matematiko učile od 19h, tak da me glava tak boli, da mi jo bo vtrgalo Pa sta se tudi kaj naučili?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 22:09:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bi pa lahko sklepala, ne...če je že na slikah, ne? cccc
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.