felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pozdravljene, vidim, da nobene ni, zato nisem nič zamudila. Jaz pa sem se ravno mislila opravičiti za zamudo, ker nisem mogla prej...sva z dragim na terasi les z oljem mazala. Je kaj novega? sej vidiš, nič ni novega, nobeni se očitno ne ljubi tipkat mi smo itak cel vikend razbijali dnevno sobo, ker smo štrom prestavljali (a sem to že enkrat povedala, al se samo men zdi ) in ker se omet še ni posušil in nismo mogli izravnalne mase čez potegnit, ne bomo dobili dnevne sobe jutri, ampak v sredo No, ja, če smo bili dve leti brez, bomo pa še dva dni Ne, nisi povedala. Pol pa bolje, da nas ni bilo. Bi vas sam motili pri delu. ma sej smo mislili, da bo packanje končano že včeraj, pa je mož naredil očitno preveliko luknjo v zidu, katero je potem zadelal z malto, čez malto pa napackal izravnalno maso. In danes kar naenkrat izravnalna masa pade dol... in potem smo iskali ustrezno rešitev, mož si je zmislil, da bo to zadelal s tisto maso, ki jo uporabljajo za omete, potem je celo pri enih kolegih dobil to maso in smo spet packali. Zdaj se to suši in upamo, da ne odpade še ta ja, če bi pa vi prišli, bi si pa že vzeli cajt in bi počvekali na vrtu