|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
16.8.2009 14:43:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Dan samo na hitro, ker nekdo rabi zizo user posted image

najaa - čestitke,da ste spet v kompletu cela družinica user posted image

Pri nas je stanje malenkost boljše, otroka sta zaenkrat brez vročine (trkam), možek ni več sitenuser posted image ...mami je pa boljše voljeuser posted image !

Vas zadnje dni malo zapostavljam, ampak mi zmanjkuje cajta, pa še prodaja cunjic mi je zadnje dni spet malo oživela in mi gre ogromno časa za to,da porihtam, zapakiram,pošljem...

ziza timeeee!...se mogoče zvečer kaj javim...

lepo nedeljo vam želimuser posted image

pocka, kakšne cunjice to prodajaš?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.8.2009 14:59:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober dan.

felix, a misliš, da bo soka dosti samo 1x six pack po 1,5 litra? Al obe prineseve vsaka en six pack? Jaz in yania mislim. Od vseh otrok je le 9 večjih, ki bodo pili sok. Pa odrasli tudi. Ne vem, ziher je ziher, še vedno ga lahko pol nazaj domov peljemo.

ja, ja, mislila sem, da vsaka 1 six pack prinese user posted image

Pol bo pa ziher dosti, ja. user posted image

Kaj pa dekice? Mi nimamo tiste piknik variante... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.8.2009 15:24:00   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Dan samo na hitro, ker nekdo rabi zizo user posted image

najaa - čestitke,da ste spet v kompletu cela družinica user posted image

Pri nas je stanje malenkost boljše, otroka sta zaenkrat brez vročine (trkam), možek ni več sitenuser posted image ...mami je pa boljše voljeuser posted image !

Vas zadnje dni malo zapostavljam, ampak mi zmanjkuje cajta, pa še prodaja cunjic mi je zadnje dni spet malo oživela in mi gre ogromno časa za to,da porihtam, zapakiram,pošljem...

ziza timeeee!...se mogoče zvečer kaj javim...

lepo nedeljo vam želimuser posted image

pocka, kakšne cunjice to prodajaš?
prodajam oblačilca od Taje in od Blaža, če katera kaj rabi, je spodaj v podpisu linkuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.8.2009 15:24:18   
felix7

Dober dan.

felix, a misliš, da bo soka dosti samo 1x six pack po 1,5 litra? Al obe prineseve vsaka en six pack? Jaz in yania mislim. Od vseh otrok je le 9 večjih, ki bodo pili sok. Pa odrasli tudi. Ne vem, ziher je ziher, še vedno ga lahko pol nazaj domov peljemo.

ma nekaj za rit naslonit user posted image sicer pa mislim, da so uredili debla, na katerih se da sedet

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.8.2009 15:24:29   
pocka

Dober dan.

niti mi je nimamouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.8.2009 15:59:00   
mediuhec
kokica: jaz boš šele jutri videla, ali pridem. malo nama je daleč za peš, bom videla kako bo mali razpoložen za vožnjo v vozku. mala čebelica je na morju, tasa pa tudi še ni ziher ali pride. če slučajno jutri odpade, mi pa za vsak slučaj napiši SMS. pa drugič mi moraš dat še ti svojo cifro.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.8.2009 16:35:37   
MalaČebelica
ojla.

mi pa imamo v hotelu zastonj internet user posted image user posted image user posted image user posted image na plaži je pa prevelika gužva da bi prišli zraven morja user posted image no, saj upamo da bo jutri boljše, ko ne bo vikend....

zdaj že dva dni in eno noč samo spimo. pa ne mislim samo klara, ampak vsi trije user posted image user posted image user posted image nam paše morski zrak user posted image

lepo nedeljo vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.8.2009 16:57:14   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla.

mi pa imamo v hotelu zastonj internet user posted image user posted image user posted image user posted image na plaži je pa prevelika gužva da bi prišli zraven morja user posted image no, saj upamo da bo jutri boljše, ko ne bo vikend....

zdaj že dva dni in eno noč samo spimo. pa ne mislim samo klara, ampak vsi trije user posted image user posted image user posted image nam paše morski zrak user posted image

bravo, uživajteuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.8.2009 17:08:12   
Najaa

ojla.

Temu se pa res reče dopust! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.8.2009 19:26:32   
tasa_m

Včeraj so svoj 5.mesec praznovali ZOJA OD HELIMAŠE, TAJ GABRIEL OD STEFFI, TIJAN OD MONIKE1 IN LARA OD MAMICE00. user posted image user posted image user posted image

Danes pa svoj 5.mesec praznuje MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME_MILCHY.
user posted image
user posted image user posted image

Č E S T I T K E     V S E M!

ČESTITAAAMMM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.8.2009 19:26:33   
tasa_m

ojla.

SUPER ZA NET IN UŽIVAJTE user posted image user posted image

ps: velike črke, ni mi za popravljat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1561
16.8.2009 19:40:15   
tasa_m
Pozdravljene čveke user posted image
mi smo malo prej prišli iz Lenarta. Je mami roj.dan praznovala pa smo šli mal jih pogledat, če bo kaj častla user posted image user posted image .

V glavnem, naša Lija je tečka na kubik--> joče, tečnari, trmariuser posted image ,da joj. Ne morem verejt kakšno trmo ima v sebi, če ni po njeno se začne tak trmasto dret da popustiš (moraš popustit user posted image ).
No, danes so mi "stare mame" v Lenartu predlagale, da naj Liji dlesni masiram z belim vinom. A je katera slišala že kaj podobnega?user posted image
No, jaz sem ji probala pa bomo videli, če bo res zobek hitro pokukal na plano. Res je verjetno še samo pika na i potrebna, da bo zunaj. Upam, da čimprej, ker drugač bom hitro pristala na Hoškem Pohorju na zaprtem oddelku user posted image user posted image user posted image

Nič, grem zdaj Madagaskar 2  gledat. Ga je Tomaž dol potego.

Lepo bodite in poljubčke vašim zvončkom in trobenticam user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
16.8.2009 19:58:36   
tasa_m
aja, sem skoraj pozabla user posted image

felix.. čestitam,da vama je spet dojenje steklo na polno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
16.8.2009 21:57:12   
KOKICA32
Pozdravljene,

vidim, da nobene ni, zato nisem nič zamudila. Jaz pa sem se ravno mislila opravičiti za zamudo, ker nisem mogla prej...sva z dragim na terasi les z oljem mazala.

Je kaj novega?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
16.8.2009 21:59:03   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja, sem skoraj pozabla user posted image

felix.. čestitam,da vama je spet dojenje steklo na polno user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
16.8.2009 22:00:54   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pozdravljene,

vidim, da nobene ni, zato nisem nič zamudila. Jaz pa sem se ravno mislila opravičiti za zamudo, ker nisem mogla prej...sva z dragim na terasi les z oljem mazala.

sej vidiš, nič ni novega, nobeni se očitno ne ljubi tipkat user posted image  mi smo itak cel vikend razbijali dnevno sobo, ker smo štrom prestavljali (a sem to že enkrat povedala, al se samo men zdi user posted image ) in ker se omet še ni posušil in nismo mogli izravnalne mase čez potegnit, ne bomo dobili dnevne sobe jutri, ampak v sredo user posted image  No, ja, če smo bili dve leti brez, bomo pa še dva dni user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
16.8.2009 22:03:12   
felix7

No, danes so mi "stare mame" v Lenartu predlagale, da naj Liji dlesni masiram z belim vinom. A je katera slišala že kaj podobnega?user posted image
No, jaz sem ji probala pa bomo videli, če bo res zobek hitro pokukal na plano. Res je verjetno še samo pika na i potrebna, da bo zunaj. Upam, da čimprej, ker drugač bom hitro pristala na Hoškem Pohorju na zaprtem oddelku user posted image user posted image user posted image

to pa prvič slišim user posted image  ma jaz ne vem no... se mi zdi, da tudi če masiraš brez vina, da bo isti učinek user posted image  Sem pa slišala, da so včasih v mleko dali šnops, da so otroci boljše spali user posted image  ni čudno, da je v SLO toliko alkoholizma user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
16.8.2009 22:11:22   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

kokica: jaz še sporočim, če pridem do tuša v ponedeljek!!!

okej...sem ti ravno sms pisala...Upam, da prideš! user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
16.8.2009 22:11:24   
KOKICA32

Včeraj so svoj 5.mesec praznovali ZOJA OD HELIMAŠE, TAJ GABRIEL OD STEFFI, TIJAN OD MONIKE1 IN LARA OD MAMICE00. user posted image user posted image user posted image

Danes pa svoj 5.mesec praznuje MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME_MILCHY.
user posted image
user posted image user posted image

Č E S T I T K E     V S E M!

ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
16.8.2009 22:25:30   
KOKICA32
Ker ni nobene tu gor, samo pa ne bom strašila, bom še jaz šla. Papa

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
16.8.2009 22:29:27   
felix7

Ker ni nobene tu gor, samo pa ne bom strašila, bom še jaz šla. Papa

LAHKO NOČ! user posted image

Kokica, si že obupala? No, jaz še blodim tu po računalniku, tako da če se najde kakšna zdolgočasena, ki nima kaj počet - tu sem user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
16.8.2009 22:29:41   
Najaa

Pozdravljene,

sej vidiš, nič ni novega, nobeni se očitno ne ljubi tipkat user posted image  mi smo itak cel vikend razbijali dnevno sobo, ker smo štrom prestavljali (a sem to že enkrat povedala, al se samo men zdi user posted image ) in ker se omet še ni posušil in nismo mogli izravnalne mase čez potegnit, ne bomo dobili dnevne sobe jutri, ampak v sredo user posted image  No, ja, če smo bili dve leti brez, bomo pa še dva dni user posted image

Ne, nisi povedala. Pol pa bolje, da nas ni bilo. Bi vas sam motili pri delu. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
16.8.2009 22:29:51   
Najaa

to pa prvič slišim user posted image  ma jaz ne vem no... se mi zdi, da tudi če masiraš brez vina, da bo isti učinek user posted image  Sem pa slišala, da so včasih v mleko dali šnops, da so otroci boljše spali user posted image  ni čudno, da je v SLO toliko alkoholizma user posted image

Obstaja ena debata na tole, o čeme tasa sprašuje. Ma, so padale bombe tam! Da kako lahko sploh POMISLI kdo, da bi otroku v usta dajal alkohol!
no ja, jaz se delno strinjam. Sama tega ne bom počela, vem pa, da so nam ko smo bli majhni, točno to delali, pa nam nič ne manjka. Ali pač? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
16.8.2009 22:39:03   
felix7

Pozdravljene,

Ne, nisi povedala. Pol pa bolje, da nas ni bilo. Bi vas sam motili pri delu. user posted image

ma sej smo mislili, da bo packanje končano že včeraj, pa je mož naredil očitno preveliko luknjo v zidu, katero je potem zadelal z malto, čez malto pa napackal izravnalno maso. In danes kar naenkrat izravnalna masa pade dol... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in potem smo iskali ustrezno rešitev, mož si je zmislil, da bo to zadelal s tisto maso, ki jo uporabljajo za omete, potem je celo pri enih kolegih dobil to maso in smo spet packali. Zdaj se to suši in upamo, da ne odpade še ta user posted image

ja, če bi pa vi prišli, bi si pa že vzeli cajt in bi počvekali na vrtu user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
16.8.2009 22:48:55   
Najaa

ma sej smo mislili, da bo packanje končano že včeraj, pa je mož naredil očitno preveliko luknjo v zidu, katero je potem zadelal z malto, čez malto pa napackal izravnalno maso. In danes kar naenkrat izravnalna masa pade dol... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in potem smo iskali ustrezno rešitev, mož si je zmislil, da bo to zadelal s tisto maso, ki jo uporabljajo za omete, potem je celo pri enih kolegih dobil to maso in smo spet packali. Zdaj se to suši in upamo, da ne odpade še ta user posted image

ja, če bi pa vi prišli, bi si pa že vzeli cajt in bi počvekali na vrtu user posted image

Ne, če bi mi prišli, bi moj lepo tvojemu pomagal, midve pa bi počvekale. user posted image user posted image user posted image
Nekaj malega zna tudi moj.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

SPANJE
riba5

KDAJ GRE SPAT VAŠ DOJENČEK

19.00 (24%)

20.00 (38%)

21.00 (22%)

22.00 (8%)

KASNEJE (5%)

PREJ (2%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!