Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:47:37
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aja, tak kot oni Mathew M., ne? ps. te ti ta tak ne bi bil všeč... ne, ne bi ti bil všeč... špila geja ampak na koncu izjava tedna: South and North Korea, stop fighting, you're basicly both Chineese tota je dobra ja...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:49:00
|
|
|
|
Najaa
|
Punčke zlate. Zdaj pa lahko noč. Grem na masažo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:50:57
|
|
|
|
NoBady
|
aja feliša za ponovno polno obratovanje mlekarn ...piknik...pridemo vsi 3-je...ga sploh ne boom več spraševala če gremo ampak pač GREMO in konc ... samo mi povejte kaj prinesem? kaj pa pijete? bo plato pira dovolj no...pa še da rečem LAHKO NOČ ...SE ZA*BAVAM S SLIKAMI NA FB PA SPLOH NOČE...KR PIŠE NI USPELO... *** ....bom mogla jutr še enkrat... NOČKO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 22:52:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ PUNCE, PA LEPO SPANČKAJTE!!! Grem tudi jaz! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 23:01:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer, na hitro vas pozdravim pol pa šibam v horinzotalo. Danes smo imeli pester dan, tako da ni bilo časa za RR, jutri pa ga prav tako nebo, ker gremo v Lenart, ker nas mami povabi na kosilo (ima RD). KOKICA prideva z Lijo v Tuš, tak da bo vsaj ena punca vmes . spps..niso me odpelali plavi, sem bila priden navijač. Te pa te mi je kakšna sočna odletela ampak to na nogometaše, ker so špilali koda so prvič žogo videli NoBady..a kr plato piva? Mislim, da nebo toliko potrebno, ker je nedelja pa še večina se moramo kar nekaj km pelat. Verjetno bomo bolj po brezalkoholnih tolkli.. Aja, lepe slike piknik 23.8 .. pri nam pa več ni 100% da pridemo, a bo dovolj hitro, če povemo v petek? Namreč zadnjič, ko sem imela teto na obisku, je rekla da se pač spodobi da smo 23.8 skupaj in gremo po maši na pokopališče in pol na eno skupno kosilo (vsa mamina žlahta) v spomin na omo. (Oma bi praznovala 85 roj.dan) tak da ko sem ji omenla, da sva mislila na piknik je že nekaj nos dol potegnila, če si ne morem vsaj tistega dneva vzet za familijo (no comment, ker drugač bom še tu kakšno sočno spustila, ne vem pa kdo me vse bere in pol več nebom ta-pridna Nataša, ampak še samo Nataša ). Nič, grem spat, ker še komaj sedim in tipkam. LAHKO NOČ, se tipkamo v ponedeljek. Vsem lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 23:06:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa SE VIDIMO!!! Končno se bova videli na pijački!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 23:17:47
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika (pivo) 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 cvetka.marjetka (mufini) 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja (domače vino) 2+2 Piruri (čokoladna potica) 2+2 Persida (voda) 1+2 Pupa7 (voda) 2+1 trinity22 (lubenica + nož + pivo) 2+1+ MamaM (presenečenje) 2+2 helimaša (munchmellow) 2+2 pocka (pecivo) 2+2 tasa_m (pivo) 2+1 ??? yania (sok) 2+2 steffi (pivo) 2+1 dana (rogljički) 2+2 Lolita23 (slano pecivo) 2+1 Nobady (pivo ali sadje) 2+1
< Sporočilo je popravil felix7 -- 15.8.2009 23:19:17 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.8.2009 23:30:05
|
|
|
|
felix7
|
ma, sem se zdaj namučila, da sem našla zadnji seznam za piknik... No, vsaj upam, da je to tazadnji, pa da katera ne manjka na seznamu. Dodala sem še Nobady. Nobady, zraven tebe sem napisala pivo ali sadje. Predlagam namreč, da počakamo, če bo Taši šla na piknik. Če pride, potem prinesi sadje, če pa ne pride, nam pa manjka ena za pivo Zdaj se nam počasi oblikuje končno število udeležencev in lahko začnemo razmišljati o količinah. Trenutno kaže takole: 18 žensk 17 moških 28 otrok 1 pes moje razmišljanje glede količin: za pivo so zadolžene kar 4, predlagam, da vsaka prinese 2x six pack 0,33 l, Trezika in Taša Laško, Steffi in Trinity Union. Sok in voda - six pack po 1,5 l. Jaz bom prinesla nekaj kg nektarin, kar se lubenice tiče, je verjetno ena velika oz. dve manjši dovolj. Pri pecivu itak ni nobene znanosti, prinesete, kar spečete Trinity, ti imaš v seznamu pivo in še lubenico. A ti pivo črtamo, pa ga raje pišemo Nobady? Rada bi, da se stroškovno obremeni vse udeležnce kolikor toliko enakomerno. Evo, zdaj me pa zbombandirajte z mnenji
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 10:00:24
|
|
|
|
Najaa
|
Dober dan. felix, a misliš, da bo soka dosti samo 1x six pack po 1,5 litra? Al obe prineseve vsaka en six pack? Jaz in yania mislim. Od vseh otrok je le 9 večjih, ki bodo pili sok. Pa odrasli tudi. Ne vem, ziher je ziher, še vedno ga lahko pol nazaj domov peljemo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 11:18:47
|
|
|
|
mediuhec
|
kokica: jaz še sporočim, če pridem do tuša v ponedeljek!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 12:15:44
|
|
|
|
NoBady
|
Dorbo jutro... felix super si tale seznam naredila, verjamem da ti je vzelo kar nekaj časa za razmišlat... pivo ali sadje, mi je vseeno lahko pa oboje, ni problema... glede piva a bo ves alkoholni al bo kej brezalkoholnega (v mislih mam tiste ki dojite?) al boste pile sok? aja glede soka se strinjam z Najo, bolš več ko premalo, je pa res da bo tudi še voda zraven... ne vem, js ne znam organizirat take stvari tak da kot sm že rekla, povejte kaj in koliko prinesem in bomo zrihtal... a ste kej razmišlale za otroke al pa tut odrasle.. vzamemo kako družabno igro? lahko prinesem karte za remi, enko, človek ne jezi se... sam predlog...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 12:16:31
|
|
|
|
NoBady
|
kdo bo mel psa zraven? obožujem kužeke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 13:29:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dober dan, kako smo kaj? mi nedeljsko, zdaj se odpravimo mami na kosilo pol pa plaža vabi... ste se načvekale kljub vikendu,a? pridne, jaz vas berem, pišem bolj malo, ne utegem tu in na FB; je treba kaj tudi doma nardit, to kolko sem doma pač; Uživajte, grem nahtrbtnike pripravit in pol adijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 13:55:41
|
|
|
|
|
Pozdravčke, evo nas me smo doma od včeraj dopoldne končno nikoli več takšen dopust nikoli res nikoli da se na koncu skregaš in greš predčasno domov kaj več bom drugače povedala kot tle ko ne vem kdo vse tole bere nima pomena...drugače sej je bilo lepo ampak joj bolje da se ne spominjam... Lia uživala ampak dokler ni prišla v slano vodo ji ne paše zakaj ne nimam pojma pol pa se je skoz kopala v svojem bazenčku tam pa uživala 300 na uro.Bila res pridna spala in res lepo spala... Laura kaj naj rečem uživala ampak v totalni puberteti nič ne sliši kar bi mogla kar pa ni treba je pa prva za stvar...ok bo že tudi to bo minilo... Mami pa kaj naj rečem UTRUJENAAAAAAA včeraj smo prišle sem šla spat da sem se malo naspala... Bom nalimala kako slikco potem sedaj grem pa še kosilo do konca moj pride zdele domov iz službe potem pa pelje Lauro k atiju za nekaj časa... Brala vas za nazaj nisem ali je kaj novega slučajno... papapapa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 13:57:26
|
|
|
|
Najaa
|
Včeraj so svoj 5.mesec praznovali ZOJA OD HELIMAŠE, TAJ GABRIEL OD STEFFI, TIJAN OD MONIKE1 IN LARA OD MAMICE00. Danes pa svoj 5.mesec praznuje MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME_MILCHY. Č E S T I T K E V S E M!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 13:59:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a ste kej razmišlale za otroke al pa tut odrasle.. vzamemo kako družabno igro? lahko prinesem karte za remi, enko, človek ne jezi se... sam predlog... po moje da bomo odrasli mel velik dela s čvekanjem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 14:00:26
|
|
|
|
Steffi
|
OJ CIMRA A SI TLE? Kako kaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 14:02:27
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Včeraj so svoj 5.mesec praznovali ZOJA OD HELIMAŠE, TAJ GABRIEL OD STEFFI, TIJAN OD MONIKE1 IN LARA OD MAMICE00. Danes pa svoj 5.mesec praznuje MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME_MILCHY. Č E S T I T K E V S E M! čestitke vsem želiva Taj Gabriel in moja malenkost
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 14:23:57
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Najaa super, da ste spet kompletni si pa predstavljam, kako sta se bili veseli Upam da se bo Nikica tudi uspela spočit mi smo pa čisto malo, malo za vzorec kakali po treh dneh pa blato ni blo trdo Jure je včeraj kakal po 8 dneh no, pa tudi pri njem ni bilo blato trdo. Razmišljam, kaj bi ga lahko zaprlo, pa niti ne vem, če je to zaprtje, ko ni trdega blata. Ene 3x je dobil Aptamil, pa približno en teden dobiva za kosilo rižolino v 50 ml mleka. Zdaj pa ne vem, a ga je slučajno zaprl tisti Aptamil ali je rižolino kriv. Mogoče pa ima otrok pač počasno prebavo, saj jo mam jaz tudi Aja, da se še malo pohvalim (čisto malo, da ne bo kontra učinka ), kakšne dva tedna sva že morala dodajati AM 1-2 obroka dnevno, zdaj pa spet samo dojiva
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 14:30:20
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Včeraj so svoj 5.mesec praznovali ZOJA OD HELIMAŠE, TAJ GABRIEL OD STEFFI, TIJAN OD MONIKE1 IN LARA OD MAMICE00. Danes pa svoj 5.mesec praznuje MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME_MILCHY. Č E S T I T K E V S E M!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 14:34:32
|
|
|
|
pocka
|
Dan samo na hitro, ker nekdo rabi zizo najaa - čestitke,da ste spet v kompletu cela družinica Pri nas je stanje malenkost boljše, otroka sta zaenkrat brez vročine (trkam), možek ni več siten ...mami je pa boljše volje ! Vas zadnje dni malo zapostavljam, ampak mi zmanjkuje cajta, pa še prodaja cunjic mi je zadnje dni spet malo oživela in mi gre ogromno časa za to,da porihtam, zapakiram,pošljem... ziza timeeee!...se mogoče zvečer kaj javim... lepo nedeljo vam želim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 14:42:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober dan. felix, a misliš, da bo soka dosti samo 1x six pack po 1,5 litra? Al obe prineseve vsaka en six pack? Jaz in yania mislim. Od vseh otrok je le 9 večjih, ki bodo pili sok. Pa odrasli tudi. Ne vem, ziher je ziher, še vedno ga lahko pol nazaj domov peljemo. ja, ja, mislila sem, da vsaka 1 six pack prinese
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 14:42:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dorbo jutro... felix super si tale seznam naredila, verjamem da ti je vzelo kar nekaj časa za razmišlat... pivo ali sadje, mi je vseeno lahko pa oboje, ni problema... glede piva a bo ves alkoholni al bo kej brezalkoholnega (v mislih mam tiste ki dojite?) al boste pile sok? aja glede soka se strinjam z Najo, bolš več ko premalo, je pa res da bo tudi še voda zraven... ne vem, js ne znam organizirat take stvari tak da kot sm že rekla, povejte kaj in koliko prinesem in bomo zrihtal... a ste kej razmišlale za otroke al pa tut odrasle.. vzamemo kako družabno igro? lahko prinesem karte za remi, enko, človek ne jezi se... sam predlog... badminton, žoge in rokavčke za vodo vse to je obvezna oprema no, da ne bo potem kakšnih razočaranj... voda je čisto nizka, pa še mrzla ko pes! PA DEKIC NE POZABIT!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 14:42:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kdo bo mel psa zraven? obožujem kužeke Trinity
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 14:42:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Včeraj so svoj 5.mesec praznovali ZOJA OD HELIMAŠE, TAJ GABRIEL OD STEFFI, TIJAN OD MONIKE1 IN LARA OD MAMICE00. Danes pa svoj 5.mesec praznuje MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME_MILCHY. Č E S T I T K E V S E M!
|
ime za punčko s1o2kako naj dam ime hčerkitia (
35%)
lara (
65%)
Število vseh glasov: 513Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!