Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:41:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - po tisti ulici gor kjer je dvorana tabor sicer pa kar ti določi pa mi zs pošlji aja, tisti Tuš ja...ta pa vem kje je....a to so Poljane? Prvič slišim....Katera ura?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:42:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej ve, ki samo čekirate...napišite še kaj..al pa kaj vprašajte...Marčevke znamo na VSE odgovoriti... nobena ne bo pisala od teh,haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:42:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj spps že vse znaš? ne je jezit...bo pobegnila... vse tisto kar ni treba kar bi pa morala.,še pa nič če jaz tole naredim,.... 24. tega ne? Jaz bom tak fejst pesti držala pa magaroi bom na morju...samo uro povej...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:42:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da bom še malo koristna...sem prilepila seznam... samo ne vem, če je mogoče v njem potrebna kakšna sprememba... Pridna si. Ni sprememb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:43:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej ve, ki samo čekirate...napišite še kaj..al pa kaj vprašajte...Marčevke znamo na VSE odgovoriti... nobena ne bo pisala od teh,haha se mi je zdelo ja...samo sem vseeno vprašala, če jih mogoče kaj zanima ekstra na naši temi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:43:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj kdaj pride Larisa na počitnice?jaz jo čakam...... se moraš z njio z menit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:43:49
|
|
|
|
Najaa
|
Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:44:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj kdaj pride Larisa na počitnice?jaz jo čakam...... se moraš z njio z menit samo hitro, ker se šola bliža...ufff, kateri razred že?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:44:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da bom še malo koristna...sem prilepila seznam... samo ne vem, če je mogoče v njem potrebna kakšna sprememba... Pridna si. Ni sprememb. Sem pričakovala pohvalo od tebe!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:44:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:44:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj spps že vse znaš? ne je jezit...bo pobegnila... vse tisto kar ni treba kar bi pa morala.,še pa nič če jaz tole naredim,.... 24. tega ne? Jaz bom tak fejst pesti držala pa magaroi bom na morju...samo uro povej... 24,26 (mam tri izpite),28 in 31.zadnji 1.9
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da bom še malo koristna...sem prilepila seznam... samo ne vem, če je mogoče v njem potrebna kakšna sprememba... Pridna si. Ni sprememb. Sem pričakovala pohvalo od tebe! Saj veš, da se vsaki zahvalim, ki seznam popedena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo... sva na isti valovni dolžni očitno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da bom še malo koristna...sem prilepila seznam... samo ne vem, če je mogoče v njem potrebna kakšna sprememba... Pridna si. Ni sprememb. Sem pričakovala pohvalo od tebe! Saj veš, da se vsaki zahvalim, ki seznam popedena. se jaz tud zahvaljujem vsem,ki rihtate seznam,da ga men ni več treba
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:46:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo... sva na isti valovni dolžni očitno... Oh KOKICA, ko bi ti vedla, kaj vse iz teh firbcev ven pride... slabo ti je lahko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:46:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo... sva na isti valovni dolžni očitno... Oh KOKICA, ko bi ti vedla, kaj vse iz teh firbcev ven pride... slabo ti je lahko!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - ja bi se pripelali malo da nekaj častim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se jaz tud zahvaljujem vsem,ki rihtate seznam,da ga men ni več treba Ti boš pa vedno prva urejevalka seznamov med nami. Si bila 9 mesecev zelo pridna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj spps že vse znaš? ne je jezit...bo pobegnila... vse tisto kar ni treba kar bi pa morala.,še pa nič če jaz tole naredim,.... 24. tega ne? Jaz bom tak fejst pesti držala pa magaroi bom na morju...samo uro povej... 24,26 (mam tri izpite),28 in 31.zadnji 1.9 ufff, si moram prav opomnike v GSM naredit...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:48:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit... Ja pol pa povejte kdaj in kje. Za jutri govorim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:48:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe? Kaj midve se pa očitno ne bova videle al ja?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.