Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:41:43
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - po tisti ulici gor kjer je dvorana tabor sicer pa kar ti določi pa mi zs pošlji aja, tisti Tuš ja...ta pa vem kje je....a to so Poljane? Prvič slišim....Katera ura?
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:42:10
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej ve, ki samo čekirate...napišite še kaj..al pa kaj vprašajte...Marčevke znamo na VSE odgovoriti... nobena ne bo pisala od teh,haha
_____________________________ kdor čaka ,dočaka?
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:42:50
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj spps že vse znaš? ne je jezit...bo pobegnila... vse tisto kar ni treba kar bi pa morala.,še pa nič če jaz tole naredim,.... 24. tega ne? Jaz bom tak fejst pesti držala pa magaroi bom na morju...samo uro povej...
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:42:52
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da bom še malo koristna...sem prilepila seznam... samo ne vem, če je mogoče v njem potrebna kakšna sprememba... Pridna si. Ni sprememb.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:43:40
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej ve, ki samo čekirate...napišite še kaj..al pa kaj vprašajte...Marčevke znamo na VSE odgovoriti... nobena ne bo pisala od teh,haha se mi je zdelo ja...samo sem vseeno vprašala, če jih mogoče kaj zanima ekstra na naši temi?
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:43:41
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj kdaj pride Larisa na počitnice?jaz jo čakam...... se moraš z njio z menit
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:43:49
Najaa
Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo...
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:44:08
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj kdaj pride Larisa na počitnice?jaz jo čakam...... se moraš z njio z menit samo hitro, ker se šola bliža...ufff, kateri razred že?
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:44:42
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da bom še malo koristna...sem prilepila seznam... samo ne vem, če je mogoče v njem potrebna kakšna sprememba... Pridna si. Ni sprememb. Sem pričakovala pohvalo od tebe!
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:44:44
PERSIDA
Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:44:48
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj spps že vse znaš? ne je jezit...bo pobegnila... vse tisto kar ni treba kar bi pa morala.,še pa nič če jaz tole naredim,.... 24. tega ne? Jaz bom tak fejst pesti držala pa magaroi bom na morju...samo uro povej... 24,26 (mam tri izpite),28 in 31.zadnji 1.9
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:18
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da bom še malo koristna...sem prilepila seznam... samo ne vem, če je mogoče v njem potrebna kakšna sprememba... Pridna si. Ni sprememb. Sem pričakovala pohvalo od tebe! Saj veš, da se vsaki zahvalim, ki seznam popedena.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:20
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe?
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:32
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo... sva na isti valovni dolžni očitno...
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:56
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da bom še malo koristna...sem prilepila seznam... samo ne vem, če je mogoče v njem potrebna kakšna sprememba... Pridna si. Ni sprememb. Sem pričakovala pohvalo od tebe! Saj veš, da se vsaki zahvalim, ki seznam popedena. se jaz tud zahvaljujem vsem ,ki rihtate seznam,da ga men ni več treba
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:45:57
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:46:45
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo... sva na isti valovni dolžni očitno... Oh KOKICA, ko bi ti vedla, kaj vse iz teh firbcev ven pride... slabo ti je lahko!
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:46:55
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:09
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo... sva na isti valovni dolžni očitno... Oh KOKICA, ko bi ti vedla, kaj vse iz teh firbcev ven pride... slabo ti je lahko!
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:20
PERSIDA
spps - ja bi se pripelali malo da nekaj častim
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:27
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit...
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:38
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps se jaz tud zahvaljujem vsem ,ki rihtate seznam,da ga men ni več treba Ti boš pa vedno prva urejevalka seznamov med nami. Si bila 9 mesecev zelo pridna.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:47:41
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj spps že vse znaš? ne je jezit...bo pobegnila... vse tisto kar ni treba kar bi pa morala.,še pa nič če jaz tole naredim,.... 24. tega ne? Jaz bom tak fejst pesti držala pa magaroi bom na morju...samo uro povej... 24,26 (mam tri izpite),28 in 31.zadnji 1.9 ufff, si moram prav opomnike v GSM naredit...
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:48:15
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit... Ja pol pa povejte kdaj in kje. Za jutri govorim.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:48:24
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe? Kaj midve se pa očitno ne bova videle al ja?
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spi Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
luč DA ali NEпеперутка16 Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?