|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
14.8.2009 9:47:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Hvala za čestitke.
Punce eno vprašanje, mi gremo za vikend v toplice pa me nekaj zanima. Kako dolgo ste zuser posted image  vodi? Naša je bila samo enkrat v fredovem obroču na morju pa še to le za par minut pa ni bila kaj preveč navdušena. Glavico je naslonla na obroč pa slano vodo pilauser posted image

ko sva se še midva hodila kopati v terme je bil V. v vodi zelo različno od tam ne 15 minut pa tudi do 45 minut..odvisno od razpoloženja, je pa lepo migal z nogicama in se premikal po bazenu...sva pa bila v onem najtoplejšem bazenu..cca 30-32 stopinj...UŽIVAJTE! user posted image

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.8.2009 10:11:52   
bambika
Mogoče bo pa uživala, bomo videli.

Lep vikend vam vsem želi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.8.2009 10:37:40   
Najaa

Hvala za čestitke.
Punce eno vprašanje, mi gremo za vikend v toplice pa me nekaj zanima. Kako dolgo ste zuser posted image  vodi? Naša je bila samo enkrat v fredovem obroču na morju pa še to le za par minut pa ni bila kaj preveč navdušena. Glavico je naslonla na obroč pa slano vodo pilauser posted image

Naša je kakih 10 minut. Pa tud včasih nasloni glavo na obroč in liže, ker je slano. user posted image

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.8.2009 11:28:00   
NoBady
 Dobro jutro - dober dan... ( se samo javljam, ker sem pršla mal prečekirat, pa da ne bom kakšnga kartona dobila ker se ne javim pa sm goruser posted image )

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.8.2009 11:56:42   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hvala za čestitke.

Naša je kakih 10 minut. Pa tud včasih nasloni glavo na obroč in liže, ker je slano. user posted image

ja Taj je bil tut nekje 10min...pa sej je sam pokazal da ma dost ko je začel tečkat...  je pa na morju tut lizal šlaufek če pa ni bil v šlaufu pa taoj roke v usta in cuzal...mu je blo dobro user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.8.2009 12:04:48   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jaz sem se tudi opravičila...mi ful šteka danes, pa se mi ne da čakat...sem pa dva bodija naredila user posted image , poslikam,ko bo končano

primorke - a velja za jutri???

MaJaLe - saj bi te prišla iskat, ampak imava prevelike vozičke za naš avto, pa malo se bojim dati koga (beri Leona ali Blaža)zraven Taje sedet,ker bi bila zelo zanimiva vožnja user posted image

...zdaj pa grem... nočko!

ni panike.. razumemuser posted image hvala vseeno..

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.8.2009 12:05:26   
*MaJaLe*

Hvala za čestitke.
to je tudi moj veselo prakticiral... tudi včeraj v morjuuser posted image ma ne moreš nič nardit...user posted image

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.8.2009 12:50:48   
MalaČebelica
dober dan.

javljam se na dužnost user posted image user posted image user posted image

v glavnem, pri mojih mi je ful internet štrajkal in nisem kaj dosti pisala. ta teden, ko sem pa doma pa norišnicaaaaaa. mala tečna ko driska. ziher sem bla da bo zob al pa da bo bolana. ampak danes je hb bolj normalna. zgleda da jo vreme muči.... pol pa še pranje, likanje, pranje, likanje.... user posted image pa iskanje kam bomo šli na morje....

no zdaj gremo v drvenik pri makarski in pa biograd - tak da kokica se priporočam za srečanje user posted image

javim se mogoče od tam če bo kaki internet. al pa ko pridemo. konec avgusta.

uživajte na pikniku. pa slikajteeee!!!! user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.8.2009 16:38:15   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

i'm back user posted image me je prej dragi dol z računalnika vrgel, da mi je par stvari poštimal. Moj osebni laptop se mi namreč pregreva in potem sem zasedla njegov PC. Tam zdaj ne morem bit, ker on rihta ene računalnike in sem si vzela svoj službeni laptop, ki je sicer odličen, ampak je tok velik, da mam pri sebi na kolenih rajši tamanjšega user posted image No, pa mi je naložil nov antivirus in IE8. Ja, kar se računalnikov tiče, moramo pri nas imeti vedno vse najnovejše, zadnje posodobitve... Tako to je, če je mož informatik user posted image

Tako je tudi pri nas, pa moj ni informatik. Je pa fanatik na rač. Vse se je sam naučil in celi familiji rihta rač. user posted image

no, sej moj isto. Ker po izobrazbi je ekonomist. ampak tok obvlada računalnike, da je zaposlen kot vodja informatike, pa še cel svoj prosti čas pol previsi na računalnikih... jaz pa jezna... user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.8.2009 16:39:34   
trinity22
no da se še jaz javim na dolžnostuser posted image

mi smo danes spet mal sitniuser posted image  Ne gre nam kakatuser posted image Sem ji dala ful sladke kamilice za pit .... pa nič, jaz sem jih sam dva požirka naredila, ko ji je ostalo, pa sem že dvakrat laufalauser posted image user posted image ona pa ničuser posted image  kakšen nasvet bo dobrodošel ... sej vem da ste o tem veliko pisale, samo jaz sem to takrat zelo površno brala, ker je Tiana kakla po 5x na dan in nisem potrebovala teh nasvetov.

mali v vodi ... naša zdrži od 10 min pa do pol ure, čist odvisno. Se pa v fredu hitrej naveliča kot pa na rokah ... zmeri ima tud kako igračo v rokah in se pol s tem zamoti, smo pa tudi bili v bazenu, ki ima zelo toplo vodo 32 stopinj. V morju pa se še ni kopala.

Me pa zanima vaše mnenje, kako pogosto je lahko dojenček na bazenu, ker moj mož zdaj neki hujša in hodimo vsak drugi dan plavat ( on plava, jaz pa se s Tiano malo namakam in igram), da ne bi blo kaj narobe. Ker me je ful strah, da bi kako vnetje fasala, ušeska ali pa sečila .... sej jo vedno takoj obrišem in dam na suho ležat, pa vseeno, ko se pa dojiva se pa dotika mojih mokrih kopalk in to mi ni glih najboljš ... se lahk verjetno tud od tega prehladi, kaj meniteuser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.8.2009 16:42:12   
trinity22

i'm back user posted image me je prej dragi dol z računalnika vrgel, da mi je par stvari poštimal. Moj osebni laptop se mi namreč pregreva in potem sem zasedla njegov PC. Tam zdaj ne morem bit, ker on rihta ene računalnike in sem si vzela svoj službeni laptop, ki je sicer odličen, ampak je tok velik, da mam pri sebi na kolenih rajši tamanjšega user posted image No, pa mi je naložil nov antivirus in IE8. Ja, kar se računalnikov tiče, moramo pri nas imeti vedno vse najnovejše, zadnje posodobitve... Tako to je, če je mož informatik user posted image

Tako je tudi pri nas, pa moj ni informatik. Je pa fanatik na rač. Vse se je sam naučil in celi familiji rihta rač. user posted image

no, sej moj isto. Ker po izobrazbi je ekonomist. ampak tok obvlada računalnike, da je zaposlen kot vodja informatike, pa še cel svoj prosti čas pol previsi na računalnikih... jaz pa jezna... user posted image

še jaz se pridružujem, tudi moj je računalničar ... informatik in zgledajo zadeve pri nas doma zelo podobno kot pri vamauser posted image  Le da ko on men rihta računalnik mi zbriše kaj zame zelo pomembnega (njemu to seveda ni) in pol nihče ni kriv, oziroma sem že jaz kaj brklala in zbrislauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.8.2009 17:58:27   
*MaJaLe*
Tihe miškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.8.2009 18:25:01   
NoBady
pol so vaši deci sami računalničarjiuser posted image zdej vem h komu se obrnit, ker men pa non-stop neki comp nagaja pa ga noben ne zna popravituser posted image ...

pa drugač?

trinitty - ne vem ti povedat glede kopanja... res pravijo da sploh punčke hiter staknejo kako vnetje na kopališčih, samo sej si napisala da jo takoj obrišeš in daš na suho... mislim da nima kej bit...

... a sm že povedala da je Taj zadnje dni prava tečka? katastrofa, splh ne vem kaj mu je....in NE niso zobiuser posted image ne bom več zobov krivila ker še do zdaj niso ven prikukali, črtice so vidne pa že od 3meseca, natančneje še prej... ne morm verjet da tak dolg časa rabijo da ven pokukajo... user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.8.2009 18:43:52   
Najaa

Sva že dve.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.8.2009 18:51:40   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Tihe miškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kok si izvirna!user posted image

user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.8.2009 19:07:03   
*MaJaLe*

sej mi ni treba ZARES komentirat tega, ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.8.2009 19:14:43   
Najaa

sej mi ni treba ZARES komentirat tega, ne?user posted image user posted image

Lahko, če boš kaj izvirnega napisala. Sam preklinjat se tukaj ne sme. Ker boš dobla karton. RDEČ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.8.2009 19:51:30   
PERSIDA
Dober večer .Pri nas ,pa danes več ai manj tišina.Po včerajšnjem pikecu sta dobila vročino ni prehudo,in večino dneva spita jaz pa kar ne morem verjet in še nisem prav nič pametnega naredila danes.Zdaj grem verjetno malo likalno desko glancat ,da ne pozabim kak to gre.

P je bavcema včeraj ukinla železo imata vse tako kot je treba ,zato jima ni potrebno več jemat tega klumpa.Morata ,pa še nadaljevat z ad3 jima je celo povečala dozo.Upam ,da tudi te kapljice počasi ukine ,ker jih dostikrat pozabim dat.Tudi jaz imam napake kaj hočemouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.8.2009 19:56:21   
Najaa
Jeeeeee, super da sta se rešla železa!!! user posted image
ad3 pa tud bolj ne dajem kot dajem.user posted image  Se tolažim s tem, da smo tak dosti na soncu...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.8.2009 21:04:48   
čebeica maja

Jeeeeee, super da sta se rešla železa!!! user posted image
ad3 pa tud bolj ne dajem kot dajem.user posted image  Se tolažim s tem, da smo tak dosti na soncu...

se podpišem pod oboje

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.8.2009 21:11:03   
KOKICA32
Se javim na raport še jaz! user posted image

MalaČebelica- sva na vezi...user posted image

Persida- super za ukinitev železa! user posted image user posted image user posted image

ostalo...aja, moj pa je pravi cukrček te dni...res...ful je priden...user posted image no, ne bom preveč hvalila, ker me lahko sliši in bo že to noč norišnica. user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.8.2009 21:12:48   
KOKICA32
Aja, ja tudi jaz hočem in želim, da se na pikniku slikate in mi magari po mailu kakšno fotko pošljtete, če že ne bo na RR nič, ker na FB VEM, da bo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.8.2009 21:14:28   
KOKICA32
Kaj vam tudi RR šteka? Jaz sem komaj noter prišla...npr. forum Dojenček lahko odprem, naše teme pa ne! Sem se znašla in kliknila zadnjo objavljeno temo v naši temi in sem prišla noter...user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.8.2009 21:15:04   
KOKICA32
Ja, vidim, da vam šteka ja..ker nobene ni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
14.8.2009 21:15:28   
PERSIDA
Kokica - jaz bi na tvojem mestu odpovedala morjeuser posted image .Res škoda da ne moreš.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.