Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:00:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 nič babe, kmetije gor al pa dol, krave sem al pa tja ..... jaz grem spat Lepo bodite, nočka Lahko noč. Jaz tud počasi grem. Lahko noč in eno bolho za pomoč. Pa kaj že greste? Ja kje si bla pa do zdej??? saj pa sem bila tu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:03:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
KU KU? A je še katera TU?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:03:18
|
|
|
|
felix7
|
i'm back me je prej dragi dol z računalnika vrgel, da mi je par stvari poštimal. Moj osebni laptop se mi namreč pregreva in potem sem zasedla njegov PC. Tam zdaj ne morem bit, ker on rihta ene računalnike in sem si vzela svoj službeni laptop, ki je sicer odličen, ampak je tok velik, da mam pri sebi na kolenih rajši tamanjšega No, pa mi je naložil nov antivirus in IE8. Ja, kar se računalnikov tiče, moramo pri nas imeti vedno vse najnovejše, zadnje posodobitve... Tako to je, če je mož informatik
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:03:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... Danes niso resne... prej jih je blo cel kup tle, pa so kar šle brez pozdravit zgleda... kakšna neresnost A ne? Še lahko noč niso rekle... katastrofa, ti rečem počasi bomo kazenske točke začele dajat in še na seznam gor... hopa miki.. RDEČ KARTON!! Aja, rdeč karton... Sem misla, da bi rada za kazen spet koga ven metala. Najaa... Majale, najprej dva rumena kartona, pol pride pa rdeči
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:06:38
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... Danes niso resne... prej jih je blo cel kup tle, pa so kar šle brez pozdravit zgleda... kakšna neresnost A ne? Še lahko noč niso rekle... katastrofa, ti rečem počasi bomo kazenske točke začele dajat in še na seznam gor... hopa miki.. RDEČ KARTON!! Aja, rdeč karton... Sem misla, da bi rada za kazen spet koga ven metala. Najaa... Majale, najprej dva rumena kartona, pol pride pa rdeči može Jože ti ga ne dobiš, ker si se lepo opravičla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:06:45
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 KU KU? A je še katera TU? še malo ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:10:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 KU KU? A je še katera TU? še malo ja... Superca...jaz še tudi malo...Kaj bomo rekle?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:13:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
ČE ni NIČ pa NI NIČ! Grem... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:15:16
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ČE ni NIČ pa NI NIČ! Grem... LAHKO NOČ! Ti pa hitro obupaš nič.. grem tudi js NOČKOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:18:26
|
|
|
|
felix7
|
joj, spet so bile motnje mož je prišel nekaj na moj računalnik, ker se mu je tam v kabinetu en skuril in zdaj cela bajta smrdi po zažganem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:19:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ČE ni NIČ pa NI NIČ! Grem... LAHKO NOČ! Ti pa hitro obupaš nič.. grem tudi js NOČKOOOOOOOO ja, me mamo dvojno delo, ko moramo čekirat RR in še FB ja, če ste pa vse šle, grem pa jest na FB Nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 23:33:07
|
|
|
|
pocka
|
jaz sem se tudi opravičila...mi ful šteka danes, pa se mi ne da čakat...sem pa dva bodija naredila , poslikam,ko bo končano primorke - a velja za jutri??? MaJaLe - saj bi te prišla iskat, ampak imava prevelike vozičke za naš avto, pa malo se bojim dati koga (beri Leona ali Blaža)zraven Taje sedet,ker bi bila zelo zanimiva vožnja ...zdaj pa grem... nočko!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 6:49:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, pa to ni res: oba sta že pokonci, jaz bi pa spalaaaaaaaa a je še kje deževalo??? pri nas skori celo noč zdej si grem pa skuhat primorke; če dežuje, je alternativa???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 7:09:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jutro, pa to ni res: oba sta že pokonci, jaz bi pa spalaaaaaaaa a je še kje deževalo??? pri nas skori celo noč zdej si grem pa skuhat primorke; če dežuje, je alternativa??? Jutro! Pri nas je deževalo celo noč in še vedno dežuje. Moj pikec se že tudi premetava...samo se je mama naredila, da ga ne sliši ...pa saj je bil priden, ker je spal v enem kosu od 20h do 04.30h!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:08:43
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LARA OD BAMBIKE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:11:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LARA OD BAMBIKE! ČESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:12:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LARA OD BAMBIKE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:14:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 i'm back me je prej dragi dol z računalnika vrgel, da mi je par stvari poštimal. Moj osebni laptop se mi namreč pregreva in potem sem zasedla njegov PC. Tam zdaj ne morem bit, ker on rihta ene računalnike in sem si vzela svoj službeni laptop, ki je sicer odličen, ampak je tok velik, da mam pri sebi na kolenih rajši tamanjšega No, pa mi je naložil nov antivirus in IE8. Ja, kar se računalnikov tiče, moramo pri nas imeti vedno vse najnovejše, zadnje posodobitve... Tako to je, če je mož informatik Tako je tudi pri nas, pa moj ni informatik. Je pa fanatik na rač. Vse se je sam naučil in celi familiji rihta rač.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:14:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz sem se tudi opravičila...mi ful šteka danes, pa se mi ne da čakat...sem pa dva bodija naredila , poslikam,ko bo končano primorke - a velja za jutri??? MaJaLe - saj bi te prišla iskat, ampak imava prevelike vozičke za naš avto, pa malo se bojim dati koga (beri Leona ali Blaža)zraven Taje sedet,ker bi bila zelo zanimiva vožnja ...zdaj pa grem... nočko! Najaa, vidiš???? pocka, velja, velja; se dobimo v Nikoli več pubu, ker je streha zaradi dežja; če pa dežuje smo itak na vezi grem jaz otroke zrihtat in štartat pol pa bomo vidli ko prispemo do Izole
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 14.8.2009 8:19:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:17:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka primorke - a velja za jutri??? Načeloma velja, s tem da malo pada tukaj. Ni naliv, malo pa je. Z mamoM sva zmenjene, da če bi fuuul padalo, da se slišimo in odpade.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:20:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz sem se tudi opravičila...mi ful šteka danes, pa se mi ne da čakat...sem pa dva bodija naredila , poslikam,ko bo končano primorke - a velja za jutri??? MaJaLe - saj bi te prišla iskat, ampak imava prevelike vozičke za naš avto, pa malo se bojim dati koga (beri Leona ali Blaža)zraven Taje sedet,ker bi bila zelo zanimiva vožnja ...zdaj pa grem... nočko! Najaa, vidiš???? pocka, velja, velja; se dobimo v Nikoli več pubu, ker je streha zaradi dežja; če pa dežuje smo itak na vezi grem jaz otroke zrihtat in štartat pol pa bomo vidli ko prispemo do Izole Vidim ja. Sem čorava.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 14.8.2009 8:21:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:33:23
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro! Moj je zdaj skoraj s stola padel od smeha, jaz ful vneto pišem post in kar naenkrat zmanjka elektirke, aaaaa ! Pri nas je nevihta, je prav tema v bajti. Primorke, nas verjetno ne bo, ker se mi v takem res ne da okoli hodit, že samo do avta priti bo cel podvig,da se nebi zmočili. Včeraj zvečer nam je pa še Taja zakuhala, kar naenkrat je imela 39 vročine, se bojim,da je od mojega gnojno angino dobila...zdaj pa ne vem ali naj jo peljem k P, glede na to,da je vikend pred nami, ker če je g. angina, bo rabila antibiotike, ma nisem več pametna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:35:48
|
|
|
|
Najaa
|
pocka, sej vem. Ni panike. Tukaj malo škropi, no. Ni sile, lahko pa začne padat na ful. Tajo bi pa jaz na tvojem mestu kar peljala h P. Pri nas je blo vedno tako, da če je bil vikend pred vrati, da smo morali pol na dežurno hodit sredi noči. Ne vem no, vsaj da jo pregleda. Če je g. angina, ji AB ne uidejo in je fajn čim prej začet. Ena za Tajo. A tvoj je že ok al maš še vedno 3 otroke pr bajt?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 8:38:58
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, sej vem. Ni panike. Tukaj malo škropi, no. Ni sile, lahko pa začne padat na ful. Tajo bi pa jaz na tvojem mestu kar peljala h P. Pri nas je blo vedno tako, da če je bil vikend pred vrati, da smo morali pol na dežurno hodit sredi noči. Ne vem no, vsaj da jo pregleda. Če je g. angina, ji AB ne uidejo in je fajn čim prej začet. Ena za Tajo. A tvoj je že ok al maš še vedno 3 otroke pr bajt? hvala najaa, bom poklicala P, pa bomo videli kaj bo rekla...moj je malo boljši, ampak mu je na tečnobo udarilo...no, upam,da bo danes kaj boljše volje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 9:42:46
|
|
|
|
bambika
|
Hvala za čestitke. Punce eno vprašanje, mi gremo za vikend v toplice pa me nekaj zanima. Kako dolgo ste z vodi? Naša je bila samo enkrat v fredovem obroču na morju pa še to le za par minut pa ni bila kaj preveč navdušena. Glavico je naslonla na obroč pa slano vodo pila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.