Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 14:49:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj ne morem verjet...Maruša že od 13 spi očitno ji je dopoldanski izlet koristil meni je pa že dolgčas.... bravo za spanje...moj je pred pol ure zaspal in še to s težavo...se je že enkrat zbudil vmes, pa malo soka popil, sedaj pa spi naprej... ti pa pojdi malo pospravljati.. , če ti je dolgčas...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 15:33:54
|
|
|
|
Steffi
|
OJLA, Saj sploh ne vem več kaj tukaj dogaja . Prešnji teden bili starši na obali in smo malo z njimi pohajali, sedaj brat tukaj. Jutri gremo v Prekmurje malo naša kopališča oz. zdravilišča testirat, naslednjo soboto imamo poroko oz. smo na poroki, potem piknik... HB, da sem na porodniški, da imam toliko prostega časa . Glede piknika kje se dobi informacije, če nimaš dosti časa za net in sproti čekirat, saj zdaj sem res na knap s časom. Upam, dabo kasneje več časa in bom lahko tudi kaj klepetala. ... sirena je zapela in
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 15:43:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje pa je naša SPPS? sam res; kje pa je? Kje pa je Dali??? Njo pa pogrešam, se kr neki časa ni javila ali? šašava študira za maturo, Dali nas je pa skenslala mislim, da se z nekaterimi ni najbolje ujela...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 15:43:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pri nas pa je začelo deževati! dež? pa saj je čisto jasno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 15:44:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi OJLA, Saj sploh ne vem več kaj tukaj dogaja . Prešnji teden bili starši na obali in smo malo z njimi pohajali, sedaj brat tukaj. Jutri gremo v Prekmurje malo naša kopališča oz. zdravilišča testirat, naslednjo soboto imamo poroko oz. smo na poroki, potem piknik... HB, da sem na porodniški, da imam toliko prostega časa . Glede piknika kje se dobi informacije, če nimaš dosti časa za net in sproti čekirat, saj zdaj sem res na knap s časom. Upam, dabo kasneje več časa in bom lahko tudi kaj klepetala. ... sirena je zapela in Steffi, najbrž bo v ponedeljek na FB na zidu Marčevk objavljen zemljevid. Malo spremljaj, če ne v pon., pa v torek
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 15:49:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, hvala za recepte a novo slikco si že poiskala? bom zvečer. zdaj gremo na plažo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 15:51:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, hvala za recepte a novo slikco si že poiskala? bom zvečer. zdaj gremo na plažo. fancy
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 15:57:09
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, hvala za recepte a novo slikco si že poiskala? bom zvečer. zdaj gremo na plažo. fancy uživajte .... pri nas pa čisto po malem škropi dežek sam mi se gremo pol vseen kopat, haha, spet bo lušno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 16:54:53
|
|
|
|
yania
|
Ojla. da me ne zbrišete....se komaj prikopljem do neta. Zdej sem otroke, vse, tud najmlajšega nagnala na plažo, jaz pa kosilo-rižoto kuham . Juhco smo že pojedle... Tule je pa tako vroče, da je za znoret...komaj čakam da danes moj pride, da bom kaj več zaplavala....včeraj sem pa zamudila utrinke....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 17:49:12
|
|
|
|
NoBady
|
ahoj... za 5 mesecev ...taj mi zdele že mnde 2ure spi...m je že dolgčas postalo ko sem vse pospravila, zložila, oprala... sm bla tok pridna da sm sama na sebe ponsna sploh zato ko mi je uspelo da se nism pred comp usedla in bi spet vse počakalo yania kadar berem tvoj post si na morju... kaj to pomeni da si celo poletje dol? če je res, potem madona boš rjava ne, nisem zasledila al sem pa spregledala, kje pa ste to? če smem uprašat kak pa kaj mali Timon? drguča mam pa tak eno uprašanje glede GH...tiste ki dodajate al vsaki dan dodajate? jaz kakor kdaj, ne dajem čisto vsaki dan, na morju sem fruteke devala, pa je celega pojedel in potem še mleko, men se zdi da se od teh frutekov čisto nič ne naje, al je pa Taj tak lakotnik... dans sem mu skuhala krompirček, korenček in cvetačo-brokoli sej ne vem ker to dvoje mešam in je malo pojedel sam je bil že preveč lačen sem mu dala flašo in je vse pojedel... tak da sem čist zgublena in mu kr mleko devam, vmes pa mogč kako lubenico, banano... to je pa vse...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:24:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
pa kje ste vse? z možeki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:24:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pri nas pa je začelo deževati! dež? pa saj je čisto jasno kakšen dež??? pri nas je blo tako lepo, da smo kr na plažo šli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:41:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer! Kje ste danes vse ,včeraj ,pa taka gužva.Nam spet ni delal internet danes ,pa sem tak hin.Samo podatke javim ,ker smo se vagali : Tomaž - 8070g in 67 cm Anže - 8320 in 69 cm Naslednja posvetovalnica in pikec 1.10.2009 Danes sta bila tudi cepljena ,pa na telovadbi smo bili vsi z Anžejem ,tak,da smo vsi kar konkretno crkjeni.Bavca spita jaz ,pa sem že tudi vsa metulava tak,da vam zaželim še vsem lahko noč in RADA VAS IMAM.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:44:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pa kje ste vse? z možeki Neeeeee! Pa res, kje se vse skrivate? Ajde na raport - KOKICA, tasa, felix, yania, MaJaLe itd.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:47:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pa kje ste vse? z možeki Neeeeee! Pa res, kje se vse skrivate? Ajde na raport - KOKICA, tasa, felix, yania, MaJaLe itd. evo meeeeeeeee, Najaa, kje je slikca?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:49:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ooooo, danes je pa neko zatišje tu gor. Persida- Bravo za nove mere in pikeca!¨Sta pa že konkretna tvoja bavca! MamaM- ja, mi pa smo imeli deževno popoldne...pa vsem malo sonca..pa je pasalo... Nobady- jaz mu vsak dan dajem GH za kosilo vedno, včasih pa še za jutranjo malico kakšno sadje...za kosilo pa zelenjava ali sadje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:50:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pa kje ste vse? z možeki Neeeeee! Pa res, kje se vse skrivate? Ajde na raport - KOKICA, tasa, felix, yania, MaJaLe itd. se javljam na raport...Najaa- eno vprašanje? Zakaj je moj nick edini z velikimi črkami?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:51:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa pa se še masira al kak, da je še ni?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:51:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pa kje ste vse? z možeki Neeeeee! Pa res, kje se vse skrivate? Ajde na raport - KOKICA, tasa, felix, yania, MaJaLe itd. se javljam na raport...Najaa- eno vprašanje? Zakaj je moj nick edini z velikimi črkami? ja, tazga si si registrirala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:53:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa pa se še masira al kak, da je še ni?! ne, ne, se že po FBju hvali, kako luštno je blo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:56:07
|
|
|
|
felix7
|
o pocka, dober večer :)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 21:59:33
|
|
|
|
pocka
|
Kaj se nikjer nič ne dogaja, vse so poniknile nekam? Mene je pa moj razpi****, pa iz protesta ne grem k njemu na kavč ...ampak bom verjetno popustila,ker mi net ful počasi dela, pa nimam živcev čakat,da stran naloži
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:01:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka dober večer!!! [/quote dober večer!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:02:24
|
|
|
|
trinity22
|
čer še z moje starni ... mi se ob popldnevih hodimo kopat in pridemo šle zvečer domov, potem pa večerja pa maliko spat pa to in pol grete že vse spat al pa sem tak hin da se mi tud compa ne ljubi odpret
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.