Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:25:36
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Punce, jaz bom šla pa spat. Se mi pozna, da sem zjutraj prej vstala in zdajle komaj sedim za rač. Ok, se grem stuširat in pol še pokukam sem.
ti si le privošči
Tudi jaz grem, ker jutri že vidim da bo spet en naporen dan
Lahko noč punce, če se jutri nič ne javim, me ne iz seznama brisat prosim,to samo pomeni da sem važna ker bom imela novo frizuro in ker bo me en dober maser vredu zmasiral
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:28:59
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
Pridem nazaj čez par minut, pa upam, da takrat pride fotka in poštimam še to. Me dragi ven vleče utrinke gledat
a so že?????? Eh, prej ko nad Štajersko (beri provinco ) priletijo bo tak jutro...
ja, začeli so se že, ampak vrhunec bo pa sredi noči. En je bil res krasen, ogromen in dolgo je letel ampak kaj, ko so zdaj pa prišli oblaki pa še soseda je vse luči nažgala, da svetlobno onesnažuje zrak
uaaaaaaa, zdejle mi je komar direkt v nosnico priletel, aaaaaaaaaaa, kako grozen občutek
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:29:10
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Punce, jaz bom šla pa spat. Se mi pozna, da sem zjutraj prej vstala in zdajle komaj sedim za rač. Ok, se grem stuširat in pol še pokukam sem.
ti si le privošči
Tudi jaz grem, ker jutri že vidim da bo spet en naporen dan
Lahko noč punce, če se jutri nič ne javim, me ne iz seznama brisat prosim,to samo pomeni da sem važna ker bom imela novo frizuro in ker bo me en dober maser vredu zmasiral
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:45:56
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
uaaaaaaa, zdejle mi je komar direkt v nosnico priletel, aaaaaaaaaaa, kako grozen občutek
hahahahaha... kako sm se pa zdej narežala
PS: a sm sama??
nisi, jaz sem se še s seznamom igrala. Tako. Slikice posodobljene, zobki dodani, pa še Mediuhca sem dala nazaj na seznam, da ne bo huda aja, pa trebuhe sem ven vrgla... Majale, sej nisi huda, a ne?
< Sporočilo je popravil felix7 -- 12.8.2009 22:47:00 >
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 23:57:03
yania
Evo, pa ste mi ušle....se opravičujem, samo je soseda prišla na tiramisu, ko se čez dan nismo uspele dobiti,pa je Timonu prinesla 2 banani za darilo...hahaha....faca....ja tiramisu je pa ratal-nutelin,samo T.,ga ni nič dobil...je pa takoj ko sem mu skuhala drug kompot z drugih jabolk, kakal zvečer normalno....to je potem bilo ziher to...ja , pa da ne boste mislile, sem kompot precedila in spila jaz, ene 2 dcl,pa me je čez dobre pol ure tako našraufalo...sem komaj do vcja prišla...božček, pa nič se ni pritoževal, ko mu je prebava tako delala, jaz pa kar težko sedim, tako je agresivno to blato.....potem se mi pa nečakinja smeji, pa pravi: ja kaj, a si mogla probat, zdej pa maš.....
sej ne vem, če sem že vprašala, tiste ki kaj dodajate miškonom, a date dopoldan sadje in potem še kosilo zelenjavca?.....mi2 bova kar tako začela zdaj....
Najaa...HVALA......
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 10:01:21
mama_milchy
ojla čveke,
pridne klepetulje kako ste? jaz zaspano; tle v vasi delajo oz. obnavljajo eno hišo in so že od 6:30 zelo aktivni in fullll glasni; delo traja pa vse do 17te ure tako da nimamo miru, pa še spalnica-dnevna je na tej strani ko delajo; hudoooo, tak da sem kr zaspana danes...
kaj počnete? vreme?
jaz grem zdaj kopalnico mal pobrisat in pol ven na zrakec;
kosilo: je kuhan golaž od včeraj, zraven pa še polento nardim, pa juho zakuham in to je to....
Najaa, hvala ze meil; je reku moj, da očitno s hujšanjem ne bo nič
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 10:45:07
trinity22
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV TIANA OD TRINITY!
iiiiiiiiii najlepša hvala
očitno je danes na svojo obmesečnico fasala neko tečko, ker že celo jutro žnari Drugače jo pa moram pohvalit že cel teden spiva brez nočnega dojenja spi pa v kinderpetu počez
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 13:14:59
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV TIANA OD TRINITY!
iiiiiiiiii najlepša hvala
očitno je danes na svojo obmesečnico fasala neko tečko, ker že celo jutro žnari Drugače jo pa moram pohvalit že cel teden spiva brez nočnega dojenjaspi pa v kinderpetu počez
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 14:32:33
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Kje pa je naša SPPS?
sam res; kje pa je?
Kje pa je Dali??? Njo pa pogrešam, se kr neki časa ni javila ali?
Za SPPS res ne vem kje se skriva..mogoče se uči, pa nima časa še tu gor bit.
DALI- njo pa je Najaa včeraj locirala (pitaj boga gdje), da je recepte dala...kolko je meni znano, je ona bolj med Celjankami aktivna in med Aprilčicami...Popravite me, če se motim in krivo vero širim.