Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:11:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa hahahaha. Pa daj ko dobiš, jo rukni gor. Nima veze, na kateri strani je. a ne rabi bit na vsaki 5. strani??? Ma vseeno mi je, kje je. Bomo kasneje pokorigirale, da bo spet na vsaki 5. strani. Men se ne da smai tam vzuni stat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:11:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
eh, tema, tema in še enkrat tema...nič še ni pri nas...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:13:10
|
|
|
|
yania
|
ojla babnice...kaj bomo kako rekle....Najaa imaš moj mejl?....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:13:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma vseeno mi je, kje je. Bomo kasneje pokorigirale, da bo spet na vsaki 5. strani. Men se ne da smai tam vzuni stat. saj nisi nič zamudila...ŠE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:13:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 eh, tema, tema in še enkrat tema...nič še ni pri nas... pr nas tud ne sem videla same bloke,bloke in bloke..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:13:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla babnice...kaj bomo kako rekle....Najaa imaš moj mejl?.... me že na veliko govorimo...daj še ti....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:13:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla babnice...kaj bomo kako rekle....Najaa imaš moj mejl?.... Imam ja. Bom poslala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:14:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla babnice...kaj bomo kako rekle....Najaa imaš moj mejl?.... ooo yania kako ste preživele?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:14:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 eh, tema, tema in še enkrat tema...nič še ni pri nas... pr nas tud ne sem videla same bloke,bloke in bloke.. pa glej jo no, v luft bi morala gledat...joj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:15:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 eh, tema, tema in še enkrat tema...nič še ni pri nas... pr nas tud ne sem videla same bloke,bloke in bloke.. pa glej jo no, v luft bi morala gledat...joj.. saj sem,če pa mamo take velike bloke tu okol
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:16:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 eh, tema, tema in še enkrat tema...nič še ni pri nas... pr nas tud ne sem videla same bloke,bloke in bloke.. pa glej jo no, v luft bi morala gledat...joj.. saj sem,če pa mamo take velike bloke tu okol Kaj nisi ti ful visoko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:16:38
|
|
|
|
tasa_m
|
gooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:17:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m gooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll JeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeJ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:17:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj nisi ti ful visoko? jop, 12.nadstropje. Par metrov od nas pa gradijo 16-nads. bloke, tak da bodo mi tisti lahko v kuhno gledali kaj kuham
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:17:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 eh, tema, tema in še enkrat tema...nič še ni pri nas... pr nas tud ne sem videla same bloke,bloke in bloke.. pa glej jo no, v luft bi morala gledat...joj.. saj sem,če pa mamo take velike bloke tu okol tak ko v Ameriki????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:18:05
|
|
|
|
ada2
|
o, vidim, da ve tudi čakate na meteore... jaz sem se sprenosnikom kar na balkon preselila, ampak nič ni videt... pa ne vem, a zato, ker me ekran čisto oslepuje, al res ni še nič no, pa da še povem kaj je novega pri nas... imamo 2 zobka prvega je dobil, ko je bil star 5 mesecev in 2 dni, drugega en dan kasneje, se pravi 5. 8. in 6.8. pa brez kakih koli problemov, sem bila kar malo presenečena
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:18:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m gooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll eh, kaj te rokomet špilajo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:18:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, pa da še povem kaj je novega pri nas... imamo 2 zobka prvega je dobil, ko je bil star 5 mesecev in 2 dni, drugega en dan kasneje, se pravi 5. 8. in 6.8. pa brez kakih koli problemov, sem bila kar malo presenečena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:19:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj nisi ti ful visoko? jop, 12.nadstropje. Par metrov od nas pa gradijo 16-nads. bloke, tak da bodo mi tisti lahko v kuhno gledali kaj kuham al pa v spalnico kak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:19:44
|
|
|
|
Najaa
|
Punce, jaz bom šla pa spat. Se mi pozna, da sem zjutraj prej vstala in zdajle komaj sedim za rač. Ok, se grem stuširat in pol še pokukam sem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:20:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 o, vidim, da ve tudi čakate na meteore... jaz sem se sprenosnikom kar na balkon preselila, ampak nič ni videt... pa ne vem, a zato, ker me ekran čisto oslepuje, al res ni še nič no, pa da še povem kaj je novega pri nas... imamo 2 zobka prvega je dobil, ko je bil star 5 mesecev in 2 dni, drugega en dan kasneje, se pravi 5. 8. in 6.8. pa brez kakih koli problemov, sem bila kar malo presenečena BRAVO ZA ZOBKA!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:20:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz bom šla pa spat. Se mi pozna, da sem zjutraj prej vstala in zdajle komaj sedim za rač. Ok, se grem stuširat in pol še pokukam sem. ti le daj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:23:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 o, vidim, da ve tudi čakate na meteore... jaz sem se sprenosnikom kar na balkon preselila, ampak nič ni videt... pa ne vem, a zato, ker me ekran čisto oslepuje, al res ni še nič no, pa da še povem kaj je novega pri nas... imamo 2 zobka prvega je dobil, ko je bil star 5 mesecev in 2 dni, drugega en dan kasneje, se pravi 5. 8. in 6.8. pa brez kakih koli problemov, sem bila kar malo presenečena za zobke No, pa da povem kaj je P. rekla včeraj moji kolegici, ko je vprašala kako je z zobki. Rekla ji je, da če otrok dobi vročino to ni zaradi zobkov ampak zaradi tega ker je bolan!! Zobki baje ne pozročajo vročine, povzročajo edino tečnobo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:24:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj nisi ti ful visoko? jop, 12.nadstropje. Par metrov od nas pa gradijo 16-nads. bloke, tak da bodo mi tisti lahko v kuhno gledali kaj kuham al pa v spalnico kak ne,ne..spalnica je na drugi strani
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:24:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj nisi ti ful visoko? jop, 12.nadstropje. Par metrov od nas pa gradijo 16-nads. bloke, tak da bodo mi tisti lahko v kuhno gledali kaj kuham al pa v spalnico kak ne,ne..spalnica je na drugi strani uffff, to pa je sreča, ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.