|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
12.8.2009 21:28:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
In kako kaže? Daj obveščaj nas malo. Nam še vedno tv ne dela. user posted image
2:0 za SLO user posted image user posted image GLihkar smo dali gol za 2:0
a še niste dobili kabla??

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! user posted image user posted image

Ne. Včeri sma misla it po njega, pa nama je bilo prevroče za v avto se usedat in sma šla raje na plažo. user posted image Je pa že včeraj rekel stric na t2, da ga bo on pripeljal, sam midva sma misla it sama, da bi bilo prej. Kdo ve, kdaj bo tisti prišel! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.8.2009 21:30:28   
trezika
DANS PA NE POZABITE V NEBO GLEDAT 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.8.2009 21:31:06   
tasa_m
No vidiš, kake dobre šefe ima. Še na njihove piknike mislijo. user posted image
ja ne? že v zimi mislijo na poletje. Saj glede na to,da so jim 200€ odtrgali v decembru bi jim lahko šotor dali ne samo piknik plahto user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.8.2009 21:31:39   
trezika
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/ponoci-poglejte-v-oranzno-nebo.html

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.8.2009 21:31:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ma, če je po TV reko da moram na travnik it. Najbližji travnik v tem betonu v Mb. je par km vstran od mene user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.8.2009 21:33:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Baje da bo najboljše proti jutru. Takrat pa bom spala. user posted image

Se pa spomnem leta nazaj... to je vsako leto te dni... Smo na plaži feštali in dočakali jutro... kako je bilo lepo gledat utrinke... mmmm, mladi in zaljubljeni! user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.8.2009 21:34:54   
tasa_m
user posted image
Nova slikica za v seznam user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 12.8.2009 21:35:17 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.8.2009 21:35:00   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Pozdravljene!
Novi podatki našeuser posted image , 7600g in 68 cm. Uspešno je prestala drugo cepljenje, sploh se ni jokala.user posted image Naslednje cepljenje in posvetovalnica 23.9.
Nekaj mi povejte, ali vaše user posted image  tudi tako pogosto cepijo? Pri 6.mesecih bo že trejič cepljena. Sem se pogovarjalo z eno mamico in naj bi bili tretjič cepljeni po dopolnjenem osmem mesecu.
user posted image za posvetovalnico in pikico.
NAša tamala bo 20. stara 6.mesecev in bo 17.8 cepljena že 3. se pravi, da bo tretjič cepljena pri 6. mesecih.

moj pa bo 28.8. 6 mesecev, 3. pa bo cepljen 07.09., torej tudi pri nas tako kot pri večini..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.8.2009 21:35:02   
KOKICA32

Kokica a ste rešli driko?

No, pa da se jaz malo potožim..naša šmrkolinka noče več v voziček user posted image . Ko jo dam v voziček se tak joče (prav ipično) in z nogami odriva, da me je ravno strah da se preobrne. In pol ko jo nosim, se veselo smeji. user posted image Pa saj mi nebi bil jo problem nosit ampak me pol križ tak fejst boli, da se komaj premikam.
Ma danes so mi skoraj živčki popustili in bi jo tak najraje po riti zažgala, da joj. Pol pa si še zmisli, da nebo jedla, dokler bova na sprehodu in se še bolj dere. Doma se namreč dojiva samo leže in se frajla zadnja 2.dni sploh noče drugače dojit user posted image Meni to predstavlja ful velik problem, ker sva dopoldan res stalno na terenu in pol 4.-5.ur nič ne je, edino čaj ali pa sok pije.

Nič, zdaj pa grem hladilnik napast,upam, da bo pol že kak čvek tu gor, drugače pa grem iz protesta spat! user posted image

DriSko JA! user posted image user posted image user posted image Sem mu naribala eno malo jabolko in polovico banane, pa malo pustila, da je oksidiralo in mu dala...joj, kak je papal...sem mu jabolko prvič dala nekuhano...no, in že čez kakšno urco je bil v plenički trdi kakec! HVALA PUNCEEEE za nasvete!!! user posted image user posted image

Drugače pa Tasa, WELCOME TO THE CLUB!!!! Glede vozička....sedaj pa jo v kengurujčka namontiraj, mene križ nič ne boli...se tak fajn teža porazdeli, da ni sile..edino vroče je...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.8.2009 21:36:42   
KOKICA32

kokica, kdaj boš kaj v Mb. da pade kakšna kavica? 

ko boste rekla bom prišla..zmenite se...nasledno sredo ne, ker imava FT, drugače pa je okej...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.8.2009 21:37:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kokica a ste rešli driko?

No, pa da se jaz malo potožim..naša šmrkolinka noče več v voziček user posted image . Ko jo dam v voziček se tak joče (prav ipično) in z nogami odriva, da me je ravno strah da se preobrne. In pol ko jo nosim, se veselo smeji. user posted image Pa saj mi nebi bil jo problem nosit ampak me pol križ tak fejst boli, da se komaj premikam.
Ma danes so mi skoraj živčki popustili in bi jo tak najraje po riti zažgala, da joj. Pol pa si še zmisli, da nebo jedla, dokler bova na sprehodu in se še bolj dere. Doma se namreč dojiva samo leže in se frajla zadnja 2.dni sploh noče drugače dojit user posted image Meni to predstavlja ful velik problem, ker sva dopoldan res stalno na terenu in pol 4.-5.ur nič ne je, edino čaj ali pa sok pije.

Nič, zdaj pa grem hladilnik napast,upam, da bo pol že kak čvek tu gor, drugače pa grem iz protesta spat! user posted image

DriSko JA! user posted image user posted image user posted image Sem mu naribala eno malo jabolko in polovico banane, pa malo pustila, da je oksidiralo in mu dala...joj, kak je papal...sem mu jabolko prvič dala nekuhano...no, in že čez kakšno urco je bil v plenički trdi kakec! HVALA PUNCEEEE za nasvete!!! user posted image user posted image

Drugače pa Tasa, WELCOME TO THE CLUB!!!! Glede vozička....sedaj pa jo v kengurujčka namontiraj, mene križ nič ne boli...se tak fajn teža porazdeli, da ni sile..edino vroče je...user posted image

driSko ja user posted image user posted image sem se malo zmočla user posted image user posted image
kengurujček..no go. Mene tam križ boli kot 100 user posted image . Zadnjič sva šli sam do trgovine, pa ko sva prišli domov sem se samo sesedla. Očitno mi tile problemi z križem, ki sem jih imela že med user posted image niso zginli user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.8.2009 21:38:10   
tasa_m

ko boste rekla bom prišla..zmenite se...nasledno sredo ne, ker imava FT, drugače pa je okej...

čebele tak ni, mediuhca je treba sam vprašat. Tak da ti povej kateri dan vama odgovarja! Jaz imam čas, ker sem na porodniški user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.8.2009 21:38:13   
KOKICA32

to je bil hec. user posted image čeprav je persida tud resno vzela. user posted image
drugače pa podatke lahko še vedno jaz dajem notri, slike bo pa katera druga.

Najaa- si mogoče probala tak delati, kot sem ti včeraj napisala? user posted image user posted image

Nisem še. Čakam, da bo 45. stran in bom zamenjala Nikino sliko. No, vsaj probala bom.
Kako si že rekla, da je treba?

Vzadaj preberi! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.8.2009 21:39:02   
tasa_m
zakaj pa mi slike ni pomanjšalo?? user posted image user posted image če pa sem jo pomanšala? user posted image me že vse jezi user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.8.2009 21:39:23   
tasa_m
user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.8.2009 21:40:22   
KOKICA32

user posted image
Nova slikica za v seznam user posted image

LEPOTIČKA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.8.2009 21:40:53   
Najaa

Pa daj no, prosim. Kaj pa vem, kje si že to napisala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
12.8.2009 21:41:34   
KOKICA32

čebele tak ni, mediuhca je treba sam vprašat. Tak da ti povej kateri dan vama odgovarja! Jaz imam čas, ker sem na porodniški user posted image user posted image

aja, čebelica bo na  morju spet naslednji teden...al je že sedaj? te pa bomo drug teden kako rekle, glede na vreme, ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
12.8.2009 21:42:09   
KOKICA32

na 40. strani, ko sem kopirala seznam...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
12.8.2009 21:43:09   
Najaa

Aha, te pa tak vredi. moram tak po seznam tja. Hvala! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
12.8.2009 21:44:14   
KOKICA32

Aha, te pa tak vredi. moram tak po seznam tja. Hvala! user posted image

zate vse! user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
12.8.2009 21:48:34   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image

jaz sem sama sebi smešna, pa nimam vzroka..kr tak user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
12.8.2009 21:49:00   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Pozdravljene!
Novi podatki našeuser posted image , 7600g in 68 cm. Uspešno je prestala drugo cepljenje, sploh se ni jokala.user posted image Naslednje cepljenje in posvetovalnica 23.9.
Nekaj mi povejte, ali vaše user posted image  tudi tako pogosto cepijo? Pri 6.mesecih bo že trejič cepljena. Sem se pogovarjalo z eno mamico in naj bi bili tretjič cepljeni po dopolnjenem osmem mesecu.

Bambika, podatke za v tabelo moraš odebelit in pofarbat, sicer bo teta Najaa huda (al pa jaz, če nje ne bo takrat user posted image ). Drugače bo pa naš tudi tretjič cepljen pri ene 6 mesecih. A ni tako, da morajo vsa cepljenja dati skoz do enega leta?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
12.8.2009 21:49:12   
felix7

PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEE ???

KOKICAAAA, NAJAAAAA, FELIŠAAAA, TREZIKAAAAA,MAMA_MILCHIIII, POCKAAAA, PIRURIIII IN OSTALE user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

evo me, se pokorno javljam user posted image   je blo treba otroka skopat in dat spat, pa se je tok pogovarjal v posteljici, da sem se mu mogla smejat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
12.8.2009 21:49:36   
felix7

Evo mene. Lahko pade debata.

Začni! user posted image

eee, sem vedela da moram začet jokat in boste prišle tak lepo počasi.
Pa kaj bi jaz brez vas?? user posted image user posted image uh, komaj čakam, da vas spoznam .. še preostale.

No, mislila sem vprašat, če mormo imet svojo piknik plahto zraven user posted image

JA, ker ne vem, če lahko katero zadolžim za dekce, hahaha, verjetno nima nobena dovolj dekic za vse te riti user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.