Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:28:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa In kako kaže? Daj obveščaj nas malo. Nam še vedno tv ne dela. 2:0 za SLO GLihkar smo dali gol za 2:0 a še niste dobili kabla?? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Ne. Včeri sma misla it po njega, pa nama je bilo prevroče za v avto se usedat in sma šla raje na plažo. Je pa že včeraj rekel stric na t2, da ga bo on pripeljal, sam midva sma misla it sama, da bi bilo prej. Kdo ve, kdaj bo tisti prišel!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:30:28
|
|
|
|
trezika
|
DANS PA NE POZABITE V NEBO GLEDAT
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:31:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No vidiš, kake dobre šefe ima. Še na njihove piknike mislijo. ja ne? že v zimi mislijo na poletje. Saj glede na to,da so jim 200€ odtrgali v decembru bi jim lahko šotor dali ne samo piknik plahto
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:31:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika DANS PA NE POZABITE V NEBO GLEDAT ma, če je po TV reko da moram na travnik it. Najbližji travnik v tem betonu v Mb. je par km vstran od mene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:33:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika DANS PA NE POZABITE V NEBO GLEDAT Baje da bo najboljše proti jutru. Takrat pa bom spala. Se pa spomnem leta nazaj... to je vsako leto te dni... Smo na plaži feštali in dočakali jutro... kako je bilo lepo gledat utrinke... mmmm, mladi in zaljubljeni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:34:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Nova slikica za v seznam
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 12.8.2009 21:35:17 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:35:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambika Pozdravljene! Novi podatki naše , 7600g in 68 cm. Uspešno je prestala drugo cepljenje, sploh se ni jokala. Naslednje cepljenje in posvetovalnica 23.9. Nekaj mi povejte, ali vaše tudi tako pogosto cepijo? Pri 6.mesecih bo že trejič cepljena. Sem se pogovarjalo z eno mamico in naj bi bili tretjič cepljeni po dopolnjenem osmem mesecu. za posvetovalnico in pikico. NAša tamala bo 20. stara 6.mesecev in bo 17.8 cepljena že 3. se pravi, da bo tretjič cepljena pri 6. mesecih. moj pa bo 28.8. 6 mesecev, 3. pa bo cepljen 07.09., torej tudi pri nas tako kot pri večini..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:35:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica a ste rešli driko? No, pa da se jaz malo potožim..naša šmrkolinka noče več v voziček . Ko jo dam v voziček se tak joče (prav ipično) in z nogami odriva, da me je ravno strah da se preobrne. In pol ko jo nosim, se veselo smeji. Pa saj mi nebi bil jo problem nosit ampak me pol križ tak fejst boli, da se komaj premikam. Ma danes so mi skoraj živčki popustili in bi jo tak najraje po riti zažgala, da joj. Pol pa si še zmisli, da nebo jedla, dokler bova na sprehodu in se še bolj dere. Doma se namreč dojiva samo leže in se frajla zadnja 2.dni sploh noče drugače dojit Meni to predstavlja ful velik problem, ker sva dopoldan res stalno na terenu in pol 4.-5.ur nič ne je, edino čaj ali pa sok pije. Nič, zdaj pa grem hladilnik napast,upam, da bo pol že kak čvek tu gor, drugače pa grem iz protesta spat! DriSko JA! Sem mu naribala eno malo jabolko in polovico banane, pa malo pustila, da je oksidiralo in mu dala...joj, kak je papal...sem mu jabolko prvič dala nekuhano...no, in že čez kakšno urco je bil v plenički trdi kakec! HVALA PUNCEEEE za nasvete!!! Drugače pa Tasa, WELCOME TO THE CLUB!!!! Glede vozička....sedaj pa jo v kengurujčka namontiraj, mene križ nič ne boli...se tak fajn teža porazdeli, da ni sile..edino vroče je...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:36:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, kdaj boš kaj v Mb. da pade kakšna kavica? ko boste rekla bom prišla..zmenite se...nasledno sredo ne, ker imava FT, drugače pa je okej...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:37:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica a ste rešli driko? No, pa da se jaz malo potožim..naša šmrkolinka noče več v voziček . Ko jo dam v voziček se tak joče (prav ipično) in z nogami odriva, da me je ravno strah da se preobrne. In pol ko jo nosim, se veselo smeji. Pa saj mi nebi bil jo problem nosit ampak me pol križ tak fejst boli, da se komaj premikam. Ma danes so mi skoraj živčki popustili in bi jo tak najraje po riti zažgala, da joj. Pol pa si še zmisli, da nebo jedla, dokler bova na sprehodu in se še bolj dere. Doma se namreč dojiva samo leže in se frajla zadnja 2.dni sploh noče drugače dojit Meni to predstavlja ful velik problem, ker sva dopoldan res stalno na terenu in pol 4.-5.ur nič ne je, edino čaj ali pa sok pije. Nič, zdaj pa grem hladilnik napast,upam, da bo pol že kak čvek tu gor, drugače pa grem iz protesta spat! DriSko JA! Sem mu naribala eno malo jabolko in polovico banane, pa malo pustila, da je oksidiralo in mu dala...joj, kak je papal...sem mu jabolko prvič dala nekuhano...no, in že čez kakšno urco je bil v plenički trdi kakec! HVALA PUNCEEEE za nasvete!!! Drugače pa Tasa, WELCOME TO THE CLUB!!!! Glede vozička....sedaj pa jo v kengurujčka namontiraj, mene križ nič ne boli...se tak fajn teža porazdeli, da ni sile..edino vroče je... driSko ja sem se malo zmočla kengurujček..no go. Mene tam križ boli kot 100 . Zadnjič sva šli sam do trgovine, pa ko sva prišli domov sem se samo sesedla. Očitno mi tile problemi z križem, ki sem jih imela že med niso zginli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:38:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, kdaj boš kaj v Mb. da pade kakšna kavica? ko boste rekla bom prišla..zmenite se...nasledno sredo ne, ker imava FT, drugače pa je okej... čebele tak ni, mediuhca je treba sam vprašat. Tak da ti povej kateri dan vama odgovarja! Jaz imam čas, ker sem na porodniški
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:38:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa to je bil hec. čeprav je persida tud resno vzela. drugače pa podatke lahko še vedno jaz dajem notri, slike bo pa katera druga. Najaa- si mogoče probala tak delati, kot sem ti včeraj napisala? Nisem še. Čakam, da bo 45. stran in bom zamenjala Nikino sliko. No, vsaj probala bom. Kako si že rekla, da je treba? Vzadaj preberi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:39:02
|
|
|
|
tasa_m
|
zakaj pa mi slike ni pomanjšalo?? če pa sem jo pomanšala? me že vse jezi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:39:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vzadaj preberi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:40:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nova slikica za v seznam LEPOTIČKA!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:40:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vzadaj preberi! Pa daj no, prosim. Kaj pa vem, kje si že to napisala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:41:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, kdaj boš kaj v Mb. da pade kakšna kavica? ko boste rekla bom prišla..zmenite se...nasledno sredo ne, ker imava FT, drugače pa je okej... čebele tak ni, mediuhca je treba sam vprašat. Tak da ti povej kateri dan vama odgovarja! Jaz imam čas, ker sem na porodniški aja, čebelica bo na morju spet naslednji teden...al je že sedaj? te pa bomo drug teden kako rekle, glede na vreme, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:42:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vzadaj preberi! Pa daj no, prosim. Kaj pa vem, kje si že to napisala. na 40. strani, ko sem kopirala seznam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:43:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vzadaj preberi! Pa daj no, prosim. Kaj pa vem, kje si že to napisala. na 40. strani, ko sem kopirala seznam... Aha, te pa tak vredi. moram tak po seznam tja. Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:44:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vzadaj preberi! Pa daj no, prosim. Kaj pa vem, kje si že to napisala. na 40. strani, ko sem kopirala seznam... Aha, te pa tak vredi. moram tak po seznam tja. Hvala! zate vse!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:48:34
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz sem sama sebi smešna, pa nimam vzroka..kr tak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:49:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambika Pozdravljene! Novi podatki naše , 7600g in 68 cm. Uspešno je prestala drugo cepljenje, sploh se ni jokala. Naslednje cepljenje in posvetovalnica 23.9. Nekaj mi povejte, ali vaše tudi tako pogosto cepijo? Pri 6.mesecih bo že trejič cepljena. Sem se pogovarjalo z eno mamico in naj bi bili tretjič cepljeni po dopolnjenem osmem mesecu. Bambika, podatke za v tabelo moraš odebelit in pofarbat, sicer bo teta Najaa huda (al pa jaz, če nje ne bo takrat ). Drugače bo pa naš tudi tretjič cepljen pri ene 6 mesecih. A ni tako, da morajo vsa cepljenja dati skoz do enega leta?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:49:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEE ??? KOKICAAAA, NAJAAAAA, FELIŠAAAA, TREZIKAAAAA,MAMA_MILCHIIII, POCKAAAA, PIRURIIII IN OSTALE evo me, se pokorno javljam je blo treba otroka skopat in dat spat, pa se je tok pogovarjal v posteljici, da sem se mu mogla smejat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:49:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo mene. Lahko pade debata. Začni! eee, sem vedela da moram začet jokat in boste prišle tak lepo počasi. Pa kaj bi jaz brez vas?? uh, komaj čakam, da vas spoznam .. še preostale. No, mislila sem vprašat, če mormo imet svojo piknik plahto zraven JA, ker ne vem, če lahko katero zadolžim za dekce, hahaha, verjetno nima nobena dovolj dekic za vse te riti
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.