Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 20:56:57
|
|
|
|
tasa_m
|
PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEE ??? KOKICAAAA, NAJAAAAA, FELIŠAAAA, TREZIKAAAAA,MAMA_MILCHIIII, POCKAAAA, PIRURIIII IN OSTALE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:00:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEE ??? KOKICAAAA, NAJAAAAA, FELIŠAAAA, TREZIKAAAAA,MAMA_MILCHIIII, POCKAAAA, PIRURIIII IN OSTALE Lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:01:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Lahko noč a že? No, te pa jaz tud grem, ker greš ti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:02:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika tasa js mam pa malo drugačen problem...Maruša čez dan samo v vozičku zaspi.... pa sva ble še do prejšnjega tedna lepo "navajeni" da je šla nekje med 12 in 13 spat v posteljico in je spala tudi do tri ure.... zdaj pa že štiri dni ne zaspi drugače kot med vožnjo v vozeku...pa vse več bi rada bla na rokah... za par minut mi jo še uspe kako zamotit potem pa se začne cviljenje in kričanje pa na koncu še jok... Tako je bilo pri moji Tiji. Eno obdobje, je samo v vozičku zaspala. In na srečo sem v pritličju in sem šla kadarkoli ven z njo, tud če je deževalo, vsaj za 10 minut, da je zaspala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:03:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEE ??? KOKICAAAA, NAJAAAAA, FELIŠAAAA, TREZIKAAAAA,MAMA_MILCHIIII, POCKAAAA, PIRURIIII IN OSTALE Evo me na raportu! Nika zaspala brez solz!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:03:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Lahko noč a že? No, te pa jaz tud grem, ker greš ti tasa, ti pa hitro spreminjaš slikco v profilu. Sem hotla pohvalit prejšnjo, pa je že nova. Lepa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:06:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo me na raportu! Nika zaspala brez solz! bravo NIKAAAAA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:06:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Lahko noč a že? No, te pa jaz tud grem, ker greš ti tasa, ti pa hitro spreminjaš slikco v profilu. Sem hotla pohvalit prejšnjo, pa je že nova. Lepa! zdaj mi je Tomaž naredil, da ne rabim nič zmanjševat slikic in si jih lahko takoj spremenim aja, pa hvala!
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 12.8.2009 21:07:02 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:15:53
|
|
|
|
Najaa
|
Kam ste zdaj poniknile?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:19:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kam ste zdaj poniknile? jaz sem še vedno tu.. ste me danes malo razočaale, sem misla da bo kakšna debata padla, ko je po TV fuzbal, pa vidim da vas sploh na spregled ni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:19:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEE ??? KOKICAAAA, NAJAAAAA, FELIŠAAAA, TREZIKAAAAA,MAMA_MILCHIIII, POCKAAAA, PIRURIIII IN OSTALE TUUUUKAAAAJ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:20:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kam ste zdaj poniknile? jaz sem še vedno tu.. ste me danes malo razočaale, sem misla da bo kakšna debata padla, ko je po TV fuzbal, pa vidim da vas sploh na spregled ni Evo mene. Lahko pade debata. Začni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:20:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEE ??? KOKICAAAA, NAJAAAAA, FELIŠAAAA, TREZIKAAAAA,MAMA_MILCHIIII, POCKAAAA, PIRURIIII IN OSTALE TUUUUKAAAAJ! zamujaš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:21:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kam ste zdaj poniknile? jaz sem še vedno tu.. ste me danes malo razočaale, sem misla da bo kakšna debata padla, ko je po TV fuzbal, pa vidim da vas sploh na spregled ni s kom pa igrajo danes? Sem bila ob cca 19.00h v MB, pa je bilo tam noro..sami policisti, no Valentin se je vsaj njihovih konjev nagledal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:22:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo mene. Lahko pade debata. Začni! eee, sem vedela da moram začet jokat in boste prišle tak lepo počasi. Pa kaj bi jaz brez vas?? uh, komaj čakam, da vas spoznam .. še preostale. No, mislila sem vprašat, če mormo imet svojo piknik plahto zraven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:22:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEE ??? KOKICAAAA, NAJAAAAA, FELIŠAAAA, TREZIKAAAAA,MAMA_MILCHIIII, POCKAAAA, PIRURIIII IN OSTALE TUUUUKAAAAJ! zamujaš ni šlo prej....družinske obveznosti...grem za nazaj prebrati ...kaki 2 strani samo..takoj sem tu...moram malo komentirati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:22:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 s kom pa igrajo danes? Sem bila ob cca 19.00h v MB, pa je bilo tam noro..sami policisti, no Valentin se je vsaj njihovih konjev nagledal. Slovenija: San Marino.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:23:18
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica, kdaj boš kaj v Mb. da pade kakšna kavica?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:23:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Evo mene. Lahko pade debata. Začni! eee, sem vedela da moram začet jokat in boste prišle tak lepo počasi. Pa kaj bi jaz brez vas?? uh, komaj čakam, da vas spoznam .. še preostale. No, mislila sem vprašat, če mormo imet svojo piknik plahto zraven Veš, da sem ravno danes razmišljala o tem. Ja, nekaj za pod rit dat je treba imet. Sam jaz nimam piknik plahte... Bi bila tudi kakšna dekca ok? Kaj misliš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:24:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 s kom pa igrajo danes? Sem bila ob cca 19.00h v MB, pa je bilo tam noro..sami policisti, no Valentin se je vsaj njihovih konjev nagledal. Slovenija: San Marino. In kako kaže? Daj obveščaj nas malo. Nam še vedno tv ne dela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:25:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa to je bil hec. čeprav je persida tud resno vzela. drugače pa podatke lahko še vedno jaz dajem notri, slike bo pa katera druga. Najaa- si mogoče probala tak delati, kot sem ti včeraj napisala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:26:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Veš, da sem ravno danes razmišljala o tem. Ja, nekaj za pod rit dat je treba imet. Sam jaz nimam piknik plahte... Bi bila tudi kakšna dekca ok? Kaj misliš? mislim, da bo dekca tud ok. Midva imava piknik plahto ker jo je T. za božičnico dobil lani v službi. Namesto dnara do jim to dali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:26:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa to je bil hec. čeprav je persida tud resno vzela. drugače pa podatke lahko še vedno jaz dajem notri, slike bo pa katera druga. Najaa- si mogoče probala tak delati, kot sem ti včeraj napisala? Nisem še. Čakam, da bo 45. stran in bom zamenjala Nikino sliko. No, vsaj probala bom. Kako si že rekla, da je treba?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:27:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa In kako kaže? Daj obveščaj nas malo. Nam še vedno tv ne dela. 2:0 za SLO GLihkar smo dali gol za 2:0 a še niste dobili kabla??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:27:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Veš, da sem ravno danes razmišljala o tem. Ja, nekaj za pod rit dat je treba imet. Sam jaz nimam piknik plahte... Bi bila tudi kakšna dekca ok? Kaj misliš? mislim, da bo dekca tud ok. Midva imava piknik plahto ker jo je T. za božičnico dobil lani v službi. Namesto dnara do jim to dali No vidiš, kake dobre šefe ima. Še na njihove piknike mislijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.