Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 13:19:42
trezika
Maruša pa se je očitno odločila da se čez dan preveč dogaja in ona ne bo spala že tri dni čez dan vsega skupaj spi kakšno uro ampak dokler mi ponoči tako super spi se nimam kaj za pritoževat
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 13:25:39
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika
Maruša pa se je očitno odločila da se čez dan preveč dogaja in ona ne bo spala že tri dni čez dan vsega skupaj spi kakšno uro ampak dokler mi ponoči tako super spi se nimam kaj za pritoževat
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 13:40:33
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: dana
Kokica, od Hippa obstaja ena stvar (ORS 200), ki zavira drisko in nadomešča izgubljeno tekočino in elektrolite. Jaz sem to že pri Tilnu uporabljala in je pomagalo.
Kje pa se kupi? Pa kaj je to? Za spit ali pojest ali kako?
Sam najprej se prepričaj, da je res driska. Zna bit, da je to reakcija na GH in ima samo bolj vodeno blato. Mogoče mu kakašna hrana ne paše, kot Timonu jabolka, tista kisla.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 13:41:07
dana
Kokica, mislim da bi morala to dobiti v dm-u ali milerju. Če ne, pa v lekarni. Je pa precej tekoče, tako da lahko spije po flaški. Drugače pa tudi naribano jabolko zapira. Samo mora nekaj časa stati, da porjavi.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 13:53:51
KOKICA32
Po moje je driska...ker včasih je samo pikica, ko mu pač steče, včasih pa fulll, pa zelene barve je (različne nianse ), pa čudno smrdi...no, drugače kot blato.
Bom najprej probala z naravnimi stvarmi...banana, jabolko.. HVALA VAM!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 12.8.2009 13:54:30 >
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 18:14:55
bambika
Pozdravljene! Novi podatki naše , 7600g in 68 cm. Uspešno je prestala drugo cepljenje, sploh se ni jokala. Naslednje cepljenje in posvetovalnica 23.9. Nekaj mi povejte, ali vaše tudi tako pogosto cepijo? Pri 6.mesecih bo že trejič cepljena. Sem se pogovarjalo z eno mamico in naj bi bili tretjič cepljeni po dopolnjenem osmem mesecu.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 18:21:13
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: bambika
Pozdravljene! Novi podatki naše , 7600g in 68 cm. Uspešno je prestala drugo cepljenje, sploh se ni jokala. Naslednje cepljenje in posvetovalnica 23.9. Nekaj mi povejte, ali vaše tudi tako pogosto cepijo? Pri 6.mesecih bo že trejič cepljena. Sem se pogovarjalo z eno mamico in naj bi bili tretjič cepljeni po dopolnjenem osmem mesecu.
naša bo tudi pri 6ih mesecih že tretjič, a je s tem kaj narobe
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 18:57:54
bambika
Ne vem če je glih kaj narobe.Moja kolegca ima pet mesecev starejšo od naše, pa hodima v posvetovalnico v istem kraju, pa so jo trejič cepili po osmem mesecu.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 19:44:38
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: bambika
za posvetovalnico in pikico. NAša tamala bo 20. stara 6.mesecev in bo 17.8 cepljena že 3. se pravi, da bo tretjič cepljena pri 6. mesecih.
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 20:01:59
tasa_m
Kokica a ste rešli driko?
No, pa da se jaz malo potožim..naša šmrkolinka noče več v voziček . Ko jo dam v voziček se tak joče (prav ipično) in z nogami odriva, da me je ravno strah da se preobrne. In pol ko jo nosim, se veselo smeji. Pa saj mi nebi bil jo problem nosit ampak me pol križ tak fejst boli, da se komaj premikam. Ma danes so mi skoraj živčki popustili in bi jo tak najraje po riti zažgala, da joj. Pol pa si še zmisli, da nebo jedla, dokler bova na sprehodu in se še bolj dere. Doma se namreč dojiva samo leže in se frajla zadnja 2.dni sploh noče drugače dojit Meni to predstavlja ful velik problem, ker sva dopoldan res stalno na terenu in pol 4.-5.ur nič ne je, edino čaj ali pa sok pije.
Nič, zdaj pa grem hladilnik napast,upam, da bo pol že kak čvek tu gor, drugače pa grem iz protesta spat!
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 20:19:04
trezika
tasa js mam pa malo drugačen problem...Maruša čez dan samo v vozičku zaspi.... pa sva ble še do prejšnjega tedna lepo "navajeni" da je šla nekje med 12 in 13 spat v posteljico in je spala tudi do tri ure.... zdaj pa že štiri dni ne zaspi drugače kot med vožnjo v vozeku...pa vse več bi rada bla na rokah... za par minut mi jo še uspe kako zamotit potem pa se začne cviljenje in kričanje pa na koncu še jok...
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 20:22:56
tasa_m
trezika pol sva nekje na enakem . Ma tudi Lija je ponavadi zaspala med 12 in 13uro, zdaj pa je začela še tu štrajkat in ko pol končno zaspi, spi cele pol ure,glih tolk da se najem
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 20:38:33
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
trezika pol sva nekje na enakem . Ma tudi Lija je ponavadi zaspala med 12 in 13uro, zdaj pa je začela še tu štrajkat in ko pol končno zaspi, spi cele pol ure,glih tolk da se najem
enako je omagala okol 15 ure...seveda v vozeku...in je spala celih 20 minut... to je bilo poleg 15 minut dopoldan tudi vse kar se dnevnega spanja tiče
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 20:48:11
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika enako je omagala okol 15 ure...seveda v vozeku...in je spala celih 20 minut... to je bilo poleg 15 minut dopoldan tudi vse kar se dnevnega spanja tiče
mogoče sta se Maruša in Lija kaj zmenli ma jaz sem stalno mislila da jo zobi jezijo in je zato tečka, sam pa vidim da ni zarad tega ampak ker je preprosto trmasta tak, da kaj si v glavo vtepe tak mora bit, drugače pa se dere kot norka. Saj mi ni zastojn zadnjič pediatrinja rekla, da bom morala mal zobe stisnit, Lija pa bo s svojo trmo še daleč prišla