Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:44:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, da preprečujejo karies pa prvič slišim. Midve sva tudi bile pri P in je dobila drugo pikico. Malo je zajokala, pol je bilo pa takoj dobro. Ima pa 7280g (s plenico, bodyjem, nogavičkami in igračko vred ) in je dolga 78cm. Ja pa ja de! Me je vprašala sestra, če zdaj že veliko GH je. hmmm, sem rekla da niti ne. haha, dobra, ne? Niti ne. No, rižolino vsakih par dni se re sne more štet za kaj dosti. Aja, je pa ful sitna zadnje dneve. Vidi se, da bo spodaj zobek, ampak kdaj nam ni nihče povedal. Predvsem zvečer je prava borba za zaspat in pol nimam sploh več energije za rač. sedet. Sem se odločla, da bom zvečer raje konkretno počivala na kavču in gledala tv. Včeraj je bil en tak dober film na popu, prav za nasmejat se. Sem šla prav prebrat deklaracijo, da ne butnem kako prehitro in citiram: " Fluonatril je stomatološki pripravek za preprečevanje kariesa." Vsak dan nekaj novega! Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:45:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Saj ne skačem...njegova posteljica je le 30 cm stran od moje....pa tak to samo enkrat na noč naredim...to pa mi ni hudo... aja, če je tak blizu pa ok. Ma jaz sem bila tak smotana, da sem Tijo po 10x na noč šla iskat in prinesla h nama in pol nesla nazaj. Zdaj vem, da ne bi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:46:01
|
|
|
|
Najaa
|
snežnik, pozdravljen/a. bi se nam pridružla pri čveku.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:49:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa snežnik, pozdravljen/a. bi se nam pridružla pri čveku. Kje pa je? Je ni več!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:54:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
ALARM! No, tihi! Zbudil se je po 1,5 ure. To mi delaj! Gremo jesti kosilo. Se tipkamo zvečer! Papa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 15:09:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa snežnik, pozdravljen/a. bi se nam pridružla pri čveku. Kje pa je? Je ni več! Itak...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:06:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Saj ne skačem...njegova posteljica je le 30 cm stran od moje....pa tak to samo enkrat na noč naredim...to pa mi ni hudo... aja, če je tak blizu pa ok. Ma jaz sem bila tak smotana, da sem Tijo po 10x na noč šla iskat in prinesla h nama in pol nesla nazaj. Zdaj vem, da ne bi. jaz naše tudi zdaj ne nosim v posteljico, ker se mi zdi, da se nonstop zbuja. zvečer jo dam v posteljico, pol ko se pa prvič zbudi pa jo dam kar k nama. ampak se ne morem pritoževat, da se ne naspim, ker ko se zbudi, ji samo joško vtaknem in obe spima dalje... upam da ne bo preveč težav potem pri odvajanju
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:07:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ALARM! No, tihi! Zbudil se je po 1,5 ure. To mi delaj! Gremo jesti kosilo. Se tipkamo zvečer! Papa o priden. to je pa neki osebni rekord v skokčevem dnevnem spanju
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:28:06
|
|
|
|
Nina00
|
Pozdravljene! Se danes bolj pozno javljam, ker imam doma tudi starejšega in je kar trajalo, da je zaspal. Sem že tako razmišljala, da bi ga imela kak dan doma, danes se je pa zbudil s kašljem in ima malo nahoda in sem se odločila, da bo kar danes ta dan. Pa verjetno tudi jutri,... Saj on je ok, a če gre tak v vrtec, bo še druge okužil in ker sem ravno na porodniški ... Saj, če bi bila v službi, ne bi mogla zaradi prehlada doma ostat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:31:19
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENO 1/2 ROJSTNEGA DNE ZOJI OD HELIMAŠE, TIJANU OD MONIKE1, LARI OD MAMICA00 IN MOJEMO SRČKU TAJU GABRIELU. LEPO PRAZNUJTE VSI, TUDI MI BOMO VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:34:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Na svoj rojstni dan je naš Taj imel tudi pregled. Dobili smo tretjega pikeca, tehtamo 8150 g in veliki smo 74 cm . Pri cepljenju je zajokal glih za vzorec in se takoj pomiril. Pedijatrinja je rekla, da lahko počasi začnemo jesti VSE (razen res prepovedanih zadev sv. meso, med, beljak...). Rekla je, da bi naj v enem mesecu prišla do treh obrokov GH, glede nato, da sva midva šele dobro začela preizkušat okuse in nama uspe pojesti par žličk samo sadja, bomo videli... Taj se je že konkretno začel postavljat na noge, samo da najde nekaj na kaj se lahko upre se že dvigne. P je rekla da naj se kar postavlja, samo silit ga ne smemo. Pregledali so mu tudi kri in vodo in je alles OK. Dobili smo tudi fluorove tabletke. Grem v lekarno kjer mi reče, dA JIH NIMAJO in da jih tudi ne bojo več dobili. Te tabletke bi naj nehali delt in jih spet začeli... A ste jih ostale tudi dobile? za mere! Fluorove tabletke sem pri starejšem dobila z navodilom, da naj se sama odločim ali jih bom dajala ali ne. Glede na to kar sem takrat prebrala o njih, sem se odločila, da mu jih nisem dajala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:38:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, da preprečujejo karies pa prvič slišim. Midve sva tudi bile pri P in je dobila drugo pikico. Malo je zajokala, pol je bilo pa takoj dobro. Ima pa 7280g (s plenico, bodyjem, nogavičkami in igračko vred ) in je dolga 78cm. Ja pa ja de! Me je vprašala sestra, če zdaj že veliko GH je. hmmm, sem rekla da niti ne. haha, dobra, ne? Niti ne. No, rižolino vsakih par dni se re sne more štet za kaj dosti. Aja, je pa ful sitna zadnje dneve. Vidi se, da bo spodaj zobek, ampak kdaj nam ni nihče povedal. Predvsem zvečer je prava borba za zaspat in pol nimam sploh več energije za rač. sedet. Sem se odločla, da bom zvečer raje konkretno počivala na kavču in gledala tv. Včeraj je bil en tak dober film na popu, prav za nasmejat se. za pikico. 78 cm? Kaj so jo na raztezalnico dali preden so zmerili? Ja, zvečer sem jaz večkrat preveč utrujena za računalnik. Pa pred računalnikom se tudi težje lika
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 15.9.2009 16:39:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:40:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika dan dan evo eno novo marušino sliko Frajerka mala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:43:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, da preprečujejo karies pa prvič slišim. Jaz tudi..vem, da si jih včasih še nosečnice morale jesti, da bi imel potem otrok dobre zobe...a potem so jih umaknili iz tržišča oz, da bi bile kao obvezne, ker ni dokazano, da bi kaj dejansko pomagale! Ja, tako kot fluor v zobni pasti. A če ga preveč zaužiješ ima lahko tudi negativne posledice. Zato tudi odsvetujejo zobne paste s fluorom dokler otrok ne zna zanesljivo peno iz ust pljunit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:45:34
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Saj ne skačem...njegova posteljica je le 30 cm stran od moje....pa tak to samo enkrat na noč naredim...to pa mi ni hudo... Srečnica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:47:20
|
|
|
|
Nina00
|
Felix kako sta z Juretom?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:55:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Felix kako sta z Juretom? o Nina Jure je ravno malce zadremal, jaz pa slike z dopusta urejam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 16:59:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pozdravljene! Se danes bolj pozno javljam, ker imam doma tudi starejšega in je kar trajalo, da je zaspal. Sem že tako razmišljala, da bi ga imela kak dan doma, danes se je pa zbudil s kašljem in ima malo nahoda in sem se odločila, da bo kar danes ta dan. Pa verjetno tudi jutri,... Saj on je ok, a če gre tak v vrtec, bo še druge okužil in ker sem ravno na porodniški ... Saj, če bi bila v službi, ne bi mogla zaradi prehlada doma ostat Kot da bi pisala o Tiji. Me smo tud kompletne doma. Ni bolana, ampak prehlajena malo in kašlja. Nina, glede likanja pred rač. Vse se da, vprašaj mamoM.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 17:00:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Felix kako sta z Juretom? o Nina Jure je ravno malce zadremal, jaz pa slike z dopusta urejam Sem jih vidla. Ste prelepi. Kaj pa tiste, ko smo se dobili? Jih boš kar poslala na mail ali tudi dala na fb?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 17:01:46
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Felix kako sta z Juretom? o Nina Jure je ravno malce zadremal, jaz pa slike z dopusta urejam Pridna! Oba Pri nas se pa tako redko zgodi, da bi oba istočasno spala, da je tole danes pravi čudež. Saj Brin se je že 2x vmes zbudil, jedel in naprej zaspal Mislim, da bo fant počasi res že pripravljen na GH. Nas dober teden tudi že zelo budno spremlja, ko jemo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 17:03:28
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, glede likanja pred rač. Vse se da, vprašaj mamoM. Jaz bi že očala rabla za to Ker tako daleč pa res ne vidim na ekran.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 17:05:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, glede likanja pred rač. Vse se da, vprašaj mamoM. Jaz bi že očala rabla za to Ker tako daleč pa res ne vidim na ekran. Ne ne, si naštimaš tako, da imaš na eni strani rač., na drugi pa likalno desko. Pa jaz imam itak rač. v kuhinji in sem parkrat med čvekom na fb že skuhala celo kosilo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 17:06:46
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, glede likanja pred rač. Vse se da, vprašaj mamoM. Jaz bi že očala rabla za to Ker tako daleč pa res ne vidim na ekran. Ne ne, si naštimaš tako, da imaš na eni strani rač., na drugi pa likalno desko. Pa jaz imam itak rač. v kuhinji in sem parkrat med čvekom na fb že skuhala celo kosilo. Ja, zgleda, da si bom morala prenosni računalnik nabavit, ker s tem ne bo šlo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 17:12:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Felix kako sta z Juretom? o Nina Jure je ravno malce zadremal, jaz pa slike z dopusta urejam Sem jih vidla. Ste prelepi. Kaj pa tiste, ko smo se dobili? Jih boš kar poslala na mail ali tudi dala na fb? ne boš verjela, glih delam na tem, haha, mogoče si kakšne že dobila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 17:14:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, glede likanja pred rač. Vse se da, vprašaj mamoM. Jaz bi že očala rabla za to Ker tako daleč pa res ne vidim na ekran. Ne ne, si naštimaš tako, da imaš na eni strani rač., na drugi pa likalno desko. Pa jaz imam itak rač. v kuhinji in sem parkrat med čvekom na fb že skuhala celo kosilo. Ja, zgleda, da si bom morala prenosni računalnik nabavit, ker s tem ne bo šlo Aja, stacionarnega pa res ne moreš prestavljat. Nina, a ti kaj kravžljata živčke, ko imaš oba doma? Tija ne spi več popoldan in jo je moj moral ven odpeljat, da je Nika lahko zaspala.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?