Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 12:41:24
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! MI smo na Dolenjskem na obisku, vreme je bolj lepo kot slabo Uživajte naprej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 12:48:00
|
|
|
|
Steffi
|
Na svoj rojstni dan je naš Taj imel tudi pregled. Dobili smo tretjega pikeca, tehtamo 8150 g in veliki smo 74 cm . Pri cepljenju je zajokal glih za vzorec in se takoj pomiril. Pedijatrinja je rekla, da lahko počasi začnemo jesti VSE (razen res prepovedanih zadev sv. meso, med, beljak...). Rekla je, da bi naj v enem mesecu prišla do treh obrokov GH, glede nato, da sva midva šele dobro začela preizkušat okuse in nama uspe pojesti par žličk samo sadja, bomo videli... Taj se je že konkretno začel postavljat na noge, samo da najde nekaj na kaj se lahko upre se že dvigne. P je rekla da naj se kar postavlja, samo silit ga ne smemo. Pregledali so mu tudi kri in vodo in je alles OK. Dobili smo tudi fluorove tabletke. Grem v lekarno kjer mi reče, dA JIH NIMAJO in da jih tudi ne bojo več dobili. Te tabletke bi naj nehali delt in jih spet začeli... A ste jih ostale tudi dobile?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 12:49:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita kako ste??? Kokica?? spps??? čisto ok pa ti? vidim da vaš princ je pa že kar uren...hitrost pa taka... mam vsaj korist od njega,ko mi tla polira naš je isti. Najrajši pa do tehtnice prileze in se stehta, da ga ja mami ne bi preveč poredila in potem pri naslednjem obroku: mami 2 žlički korenčka sta dovolj, sem se že preveč zredil he he. potem naša tudi očitno skrbi za linijo, ker jabolko še samo ven špuka ni je ne mara...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 12:50:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENO 1/2 ROJSTNEGA DNE ZOJI OD HELIMAŠE, TIJANU OD MONIKE1, LARI OD MAMICA00 IN MOJEMO SRČKU TAJU GABRIELU. LEPO PRAZNUJTE VSI, TUDI MI BOMO čestitke
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 12:52:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Na svoj rojstni dan je naš Taj imel tudi pregled. Dobili smo tretjega pikeca, tehtamo 8150 g in veliki smo 74 cm . Pri cepljenju je zajokal glih za vzorec in se takoj pomiril. Pedijatrinja je rekla, da lahko počasi začnemo jesti VSE (razen res prepovedanih zadev sv. meso, med, beljak...). Rekla je, da bi naj v enem mesecu prišla do treh obrokov GH, glede nato, da sva midva šele dobro začela preizkušat okuse in nama uspe pojesti par žličk samo sadja, bomo videli... Taj se je že konkretno začel postavljat na noge, samo da najde nekaj na kaj se lahko upre se že dvigne. P je rekla da naj se kar postavlja, samo silit ga ne smemo. Pregledali so mu tudi kri in vodo in je alles OK. Dobili smo tudi fluorove tabletke. Grem v lekarno kjer mi reče, dA JIH NIMAJO in da jih tudi ne bojo več dobili. Te tabletke bi naj nehali delt in jih spet začeli... A ste jih ostale tudi dobile? mi jih nismo dobili. samo imamo komaj v četrtek posvetovalnico ob pol leta. mogoče takrat dobimo. pa čestitke za vašega korenjaka mi še tudi ne maramo nič kaj GH. kaj vidva sta se do zdaj dojila?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 13:19:54
|
|
|
|
trezika
|
dan dan evo eno novo marušino sliko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 13:33:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENO 1/2 ROJSTNEGA DNE ZOJI OD HELIMAŠE, TIJANU OD MONIKE1, LARI OD MAMICA00 IN MOJEMO SRČKU TAJU GABRIELU. LEPO PRAZNUJTE VSI, TUDI MI BOMO čestitke vsem malčkom palčkom
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 13:33:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Na svoj rojstni dan je naš Taj imel tudi pregled. Dobili smo tretjega pikeca, tehtamo 8150 g in veliki smo 74 cm . Pri cepljenju je zajokal glih za vzorec in se takoj pomiril. Pedijatrinja je rekla, da lahko počasi začnemo jesti VSE (razen res prepovedanih zadev sv. meso, med, beljak...). Rekla je, da bi naj v enem mesecu prišla do treh obrokov GH, glede nato, da sva midva šele dobro začela preizkušat okuse in nama uspe pojesti par žličk samo sadja, bomo videli... Taj se je že konkretno začel postavljat na noge, samo da najde nekaj na kaj se lahko upre se že dvigne. P je rekla da naj se kar postavlja, samo silit ga ne smemo. Pregledali so mu tudi kri in vodo in je alles OK. Dobili smo tudi fluorove tabletke. Grem v lekarno kjer mi reče, dA JIH NIMAJO in da jih tudi ne bojo več dobili. Te tabletke bi naj nehali delt in jih spet začeli... A ste jih ostale tudi dobile? bravo za pregled in mere za kaj pa so flourove tabletke?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 13:34:22
|
|
|
|
felix7
|
punce, še malo, pa bomo spet na 200. strani in na 4. delu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 13:46:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, še malo, pa bomo spet na 200. strani in na 4. delu bravo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:10:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Na svoj rojstni dan je naš Taj imel tudi pregled. Dobili smo tretjega pikeca, tehtamo 8150 g in veliki smo 74 cm . Pri cepljenju je zajokal glih za vzorec in se takoj pomiril. Pedijatrinja je rekla, da lahko počasi začnemo jesti VSE (razen res prepovedanih zadev sv. meso, med, beljak...). Rekla je, da bi naj v enem mesecu prišla do treh obrokov GH, glede nato, da sva midva šele dobro začela preizkušat okuse in nama uspe pojesti par žličk samo sadja, bomo videli... Taj se je že konkretno začel postavljat na noge, samo da najde nekaj na kaj se lahko upre se že dvigne. P je rekla da naj se kar postavlja, samo silit ga ne smemo. Pregledali so mu tudi kri in vodo in je alles OK. Dobili smo tudi fluorove tabletke. Grem v lekarno kjer mi reče, dA JIH NIMAJO in da jih tudi ne bojo več dobili. Te tabletke bi naj nehali delt in jih spet začeli... A ste jih ostale tudi dobile? bravo za pregled in mere za kaj pa so flourove tabletke? Te tabletke so kao za zobe, ampak jih večinoma baje več ne dajejo. Ne vem, nama jih tudi ni dala. Pa že pri Tiji jih nisem dobila. No, naj bi pa bile za... zobe pač.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:10:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENO 1/2 ROJSTNEGA DNE ZOJI OD HELIMAŠE, TIJANU OD MONIKE1, LARI OD MAMICA00 IN MOJEMO SRČKU TAJU GABRIELU. LEPO PRAZNUJTE VSI, TUDI MI BOMO Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:10:23
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Na svoj rojstni dan je naš Taj imel tudi pregled. Dobili smo tretjega pikeca, tehtamo 8150 g in veliki smo 74 cm . Pri cepljenju je zajokal glih za vzorec in se takoj pomiril. Pedijatrinja je rekla, da lahko počasi začnemo jesti VSE (razen res prepovedanih zadev sv. meso, med, beljak...). Rekla je, da bi naj v enem mesecu prišla do treh obrokov GH, glede nato, da sva midva šele dobro začela preizkušat okuse in nama uspe pojesti par žličk samo sadja, bomo videli... Taj se je že konkretno začel postavljat na noge, samo da najde nekaj na kaj se lahko upre se že dvigne. P je rekla da naj se kar postavlja, samo silit ga ne smemo. Pregledali so mu tudi kri in vodo in je alles OK. Dobili smo tudi fluorove tabletke. Grem v lekarno kjer mi reče, dA JIH NIMAJO in da jih tudi ne bojo več dobili. Te tabletke bi naj nehali delt in jih spet začeli... A ste jih ostale tudi dobile? bravo za pregled in mere za kaj pa so flourove tabletke? UPS so fluoridne tabletke in preprečujejo karies
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:12:30
|
|
|
|
Najaa
|
No, da preprečujejo karies pa prvič slišim. Midve sva tudi bile pri P in je dobila drugo pikico. Malo je zajokala, pol je bilo pa takoj dobro. Ima pa 7280g (s plenico, bodyjem, nogavičkami in igračko vred ) in je dolga 78cm. Ja pa ja de! Me je vprašala sestra, če zdaj že veliko GH je. hmmm, sem rekla da niti ne. haha, dobra, ne? Niti ne. No, rižolino vsakih par dni se re sne more štet za kaj dosti. Aja, je pa ful sitna zadnje dneve. Vidi se, da bo spodaj zobek, ampak kdaj nam ni nihče povedal. Predvsem zvečer je prava borba za zaspat in pol nimam sploh več energije za rač. sedet. Sem se odločla, da bom zvečer raje konkretno počivala na kavču in gledala tv. Včeraj je bil en tak dober film na popu, prav za nasmejat se.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 15.9.2009 14:14:52 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:16:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, pa še dober večer! Moj pikec je lepo prespal prejšnjo noč, se je zbudil le ob 04.30h za hrano. Zobek ni nič kaj bolj zunaj kot včeraj...je pa bil spet taki miren fant danes...Upam, da bo zobek čimprej zunaj, da dobim svojega skokeca nazaj! Skokec bo zelo hitro nazaj boš vidla . Nam je zob največ preglavic delal ponoči, čez dan je bil Taj isti. Ma ko je prišel ven pa so noči ratale spetl lepe (beri zbujamo samo 2x). Upam, da res. Saj danes je že malo bolje... ponoči pa mi spimo okej....joj, že trkam, da se kaj ne bo spremenilo...ker s tem se ne smemo hvaliti, ne? Ponavadi nekaj pojamra a ga dam k sebi v veliko posteljo pa je okej...pa ko zaspi hop spet nazaj v njegovo posteljico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:16:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENO 1/2 ROJSTNEGA DNE ZOJI OD HELIMAŠE, TIJANU OD MONIKE1, LARI OD MAMICA00 IN MOJEMO SRČKU TAJU GABRIELU. LEPO PRAZNUJTE VSI, TUDI MI BOMO ČESTITAM VSEM!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:16:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika dan dan evo eno novo marušino sliko Frajerka mala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:16:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, še malo, pa bomo spet na 200. strani in na 4. delu JA, klepetulje, kaj pa drugega!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:18:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, da preprečujejo karies pa prvič slišim. Midve sva tudi bile pri P in je dobila drugo pikico. Malo je zajokala, pol je bilo pa takoj dobro. Ima pa 7280g (s plenico, bodyjem, nogavičkami in igračko vred ) in je dolga 78cm. Ja pa ja de! Me je vprašala sestra, če zdaj že veliko GH je. hmmm, sem rekla da niti ne. haha, dobra, ne? Niti ne. No, rižolino vsakih par dni se re sne more štet za kaj dosti. Aja, je pa ful sitna zadnje dneve. Vidi se, da bo spodaj zobek, ampak kdaj nam ni nihče povedal. Predvsem zvečer je prava borba za zaspat in pol nimam sploh več energije za rač. sedet. Sem se odločla, da bom zvečer raje konkretno počivala na kavču in gledala tv. Včeraj je bil en tak dober film na popu, prav za nasmejat se. Jaz tudi..vem, da si jih včasih še nosečnice morale jesti, da bi imel potem otrok dobre zobe...a potem so jih umaknili iz tržišča oz, da bi bile kao obvezne, ker ni dokazano, da bi kaj dejansko pomagale! Super za dugo pikico! Pa mere! Je pa dolga Nikica pikica!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:19:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Na svoj rojstni dan je naš Taj imel tudi pregled. Dobili smo tretjega pikeca, tehtamo 8150 g in veliki smo 74 cm . Pri cepljenju je zajokal glih za vzorec in se takoj pomiril. Pedijatrinja je rekla, da lahko počasi začnemo jesti VSE (razen res prepovedanih zadev sv. meso, med, beljak...). Rekla je, da bi naj v enem mesecu prišla do treh obrokov GH, glede nato, da sva midva šele dobro začela preizkušat okuse in nama uspe pojesti par žličk samo sadja, bomo videli... Taj se je že konkretno začel postavljat na noge, samo da najde nekaj na kaj se lahko upre se že dvigne. P je rekla da naj se kar postavlja, samo silit ga ne smemo. Pregledali so mu tudi kri in vodo in je alles OK. Dobili smo tudi fluorove tabletke. Grem v lekarno kjer mi reče, dA JIH NIMAJO in da jih tudi ne bojo več dobili. Te tabletke bi naj nehali delt in jih spet začeli... A ste jih ostale tudi dobile? bravo za pregled in mere Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:21:09
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, da preprečujejo karies pa prvič slišim. Midve sva tudi bile pri P in je dobila drugo pikico. Malo je zajokala, pol je bilo pa takoj dobro. Ima pa 7280g (s plenico, bodyjem, nogavičkami in igračko vred ) in je dolga 78cm. Ja pa ja de! Me je vprašala sestra, če zdaj že veliko GH je. hmmm, sem rekla da niti ne. haha, dobra, ne? Niti ne. No, rižolino vsakih par dni se re sne more štet za kaj dosti. Aja, je pa ful sitna zadnje dneve. Vidi se, da bo spodaj zobek, ampak kdaj nam ni nihče povedal. Predvsem zvečer je prava borba za zaspat in pol nimam sploh več energije za rač. sedet. Sem se odločla, da bom zvečer raje konkretno počivala na kavču in gledala tv. Včeraj je bil en tak dober film na popu, prav za nasmejat se. Sem šla prav prebrat deklaracijo, da ne butnem kako prehitro in citiram: " Fluonatril je stomatološki pripravek za preprečevanje kariesa."
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:27:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midve sva tudi bile pri P in je dobila drugo pikico. Malo je zajokala, pol je bilo pa takoj dobro. Ima pa 7280g (s plenico, bodyjem, nogavičkami in igračko vred ) in je dolga 78cm. Ja pa ja de! Me je vprašala sestra, če zdaj že veliko GH je. hmmm, sem rekla da niti ne. haha, dobra, ne? Niti ne. No, rižolino vsakih par dni se re sne more štet za kaj dosti. Aja, je pa ful sitna zadnje dneve. Vidi se, da bo spodaj zobek, ampak kdaj nam ni nihče povedal. Predvsem zvečer je prava borba za zaspat in pol nimam sploh več energije za rač. sedet. Sem se odločla, da bom zvečer raje konkretno počivala na kavču in gledala tv. Včeraj je bil en tak dober film na popu, prav za nasmejat se. a pol praviš, da je Nika 8 cm večja od Jureta? in bravo za pikico, se mi zdi, da ko jih zaboli, da najprej mamo pogledajo in če se mama otroku nasmeje, se začne še on smejat nazaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:36:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, pa še dober večer! Moj pikec je lepo prespal prejšnjo noč, se je zbudil le ob 04.30h za hrano. Zobek ni nič kaj bolj zunaj kot včeraj...je pa bil spet taki miren fant danes...Upam, da bo zobek čimprej zunaj, da dobim svojega skokeca nazaj! Skokec bo zelo hitro nazaj boš vidla . Nam je zob največ preglavic delal ponoči, čez dan je bil Taj isti. Ma ko je prišel ven pa so noči ratale spetl lepe (beri zbujamo samo 2x). Upam, da res. Saj danes je že malo bolje... ponoči pa mi spimo okej....joj, že trkam, da se kaj ne bo spremenilo...ker s tem se ne smemo hvaliti, ne? Ponavadi nekaj pojamra a ga dam k sebi v veliko posteljo pa je okej...pa ko zaspi hop spet nazaj v njegovo posteljico. Se ti da skakat od njegove do vajine postelje? Meni se je tud dalo, ko je bila Tija majhna in se je ful zbujala. Zdaj pa če bi se Nika tolkrat zbujala, ne verjamem, da bi jo skoz sem in tja šibala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:39:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Super za dugo pikico! Pa mere! Je pa dolga Nikica pikica! Ja, iz meseca v mesec se krči in nateguje. Ma tam okoli 70, 72 je pa verjetno res. Jo bom kar sama zmerla, ko bo spala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 14:41:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, pa še dober večer! Moj pikec je lepo prespal prejšnjo noč, se je zbudil le ob 04.30h za hrano. Zobek ni nič kaj bolj zunaj kot včeraj...je pa bil spet taki miren fant danes...Upam, da bo zobek čimprej zunaj, da dobim svojega skokeca nazaj! Skokec bo zelo hitro nazaj boš vidla . Nam je zob največ preglavic delal ponoči, čez dan je bil Taj isti. Ma ko je prišel ven pa so noči ratale spetl lepe (beri zbujamo samo 2x). Upam, da res. Saj danes je že malo bolje... ponoči pa mi spimo okej....joj, že trkam, da se kaj ne bo spremenilo...ker s tem se ne smemo hvaliti, ne? Ponavadi nekaj pojamra a ga dam k sebi v veliko posteljo pa je okej...pa ko zaspi hop spet nazaj v njegovo posteljico. Se ti da skakat od njegove do vajine postelje? Meni se je tud dalo, ko je bila Tija majhna in se je ful zbujala. Zdaj pa če bi se Nika tolkrat zbujala, ne verjamem, da bi jo skoz sem in tja šibala. Saj ne skačem...njegova posteljica je le 30 cm stran od moje....pa tak to samo enkrat na noč naredim...to pa mi ni hudo...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?