Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 22:42:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, tukaj kaj povej, FB preveč šteka danes se mi zdi, da nekam pogosto...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 22:44:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, tukaj kaj povej, FB preveč šteka danes se mi zdi, da nekam pogosto... Felix sem ti sporočilo poslala na FB Ja,Kokica FB spet šteka,ampak sam pri chatu bo treba spet mal začet MSN uporabljat... Kokica,a ga imaš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 22:52:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, tukaj kaj povej, FB preveč šteka danes se mi zdi, da nekam pogosto... ampak res, veš...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 22:56:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, tukaj kaj povej, FB preveč šteka danes se mi zdi, da nekam pogosto... Felix sem ti sporočilo poslala na FB Ja,Kokica FB spet šteka,ampak sam pri chatu bo treba spet mal začet MSN uporabljat... Kokica,a ga imaš? ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:03:02
|
|
|
|
felix7
|
sem prebrala tisti post na MONu... kaj ta tip misli??? Hodi spat k svoji mami meni se pa ženska kar smili, ker v tej mali Sloveniji je toliko žensk, ki nimajo poguma in moči, da bi se odlepile od svojih gnilih mož... Ali obratno, sej niso vedno samo ženske žrtve. Moja mami k sreči ni ena izmed teh, ki si ne upajo, je popokala naju z bratom in smo šli. Je bilo nekaj časa težko, ampak čez nekaj časa se postaviš na noge in zaživiš polno življenje Bravo moja mami
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:10:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:11:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:19:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady punce prosim a kera pozna kakšen športni voziček z napihljivimi in vrtljivimi kolesi? iščem iščem pa ni... al je eno al pa drugo...oboje skupi bi mela... Ne vem, če te prav razumem. Mi imamo trikolesnik. Prvo kolo je vrtljivo, lahko pa ga fiksiraš. Kolesa pa imajo zračnice. Imamo Quinny Freestyle XL še od prvega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:19:41
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! nočko Dober večer! No, pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:20:56
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m midve vsak dan poslušava Čuke, sem si potegnila kr vse njihove albume dol in veselo pleševa in pojeva. In zanimivo, Lija poje na Čuke, če ji pojem kaj otroškega pa me samo gleda. Očitno bo ČUK fenica bodoča sova torej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:24:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. midve pa nisma danes odkengurujčkali ven, ker se je ravno takrat najbolj vlilo zdaj sma se pa še z mojim skregala. in si grem privoščit eno penečo kopel da bom boljše volje..... Upam, da je kopel pomagala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:25:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady punce prosim a kera pozna kakšen športni voziček z napihljivimi in vrtljivimi kolesi? iščem iščem pa ni... al je eno al pa drugo...oboje skupi bi mela... Ne vem, če te prav razumem. Mi imamo trikolesnik. Prvo kolo je vrtljivo, lahko pa ga fiksiraš. Kolesa pa imajo zračnice. Imamo Quinny Freestyle XL še od prvega. o Nina, še dežuraš? a prvo kolo se da fiksirat? sem glih danes razmišljala, da ima ta voziček zihr še par fint, za katere sploh ne vem, haha. Ampak zdaj pa razmišljam, za kaj ti pa pride prav to fiksiranje?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:30:10
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady punce prosim a kera pozna kakšen športni voziček z napihljivimi in vrtljivimi kolesi? iščem iščem pa ni... al je eno al pa drugo...oboje skupi bi mela... Ne vem, če te prav razumem. Mi imamo trikolesnik. Prvo kolo je vrtljivo, lahko pa ga fiksiraš. Kolesa pa imajo zračnice. Imamo Quinny Freestyle XL še od prvega. o Nina, še dežuraš? a prvo kolo se da fiksirat? sem glih danes razmišljala, da ima ta voziček zihr še par fint, za katere sploh ne vem, haha. Ampak zdaj pa razmišljam, za kaj ti pa pride prav to fiksiranje? Ja, danes je zgleda moj večer za RR, čeprav sem verjetno večino debate že zamudila. Meni je prišlo prav na morju za vožnjo po plaži, če je bil zelo droben pesek ali mivka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:35:01
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem prebrala tisti post na MONu... kaj ta tip misli??? Hodi spat k svoji mami meni se pa ženska kar smili, ker v tej mali Sloveniji je toliko žensk, ki nimajo poguma in moči, da bi se odlepile od svojih gnilih mož... Ali obratno, sej niso vedno samo ženske žrtve. Moja mami k sreči ni ena izmed teh, ki si ne upajo, je popokala naju z bratom in smo šli. Je bilo nekaj časa težko, ampak čez nekaj časa se postaviš na noge in zaživiš polno življenje Bravo moja mami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:35:46
|
|
|
|
Nina00
|
Ste šle že vse spat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.9.2009 23:47:41
|
|
|
|
Nina00
|
Zgleda da. Grem jaz tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 7:12:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, na hitro javljanje pol pa se je treba zrihtat in v vrtec gremo, medve pa pohajat; noč je bila slaba, neko jokanje pa zbujanje pa joška ob 2eh skratka bolj malo spali tako da sem zdaj potrebna ene velke doze a na drugih koncih je tud frišno, pri nas kaže 13stopinj zunaj, možno? al je šla napravca za merjenje temperature nič, šibam že sitnari Lea lep dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 7:12:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy iiiiiiii, čvek z možem prek FB ta je zanimiva ne zdrži brez vas felix, ne; sva si včeraj tolk sms-ov poslala, še ko sva hodila si jih nisva tolk; pa 2x sva se za minutko dve slišala, zvečer pa še FB samo kaj ko ima 20minut na voljo za net ampak je prekoraču tako da danes upam, da bo lahko šel na net
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 7:37:50
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Evo, včeraj sem ji dala za preventivo svečko zvečer, tak da spali nismo nič kaj bolje je pa bil vsaj en + in sicer nič ni jokala Drugače smo te dni imeli zbujanje z jokom. Danes pa imam zobarja..mi je že zdaj slabo , nje pa bo verjetno tud ko bo vidla kolk lukn imam. Kaj pa me naroča na 6.mesecev sama si je kriva Mama_m.. fajn pohajajta ! Mi z mojo mami tudi gremo v mesto pol..si gre po volno. Sem jo spet mal zaposlila Nič, grem ker si mami neko majco popravlja, Lija pa sitnari na tleh. Očitno se je z igračami pokregala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 8:43:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro. gremo na sprehod, če se ne bo vlilo pol pa pospravlat, likat kuhat itd. standard....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 12:00:17
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, pa še dober večer! Moj pikec je lepo prespal prejšnjo noč, se je zbudil le ob 04.30h za hrano. Zobek ni nič kaj bolj zunaj kot včeraj...je pa bil spet taki miren fant danes...Upam, da bo zobek čimprej zunaj, da dobim svojega skokeca nazaj! Skokec bo zelo hitro nazaj boš vidla . Nam je zob največ preglavic delal ponoči, čez dan je bil Taj isti. Ma ko je prišel ven pa so noči ratale spetl lepe (beri zbujamo samo 2x).
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 12:08:55
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita kako ste??? Kokica?? spps??? čisto ok pa ti? vidim da vaš princ je pa že kar uren...hitrost pa taka... mam vsaj korist od njega,ko mi tla polira naš je isti. Najrajši pa do tehtnice prileze in se stehta, da ga ja mami ne bi preveč poredila in potem pri naslednjem obroku: mami 2 žlički korenčka sta dovolj, sem se že preveč zredil
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 12:28:31
|
|
|
|
Steffi
|
VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENO 1/2 ROJSTNEGA DNE ZOJI OD HELIMAŠE, TIJANU OD MONIKE1, LARI OD MAMICA00 IN MOJEMO SRČKU TAJU GABRIELU. LEPO PRAZNUJTE VSI, TUDI MI BOMO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 12:40:37
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENO 1/2 ROJSTNEGA DNE ZOJI OD HELIMAŠE, TIJANU OD MONIKE1, LARI OD MAMICA00 IN MOJEMO SRČKU TAJU GABRIELU. LEPO PRAZNUJTE VSI, TUDI MI BOMO
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?