Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:18:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan samo vas malo pozdravim ,pa povem, da pri nas fruhzverge gre kot za šalo.No sedaj ,pa me fentajte ,ker sem jima ga dala .Pridem večer naokoli sedaj ,pa je zverge male treba uspavat ,da bo še mati lahko .Upanje umira zadnje. jaz te nebom, ker midve jih imava tud že v hladilniku in čakava da jih odpreva. Zaenkrat jih jaz veselo že papam zakaj pa bi te fentale? saj Maruša ga že tudi je, pa prav paše ji saj otrok mora vse jest
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:20:03
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, dajte mi povedat kako imate svoje zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo. Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame. Maruša ma oblečeno pižamo z dolgimi rokavi, pa v spalni vreči je (brez rokavov).... pokrivam je še ne.... mam pa občutek da bodo problemi, ko jo bo treba začet pokrivat...namreč noče bit pokrita
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:21:12
|
|
|
|
trezika
|
aja, TASA danes nisva bli v MB kr sva še vedno brez avta čez 14 dni prideva pa ti takrat javim, če boš mela čas....ali katera druga
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:42:28
|
|
|
|
spps
|
alo babure,kje se skrivate?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:44:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša ma oblečeno pižamo z dolgimi rokavi, pa v spalni vreči je (brez rokavov).... pokrivam je še ne.... mam pa občutek da bodo problemi, ko jo bo treba začet pokrivat...namreč noče bit pokrita midva sva za te primere danes glih kupla bolj debelo spalno vrečo. Lija se tud razkrije ponoči, jaz grem ponavadi prej spat kot T. tak da jo on stalno pokriva.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:45:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja, TASA danes nisva bli v MB kr sva še vedno brez avta čez 14 dni prideva pa ti takrat javim, če boš mela čas....ali katera druga se bova slišali ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:45:20
|
|
|
|
tasa_m
|
SPPS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:52:55
|
|
|
|
tasa_m
|
No, če pa ni nobene pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:53:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m SPPS dans je pa neka tuga tule gor...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:56:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A Franček je lahko. to pa ja..sam raje tist sosedov a od sosedov maš tud slike. bi se našlo kaj o kakšnem sosedovem "frančeku" No pa da vidimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:56:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, dajte mi povedat kako imate svoje zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo. Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame. Nika je v bodyju z dolgimi rokavi in spodaj ima žabice. Jo tudi malo pokrijem, ampak pri nas še ni krize. Je še kar toplo. Kaj pa če jo daš v vrečo za spanje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 20:57:38
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj zdaj, je kera tuki? spps, tasa, trezika?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:03:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz tudi tu. tasa - body in pidžama v celem tanka in seveda pokrita dokler se ne zbrcata ampak par dni že ostaneta pokrita,očitno jima paše ker prej če sem papirnato srvjeto gor dala sta se zbincala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:05:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - hvala ,ker še misliš na mene z slikicami najaa - poglej spet je z nami maškolino
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:07:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
kaj je zdaj kje je marčevska banda ,ne mislim se sama s sabo pogovarjat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:09:00
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, dajte mi povedat kako imate svoje zdaj oblečeno za spanje,ko je že bolj mrzlo. Jaz imam L. v body-u z dolgimi rokavi preko pa kratko spodnjo majico (dobila jih je za krst z sp.hlačkami pa ji tega nisem oblačla razen na morju) pa spodnji del pidžame. Pa pokrita je z odejo ampak, ko jo ponoči vzamem k sebi, da se podojiva je vsa mrzla. Pa saj bolj je nea morem oblečt, niti pozimi je ne mislim bolj, razen preko bo imela še zg.del pidžame. Taj je v bodiju in spodnji del pižame... pa tut je v spalni vreči... je bil poleti v eni tanki, zdej ima pa eno debelejšo in pokrijem ga z deko ampak je zjutraj vseeno mrzel po rokah in ličkih...samo mislim da ga ne zebe, pač tist kar ima zunaj ima mrzlo, sej imamo mi tudi...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:12:17
|
|
|
|
NoBady
|
maškolinota tudi jaz vidim... leo**tia tudi..kukuc? buuu napište kaj čebelca hvala za odgovr glede GH... sej se mi je zdelo da rabij dolgo še mleko... je pa res ja da teh zelenjav in tega se ne moroj najest...krompirček je še nekak nasitn kej druzga pa težk ja... hvala mi imamo pa drugo nedeljo krst... glede tega še eno uprašanje...kaj rabijo pokrivalo pri krstu? rabi Taj kapico al ne? pojma nimam.... za punčke je to bl enostavn k so v belem...fanta pa ne morš v bel oblečt..tak da Taj bo lepo v rjavem pa belo srajčko bo imel...sej to je uredu ane?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:12:48
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kaj je zdaj kje je marčevska banda ,ne mislim se sama s sabo pogovarjat sej jaz se neki trudim...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:12:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - hvala ,ker še misliš na mene z slikicami najaa - poglej spet je z nami maškolino Javi se !!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:14:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady maškolinota tudi jaz vidim... leo**tia tudi..kukuc? buuu napište kaj čebelca hvala za odgovr glede GH... sej se mi je zdelo da rabij dolgo še mleko... je pa res ja da teh zelenjav in tega se ne moroj najest...krompirček je še nekak nasitn kej druzga pa težk ja... hvala mi imamo pa drugo nedeljo krst... glede tega še eno uprašanje...kaj rabijo pokrivalo pri krstu? rabi Taj kapico al ne? pojma nimam.... za punčke je to bl enostavn k so v belem...fanta pa ne morš v bel oblečt..tak da Taj bo lepo v rjavem pa belo srajčko bo imel...sej to je uredu ane? Ko boš začela kakšno kislo smetano v hrano dajat, bo mogoče tudi malo dalj časa sit. Pa meso jih nasiti. Ali pa že zdaj daj v kašice mal riževih kosmičev. Bo takoj dalj časa sit. Za krst mu pa klobuk daj na glavo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:16:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - hvala ,ker še misliš na mene z slikicami najaa - poglej spet je z nami maškolino Javi se !!! Ne j... sistema
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:17:36
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady maškolinota tudi jaz vidim... leo**tia tudi..kukuc? buuu napište kaj čebelca hvala za odgovr glede GH... sej se mi je zdelo da rabij dolgo še mleko... je pa res ja da teh zelenjav in tega se ne moroj najest...krompirček je še nekak nasitn kej druzga pa težk ja... hvala mi imamo pa drugo nedeljo krst... glede tega še eno uprašanje...kaj rabijo pokrivalo pri krstu? rabi Taj kapico al ne? pojma nimam.... za punčke je to bl enostavn k so v belem...fanta pa ne morš v bel oblečt..tak da Taj bo lepo v rjavem pa belo srajčko bo imel...sej to je uredu ane? Ko boš začela kakšno kislo smetano v hrano dajat, bo mogoče tudi malo dalj časa sit. Pa meso jih nasiti. Ali pa že zdaj daj v kašice mal riževih kosmičev. Bo takoj dalj časa sit. Za krst mu pa klobuk daj na glavo. pa tok govra o teh riževih kosmičev... kje naj to dobim? sej imam kosmiče sam so z okusm banane... klobuk ja... dej...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:19:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa tok govra o teh riževih kosmičev... kje naj to dobim? sej imam kosmiče sam so z okusm banane... klobuk ja... dej... Riževe kosmiče dobiš v mullerju, dm-ju... To so riževi kosmiči, ki nimajo dodanega mleka. So fajn za zgostit kašice. Ja, klobuk! Po moje bi bil res največji frajer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:23:59
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa tok govra o teh riževih kosmičev... kje naj to dobim? sej imam kosmiče sam so z okusm banane... klobuk ja... dej... Riževe kosmiče dobiš v mullerju, dm-ju... To so riževi kosmiči, ki nimajo dodanega mleka. So fajn za zgostit kašice. Ja, klobuk! Po moje bi bil res največji frajer! dej mi eno znamko povej riževih kosmičev ...npr. kere imaš ti in jih bom nabavla... ka to so pač taki ki se mešajo z vdo al z mlekom al kaj piše na škatli? sm mona ampak res ne vem... Taju sm pa drgač kupla baretko ma tak klobuček je ja, sam ko si ti napisala klobuk sem si jaz predstavljala tazga visokega ko ga je imel kekec ma sicer mu je mal velik še ampak bo babi šivilja to notr vzela da mu bo prav... ma je pravi frajer s tistim samo ne vem če je to vredu za v cerkev?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 11.9.2009 21:25:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?