Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:41:48
|
|
|
|
Najaa
|
Aja, eno resno vprašanje, preden vas zaćne metat. Mislite, da je kaj narobe, če v AM zmešam 10ml več vode kot je predpisano? Sem namreč prebrala nekje, da če tako delaš, da otrok nima težav s prebavo. In res odkar ji dam 10ml več, kaka vsak dan in včasih celo večkrat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:42:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa -sem imela kolega fotografa sabo ,pa si doben drug ni upal slikat .Ko dobim album veš da prilimam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:44:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa -sem imela kolega fotografa sabo ,pa si doben drug ni upal slikat .Ko dobim album veš da prilimam. aha, te pa tak vredi. čuj. bavca spita?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:46:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - je prav tako jaz tudi ponoči namerno manj mešam ker ga ful zapira danes je anže 2x akal zjutraj in sedaj zvečer.Cel popoldan je nekaj jokal in stokal nikakor mu ni pasalo no sedaj zvečer pa se pomiri in mi nekaj razlaga ,pa zmes čujem da nekaj tišči.Opa ,pa mu dam planico dol noge gor in je že rezalo .Res skoz tako težko aka da je zapopenit pa pit noče po novem nič več.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:46:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj je pa danes taki miren fant, taki, da ga sploh ne poznam...tiste, ki stega že spoznale, veste o čem govorim. Verjetno je to reakcija na včerajšnje cepljenje. Vročine nima. Sedaj spančka, mama pa tu gor atija čaka, da pride iz službe. no, pol danes ni skokec a ne? Upam, da bo čimprej spet stari Valentin.. Ni ne! Bogi je! Takega ga res ne poznam! verjetno je res zarad cepljenja. jutri bo že spet stari skokec. Ja, Najaa, je bil že pozno popoldan moj skokec! Kak sem ga pogrešala takega, kot ga poznam! Sploh ne vem, kaj bi si začela s tako mirnim otrokom!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:48:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - je prav tako jaz tudi ponoči namerno manj mešam ker ga ful zapira danes je anže 2x akal zjutraj in sedaj zvečer.Cel popoldan je nekaj jokal in stokal nikakor mu ni pasalo no sedaj zvečer pa se pomiri in mi nekaj razlaga ,pa zmes čujem da nekaj tišči.Opa ,pa mu dam planico dol noge gor in je že rezalo .Res skoz tako težko aka da je zapopenit pa pit noče po novem nič več. Nika pa lepo kaka odkar tako delam. V bistvu ji cel dan delam 100ml in 3 žličke AM. Samo zvečer ji naredim dozo kot se šika. Da je noč potešena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:49:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Najaa, je bil že pozno popoldan moj skokec! Kak sem ga pogrešala takega, kot ga poznam! Sploh ne vem, kaj bi si začela s tako mirnim otrokom!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:49:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - sta v komi že ja .Se je skido ,pa zaspal v trenutku . Kokica - skokice ne bom mogla v luft metat ker me še od nedelje roke bolijo ko sem anžeja držala v rokah .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:50:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - pa ti ni kaj bolj lačna če ji rečiš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:51:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - pa ti ni kaj bolj lačna če ji rečiš? Ne, tako ali drugače je na 2-2,5 ure. Pa 100ml je itak malo na dve ure, ni? Kolko pojesta bavca npr.?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:55:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mi pa smo dobili gugalnico za Lijo ji je ati reko, da ima zdaj mir do 12 let. On res upa, da se bo mu L. do 12. let gugala v stanovanju Toti moj tud tako ven vrže, da mi je slabo ponavadi.. tak, zdaj pa smo kompletni, sam en predalnik še rabimo pa imamo dovolj super za gugalnico....!!! Pa nisi še prej pisala, da še je niste dobili in da jo čakate? Kaj je nastavljiva po višini? Torej, da raste skupaj z otrokom? Koliko pa je stala? Liji se pa prav vidi, da uživa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:55:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, jaz sem pripravljena na klepet to mi delajjjjjj!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:55:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, le pridi nazaj. Bomo eno pivo ruknile. PERSIDA kako si? Nam boš pokazala kako sliko s krsta? KOKICA, mali spi? [/quote Ja, ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:55:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, eno resno vprašanje, preden vas zaćne metat. Mislite, da je kaj narobe, če v AM zmešam 10ml več vode kot je predpisano? Sem namreč prebrala nekje, da če tako delaš, da otrok nima težav s prebavo. In res odkar ji dam 10ml več, kaka vsak dan in včasih celo večkrat. Po moje ni nič narobe, jaz to prakticiram, če naredim preveč gosto kašico in potem samo vodo dodajam...ko se gosti in gosti..pa že prej, ko je bil le na mlekecu nisem nikoli ful točno odmerjala tiste vode v stekleničke, oz. je bila včasih merica AM bolj včasih pa manj polna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:55:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - sta v komi že ja .Se je skido ,pa zaspal v trenutku . Kokica - skokice ne bom mogla v luft metat ker me še od nedelje roke bolijo ko sem anžeja držala v rokah . Te pa drugič!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:57:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, eno resno vprašanje, preden vas zaćne metat. Mislite, da je kaj narobe, če v AM zmešam 10ml več vode kot je predpisano? Sem namreč prebrala nekje, da če tako delaš, da otrok nima težav s prebavo. In res odkar ji dam 10ml več, kaka vsak dan in včasih celo večkrat. Po moje ni nič narobe, jaz to prakticiram, če naredim preveč gosto kašico in potem samo vodo dodajam...ko se gosti in gosti..pa že prej, ko je bil le na mlekecu nisem nikoli ful točno odmerjala tiste vode v stekleničke, oz. je bila včasih merica AM bolj včasih pa manj polna. Sej jaz sem misla mleko, ne kašico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:04:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. kaj bo lepega?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:06:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, eno resno vprašanje, preden vas zaćne metat. Mislite, da je kaj narobe, če v AM zmešam 10ml več vode kot je predpisano? Sem namreč prebrala nekje, da če tako delaš, da otrok nima težav s prebavo. In res odkar ji dam 10ml več, kaka vsak dan in včasih celo večkrat. Po moje ni nič narobe, jaz to prakticiram, če naredim preveč gosto kašico in potem samo vodo dodajam...ko se gosti in gosti..pa že prej, ko je bil le na mlekecu nisem nikoli ful točno odmerjala tiste vode v stekleničke, oz. je bila včasih merica AM bolj včasih pa manj polna. Sej jaz sem misla mleko, ne kašico. Vem, samo jaz imam ene kašice, ki se mešajo z AM, pa jim potem, ko se zgostijo dodajam vodo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:06:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kaj bo lepega? Odvisno od tega, kaj boš napisala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:10:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kaj bo lepega? Odvisno od tega, kaj boš napisala! hm. nič pametnega mi ne pade na pamet trenutno jem kekse in gledam mojo mamo ko kvačka rožico za Klarino kapico
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:11:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kaj bo lepega? Odvisno od tega, kaj boš napisala! hm. nič pametnega mi ne pade na pamet trenutno jem kekse in gledam mojo mamo ko kvačka rožico za Klarino kapico jaz sem ravnokar zmazala Jaffa cakes!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:17:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pri nas ,pa je sadni večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:17:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vem, samo jaz imam ene kašice, ki se mešajo z AM, pa jim potem, ko se zgostijo dodajam vodo. aha, tako. Valentin rad je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:17:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pri nas ,pa je sadni večer Pridna. Jaz mljaskam sladoled z banano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:19:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pri nas ,pa je sadni večer pridna pridna
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?