Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:19:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj tasa se je šla gugat ? Najaa - a mi daš en poliz? In damici spita?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:19:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
mariborčanke in tiste iz okolice - kaj velja za četrtek ob enajstih?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:20:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
čebelica - jaz sem vas že prejšnji četrtek čakala ,pa ste se vse vremena vstrašle
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:21:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 super za gugalnico....!!! Pa nisi še prej pisala, da še je niste dobili in da jo čakate? Kaj je nastavljiva po višini? Torej, da raste skupaj z otrokom? Koliko pa je stala? Liji se pa prav vidi, da uživa! sem ja pisala da je nismo dobili, malo čez 14 uro pa so me poklicali in rekli, da lhko pridemo po njo. Prišla je pa 50€ pa zadnja je bila. Smo jo zato tak dolgo čakali, ker so jo morali iz NG poslat. Tak da ste vabljeni na guganje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:21:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj tasa se je šla gugat ? Najaa - a mi daš en poliz? In damici spita? hahaha si me zdaj nasmejala. To smo meli, ko smo bli mlajši (sr. šola), a daš en liz, a daš en griz (sendviča).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:22:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj tasa se je šla gugat ? Najaa - a mi daš en poliz? In damici spita? neee, tu sem draga moja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:22:09
|
|
|
|
|
Joj kakšna debata samo sladko razen perside...ne smem tega več brat se z vsemi štirimi branim da ne zagramim kakega piškota doma...sej bo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:22:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - jaz sem vas že prejšnji četrtek čakala ,pa ste se vse vremena vstrašle ja smo se res. samo kaj nismo ble prejšnji teden za v petek zmenjene?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:23:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - jaz sem vas že prejšnji četrtek čakala ,pa ste se vse vremena vstrašle kaj si te zdaj tak glasna.poklicala pa me nisi al pa da bi do mene prišla. A ne veš več kje sem doma al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:23:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - jaz sem vas že prejšnji četrtek čakala ,pa ste se vse vremena vstrašle ja smo se res. samo kaj nismo ble prejšnji teden za v petek zmenjene? ona je v čet. čakala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:23:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Joj kakšna debata samo sladko razen perside...ne smem tega več brat se z vsemi štirimi branim da ne zagramim kakega piškota doma...sej bo oooo cita, kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:24:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Joj kakšna debata samo sladko razen perside...ne smem tega več brat se z vsemi štirimi branim da ne zagramim kakega piškota doma...sej bo A je šlo danes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:24:48
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Joj kakšna debata samo sladko razen perside...ne smem tega več brat se z vsemi štirimi branim da ne zagramim kakega piškota doma...sej bo oooo cita, kako si? SESTRADANO ja ja derem se LAČNA sama sem si kriva prej bi se pazla pa bi bilo šlik šlak tako smo včas rekel...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:25:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vem, samo jaz imam ene kašice, ki se mešajo z AM, pa jim potem, ko se zgostijo dodajam vodo. aha, tako. Valentin rad je? Mlečni obrok ima že kar nekaj časa 150ml, GH pa rad papa. Danes je prvič jedel piščančje meso. Pa se mu je dopadlo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:25:15
|
|
|
|
tasa_m
|
persida kje je kaka slikaaaaaaa ???? Kje pa se naša Feliša skriva??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:25:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebelica - jaz sem vas že prejšnji četrtek čakala ,pa ste se vse vremena vstrašle kaj si te zdaj tak glasna.poklicala pa me nisi al pa da bi do mene prišla. A ne veš več kje sem doma al kak? Ja, Persida
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:25:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Joj kakšna debata samo sladko razen perside...ne smem tega več brat se z vsemi štirimi branim da ne zagramim kakega piškota doma...sej bo A je šlo danes? je šlo je šlo...joj sej bo ampak me tako trebuh boli in mi ni dobro ko sem uno šunko jedla samo bljekkk
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:25:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita SESTRADANO ja ja derem se LAČNA sama sem si kriva prej bi se pazla pa bi bilo šlik šlak tako smo včas rekel... pa kaj od sadja pojej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:26:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mariborčanke in tiste iz okolice - kaj velja za četrtek ob enajstih? Jaz sem ZA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:26:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mlečni obrok ima že kar nekaj časa 150ml, GH pa rad papa. Danes je prvič jedel piščančje meso. Pa se mu je dopadlo. jeeeeiiiii, bravo Valentin.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:26:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
feliške pa ni ne tu nič ne na FB...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:26:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 super za gugalnico....!!! Pa nisi še prej pisala, da še je niste dobili in da jo čakate? Kaj je nastavljiva po višini? Torej, da raste skupaj z otrokom? Koliko pa je stala? Liji se pa prav vidi, da uživa! sem ja pisala da je nismo dobili, malo čez 14 uro pa so me poklicali in rekli, da lhko pridemo po njo. Prišla je pa 50€ pa zadnja je bila. Smo jo zato tak dolgo čakali, ker so jo morali iz NG poslat. Tak da ste vabljeni na guganje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:26:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mariborčanke in tiste iz okolice - kaj velja za četrtek ob enajstih? Jaz sem ZA! jaz tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:26:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mariborčanke in tiste iz okolice - kaj velja za četrtek ob enajstih? Jaz sem ZA! kdo še?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:27:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica feliške pa ni ne tu nič ne na FB... ja,saj zato sprašujem kje se potepa. A so šli mogoče na dopust?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?