Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 15:16:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Moj je pa danes taki miren fant, taki, da ga sploh ne poznam...tiste, ki stega že spoznale, veste o čem govorim. Verjetno je to reakcija na včerajšnje cepljenje. Vročine nima. Sedaj spančka, mama pa tu gor atija čaka, da pride iz službe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 15:21:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trinity nimamo zdravila za takšne primere.. Mi tudi ne. Aja, jaz jo dam včasih v kengurujčka, sam pol me ramena bolijo. Bolje kot ušesa. Zdaj pa grem. Čao. tebe rame, mene pa križ. Lepo bodi pa oglasi se kaj. Bom zvečer verjetno bolj aktivna kot te dni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 15:22:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj je pa danes taki miren fant, taki, da ga sploh ne poznam...tiste, ki stega že spoznale, veste o čem govorim. Verjetno je to reakcija na včerajšnje cepljenje. Vročine nima. Sedaj spančka, mama pa tu gor atija čaka, da pride iz službe. no, pol danes ni skokec a ne? Upam, da bo čimprej spet stari Valentin..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 15:22:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trinity nimamo zdravila za takšne primere.. Mi tudi ne. Aja, jaz jo dam včasih v kengurujčka, sam pol me ramena bolijo. Bolje kot ušesa. Zdaj pa grem. Čao. tebe rame, mene pa križ. Lepo bodi pa oglasi se kaj. Bom zvečer verjetno bolj aktivna kot te dni. mene pa nič! še zaenkrat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 15:23:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, ja upam, da boste zvečer res kaj pisale, drugače bom jezna kot ! Tak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 15:24:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj je pa danes taki miren fant, taki, da ga sploh ne poznam...tiste, ki stega že spoznale, veste o čem govorim. Verjetno je to reakcija na včerajšnje cepljenje. Vročine nima. Sedaj spančka, mama pa tu gor atija čaka, da pride iz službe. no, pol danes ni skokec a ne? Upam, da bo čimprej spet stari Valentin.. Ni ne! Bogi je! Takega ga res ne poznam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 16:22:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja upam, da boste zvečer res kaj pisale, drugače bom jezna kot ! Tak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 16:23:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj je pa danes taki miren fant, taki, da ga sploh ne poznam...tiste, ki stega že spoznale, veste o čem govorim. Verjetno je to reakcija na včerajšnje cepljenje. Vročine nima. Sedaj spančka, mama pa tu gor atija čaka, da pride iz službe. no, pol danes ni skokec a ne? Upam, da bo čimprej spet stari Valentin.. Ni ne! Bogi je! Takega ga res ne poznam! verjetno je res zarad cepljenja. jutri bo že spet stari skokec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 17:45:47
|
|
|
|
tasa_m
|
mi pa smo dobili gugalnico za Lijo ji je ati reko, da ima zdaj mir do 12 let. On res upa, da se bo mu L. do 12. let gugala v stanovanju Toti moj tud tako ven vrže, da mi je slabo ponavadi.. tak, zdaj pa smo kompletni, sam en predalnik še rabimo pa imamo dovolj
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.9.2009 17:54:26 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 18:03:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kak je Lija lepa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 19:41:57
|
|
|
|
tasa_m
|
čer, jaz sem pripravljena na klepet
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 19:42:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM kaj se sam zato javljaš, da boš ostala na seznamu haha NoBady, ja, lahko je driska zarad zobkov. Najaa, seveda, da me ne brišeš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 19:42:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo, ena bolj sveža slika našega Miha a to je konkurenca Lei kaka čupica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 19:45:12
|
|
|
|
leo**tia
|
lp čveke..do sedaj sploh nisem mogla pisat,ni mi šlo.ne vem zakaj...kako ste??tu sem zasledila da ena daje otroku 1.5 mašćobe kravlje mleko,da dela rižolino s tem...ne dajajte tega...to je največji strup...raje dajte 3.5...maščobe..mi smo pa dobili tako lepe stvari za tiju..od moje polsestre...pa čizmice lepe,čevlje,,sam vse malo večje od nekje 2 let do 6...sem res srečna....kako naj maloj naredim ajdovo kašo?naj shuham pa dam v sadno kašico'zelenjave noče nevem kako...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 19:51:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp čveke..do sedaj sploh nisem mogla pisat,ni mi šlo.ne vem zakaj...kako ste??tu sem zasledila da ena daje otroku 1.5 mašćobe kravlje mleko,da dela rižolino s tem...ne dajajte tega...to je največji strup...raje dajte 3.5...maščobe..mi smo pa dobili tako lepe stvari za tiju..od moje polsestre...pa čizmice lepe,čevlje,,sam vse malo večje od nekje 2 let do 6...sem res srečna....kako naj maloj naredim ajdovo kašo?naj shuham pa dam v sadno kašico'zelenjave noče nevem kako... zakaj pa je to največji strup? Če pa je meni P. rekla, da polno mastno še mi ne priporoča. Jaz si sicer delam vse z 0,5mlekom. Super, da si dobila stvari
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:00:53
|
|
|
|
leo**tia
|
joj punce..jaz sem delala malo večjo luknjo na flaški pa sem naredila zeeeelooo preveliko ...je pojedla v 2minutah 120ml kašice za lahko nočč...bilo je zelo gosto pa je še vedno zelo teklo tako da sem jo hranila v sedečem položaju da ji ne zaleti...sedaj pa bom šibala v lekarno....20km imam do nje...jao
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:05:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp čveke..do sedaj sploh nisem mogla pisat,ni mi šlo.ne vem zakaj...kako ste??tu sem zasledila da ena daje otroku 1.5 mašćobe kravlje mleko,da dela rižolino s tem...ne dajajte tega...to je največji strup...raje dajte 3.5...maščobe..mi smo pa dobili tako lepe stvari za tiju..od moje polsestre...pa čizmice lepe,čevlje,,sam vse malo večje od nekje 2 let do 6...sem res srečna....kako naj maloj naredim ajdovo kašo?naj shuham pa dam v sadno kašico'zelenjave noče nevem kako... zakaj pa je to največji strup? Če pa je meni P. rekla, da polno mastno še mi ne priporoča. Jaz si sicer delam vse z 0,5mlekom. Super, da si dobila stvari meni so tudi rekli da je bolje začet z mlekom z manj maščobami...ali pa 3,5% razredčiti... očitno spet ena stvar pri kateri se P ne morejo zediniti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:10:11
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp čveke..do sedaj sploh nisem mogla pisat,ni mi šlo.ne vem zakaj...kako ste??tu sem zasledila da ena daje otroku 1.5 mašćobe kravlje mleko,da dela rižolino s tem...ne dajajte tega...to je največji strup...raje dajte 3.5...maščobe..mi smo pa dobili tako lepe stvari za tiju..od moje polsestre...pa čizmice lepe,čevlje,,sam vse malo večje od nekje 2 let do 6...sem res srečna....kako naj maloj naredim ajdovo kašo?naj shuham pa dam v sadno kašico'zelenjave noče nevem kako... zakaj pa je to največji strup? Če pa je meni P. rekla, da polno mastno še mi ne priporoča. Jaz si sicer delam vse z 0,5mlekom. Super, da si dobila stvari ne vem...oča mi je en dan povedao da mu je en enkrat na morju povedo da je to strup..zakaj ne vem..ampak jaz nebi dajala..bi raje 3.5razredčila...začnemo nekje čez 2meseca,,,vse ji delam s am..vsak po svoje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:15:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia ne vem...oča mi je en dan povedao da mu je en enkrat na morju povedo da je to strup..zakaj ne vem..ampak jaz nebi dajala..bi raje 3.5razredčila...začnemo nekje čez 2meseca,,,vse ji delam s am..vsak po svoje. točno tako!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:30:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer, jaz sem pripravljena na klepet Tud jaz se pofočkam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:31:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia ne vem...oča mi je en dan povedao da mu je en enkrat na morju povedo da je to strup..zakaj ne vem..ampak jaz nebi dajala..bi raje 3.5razredčila...začnemo nekje čez 2meseca,,,vse ji delam s am..vsak po svoje. točno tako! KM se itak do 1.leta ne priporoča spljoh, ampak vsak po svoje, kot ste že rekle. Potem po 1.letu pa samo polnomastno. Tisto mešanje z vodo je kr neki. Otrok rabi za rast in razvoj maščobe. tasa, ti ji daješ že prav mleko? Mislim v čisti obliki? Ali samo za mešanje s kašicami?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:36:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:38:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Še z moje strani dober večer bomo kako rekle preden me moj zabriše dol?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:38:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia ne vem...oča mi je en dan povedao da mu je en enkrat na morju povedo da je to strup..zakaj ne vem..ampak jaz nebi dajala..bi raje 3.5razredčila...začnemo nekje čez 2meseca,,,vse ji delam s am..vsak po svoje. točno tako! KM se itak do 1.leta ne priporoča spljoh, ampak vsak po svoje, kot ste že rekle. Potem po 1.letu pa samo polnomastno. Tisto mešanje z vodo je kr neki. Otrok rabi za rast in razvoj maščobe. tasa, ti ji daješ že prav mleko? Mislim v čisti obliki? Ali samo za mešanje s kašicami? jaz ji dajem mleko samo ko delam rižolino in ko jema špinačo. Drugače ne. Se vidimo čez 20 min. mora tomaž neke maile poslat, pa na službenem računalniku nima neta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 20:40:28
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, le pridi nazaj. Bomo eno pivo ruknile. PERSIDA kako si? Nam boš pokazala kako sliko s krsta? KOKICA, mali spi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?