|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
8.9.2009 15:16:23   
KOKICA32
Moj je pa danes taki miren fant, taki, da ga sploh ne poznam...tiste, ki stega že spoznale, veste o čem govorim. Verjetno je to reakcija na včerajšnje cepljenje. user posted image Vročine nima. Sedaj spančka, mama pa tu gor atija čaka, da pride iz službe.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
8.9.2009 15:21:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Trinity nimamo zdravila za takšne primere..user posted image user posted image  

Mi tudi ne.
Aja, jaz jo dam včasih v kengurujčka, sam pol me ramena bolijo. user posted image Bolje kot ušesa. user posted image

Zdaj pa grem. Čao.

tebe rame, mene pa križ.
Lepo bodi pa oglasi se kaj.
Bom zvečer verjetno bolj aktivna kot te dni.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
8.9.2009 15:22:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Moj je pa danes taki miren fant, taki, da ga sploh ne poznam...tiste, ki stega že spoznale, veste o čem govorim. Verjetno je to reakcija na včerajšnje cepljenje. user posted image Vročine nima. Sedaj spančka, mama pa tu gor atija čaka, da pride iz službe.

no, pol danes ni skokec a ne?
Upam, da bo čimprej spet stari Valentin..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
8.9.2009 15:22:41   
KOKICA32

Trinity nimamo zdravila za takšne primere..user posted image user posted image  

Mi tudi ne.
Aja, jaz jo dam včasih v kengurujčka, sam pol me ramena bolijo. user posted image Bolje kot ušesa. user posted image

Zdaj pa grem. Čao.

tebe rame, mene pa križ.
Lepo bodi pa oglasi se kaj.
Bom zvečer verjetno bolj aktivna kot te dni.

mene pa nič! še zaenkrat! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
8.9.2009 15:23:21   
KOKICA32
Ja, ja upam, da boste zvečer res kaj pisale, drugače bom jezna kot user posted image ! Tak! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
8.9.2009 15:24:01   
KOKICA32

Upam, da bo čimprej spet stari Valentin..user posted image user posted image user posted image

Ni ne! Bogi je! Takega ga res ne poznam! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
8.9.2009 16:22:52   
Najaa

Ja, ja upam, da boste zvečer res kaj pisale, drugače bom jezna kot user posted image ! Tak! user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
8.9.2009 16:23:28   
Najaa

Ni ne! Bogi je! Takega ga res ne poznam! user posted image

verjetno je res zarad cepljenja. jutri bo že spet stari skokec.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
8.9.2009 17:45:47   
tasa_m
mi pa smo dobili gugalnico za Lijo user posted image user posted image user posted image user posted image ji je ati reko, da ima zdaj mir do 12 let. On res upa, da se bo mu L. do 12. let gugala v stanovanju user posted image  user posted image user posted image user posted image Toti moj user posted image tud tako ven vrže, da mi je slabo ponavadi..user posted image user posted image

user posted image

tak, zdaj pa smo kompletni, sam en predalnik še rabimo pa imamo dovoljuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.9.2009 17:54:26 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
8.9.2009 18:03:43   
MalaČebelica
kak je Lija lepa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
8.9.2009 19:41:57   
tasa_m
čer, jaz sem pripravljena na klepet user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
8.9.2009 19:42:37   
mama_milchy

mamaM kaj se sam zato javljaš, da boš ostala na seznamu haha user posted image user posted image user posted image

NoBady, ja, lahko je driska zarad zobkov.

Najaa, seveda, da me ne brišeš user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
8.9.2009 19:42:48   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image

evo, ena bolj sveža slika našega Mihauser posted image

a to je konkurenca Lei user posted image kaka čupica user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
8.9.2009 19:45:12   
leo**tia
lp čveke..do sedaj sploh nisem mogla pisat,ni mi šlo.ne vem zakaj...kako ste??tu sem zasledila da ena daje otroku 1.5 mašćobe kravlje mleko,da dela rižolino s tem...ne dajajte tega...to je največji strup...raje dajte 3.5...maščobe..mi smo pa dobili tako lepe stvari za tiju..od moje polsestre...pa čizmice lepe,čevlje,,sam vse malo večje od nekje 2 let do 6...sem res srečna....kako naj maloj naredim ajdovo kašo?naj shuham pa dam v sadno kašico'zelenjave noče nevem kako...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
8.9.2009 19:51:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

lp čveke..do sedaj sploh nisem mogla pisat,ni mi šlo.ne vem zakaj...kako ste??tu sem zasledila da ena daje otroku 1.5 mašćobe kravlje mleko,da dela rižolino s tem...ne dajajte tega...to je največji strup...raje dajte 3.5...maščobe..mi smo pa dobili tako lepe stvari za tiju..od moje polsestre...pa čizmice lepe,čevlje,,sam vse malo večje od nekje 2 let do 6...sem res srečna....kako naj maloj naredim ajdovo kašo?naj shuham pa dam v sadno kašico'zelenjave noče nevem kako...
zakaj pa je to največji strup? Če pa je meni P. rekla, da polno mastno še mi ne priporoča.
Jaz si sicer delam vse z 0,5mlekom.
Super, da si dobila stvari user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
8.9.2009 20:00:53   
leo**tia
joj punce..jaz sem delala malo večjo luknjo na flaški pa sem naredila zeeeelooo prevelikouser posted image ...je pojedla v 2minutah 120ml kašice za lahko nočč...bilo je zelo gosto pa je še vedno zelo teklo tako da sem jo hranila v sedečem položaju da ji ne zaleti...sedaj pa bom šibala v lekarno....20km imam do nje...jaouser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
8.9.2009 20:05:24   
trezika

zakaj pa je to največji strup? Če pa je meni P. rekla, da polno mastno še mi ne priporoča.

user posted image meni so tudi rekli da je bolje začet z mlekom z manj maščobami...ali pa 3,5% razredčiti... očitno spet ena stvar pri kateri se P ne morejo zediniti...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
8.9.2009 20:10:11   
leo**tia
user posted image

ne vem...oča mi je en dan povedao da mu je en enkrat na morju povedo da je to strup..zakaj ne vem..ampak jaz nebi dajala..bi raje 3.5razredčila...začnemo nekje čez 2meseca,,,vse ji delam s am..vsak po svoje.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
8.9.2009 20:15:55   
tasa_m

ne vem...oča mi je en dan povedao da mu je en enkrat na morju povedo da je to strup..zakaj ne vem..ampak jaz nebi dajala..bi raje 3.5razredčila...začnemo nekje čez 2meseca,,,vse ji delam s am..vsak po svoje.user posted image
točno tako!

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
8.9.2009 20:30:31   
Najaa

čer, jaz sem pripravljena na klepet user posted image

Tud jaz se pofočkam. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
8.9.2009 20:31:07   
Najaa

točno tako!

KM se itak do 1.leta ne priporoča spljoh, ampak vsak po svoje, kot ste že rekle. user posted image Potem po 1.letu pa samo polnomastno. Tisto mešanje z vodo je kr neki. Otrok rabi za rast in razvoj maščobe.

tasa, ti ji daješ že prav mleko? Mislim v čisti obliki? Ali samo za mešanje s kašicami?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
8.9.2009 20:36:42   
KOKICA32
Dober večer!!!! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
8.9.2009 20:38:37   
PERSIDA
Še z moje strani dober večer bomo kako rekle preden me moj zabriše dol?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
8.9.2009 20:38:47   
tasa_m

točno tako!

KM se itak do 1.leta ne priporoča spljoh, ampak vsak po svoje, kot ste že rekle. user posted image Potem po 1.letu pa samo polnomastno. Tisto mešanje z vodo je kr neki. Otrok rabi za rast in razvoj maščobe.

tasa, ti ji daješ že prav mleko? Mislim v čisti obliki? Ali samo za mešanje s kašicami?

jaz ji dajem mleko samo ko delam rižolino in ko jema špinačo. Drugače ne.

Se vidimo čez 20 min. mora tomaž neke maile poslat, pa na službenem računalniku nima neta user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
8.9.2009 20:40:28   
Najaa
tasa, le pridi nazaj. Bomo eno pivo ruknile. user posted image

PERSIDA kako si? Nam boš pokazala kako sliko s krsta?

KOKICA, mali spi?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?