|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
30.8.2009 21:55:15   
pocka
jaz malo ideje za ustvarjanje zbiram, pa vmes še malo sem pokukamuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
30.8.2009 21:56:07   
Najaa
Kaj boš pa ustvarjala?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
30.8.2009 21:59:18   
ema tiara
grem ajat...jutri je nov dan...zadnji dan počitnic...NOČKO...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
30.8.2009 22:00:25   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

grem ajat...jutri je nov dan...zadnji dan počitnic...NOČKO...
nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
30.8.2009 22:01:10   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj boš pa ustvarjala?
se bom lotila s fimo maso delat, nisem še nikoli, me pa ful mika, jo grem jutri nabavit, danes pa malo ideje zbiram

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
30.8.2009 22:02:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Kaj boš pa ustvarjala?
se bom lotila s fimo maso delat, nisem še nikoli, me pa ful mika, jo grem jutri nabavit, danes pa malo ideje zbiram

Jaz imam pa že doma pripravljeno, pa se kar ne lotim. Čakam na bolj hladne dneve...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
30.8.2009 22:05:01   
pocka

Kaj boš pa ustvarjala?

Jaz imam pa že doma pripravljeno, pa se kar ne lotim. Čakam na bolj hladne dneve...

ma ja sej jaz pa ne vem kaj se zdaj tega lotevam, kot,da nimam že drugih stavri dovolj te dniuser posted image ...ampak si ne morem pomagatuser posted image ...mogoče se boš pa še ti navdušila zdaj...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
30.8.2009 22:12:35   
Najaa

Kaj boš pa ustvarjala?

ma ja sej jaz pa ne vem kaj se zdaj tega lotevam, kot,da nimam že drugih stavri dovolj te dniuser posted image ...ampak si ne morem pomagatuser posted image ...mogoče se boš pa še ti navdušila zdaj...

Sej v bistvu te razumem. Jaz sem tud taka, da več ko mam dela in letanja okol, več si nalagam vsega. user posted image
Ma ja, sej malo časa si pa moraš sam za sebe vzet.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
30.8.2009 22:14:41   
NoBady
izgovor zakaj me ni tu? ... naš očka  koristi očetovski dopust user posted image ma res nas ful ni doma....sej je lušnoo končno sm malo skupaj...

drugač sem se pa zdele 2ure trudla z Tajem da je zaspal...jest pa sploh noče....3 flaše je pojedu v celem dnevu...neki ni taprav...zdej pa al ma reakcijjo od ceplenja al so pa končno zobi... bomo videli...user posted image

jaz grem tud spat...čist utrujena...NOČKO

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
30.8.2009 22:15:14   
pocka
nič,sem obupala, mi oči skupaj vleče...grem,jutri me spet čaka dan samohranilke...nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
30.8.2009 22:19:58   
Najaa
Lahko noč, punce.

NoBady, kar izkoristi tvojega, ko je doma in uživajte skupaj. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
30.8.2009 22:24:02   
NoBady

Lahko noč, punce.

hvala Najaa..ga izkoriščam kokr se da...res... more flaše prat, ga hranit, previjat....vseee user posted image ma se nič ne pritožuje tak da je kr fajn...samo mi potem dolgčas postane tak da se pol kr vrinem da še jst kej naredimuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
30.8.2009 22:26:32   
felix7

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LUCAS LAN OD EME TIARE! user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
30.8.2009 22:26:39   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Hej..čestitke user posted image user posted image user posted image Lucas Lanu za 5mesecev...

felix ... ti že 3 dni pošiljam slike od piknika pa mi kr non stop piše "še vedno se ukvarjamo s tem... " pošlje pa ne....pa ne vem zakaj, a je mogoče prevelika velikost?
Bom še poskušala..upam da ratauser posted image

a je mogoče kje kakšna napaka v mejlu? Ti še enkrat pošljem svoj email na ZS, pa ti bom še siolovega napisala. Samo na siol mi ne moreš poslat več kot 100 mega naenkrat. Če bo šlo, probaj raje na gmail. A si pošiljala v enem samem mejlu, al si dala slike v več različnih mejlov? Mogoče maš omejitev velikosti enega emaila. Siol npr. ne sprejema mejlov, ki presegajo 20 mb.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
30.8.2009 22:26:45   
felix7

pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? user posted image Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo?

Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. user posted image Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo.

po mojem je dovolj. Glede na njeno velikost in težo bi rekla, da ji nič ne manjka user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
30.8.2009 22:26:49   
felix7

felix - si dobila slike? .... 4 maili bi morali bitiuser posted image

ja, sem, vidim, da sem tvoje mejle prejela, zdej moram samo še vse slike shranit. Punce, od jutri dalje si lahko iz ftpja poberete še pockine slike, zdajle se mi pa ne ljubi prižigat moževega računalnika user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
30.8.2009 22:27:00   
felix7

se samo me zdi al je zadnje dni nekam tuga tu na RR... na FB pa kr pozabim psrt pogledat kaj se tam dogaja...

glede časa...ja grozno hitro hitro beži...  sam gledam Taja kako velik je že, ma k bi blo včeraj ko je bil še čisto majhna štručka... ma da niti ne pomislim da bo eno leto okol in bo treba začet razmišlat kaj in kje delat... še malo ja in bojo debate o koncu pordniške..... grozauser posted image

a vam še jaz malo zamorim s službo in koncem porodniške? Jaz imam v torek sestanek z direktorjem, ker jih zanima, kaj pa kako razmišljam za naprej... Pa sej sem šele na polovici porodniške user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
30.8.2009 22:27:06   
felix7

Kaj boš pa ustvarjala?

user posted image user posted image user posted image boš vidla, kako je fina user posted image in praktično nepokvarljiva. Jaz sem imela ene par paketkov doma že iz pamtiveka (par let pa res) in prepričana, da se je to posušilo ter da je za stran. No, pa jo vzamem v roke, pa vidim, da sploh ni trda. In jo malo pregneteš, se ti v rokah pogreje in je spet kot nova user posted image Ko pa izdelke zapečeš, so pa trdi kot kamen. Sem eno od tistih muck, ki sem vam jih pokazala prav zabrisala ob tla, da vidim vzdržljivost in se ji ni nič zgodilo.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
30.8.2009 22:27:10   
felix7

samo je res ful zatišje tu gor, že od piknika dalje user posted image ...kokica dopustuje, felix ustvarja, jaz se na poroko pripravljam...kake izgovore pa imate ostale?user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, danes celo nisem ustvarjala, smo imeli piknik za moževo 30-letnico. Uf, sem vesela, da je to mimo. Je bilo okoli 30 ljudi, pa še otroci, jaz pa praktično sama za vse. Jureta so si itak vsi podajali po rokah, obe babici, pa oba strica in teta, pa še kolegi, skratka, komaj so se vsi zvrstili user posted image No, in sem stregla in pospravljala. Na koncu sva z možem morala še celo kočo pospravit (smo kar eno kočo najeli), Jure je pa potrpežljivo sedel v vozičku in čakal. Za žar smo pa kar enega kolega najeli, da je možek lahko kvalitetno praznoval in užival ta dan user posted image Ni tako enostavno organizirat tak dogodek, seveda je bilo vsega dvakrat preveč. Mesa je ostalo toliko (nepečenega), da sva ga dala v skrinjo in ga bova midva imela še za 10x user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
30.8.2009 22:27:53   
Najaa

Lahko noč, punce.

hvala Najaa..ga izkoriščam kokr se da...res... more flaše prat, ga hranit, previjat....vseee user posted image ma se nič ne pritožuje tak da je kr fajn...samo mi potem dolgčas postane tak da se pol kr vrinem da še jst kej naredimuser posted image

Ma kok smo smotane, nooo! Jaz se tud vedno štulim zraven. Včasih si moram prav rečt, dej uživi in naj jih ima samo on čez, sej se majo dobro tud brez mene. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
30.8.2009 22:30:08   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? user posted image Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo?

Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. user posted image Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo.

po mojem je dovolj. Glede na njeno velikost in težo bi rekla, da ji nič ne manjka user posted image

Ja sej vem, sam potrditev sem hotla. user posted image Hvala, feliša. user posted image
Ma, če bi bla lačna, bi tak jokala in hotla še.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
30.8.2009 22:30:11   
Najaa

se samo me zdi al je zadnje dni nekam tuga tu na RR... na FB pa kr pozabim psrt pogledat kaj se tam dogaja...

glede časa...ja grozno hitro hitro beži...  sam gledam Taja kako velik je že, ma k bi blo včeraj ko je bil še čisto majhna štručka... ma da niti ne pomislim da bo eno leto okol in bo treba začet razmišlat kaj in kje delat... še malo ja in bojo debate o koncu pordniške..... grozauser posted image

a vam še jaz malo zamorim s službo in koncem porodniške? Jaz imam v torek sestanek z direktorjem, ker jih zanima, kaj pa kako razmišljam za naprej... Pa sej sem šele na polovici porodniške user posted image

Bom misla nate. user posted image Vse bo ok.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
30.8.2009 23:00:52   
felix7

Bom misla nate. user posted image Vse bo ok.

hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
31.8.2009 7:16:36   
spps
morgeeen!!
feliša kaj je pa s tabo.da si že pokonc?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
31.8.2009 8:13:49   
mama_milchy
Dobro jutro,

kako ste kaj? Izvolite user posted image za lažji začetek dneva in delovnega tedna user posted image ....

Mi smo OK; danes gremo v posvetovalnico in bo naša frajla dobila 2.pikico, ta velikemu spidermanu pa bodo šive odstranli, to bo enega joka; popoldan pa moram še na roditeljski v vrtec....

Grem mal za nazaj prebrat pa komentirat, če bo kaj za komentirat; sej berem dokaj redno ma pišem da bolj malo, je vse na FB user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?