Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:55:15
|
|
|
|
pocka
|
jaz malo ideje za ustvarjanje zbiram, pa vmes še malo sem pokukam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:56:07
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj boš pa ustvarjala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:59:18
|
|
|
|
ema tiara
|
grem ajat...jutri je nov dan...zadnji dan počitnic...NOČKO...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:00:25
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara grem ajat...jutri je nov dan...zadnji dan počitnic...NOČKO... nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:01:10
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj boš pa ustvarjala? se bom lotila s fimo maso delat, nisem še nikoli, me pa ful mika, jo grem jutri nabavit, danes pa malo ideje zbiram
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:02:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj boš pa ustvarjala? se bom lotila s fimo maso delat, nisem še nikoli, me pa ful mika, jo grem jutri nabavit, danes pa malo ideje zbiram Jaz imam pa že doma pripravljeno, pa se kar ne lotim. Čakam na bolj hladne dneve...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:05:01
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj boš pa ustvarjala? se bom lotila s fimo maso delat, nisem še nikoli, me pa ful mika, jo grem jutri nabavit, danes pa malo ideje zbiram Jaz imam pa že doma pripravljeno, pa se kar ne lotim. Čakam na bolj hladne dneve... ma ja sej jaz pa ne vem kaj se zdaj tega lotevam, kot,da nimam že drugih stavri dovolj te dni ...ampak si ne morem pomagat ...mogoče se boš pa še ti navdušila zdaj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:12:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj boš pa ustvarjala? se bom lotila s fimo maso delat, nisem še nikoli, me pa ful mika, jo grem jutri nabavit, danes pa malo ideje zbiram Jaz imam pa že doma pripravljeno, pa se kar ne lotim. Čakam na bolj hladne dneve... ma ja sej jaz pa ne vem kaj se zdaj tega lotevam, kot,da nimam že drugih stavri dovolj te dni ...ampak si ne morem pomagat ...mogoče se boš pa še ti navdušila zdaj... Sej v bistvu te razumem. Jaz sem tud taka, da več ko mam dela in letanja okol, več si nalagam vsega. Ma ja, sej malo časa si pa moraš sam za sebe vzet.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:14:41
|
|
|
|
NoBady
|
izgovor zakaj me ni tu? ... naš očka koristi očetovski dopust ma res nas ful ni doma....sej je lušnoo končno sm malo skupaj... drugač sem se pa zdele 2ure trudla z Tajem da je zaspal...jest pa sploh noče....3 flaše je pojedu v celem dnevu...neki ni taprav...zdej pa al ma reakcijjo od ceplenja al so pa končno zobi... bomo videli... jaz grem tud spat...čist utrujena...NOČKO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:15:14
|
|
|
|
pocka
|
nič,sem obupala, mi oči skupaj vleče...grem,jutri me spet čaka dan samohranilke...nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:19:58
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko noč, punce. NoBady, kar izkoristi tvojega, ko je doma in uživajte skupaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:24:02
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko noč, punce. NoBady, kar izkoristi tvojega, ko je doma in uživajte skupaj. hvala Najaa..ga izkoriščam kokr se da...res... more flaše prat, ga hranit, previjat....vseee ma se nič ne pritožuje tak da je kr fajn...samo mi potem dolgčas postane tak da se pol kr vrinem da še jst kej naredim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:26:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LUCAS LAN OD EME TIARE! Vse najboljše!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:26:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Hej..čestitke Lucas Lanu za 5mesecev... felix ... ti že 3 dni pošiljam slike od piknika pa mi kr non stop piše "še vedno se ukvarjamo s tem... " pošlje pa ne....pa ne vem zakaj, a je mogoče prevelika velikost? Bom še poskušala..upam da rata a je mogoče kje kakšna napaka v mejlu? Ti še enkrat pošljem svoj email na ZS, pa ti bom še siolovega napisala. Samo na siol mi ne moreš poslat več kot 100 mega naenkrat. Če bo šlo, probaj raje na gmail. A si pošiljala v enem samem mejlu, al si dala slike v več različnih mejlov? Mogoče maš omejitev velikosti enega emaila. Siol npr. ne sprejema mejlov, ki presegajo 20 mb.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:26:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo? Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo. po mojem je dovolj. Glede na njeno velikost in težo bi rekla, da ji nič ne manjka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:26:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka felix - si dobila slike? .... 4 maili bi morali biti ja, sem, vidim, da sem tvoje mejle prejela, zdej moram samo še vse slike shranit. Punce, od jutri dalje si lahko iz ftpja poberete še pockine slike, zdajle se mi pa ne ljubi prižigat moževega računalnika
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:27:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady se samo me zdi al je zadnje dni nekam tuga tu na RR... na FB pa kr pozabim psrt pogledat kaj se tam dogaja... glede časa...ja grozno hitro hitro beži... sam gledam Taja kako velik je že, ma k bi blo včeraj ko je bil še čisto majhna štručka... ma da niti ne pomislim da bo eno leto okol in bo treba začet razmišlat kaj in kje delat... še malo ja in bojo debate o koncu pordniške..... groza a vam še jaz malo zamorim s službo in koncem porodniške? Jaz imam v torek sestanek z direktorjem, ker jih zanima, kaj pa kako razmišljam za naprej... Pa sej sem šele na polovici porodniške
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:27:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj boš pa ustvarjala? se bom lotila s fimo maso delat, nisem še nikoli, me pa ful mika, jo grem jutri nabavit, danes pa malo ideje zbiram boš vidla, kako je fina in praktično nepokvarljiva. Jaz sem imela ene par paketkov doma že iz pamtiveka (par let pa res) in prepričana, da se je to posušilo ter da je za stran. No, pa jo vzamem v roke, pa vidim, da sploh ni trda. In jo malo pregneteš, se ti v rokah pogreje in je spet kot nova Ko pa izdelke zapečeš, so pa trdi kot kamen. Sem eno od tistih muck, ki sem vam jih pokazala prav zabrisala ob tla, da vidim vzdržljivost in se ji ni nič zgodilo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:27:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka samo je res ful zatišje tu gor, že od piknika dalje ...kokica dopustuje, felix ustvarja, jaz se na poroko pripravljam...kake izgovore pa imate ostale? ja, danes celo nisem ustvarjala, smo imeli piknik za moževo 30-letnico. Uf, sem vesela, da je to mimo. Je bilo okoli 30 ljudi, pa še otroci, jaz pa praktično sama za vse. Jureta so si itak vsi podajali po rokah, obe babici, pa oba strica in teta, pa še kolegi, skratka, komaj so se vsi zvrstili No, in sem stregla in pospravljala. Na koncu sva z možem morala še celo kočo pospravit (smo kar eno kočo najeli), Jure je pa potrpežljivo sedel v vozičku in čakal. Za žar smo pa kar enega kolega najeli, da je možek lahko kvalitetno praznoval in užival ta dan Ni tako enostavno organizirat tak dogodek, seveda je bilo vsega dvakrat preveč. Mesa je ostalo toliko (nepečenega), da sva ga dala v skrinjo in ga bova midva imela še za 10x
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:27:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko noč, punce. NoBady, kar izkoristi tvojega, ko je doma in uživajte skupaj. hvala Najaa..ga izkoriščam kokr se da...res... more flaše prat, ga hranit, previjat....vseee ma se nič ne pritožuje tak da je kr fajn...samo mi potem dolgčas postane tak da se pol kr vrinem da še jst kej naredim Ma kok smo smotane, nooo! Jaz se tud vedno štulim zraven. Včasih si moram prav rečt, dej uživi in naj jih ima samo on čez, sej se majo dobro tud brez mene.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:30:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo? Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo. po mojem je dovolj. Glede na njeno velikost in težo bi rekla, da ji nič ne manjka Ja sej vem, sam potrditev sem hotla. Hvala, feliša. Ma, če bi bla lačna, bi tak jokala in hotla še.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 22:30:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady se samo me zdi al je zadnje dni nekam tuga tu na RR... na FB pa kr pozabim psrt pogledat kaj se tam dogaja... glede časa...ja grozno hitro hitro beži... sam gledam Taja kako velik je že, ma k bi blo včeraj ko je bil še čisto majhna štručka... ma da niti ne pomislim da bo eno leto okol in bo treba začet razmišlat kaj in kje delat... še malo ja in bojo debate o koncu pordniške..... groza a vam še jaz malo zamorim s službo in koncem porodniške? Jaz imam v torek sestanek z direktorjem, ker jih zanima, kaj pa kako razmišljam za naprej... Pa sej sem šele na polovici porodniške Bom misla nate. Vse bo ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 23:00:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady se samo me zdi al je zadnje dni nekam tuga tu na RR... na FB pa kr pozabim psrt pogledat kaj se tam dogaja... glede časa...ja grozno hitro hitro beži... sam gledam Taja kako velik je že, ma k bi blo včeraj ko je bil še čisto majhna štručka... ma da niti ne pomislim da bo eno leto okol in bo treba začet razmišlat kaj in kje delat... še malo ja in bojo debate o koncu pordniške..... groza a vam še jaz malo zamorim s službo in koncem porodniške? Jaz imam v torek sestanek z direktorjem, ker jih zanima, kaj pa kako razmišljam za naprej... Pa sej sem šele na polovici porodniške Bom misla nate. Vse bo ok. hvala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 31.8.2009 7:16:36
|
|
|
|
spps
|
morgeeen!! feliša kaj je pa s tabo.da si že pokonc?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 31.8.2009 8:13:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, kako ste kaj? Izvolite za lažji začetek dneva in delovnega tedna .... Mi smo OK; danes gremo v posvetovalnico in bo naša frajla dobila 2.pikico, ta velikemu spidermanu pa bodo šive odstranli, to bo enega joka; popoldan pa moram še na roditeljski v vrtec.... Grem mal za nazaj prebrat pa komentirat, če bo kaj za komentirat; sej berem dokaj redno ma pišem da bolj malo, je vse na FB
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?