Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 29.8.2009 23:12:09
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Danes je pa velik dan za našo MaJaLe. Čez 20 minut bo prisegla pred bogom. Malo kasneje pa še pred matičarjem. Vreme je sončno tak da so bile njene skrbi zaman. Nevestica se ne bo nič zmočila. Jaz imam pa tak natrpan urnik danes. Skoz eni obiski... Tija se je že kopala, zdaj gleda risanke in Nika spi. En tak težek dan je, prav soparno in čeprav bi pasal dež, upam da se ne bo uscalo, da nevestica ne bo mokra. Lolita, da ne boš jezna name, ker ne bom slike zamenjala. Je namreč ne morem, mi nekaj blokira. Tak da bo katera druga, če bo imela čas. a je pol vreme zdržalo? A prvo je imela cerkveno poroko? Jaz sem pa misla, da to ni možno, da mora vedno bit prej civilna No, sem se spet neki novga naučila mi bomo tudi imeli najprej cerkeveno, pol pa še civilno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 29.8.2009 23:13:14
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka trinity - še tu vam zaželim čimbolj uživaški dopust felix - bravo, fuuul lepo si tole naredila, kaj mucki so iz fimo mase? ja, iz fimo mase, ti "dovolim", da si sposodiš idejo ooo, hvala, mogoče si jo bom pa res, a moram kej za avtorske pravice prispevat lahko prispevaš, ampak ne vem, komu, ker jaz sem idejo tudi nekomu drugemu prevzela aja, a mi boš lahko na mejl dala slikce s piknika, prosim u šit, pozabila sem, evo grem zdaj poslat, upam,da rata, ker mi je že 3x elektriko ven vrglo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 10:23:04
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LUCAS LAN OD EME TIARE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 11:09:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Danes je pa velik dan za našo MaJaLe. Čez 20 minut bo prisegla pred bogom. Malo kasneje pa še pred matičarjem. Vreme je sončno tak da so bile njene skrbi zaman. Nevestica se ne bo nič zmočila. Jaz imam pa tak natrpan urnik danes. Skoz eni obiski... Tija se je že kopala, zdaj gleda risanke in Nika spi. En tak težek dan je, prav soparno in čeprav bi pasal dež, upam da se ne bo uscalo, da nevestica ne bo mokra. Lolita, da ne boš jezna name, ker ne bom slike zamenjala. Je namreč ne morem, mi nekaj blokira. Tak da bo katera druga, če bo imela čas. a je pol vreme zdržalo? A prvo je imela cerkveno poroko? Jaz sem pa misla, da to ni možno, da mora vedno bit prej civilna No, sem se spet neki novga naučila Nevihte so se začele zvečer, ko sva midva šla ven.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 11:32:45
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LUCAS LAN OD EME TIARE!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 11:53:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LUCAS LAN OD EME TIARE! čestitam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 14:01:31
|
|
|
|
NoBady
|
Hej..čestitke Lucas Lanu za 5mesecev... felix ... ti že 3 dni pošiljam slike od piknika pa mi kr non stop piše "še vedno se ukvarjamo s tem... " pošlje pa ne....pa ne vem zakaj, a je mogoče prevelika velikost? Bom še poskušala..upam da rata
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 20:05:21
|
|
|
|
ema tiara
|
hvala za čestitke kako hitro mine...kje ste vse?ko pridete ve gor sem jaz že na hrbtu lena ...še dobro da mam tak pridnega možeka drugače bi bli vsi otroci lačni in umazani ne bi verjele kak hitro se moški naučijo kuhat in likat ko je sila...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 20:07:33
|
|
|
|
ema tiara
|
aja...ne spomnim se katera je rekla da ima bone za popust na hrano milupa2?če nobena ne potrebuje nam bi prav prišel...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 20:10:16
|
|
|
|
Lolita23
|
živjo!! Jasna je že en dan gospa ČESTITKE Vikend minil, bliža se šola, jesen, ma se obrača hitro, a ne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 20:42:34
|
|
|
|
Najaa
|
pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo? Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 20:43:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vikend minil, bliža se šola, jesen, ma se obrača hitro, a ne Čisto prehitro. Tik tak pa bo novo leto, pa konec porodniške, pa šiht iskat... Pol rojstni dnevi, pa spet poletje, pa spet novo leto... Odkar imam otroke, dnevi bežijo prehitro. A se men zdi, al so na rr zdej manjše črke?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.8.2009 20:44:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:16:53
|
|
|
|
pocka
|
felix - si dobila slike? .... 4 maili bi morali biti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:17:40
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo? Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo. mogoče ji je bil pa dovolj nasiten...glede količine mleka ti pa ne znam pomagat,ker Blaž je še vedno na zizi in nimam pojma koliko poje...ma po mojem je boljše tako, kot pa da ti poliva a voziček...kupili smo Buzza...po par mesecih prepričevanja, je moj le popustil...Blaž ima zdaj 3 vozičke, Taja se itak noče več vozit...no, enega zdaj prodajam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:20:23
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vikend minil, bliža se šola, jesen, ma se obrača hitro, a ne Čisto prehitro. Tik tak pa bo novo leto, pa konec porodniške, pa šiht iskat... Pol rojstni dnevi, pa spet poletje, pa spet novo leto... Odkar imam otroke, dnevi bežijo prehitro. A se men zdi, al so na rr zdej manjše črke? nehajte, ker bom slabe volje ratala črke...jaz imam take kot ponavadi, mogoče imaš nastavljeno manjšo pisavo, meni je Taja parkrat prišla do rač., nekaj stisnila in so bile tako male črke, da nisem videla brati
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:37:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo? Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo. mogoče ji je bil pa dovolj nasiten...glede količine mleka ti pa ne znam pomagat,ker Blaž je še vedno na zizi in nimam pojma koliko poje...ma po mojem je boljše tako, kot pa da ti poliva a voziček...kupili smo Buzza...po par mesecih prepričevanja, je moj le popustil...Blaž ima zdaj 3 vozičke, Taja se itak noče več vozit...no, enega zdaj prodajam Aja, Blaž ima vse tri? Katerega pa prodajate?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:43:26
|
|
|
|
trezika
|
mi smo doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:44:22
|
|
|
|
NoBady
|
se samo me zdi al je zadnje dni nekam tuga tu na RR... na FB pa kr pozabim psrt pogledat kaj se tam dogaja... glede časa...ja grozno hitro hitro beži... sam gledam Taja kako velik je že, ma k bi blo včeraj ko je bil še čisto majhna štručka... ma da niti ne pomislim da bo eno leto okol in bo treba začet razmišlat kaj in kje delat... še malo ja in bojo debate o koncu pordniške..... groza
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:46:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady se samo me zdi al je zadnje dni nekam tuga tu na RR... na FB pa kr pozabim psrt pogledat kaj se tam dogaja... Res je tuga. KOKICA je na morju.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:46:02
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo? Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo. mogoče ji je bil pa dovolj nasiten...glede količine mleka ti pa ne znam pomagat,ker Blaž je še vedno na zizi in nimam pojma koliko poje...ma po mojem je boljše tako, kot pa da ti poliva a voziček...kupili smo Buzza...po par mesecih prepričevanja, je moj le popustil...Blaž ima zdaj 3 vozičke, Taja se itak noče več vozit...no, enega zdaj prodajam Aja, Blaž ima vse tri? Katerega pa prodajate? traxx-a prodajamo, saj mi ga je ful škoda, ampak treh pa RES ne rabimo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:46:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka traxx-a prodajamo, saj mi ga je ful škoda, ampak treh pa RES ne rabimo Tud jaz mislim, da ne. Se pravi, da boste imeli samo obe mareli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:47:41
|
|
|
|
pocka
|
samo je res ful zatišje tu gor, že od piknika dalje ...kokica dopustuje, felix ustvarja, jaz se na poroko pripravljam...kake izgovore pa imate ostale?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:48:45
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka traxx-a prodajamo, saj mi ga je ful škoda, ampak treh pa RES ne rabimo Tud jaz mislim, da ne. Se pravi, da boste imeli samo obe mareli? ja, no Buzz glih ni marela...tisti drugi Buggster pa je marela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:50:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka traxx-a prodajamo, saj mi ga je ful škoda, ampak treh pa RES ne rabimo Tud jaz mislim, da ne. Se pravi, da boste imeli samo obe mareli? ja, no Buzz glih ni marela...tisti drugi Buggster pa je marela Ja, sem ugotovila.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.8.2009 21:55:44 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 30.8.2009 21:51:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka samo je res ful zatišje tu gor, že od piknika dalje ...kokica dopustuje, felix ustvarja, jaz se na poroko pripravljam...kake izgovore pa imate ostale? Jaz priznam, da nimam izgovora, sam kaj naj, če nobene čveke ni?! No, zdej ste tu nekje, sam boste hitro pobegnile v ilegalo .
|
|
|
Nakupovanje prek spletaSplet.KaKaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?igrače (
56%)
oblačila (
18%)
plenice + vse za previjanje (
19%)
ostalo kozmetiko (
6%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!