|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
29.8.2009 23:12:09   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Danes je pa velik dan za našo MaJaLe. Čez 20 minut bo prisegla pred bogom. user posted image Malo kasneje pa še pred matičarjem. Vreme je sončno tak da so bile njene skrbi zaman. Nevestica se ne bo nič zmočila. user posted image user posted image

Jaz imam pa tak natrpan urnik danes. Skoz eni obiski... Tija se je že kopala, zdaj gleda risanke in Nika spi. En tak težek dan je, prav soparno in čeprav bi pasal dež, upam da se ne bo uscalo, da nevestica ne bo mokra. user posted image

Lolita, da ne boš jezna name, ker ne bom slike zamenjala. Je namreč ne morem, mi nekaj blokira. Tak da bo katera druga, če bo imela čas. user posted image

a je pol vreme zdržalo? A prvo je imela cerkveno poroko? Jaz sem pa misla, da to ni možno, da mora vedno bit prej civilna user posted image No, sem se spet neki novga naučila user posted image
mi bomo tudi imeli najprej cerkeveno, pol pa še civilno

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
29.8.2009 23:13:14   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

trinity - še tu vam zaželim čimbolj uživaški dopustuser posted image

felix - bravo, fuuul lepo si tole naredila, kaj mucki so iz fimo mase?

ja, iz fimo mase, ti "dovolim", da si sposodiš idejo user posted image
ooo, hvala, mogoče si jo bom pa res, a moram kej za avtorske pravice prispevatuser posted image user posted image

lahko prispevaš, ampak ne vem, komu, ker jaz sem idejo tudi nekomu drugemu prevzela user posted image user posted image user posted image

aja, a mi boš lahko na mejl dala slikce s piknika, prosim user posted image
u šit, pozabila sem, evo grem zdaj poslat, upam,da rata, ker mi je že 3x elektriko ven vrglouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
30.8.2009 10:23:04   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LUCAS LAN OD EME TIARE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
30.8.2009 11:09:24   
Najaa

Danes je pa velik dan za našo MaJaLe. Čez 20 minut bo prisegla pred bogom. user posted image Malo kasneje pa še pred matičarjem. Vreme je sončno tak da so bile njene skrbi zaman. Nevestica se ne bo nič zmočila. user posted image user posted image

Jaz imam pa tak natrpan urnik danes. Skoz eni obiski... Tija se je že kopala, zdaj gleda risanke in Nika spi. En tak težek dan je, prav soparno in čeprav bi pasal dež, upam da se ne bo uscalo, da nevestica ne bo mokra. user posted image

Lolita, da ne boš jezna name, ker ne bom slike zamenjala. Je namreč ne morem, mi nekaj blokira. Tak da bo katera druga, če bo imela čas. user posted image

a je pol vreme zdržalo? A prvo je imela cerkveno poroko? Jaz sem pa misla, da to ni možno, da mora vedno bit prej civilna user posted image No, sem se spet neki novga naučila user posted image

Nevihte so se začele zvečer, ko sva midva šla ven. user posted image   user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
30.8.2009 11:32:45   
Lolita23

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LUCAS LAN OD EME TIARE! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
30.8.2009 11:53:49   
tasa_m

čestitam user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
30.8.2009 14:01:31   
NoBady
Hej..čestitke user posted image user posted image user posted image Lucas Lanu za 5mesecev...

felix ... ti že 3 dni pošiljam slike od piknika pa mi kr non stop piše "še vedno se ukvarjamo s tem... " pošlje pa ne....pa ne vem zakaj, a je mogoče prevelika velikost?
Bom še poskušala..upam da ratauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
30.8.2009 20:05:21   
ema tiara
hvala za čestitkeuser posted image kako hitro mine...kje ste vse?ko pridete ve gor sem jaz že na hrbtuuser posted image lena ...še dobro da mam tak pridnega možeka drugače bi bli vsi otroci lačni in umazaniuser posted image user posted image user posted image ne bi verjele kak hitro se moški naučijo kuhat in likat ko je sila...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
30.8.2009 20:07:33   
ema tiara
aja...ne spomnim se katera je rekla da ima bone za popust na hrano milupa2?če nobena ne potrebuje nam bi prav prišel...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
30.8.2009 20:10:16   
Lolita23
živjo!!

Jasna  je že en dan gospauser posted image user posted image user posted image ČESTITKE

Vikend minil, bliža se šola, jesen, ma se obrača hitro, a neuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
30.8.2009 20:42:34   
Najaa
pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? user posted image Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo?

Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. user posted image Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
30.8.2009 20:43:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vikend minil, bliža se šola, jesen, ma se obrača hitro, a neuser posted image user posted image user posted image

Čisto prehitro. Tik tak pa bo novo leto, pa konec porodniške, pa šiht iskat... user posted image Pol rojstni dnevi, pa spet poletje, pa spet novo leto... Odkar imam otroke, dnevi bežijo prehitro.user posted image

A se men zdi, al so na rr zdej manjše črke? user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.8.2009 20:44:07 >

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
30.8.2009 21:16:53   
pocka
felix - si dobila slike? .... 4 maili bi morali bitiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
30.8.2009 21:17:40   
pocka

pocka, a vi2 sta tud kupila še en voziček? user posted image Zdaj imata Taja in Blaž vsak svojo marelo?

Moram povedat, da je Nika danes pojedla cca 15ml rižolina, pol pa ji je blo dosti. In šele čez eno uro je hotla jest. user posted image Zadnje čase mi je na 2-2,5 ure po 100ml. A je to dosti? Očitno ji paše večkrat pa po manj. Če ji dam več, pa ful poliva. No, razen zvečer, ko zmlati od 120-150ml za večerjo.

mogoče ji je bil pa dovolj nasiten...glede količine mleka ti pa ne znam pomagat,ker Blaž je še vedno na zizi in nimam pojma koliko poje...ma po mojem je boljše tako, kot pa da ti polivauser posted image

a voziček...kupili smo Buzza...po par mesecih prepričevanja, je moj le popustil...Blaž ima zdaj 3 vozičke, Taja se itak noče več vozit...no, enega zdaj prodajamuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
30.8.2009 21:20:23   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Čisto prehitro. Tik tak pa bo novo leto, pa konec porodniške, pa šiht iskat... user posted image Pol rojstni dnevi, pa spet poletje, pa spet novo leto... Odkar imam otroke, dnevi bežijo prehitro.user posted image

A se men zdi, al so na rr zdej manjše črke? user posted image

nehajte, ker bom slabe volje ratala user posted image user posted image

črke...jaz imam take kot ponavadi, mogoče imaš nastavljeno manjšo pisavo, meni je Taja parkrat prišla do rač., nekaj stisnila in so bile tako male črke, da nisem videla bratiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
30.8.2009 21:37:18   
Najaa

mogoče ji je bil pa dovolj nasiten...glede količine mleka ti pa ne znam pomagat,ker Blaž je še vedno na zizi in nimam pojma koliko poje...ma po mojem je boljše tako, kot pa da ti polivauser posted image

a voziček...kupili smo Buzza...po par mesecih prepričevanja, je moj le popustil...Blaž ima zdaj 3 vozičke, Taja se itak noče več vozit...no, enega zdaj prodajamuser posted image

Aja, Blaž ima vse tri? user posted image Katerega pa prodajate?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
30.8.2009 21:43:26   
trezika
mi smo doma user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
30.8.2009 21:44:22   
NoBady
se samo me zdi al je zadnje dni nekam tuga tu na RR... na FB pa kr pozabim psrt pogledat kaj se tam dogaja...

glede časa...ja grozno hitro hitro beži...  sam gledam Taja kako velik je že, ma k bi blo včeraj ko je bil še čisto majhna štručka... ma da niti ne pomislim da bo eno leto okol in bo treba začet razmišlat kaj in kje delat... še malo ja in bojo debate o koncu pordniške..... grozauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
30.8.2009 21:46:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

se samo me zdi al je zadnje dni nekam tuga tu na RR... na FB pa kr pozabim psrt pogledat kaj se tam dogaja...

Res je tuga. KOKICA je na morju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
30.8.2009 21:46:02   
pocka

Aja, Blaž ima vse tri? user posted image Katerega pa prodajate?

traxx-a prodajamo, saj mi ga je ful škoda, ampak treh pa RES ne rabimouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
30.8.2009 21:46:52   
Najaa

traxx-a prodajamo, saj mi ga je ful škoda, ampak treh pa RES ne rabimouser posted image

Tud jaz mislim, da ne. user posted image
Se pravi, da boste imeli samo obe mareli?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
30.8.2009 21:47:41   
pocka
samo je res ful zatišje tu gor, že od piknika dalje user posted image ...kokica dopustuje, felix ustvarja, jaz se na poroko pripravljam...kake izgovore pa imate ostale?user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
30.8.2009 21:48:45   
pocka

ja, no Buzz glih ni marela...tisti drugi Buggster pa je marela

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
30.8.2009 21:50:20   
Najaa

ja, no Buzz glih ni marela...tisti drugi Buggster pa je marela

Ja, sem ugotovila. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.8.2009 21:55:44 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
30.8.2009 21:51:02   
Najaa

samo je res ful zatišje tu gor, že od piknika dalje user posted image ...kokica dopustuje, felix ustvarja, jaz se na poroko pripravljam...kake izgovore pa imate ostale?user posted image

Jaz priznam, da nimam izgovora, sam kaj naj, če nobene čveke ni?!
No, zdej ste tu nekje, sam boste hitro pobegnile v ilegalo .user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

PROSTI ČAS
mamamajča

Kadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:

hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (32%)

prižgem TV in se malo uležem (11%)

si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (17%)

čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (39%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!